Πώς να εγκαταστήσετε το iStream (Duckpool) στο Kodi σε 8 βήματα

Τι είναι το iStream?

Το Duckpool είναι το νέο όνομα για το πρόσθετο iStream Kodi που φημίζεται για τη ροή ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών. Το ίδιο το όνομα αποκαλύπτει ότι το πρόσθετο duckpool ανήκει στην οικογένεια του Muck Duck. Περιέχει τεράστιους συνδέσμους και πηγές για τα βίντεο που προσφέρει και σας επιτρέπει να κάνετε ροή οτιδήποτε.


Έχει μετονομαστεί στο Duckpool από τότε που ο Mucky Duck ανέλαβε το πρόσθετο. Θα ήταν αφελής να συγκρίνετε το Duckpool με το Covenant ή το Genesis Reborn. Ωστόσο, προσφέρει ποιοτικά βίντεο μόλις λάβετε τον σωστό σύνδεσμο.

Παρέχουμε έναν λεπτομερή οδηγό για τον τρόπο εγκατάστασης του iStream (Duckpool) στο Kodi. Διαβάστε λοιπόν τον αναλυτικό οδηγό μας παρακάτω:

Πώς να εγκαταστήσετε το iStream (Duckpool) στο Kodi 17
Πώς να εγκαταστήσετε το iStream (Duckpool) στο Kodi 16
Κριτικές για το iStream (Duckpool) Kodi
Το iStream Kodi δεν λειτουργεί / Σφάλματα / ζητήματα

Προειδοποίηση! Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να παραμείνετε ανώνυμοι ενώ χρησιμοποιείτε το iStream (Duckpool), καθώς θα προστατεύει το απόρρητό σας. Έκπτωση 57% στο IPVanish και ροή απεριόριστου περιεχομένου στο iStream (Duckpool).

Πώς να εγκαταστήσετε το iStream (Duckpool) σε έκδοση Kodi Krypton 17 ή νεότερη

 1. Εάν έχετε ήδη εγκαταστήσει το Kodi Krypton Version 17, τότε Ανοίξτε το Kodi στο σύστημά σας > Κάνε κλικ στο Ρυθμίσεις εικονίδιο με το γρανάζι που θα βρείτε στην κορυφή > Τώρα επιλέξτε Διαχείριση αρχείων.πώς να εγκαταστήσετε το istream duckpool στο kodi
 2. Εδώ θα δείτε Προσθήκη πηγής επιλογή στην αριστερή πλευρά της οθόνης, Διπλό κλικ σε αυτό > Θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο όπου πρέπει να κάνετε κλικ ‘Κανένας’ > Τώρα πληκτρολογήστε το αποθετήριο Διεύθυνση URL http://muckys.mediaportal4kodi.ml/ > Τώρα πληκτρολογήστε το όνομα της πηγής πολυμέσων «Mucky Duck» σε μια επιλογή που παρέχεται στο κάτω μέρος > Τώρα κάντε κλικ Εντάξει.πώς να εγκαταστήσετε το istream duckpool στην έκδοση kodi kryptn 17
 3. Επιστρέψτε στο Αρχική οθόνη Kodi πατώντας «Esc» κουμπί > Κάντε κλικ στο Πρόσθετα > Επιλέξτε εικονίδιο Package Installer, ένα εικονίδιο σε σχήμα κουτιού που βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία.istream duckpool στο kodi
 4. Τώρα κάντε κλικ στην επιλογή Εγκατάσταση από Zip File > Βρείτε και κάντε κλικ στο Mucky Duck > Τώρα κάντε κλικ στο repository.mdrepo-1.0.2.zip και περιμένετε να εγκατασταθεί το αποθετήριο.ρύθμιση istream duckpool kodi
 5. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από το αποθετήριο επιλογή > Επιλέγω Mucky Duck Repo από τη λίστα > Αποθετήριο πρόσθετων > Τότε Αποθήκη Duckpool > Εγκαθιστώ.istream duckpool kodi ρυθμίσεις
 6. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του αποθετηρίου Duckpool, επιστρέψτε στη λίστα αποθετηρίων πατώντας «Backspace» πληκτρολογήστε το πληκτρολόγιο σας δύο φορές.istream duckpool kodi διαμόρφωση
 7. Τώρα βρείτε και κάντε κλικ στο Αποθήκη Duckpool > Πρόσθετα βίντεο > Ντάκπουλ > Εγκαθιστώ > Θα χρειαστούν λίγα λεπτά για να εγκατασταθεί το πρόσθετο.istream duckpool στο kodi xbmc
 8. Τώρα επιστρέψτε στο Αρχική οθόνη Kodi > Κάντε κλικ στο Πρόσθετα > Τώρα Πρόσθετα βίντεο > Τότε Ντάκπουλ > Συγχαρητήρια! Έχετε πλέον κατεβάσει το iStream (Duckpool) 2017.

