Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο Netflix | Αποκτήστε πρόσβαση στο Netflix της Αμερικής και της Ιαπωνίας με PIA VPN

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο Το Netflix ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή VPN για την υπηρεσία Netflix. Το VPN είχε χρησιμοποιηθεί παγκοσμίως από πολλούς geeks ροής για απεμπλοκή περιορισμένου περιεχομένου και παράκαμψη γεωγραφικών περιορισμών. Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο ονομάζεται γενικά PIA και διαθέτει 3226 διακομιστές σε 33 χώρες παγκοσμίως.


Η PIA έθεσε κάποια φρύδια στον κλάδο της ροής μετά την είδηση ​​ότι το PIA Netflix δεν λειτουργεί πια. Αυτό σήμαινε ότι οι χρήστες PIA δεν μπορούσαν πλέον να έχουν πρόσβαση στη βιβλιοθήκη Netflix των ΗΠΑ από οπουδήποτε αλλού εκτός από τις ΗΠΑ.

Γιατί θα χρειαστείτε ένα VPN για το Netflixnetflix-βιβλιοθήκες-σε όλο τον κόσμο

Το Netflix είναι πράγματι η καλύτερη διαθέσιμη υπηρεσία ροής παγκοσμίως, αλλά το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν είναι ότι δεν παρέχει παρόμοιο περιεχόμενο σε κάθε περιοχή. Έχει διαφορετικές βιβλιοθήκες για πολύ περιοχή και σε κάθε βιβλιοθήκη το περιεχόμενο δεν είναι παρόμοιο. Το URL του Netflix παραμένει το ίδιο με το Netflix.com για κάθε περιοχή. Αλλά όταν συνδέεστε σε αυτήν, η βιβλιοθήκη είναι διαφορετική σε κάθε περιοχή.

Ο λόγος πίσω από αυτήν τη διαφορά στις βιβλιοθήκες Netflix είναι οι περιορισμοί άδειας και κανονιστικών ρυθμίσεων από τους παρόχους περιεχομένου. Όπως παρατηρήθηκε, η βιβλιοθήκη Netflix των ΗΠΑ έχει τις περισσότερες και τις καλύτερες εκπομπές σε σύγκριση με όλες τις άλλες περιφερειακές βιβλιοθήκες Netflix.

Μάθε περισσότερα: Παραστάσεις για παρακολούθηση στο Netflix

Υπάρχουν ορισμένες δημοφιλείς εκπομπές που οι χρήστες του Netflix επιθυμούν να παρακολουθήσουν. Αλλά λόγω της μη διαθεσιμότητας τους στη βιβλιοθήκη είναι ένας απογοητευτικός παράγοντας για αυτούς.

Οι Binge Watchers έχουν ιδιαίτερη σημασία για τις προτεραιότητες περιεχομένου τους και αισθάνονται αβοήθητοι λόγω αυτών των περιορισμών. Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι οι χρήστες δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στη βιβλιοθήκη Netflix των ΗΠΑ επειδή δεν υπάρχει επιλογή εναλλαγής μεταξύ βιβλιοθηκών περιεχομένου.

Αυτή η απροσιτότητα περιεχομένου σε χρήστες Netflix από άλλες περιοχές μπορεί να παρακαμφθεί μόνο με τη βοήθεια ενός VPN.

Μέσω VPN, μπορείτε να συνδεθείτε σε έναν διακομιστή των ΗΠΑ και να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Netflix. Το σύστημα Netflix θα εντοπίσει τη μυστική σας IP των ΗΠΑ και θα σας παρέχει πρόσβαση στη βιβλιοθήκη Netflix των ΗΠΑ.

Αυτός είναι πράγματι ο καλύτερος τρόπος για να παρακολουθήσετε όποια εκπομπή θέλετε να κάνετε streaming στο Netflix χωρίς καμία ταλαιπωρία. Κάθε υπηρεσία VPN παρέχει πολλούς διακομιστές σε όλο τον κόσμο, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε την περιοχή που θέλετε.

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να παρακάμψετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς της βιβλιοθήκης Netflix των ΗΠΑ.

Πώς αποκλείει το Netflix ένα VPN?

