Πώς να εγκαταστήσετε το i4atv σε Kodi Leia, Krypton και Jarvis σε λιγότερο από 3 λεπτά

Θα υπήρχαν μόνο λίγα πρόσθετα όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε τόνους καναλιών IPTV και μπορεί να βρείτε το πρόσθετο i4atv στην κορυφή αυτής της λίστας.

Η χρήση ενός VPN για το Kodi συνιστάται ιδιαίτερα όταν κάνετε ροή με πρόσθετα IPTV Kodi, επειδή έχουν ροές περιορισμένης γεωγραφικής θέσης και πρέπει να βεβαιωθείτε ότι κάνετε ροή με ασφάλεια.

Προειδοποίηση: Η ροή της αγαπημένης σας εκπομπής ή της ταινίας σας χρησιμοποιώντας πρόσθετα τρίτου μέρους χωρίς VPN, θα σας βάλει σίγουρα σε ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων και παραβάσεων. Θεωρούνται ανεπίσημα πρόσθετα Kodi ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ στις περισσότερες χώρες. Αυτό είναι όπου a Kodi VPN προστατεύει την ταυτότητά σας & σας προστατεύει από τις ειδοποιήσεις πνευματικών δικαιωμάτων και DMCA, ενώ καταργείτε τον αποκλεισμό περιεχομένου με γεωγραφικούς περιορισμούς.
 CTA

Το I4atv είναι η τελευταία προσθήκη στο πρόσθετο καναλιών IPTV Kodi που κατά κάποιον τρόπο καταφέρνει να μεταδώσει πολλά δημοφιλή κανάλια από όλο τον κόσμο. Δείτε την καλύτερη λίστα πρόσθετων Kodi για να μάθετε ποια πρόσθετα είναι κορυφαία στη λίστα.

Σε αυτόν τον οδηγό εγκατάστασης, συζητάμε πώς να εγκαταστήσετε το i4atv στο Kodi, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά αθλητικά παιχνίδια στη συσκευή σας.

 1. Πώς να εγκαταστήσετε το i4atv στο Kodi Leia / Krypton Έκδοση 18 / 17.6
 2. Πώς να εγκαταστήσετε το i4atv στο Kodi Jarvis Έκδοση 16
 3. Λήψη φερμουάρ i4atv Repo
 4. i4atv Apk
 5. i4atv Δεν λειτουργεί / Σφάλματα / ζητήματα

