Πώς να εγκαταστήσετε το IPVanish στο FireStick – Εύκολη εγκατάσταση

ipvanish-on-firestick


Ψάχνετε έναν οδηγό για τον τρόπο εγκατάστασης του IPVanish στο Firestick; Λοιπόν, χωρίς αμφιβολία, έχετε φτάσει στο σωστό μέρος!

Σε αυτήν την επίδειξη βήμα προς βήμα, θα σας καθοδηγήσω σε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για ένα από τα πιο δημοφιλή VPN για το FireStick– IPVanish!

Εκτός από τις οδηγίες εγκατάστασης του IPVanish, αυτό το άρθρο ρίχνει φως σε σχέση με τις δυνατότητες των αστεριών και επεξεργάζεται επίσης μια απλή διαδικασία για τη δοκιμή του στο Amazon Firestick, αφού έχει δημιουργηθεί.

Θα βρείτε ακριβώς αυτό που αναζητήσατε, χωρίς άλλη παραλλαγή, εδώ είναι μια απλή βήμα προς βήμα διαδικασία εγκατάστασης του IPVanish στο Firestick για να πάτε AWOL όποτε θέλετε!

Πώς να εγκαταστήσετε το IPVanish στο Firestick?

Πέρασαν οι μέρες κατά τις οποίες η εγκατάσταση ενός VPN στο Firestick αποδείχθηκε αποθαρρυντική διαδικασία. Προς το παρόν, η διαδικασία είναι παρόμοια με τη λήψη του Subway Surfer στο τηλέφωνό σας, καθώς το IPVanish είναι από τους πρώτους παρόχους VPN των οποίων η εφαρμογή είναι διαθέσιμη (δωρεάν) για εγκατάσταση στο Amazon Appstore!

Ακολουθώντας τα παρακάτω εύκολα βήματα, μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη της εφαρμογής με φλας.

 1. Ανοίξτε το Firestick και μεταβείτε στο Αναζήτηση επιλογή στο μενού στην πάνω αριστερή πλευρά της αρχικής σελίδας. Η οθόνη θα μοιάζει με μεγεθυντικό φακό με τα γράμματα A έως Z να εμφανίζονται παρακάτω
 2. Εντοπίστε τη γραμμή αναζήτησης μεταβαίνοντας στα γράμματα και πληκτρολογήστε “IPV“Στο μπαρ
 3. Κατά τη σύνταξη IPV, η γραμμή αναζήτησης θα σας δώσει μια λίστα λέξεων. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο IPVanish
 4. Η επόμενη οθόνη θα περιέχει λίγες λεπτομέρειες σχετικά με το IPVanish και ένα Εγκαθιστώ Κάντε κλικ στο κουμπί
 5. Κατά την εγκατάσταση, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε το Όνομα χρήστηκαι Κωδικός πρόσβασης. Συνδεθείτε για να συνεχίσετε
 6. Μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή, κάντε κλικ στοΣύνδεση επιλογή και ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή IPVanish
 7. Μπορείτε να επιλέξετε το Συνδέω-συωδεομαικουμπί στην εφαρμογή που κατεβάσατε πρόσφατα. Η συσκευή ροής ενδέχεται να στείλει ένα αίτημα σύνδεσης. Αυτό το μήνυμα θα σας ενημερώσει ότι το IPVanish θέλει να παρακολουθεί την κίνηση του δικτύου σας. Κάντε κλικ στο Εντάξει να προχωρήσει. Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε το VPN, πατήστε το Διαχωρίζω κουμπί

Πώς να ελέγξετε εάν το IPVanish λειτουργεί στο Amazon Firestick?

Εάν θέλετε να ελέγξετε εάν το IPVanish VPN λειτουργεί στο Amazon Firestick ή όχι, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα.

 1. Μεταβείτε στο κατάστημα εφαρμογών Amazon και κατεβάστε το Mozilla Firefox ή το Chrome. Και τα δύο προγράμματα περιήγησης είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση
 2. Τώρα πατήστε την επιλογή σύνδεσης στο IPVanish σας για τη δημιουργία σύνδεσης
 3. Εκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης που έχετε λάβει εισάγοντας αυτήν τη διεύθυνση URL- https://dnsleaktest.com
 4. Όταν φτάσετε στον ιστότοπο, μπορείτε να δείτε τη διεύθυνση IP και την τοποθεσία. Εάν το IPVanish λειτουργεί, δεν θα είναι παρόμοιο με αυτό που έχετε ήδη
 5. Τέλος, επιλέξτε την τυπική δοκιμή και βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν διαρροές DNS κατά τη χρήση του VPN σας

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε ένα VPN με το Firestick?

Αν και δεν είναι υποχρεωτικό, συνιστάται πάντα να χρησιμοποιείτε ένα VPN με το Firestick. Επειδή οι περισσότεροι πιστεύουν ότι αυτό είναι ένα άλλο περιττό κόστος που μπορεί να επιβραδύνει τη σύνδεση στο Διαδίκτυο της Fire TV. Εδώ είναι μια λίστα με λίγους λόγους που αρκούν για να εξακριβώσετε γιατί είναι απαραίτητο να μην χρησιμοποιείτε ποτέ το Firestick χωρίς VPN.