istream duckpool kodi addon

Πώς να εγκαταστήσετε το iStream σε έκδοση Kodi Jarvis 16 ή παρακάτω

 1. Ανοίξτε τον Kodi Jarvis > Επιλέξτε Επιλογή συστήματος > Κάντε κλικ στο File Manager στην επιλογή Συστήματα > Τώρα κάντε διπλό κλικ στην Προσθήκη πηγής.
 2. Εδώ θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο, κάντε κλικ στο “Κανένα” > Πληκτρολογήστε URL http://muckys.mediaportal4kodi.ml/ και κάντε κλικ στο κουμπί ολοκληρωμένο > Πληκτρολογήστε το όνομα “Mucky Duck” και κάντε κλικ στο Τέλος > Τώρα κάντε κλικ στο OK.
 3. Επιστρέψτε στο Κύριο μενού του Kodi > Κάντε κλικ στο Σύστημα > Πρόσθετα > Εγκατάσταση από Zip File > Mucky Duck > repository.mdrepo-1.0.2.zip > Περιμένετε να εγκατασταθεί.
 4. Τώρα κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από αποθετήριο > Mucky Duck Repo > Αποθετήριο πρόσθετων > Αποθήκη Duckpool > Εγκαθιστώ.
 5. Επιστρέψτε στην επιλογή Εγκατάσταση από το αποθετήριο > Αποθήκη Duckpool > Πρόσθετα βίντεο > Ντάκπουλ > Εγκαθιστώ > Απολαμβάνω!

Κριτικές για το iStream (Duckpool) Kodi

Το iStream (Duckpool) έχει καθυστερήσει για τόσα χρόνια. ΠΟΛΛΑ χρήστες Kodi που είχαν προηγουμένως χρησιμοποιήσει το Duckpool δεν μπορούσαν να αντισταθούν στην εγκατάσταση οποιουδήποτε άλλου πρόσθετου εκτός από το Duckpool.

istream reddit

Παρά το γεγονός ότι προσφέρει διάφορες πηγές / συνδέσμους για την παρακολούθηση του περιεχομένου βίντεο, πολλοί χρήστες του Kodi δεν προτιμούν την ποιότητα του βίντεο. Επιπλέον, η επιλογή του μενού θα επιβραδύνει τις περισσότερες φορές που ενοχλεί τους χρήστες.

αναθεώρηση istream reddit

Το iStream Kodi δεν λειτουργεί

Σε πολλές περιπτώσεις, το iStream (Duckpool) ενδέχεται να σταματήσει να λειτουργεί που θα μπορούσε να καταστρέψει την εμπειρία σας στο Kodi. Μερικά από τα σφάλματα σχετικά με το iStream Kodi δεν λειτουργούν παρέχονται παρακάτω:

iStream Kodi Δεν υπάρχουν σύνδεσμοι

Μερικές φορές το περιεχόμενο πολυμέσων που μεταδίδετε δεν έχει συνδέσμους και επομένως το iStream (Duckpool) επιστρέφει το σφάλμα. Μπορεί να δημιουργήσει απογοήτευση στους χρήστες του Kodi όταν δεν μπόρεσαν να βρουν το σύνδεσμο του αγαπημένου τους περιεχομένου βίντεο.

Λύση

Μόλις χτυπήσετε μια πηγή που δεν είναι διαθέσιμη ή απλώς εμφανίσει το “iStream no source”, τότε θα πρέπει να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη. Μπορείτε να το κάνετε αυτό εγκαθιστώντας το Merlin Auto Cleaner.

Η αναδίπλωση

Το iStream (Duckpool) δεν πρέπει να συγκρίνεται με τα πιο δημοφιλή πρόσθετα Kodi, όπως το Covenant, το Exodus ή το Genesis. Αυτό το πρόσθετο φέρνει αξία στους χρήστες του με καλή ποιότητα βίντεο και φιλική προς το χρήστη διεπαφή. Καταφέρνει να εμφανίζει ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές από διάφορους συνδέσμους Διαδικτύου που μερικές φορές οι χρήστες του Kodi μπορεί να βρουν σπασμένοι.

Ωστόσο, εξακολουθεί να προσφέρει βίντεο σε ποιότητα HD και προτιμάται πολλοί χρήστες του Kodi. Στον παραπάνω οδηγό, παρέχουμε μια πλήρη οδηγία σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του iStream στο Kodi. Ορισμένες από τις ροές ενδέχεται να είναι γεω-αποκλεισμένες και για να τις ξεμπλοκάρετε θα πρέπει να εγκαταστήσετε το IPVanish στο Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map