Η πρακτική της χρήσης μιας υπηρεσίας VPN για ροή με το Netflix άρχισε να αυξάνεται σταδιακά και το Netflix το παρατήρησε σύντομα. Οι κάτοχοι άδειας και οι πάροχοι περιεχομένου κερδίζουν μέσω της ροής αυτού του περιεχομένου. Και η πρόσβαση σε αυτό το περιεχόμενο μέσω υπηρεσιών VPN προκάλεσε προβλήματα για αυτούς.

Οι πάροχοι περιεχομένου / τα μέρη αδειοδότησης έχουν πιέσει το Netflix, για να διασφαλίσουν την ασφαλή διανομή του περιεχομένου τους και να αποκλείσουν τέτοιους διακομιστές μεσολάβησης και VPN. Επομένως, το Netflix ενημέρωσε τα συστήματά τους και άρχισε να εντοπίζει και να αποκλείει διακομιστές μεσολάβησης και VPN.

Οι διακομιστές Netflix εντοπίζουν εάν ο χρήστης που προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στο βίντεο χρησιμοποιεί ένα VPN ή όχι αντιστοιχίζοντας τη θέση του DNS και της διεύθυνσης IP σας. Εάν ταιριάζουν, ο διακομιστής Netflix δεν θα μπορεί να εντοπίσει τη χρήση του VPN. Αλλά αν υπάρχει διαφορά μεταξύ της διεύθυνσης IP και της θέσης DNS, πρόκειται να εντοπίσει τη χρήση του VPN και θα εμφανίσει σφάλμα.

Οι πιθανότητες εντοπισμού από διακομιστές Netflix είναι υψηλές εάν χρησιμοποιείτε δωρεάν VPN και διαδικτυακούς διακομιστές μεσολάβησης. Επειδή ορισμένοι δρομολογούν την επισκεψιμότητά σας μέσω διαφορετικού DNS μόνο ενώ άλλοι καλύπτουν μόνο τη διεύθυνση IP σας. Και τα δύο αυτά πρωτόκολλα πρέπει να ταιριάζουν και αυτό δεν παρέχουν.

Η χρήση μιας αξιόπιστης υπηρεσίας VPN για πρόσβαση σε μια διαφορετική βιβλιοθήκη Netflix θα διασφαλίσει το απόρρητο και την πρόσβασή σας.

Λειτουργεί η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο / το PIA με το Netflix?

Έχω συναντήσει μερικά blogs και οδηγούς που δηλώνουν ότι η PIA μπορεί να παρακάμψει τους γεωγραφικούς περιορισμούς της βιβλιοθήκης Netflix.

Επιτρέψτε μου να αποβάλλω αυτόν τον μύθο για εσάς!

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο Το Netflix δεν λειτουργεί με τον αποκλεισμό του Netflix επειδή παρείχε διακομιστές από τη Silicon Valley για πρόσβαση στο Netflix και όλοι αυτοί οι διακομιστές έχουν πλέον απαγορευτεί.

Αλληλούια!

Το PIA συνήθιζε να δουλεύει με το Netflix αλλά πριν από λίγο καιρό! Το PIA δεν παρέχει πρόσβαση στο Netflix για παράκαμψη των γεωγραφικών περιορισμών της βιβλιοθήκης. Χάρη στην καταστολή του Netflix VPN που απενεργοποίησε το PIA για να παρέχει πρόσβαση στο Netflix.

Λύση PIA Netflix

Το PIA δεν λειτουργεί με το Netflix. αφήστε αυτό το γεγονός να βυθιστεί επειδή αυτό δεν είναι μεγάλο πρόβλημα. Υπάρχει μια μέθοδος αντιμετώπισης PIA Netflix που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ροή με το Netflix και αν αυτό δεν λειτουργεί ούτε, υπάρχουν πολλά άλλα εναλλακτικά VPN που μπορούν να χρησιμοποιηθούν.ξεμπλοκάρετε το netflix

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα της λύσης PIA Netflix:

 1. Διαμορφώστε το δρομολογητή στον οποίο χρησιμοποιείτε dd-wrt και στη συνέχεια συνδέστε το με οποιονδήποτε διακομιστή PIA των Ηνωμένων Πολιτειών.
 2. Τώρα, πραγματοποιήστε λήψη του προγράμματος-πελάτη PIA για Windows και συνδεθείτε σε έναν διακομιστή των ΗΠΑ στον υπολογιστή ή το φορητό υπολογιστή σας.
 3. Μόλις συνδεθείτε και οι δύο, ο υπολογιστής και ο δρομολογητής σας είναι συνδεδεμένοι σε διακομιστή VPN, δοκιμάστε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Netflix. Ο γεωγραφικός περιορισμός θα παρακαμφθεί και θα έχετε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη Netflix των ΗΠΑ.