Ευκολία χρήσης δημόσιου Wi-Fi

Ένα από τα κύρια αξιοθέατα ενός Firestick είναι η φορητότητά του, καθώς το μικρό κουτί μπορεί να μεταφερθεί όπου απαιτείται. Ωστόσο, αυτό σημαίνει επίσης ότι θα χρησιμοποιείτε δημόσιο Wi-Fi σε εστιατόρια, ξενοδοχεία και άλλα τέτοια μέρη, το οποίο είναι σε μεγάλο βαθμό ανασφαλές και μη ασφαλές!

Ωστόσο, εάν τυχαίνει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN, η κρυπτογράφηση του θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε το Firestick σε αυτά τα νέα δίκτυα χωρίς να ανησυχείτε για διαρροή ακόμη και ίντσας των δεδομένων σας!

Πρόσβαση στο περιεχόμενο στο εξωτερικό

Με τη μαζική λήψη εγκλημάτων στον κυβερνοχώρο και άλλων ψηφιακών ζητημάτων απορρήτου, πολλοί ιστότοποι προτιμούν να απομονωθούν σε μια συγκεκριμένη περιοχή / χώρα για λόγους ασφαλείας. Δεδομένου ότι μπορούν να προσεγγιστούν μόνο από μια διεύθυνση IP που επιτρέπει ο διακομιστής, η είσοδος σε τέτοιους ιστότοπους είναι αδύνατη, εκτός εάν είστε παρόντες σε αυτήν την περιοχή.

Ένα VPN όχι μόνο προστατεύει τα δεδομένα σας αλλά και αλλάζει τη διεύθυνση IP σας, αυτές οι εφαρμογές / λογισμικό τείνουν να είναι η κορυφαία επιλογή για έναν μεγάλο αριθμό γεω-περιορισμένων χρηστών να παρακάμπτουν τους διακομιστές και να έχουν πρόσβαση σε περιορισμένο περιεχόμενο από οπουδήποτε απαιτείται.

Ασφάλεια και προστασία

Το Firestick δημιουργήθηκε σε μια έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android που ονομάζεται Fire OS. Ενώ το Android είναι πολύ δημοφιλές σε όλο τον κόσμο, είναι επίσης ανασφαλές και ανασφαλές.

Οι χρήστες του Firestick είναι, ως εκ τούτου, ανοιχτοί σε επιθέσεις από χάκερ μαζί με ISP, παρακολούθηση από κυβερνήσεις και άλλους οργανισμούς. Χρησιμοποιώντας ένα VPN, μπορείτε να σώσετε τον εαυτό σας από όλους αυτούς τους κινδύνους.

Γιατί είναι το IPVanish μια καλύτερη επιλογή για εσάς?

Παρά το γεγονός ότι ο κλάδος είναι τώρα γεμάτος με πληθώρα VPN, το IPVanish είναι αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα VPN για το Firestick. Έχω ορισμένους ισχυρούς λόγους για να υποστηρίξω αυτόν τον ισχυρισμό!

Αυτό το VPN έρχεται με ένα επίσημο πρόσθετο διαθέσιμο στο Amazon App Store, το οποίο διευκολύνει την εγκατάσταση και την εκτέλεση. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήστες του Firestick και ήταν μια από τις πρώτες ανάμεσα σε μερικά VPN που παρείχαν ειδικό λογισμικό για τη συσκευή του Amazon.

Επιπλέον, όταν πρόκειται Χρήστες Kodi, Το IPVanish δεν επιβάλλει περιορισμούς στα ποσά των δεδομένων καθώς και στους τύπους αρχείων που χρησιμοποιείτε. IPVanish σε διακομιστές Kodi αρκετά καλά καθώς ξεμπλοκάρει επίσης τα γεω-περιορισμένα πρόσθετα Kodi.

Είναι γνωστό ως ένας από τους ασφαλέστερους παρόχους στην αγορά καθώς συνοδεύεται από ένα AES 256-bit κρυπτογράφηση που είναι ουσιαστικά εύθραυστη. Έχει χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως Προστασία διαρροής DNS που φροντίζει τα προσωπικά σας δεδομένα. Εάν η έξυπνη και ομαλή ροή είναι αυτό που λαχταράτε, τότε αυτό το VPN είναι σίγουρα αυτό για εσάς.

Αυτό μας φέρνει στο τέλος. Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν έχετε απορίες και προτάσεις, ενημερώστε μας αφήνοντας ένα σχόλιο παρακάτω.

Πλεονεκτήματα

 1. Διαθέτει 1300+ διακομιστές σε 70+ χώρες.
 2. Κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού AES-256 bit.
 3. Υποστηρίζει 8 διαφορετικά λειτουργικά συστήματα και συσκευές.
 4. Ενσωματωμένη λειτουργία Kill Switch .

Μειονεκτήματα

 1. Δικαιοδοσία κάτω των 14 ματιών
 2. Προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών μόνο.

συμπέρασμα

Το IPVanish είναι αναμφίβολα ένας από τους καλύτερους παρόχους VPN στον κλάδο και τα χαρακτηριστικά του το αποδεικνύουν. Η άμεση συνδεσιμότητα, η κορυφαία ασφάλεια και η απρόσκοπτη ταχύτητα είναι αυτό που αναμένεται από έναν κορυφαίο πάροχο VPN. Παρά όλα τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά του, υπάρχει ένα πράγμα που με απασχολεί. εμπίπτει στη δικαιοδοσία των 5 ματιών.

Εκτός από αυτό, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο που θα με εμπόδιζε να προτείνω αυτό το VPN στους αναγνώστες μου. Προχωρήστε, δοκιμάστε αυτό το VPN και ελπίζω να έχετε μια υπέροχη εμπειρία με αυτό.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map