Πώς να εγκαταστήσετε το i4atv σε Kodi Leia / Krypton Έκδοση 18 / 17.6 ή νεότερη

 1. Ξεκινήστε το Kodi Krypton στο σύστημά σας > Κάντε κλικ στο Εικονίδιο γραναζιού (Εικονίδιο ρυθμίσεων) που βρίσκεται στην κορυφή > Ορίστε την επιλογή Διαχείριση αρχείων > Στην αριστερή πλευρά σας, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε διπλό κλικ στο Προσθήκη πηγής.Τρόπος εγκατάστασης-i4atv-on-Kodi
 2. Σύντομα θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο στην οθόνη σας ‘Κανένας’ επιλογή και επικολλήστε το Διεύθυνση URL http://srp.nu/ > Κάντε κλικ Εντάξει > Τώρα στο κάτω μέρος του πλαισίου πληκτρολογήστε το όνομα του αποθετηρίου «Super Repo» > Κάντε κλικ Εντάξει για να κλείσετε το κουτί.πώς να εγκαταστήσετε το i4atv σε Kodi krypton έκδοση 17 ή νεότερη
 3. Παω σε Αρχική σελίδα Kodi πατώντας το «Esc» πλήκτρο στο πληκτρολόγιό σας > Τότε κατευθυνθείτε προς Πρόσθετα μενού > Επιλέγω Εικονίδιο κουτιού στην κορυφή.i4atv στο Kodi
 4. Τώρα κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από Zip File > Εδώ θα δείτε ένα πλαίσιο να εμφανίζεται, οπότε μετακινηθείτε προς τα κάτω και επιλέξτε Σούπερ Repo > Τότε Κρυπτόν > Κάντε κλικ στο Αποθήκες > SuperRepo > Τώρα κάντε κλικ στο SuperRepo.kodi.krypton.repositories-0.7.04.zip > Θα χρειαστούν λίγα λεπτά για να εγκατασταθεί.Ρύθμιση i4atv kodi
 5. Μόλις εγκατασταθεί το αποθετήριο, θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο πάνω δεξιά στην οθόνη σας, το οποίο θα επιβεβαιώσει την εγκατάσταση > Τώρα κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από το αποθετήριο > Αποθετήρια SuperRepo [Krypton] [v7].Ρυθμίσεις i4atv kodi
 6. Τώρα επιλέξτε Αποθετήριο πρόσθετων > Εδώ θα βρείτε μια λίστα με πολλά αποθετήρια Super Repo, οπότε κάντε κλικ στο SuperRepo Όλα [Krypton] [v7] > Κάντε κλικ Εγκαθιστώ > Περιμένετε να εγκατασταθεί το αποθετήριο.διαμόρφωση i4atv kodi
 7. Τώρα επιστρέψτε ξανά στο Εγκατάσταση από το αποθετήριο επιλογή πατώντας το «Esc» πλήκτρο στο πληκτρολόγιό σας > Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο SuperRepo Όλα [Krypton] [v7] > Επιλέγω Πρόσθετα βίντεο > Κάντε κύλιση προς τα κάτω για εύρεση i4atv > Κτύπημα Εγκαθιστώ > Περιμένετε να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.πώς να εγκαταστήσετε το i4atv DX σε kodi jarvis έκδοση 16 ή νεότερη
 8. Το πρόσθετο i4atv είναι πλέον εγκατεστημένο > Για να ανοίξετε το πρόσθετο i4atv 2017, επιστρέψτε στο Kodi Home > Επιλέγω Πρόσθετα επιλογή > Κάντε κλικ στο Πρόσθετο βίντεο > Στη δεξιά πλευρά της οθόνης σας κάντε κλικ στο i4atv > Απολαμβάνω!

Πώς να εγκαταστήσετε το i4atv στο Kodi Jarvis Έκδοση 16 ή παρακάτω

 1. Ανοιξε Kodi Jarvis > Παω σε Σύστημα μενού > Κάντε κλικ στο υπομενού ‘Διαχείριση αρχείων’ > Διπλό κλικ Προσθήκη πηγής βρίσκεται κάτω.
 2. Κάντε κλικ ‘Κανένας’ επιλογή όταν εμφανιστεί το πλαίσιο > Πληκτρολογήστε το Διεύθυνση URL http://srp.nu/ > Κάντε κλικ Ολοκληρώθηκε > Στο κάτω μέρος, πληκτρολογήστε το όνομα αποθετηρίου «Super Repo» > Κάντε κλικ Ολοκληρώθηκε > Κάντε κλικ Εντάξει.
 3. Επιστρέψτε στο Κύριο μενού Kodi πατώντας «Backspace» πλήκτρο στο πληκτρολόγιο > Κάντε κλικ στο Σύστημα > Τότε Πρόσθετα > Τώρα πατήστε Εγκατάσταση από Zip File επιλογή > Από το πλαίσιο, επιλέξτε Σούπερ Repo > Κάντε κλικ στο Τζάρβις > Τότε Αποθήκες > SuperRepo > Τώρα επιλέξτε superrepo.kodi.jarvis.repositories-0.7.04.zip
 4. Μόλις εγκατασταθεί το Super Repo, κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από το αποθετήριο > Βρείτε και κάντε κλικ στο Αποθετήρια SuperRepo [Jarvis] [v6] > Αποθετήριο πρόσθετων > Επιλέγω SuperRepo Όλα [Jarvis] [v6] > Εγκαθιστώ.
 5. Επιστρέψτε στο Εγκατάσταση από το αποθετήριο επιλογή > Κάντε κλικ στο SuperRepo Όλα [Jarvis] [v6] > Πρόσθετα βίντεο > Επιλέγω i4atv > Κτύπημα Εγκαθιστώ.