Εάν αυτός ο τρόπος αντιμετώπισης φαίνεται περίπλοκος για εσάς, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια εναλλακτική υπηρεσία VPN όπως ExpressVPN, PureVPN ή NordVPN, οι οποίες δεν απαιτούν λύσεις. Οι διακομιστές ExpressVPN Netflix και NordVPN Netflix είναι εκπληκτικοί όσον αφορά την παράκαμψη και την ταχύτητα περιορισμού τους.

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο Ιαπωνία

Πολλοί χρήστες πιστεύουν ότι η βιβλιοθήκη Netflix των ΗΠΑ είναι η μεγαλύτερη βιβλιοθήκη όσον αφορά τον αριθμό των περιεχομένων. Ωστόσο, πρόσφατα συνειδητοποίησα ότι η βιβλιοθήκη της Ιαπωνίας Netflix έχει περισσότερο περιεχόμενο από τη βιβλιοθήκη των ΗΠΑ, καθιστώντας την τη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη περιεχομένου Netflix στον κόσμο. Έχει περίπου 300 περισσότερους τίτλους περιεχομένου σε σύγκριση με τη βιβλιοθήκη Netflix των ΗΠΑ.ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο netflix Ιαπωνία

Μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση στη βιβλιοθήκη της Ιαπωνίας Netflix με ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο Netflix. Για να το κάνετε αυτό, απλώς συνδεθείτε σε έναν ιαπωνικό διακομιστή που προσφέρεται από την PIA. Μόλις συνδεθείτε σε έναν διακομιστή PIA της Ιαπωνίας, μεταβείτε στο Netflix και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Αφού συνδεθείτε, θα δείτε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη της Ιαπωνίας Netflix.

Απολαύστε την πρόσβαση στη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη Netflix και καυχηθείτε μπροστά στους φίλους σας!

Ιδιωτική πρόσβαση στο Internet Netflix Reddit Review

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο Το Netflix αντιμετώπισε πολλές κριτικές επειδή δεν μπόρεσε να παρέχει πρόσβαση στους χρήστες της βιβλιοθήκης Netflix στις ΗΠΑ. Να τι είπε ο Ανώτερος Αντιπρόεδρος της Εμπειρίας Πελατών στην Ιδιωτική Πρόσβαση στο Διαδίκτυο σχετικά με τις ανησυχίες των χρηστών στο Reddit:

Σχόλιο από συζήτηση Το σχόλιο του IaisonQ από συζήτηση "Το Netflix στο PIA".

Σκοπεύετε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει στη βιομηχανία κάθε τόσο, όπως ακριβώς αυτό το άτομο που δεν έχει ιδέα ότι η PIA δεν λειτουργεί πλέον με το Netflix των ΗΠΑ:

Σχόλιο από συζήτηση σχόλιο stymy από συζήτηση "Κανείς δεν αναφέρει ποτέ την Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο εδώ, αλλά παρακολουθώ το Netflix μέσω του VPN τους όλη την ώρα".

συμπέρασμα

Η PIA ενδέχεται να μην είναι σε θέση να παρέχει πρόσβαση στη βιβλιοθήκη Netflix των ΗΠΑ, αλλά λειτουργεί με άλλες περιφερειακές βιβλιοθήκες Netflix επειδή οι διακομιστές PIA απαγορεύονται μόνο στις ΗΠΑ, μέχρι στιγμής. Το PIA βρίσκεται στο προσκήνιο λόγω της καλής ταχύτητας και της συνδεσιμότητας του εύρους ζώνης που προτιμώνται ιδιαίτερα από τους binge-watchers.

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι μια καλή υπηρεσία VPN, αλλά το γεγονός ότι το PIA δεν είναι φιλικό με το Netflix, έχει πλήξει πολύ τη φήμη του. Οι φήμες είναι ότι εργάζονται για τη δημιουργία ορισμένων νέων IP και διακομιστών στις ΗΠΑ για να παρέχουν στους χρήστες πρόσβαση στο Netflix των ΗΠΑ και μπορούμε να περιμένουμε μόνο για να δούμε αν αυτό ισχύει..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map