Λήψη φερμουάρ i4atv Repo

Ένας άλλος τρόπος για να εγκαταστήσετε το i4atv 2017 είναι μέσω της λήψης του Super Repo Repository Zip File. Πριν ξεκινήσετε την εγκατάσταση, κατεβάστε το αρχείο zip από παρακάτω:

Για τον Κρίπτον: Κατεβάστε το Super Repo Zip File

Για τον Jarvis: Κατεβάστε το Super Repo Zip File

 1. Ανοιξε Κόδι Κρίπτον > Παω σε Πρόσθετα > Εικονίδιο κουτιού στην κορυφή > Επιλέγω Εγκατάσταση από Zip File > Κυβερνώ ή Μεταφόρτωση το ληφθέν Super Repo Zip File > Περιμένετε να εγκατασταθεί.
 2. Παω σε Εγκατάσταση από το αποθετήριο επιλογή > Κάντε κλικ στο Αποθετήρια SuperRepo [Krypton] [v7] > Αποθετήριο πρόσθετων > SuperRepo Όλα [Krypton] [v7] > Εγκαθιστώ.
 3. Μόλις εγκατασταθεί, πατήστε «Backspace» πλήκτρο δύο φορές και, στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω για να επιλέξετε SuperRepo Όλα [Krypton] [v7] > Παω σε Πρόσθετα βίντεο > Επιλέγω i4atv > Κάντε κλικ Εγκαθιστώ > Απολαμβάνω!

i4atv Apk

Τώρα μπορείτε να εγκαταστήσετε το i4atv σε συσκευή Android κατεβάζοντας το i4ATV apk. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να εγκαταστήσετε το i4atv apk στο Fire Stick / TV ή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή Android.

 1. Λήψη APK i4atv
 2. Στη συσκευή σας Android πλοηγηθείτε στο ληφθέν αρχείο.
 3. Ανοίξτε τον οδηγό εγκατάστασης και ξεκινήστε την εγκατάσταση του i4atv. Δείτε αυτούς τους καλύτερους οδηγούς kodi.

Κριτικές i4atv Reddit

Δόξα τω Θεώ για αυτήν τη ροή i4atv.us επειδή δεν μπορώ να κάνω το ESPN να δουλέψει για τη ζωή μου…

– Gymtertainment (@Gymtertainment) 15 Απριλίου 2017

Μόνο μια χούφτα πρόσθετα Kodi είναι σε θέση να μεταδώσουν ζωντανά το κανάλι ESPN στο Kodi. Αυτό έχει αναγνωριστεί από πολλούς χρήστες του Kodi, καθώς αυτό είναι το πρόσθετο για παρακολούθηση ζωντανών αθλημάτων. Σας φέρνει ζωντανή αθλητική δράση από όλο τον κόσμο.

Υπάρχουν καλές συνδέσεις για τη συνεδρία 2; Το I4atv.us κάνει buffer χωρίς διακοπή για μένα

– Daniel (@ Daniel_san2013) 14 Απριλίου 2017

Παρόλο που το πρόσθετο i4atv Kodi θα σας προσφέρει πολλές επιλογές για ροή, αλλά η προσωρινή αποθήκευση είναι ένα κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι. Το Kodi buffering μπορεί να καταστρέψει όλο το ταμείο για εσάς όταν παρακολουθείτε αθλήματα, οπότε ακολουθήστε την παρακάτω ενότητα για να αντιμετωπίσετε ζητήματα buffering i4atv.

i4atv Δεν λειτουργεί / Σφάλματα / ζητήματα

Ζητήματα προσωρινής αποθήκευσης

Το buffering είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα με τα πρόσθετα και συγκεκριμένα με το i4atv. Το buffer Kodi που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών είναι εξίσου ενοχλητικό όταν παρακολουθείτε ζωντανά σπορ. Μπορεί να καταστρέψει όλη τη διασκέδαση, αλλά το πιο σημαντικό μπορεί να ωθήσει τους χρήστες να μην επισκεφθούν ξανά το Kodi.

Λύση

Το ζήτημα προσωρινής αποθήκευσης του Kodi παρουσιάζεται λόγω της αύξησης της προσωρινής μνήμης στο Kodi. Επομένως, συνιστούμε στους χρήστες του Kodi να εκκαθαρίσουν την προσωρινή μνήμη με τον Οδηγό Merlin. Εκτός από την εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης, ο Merlin Wizard διαγράφει επίσης μικρογραφία και πακέτα.

Αποτυχία εγκατάστασης εξάρτησης

Κατά την εγκατάσταση πρόσθετου i4atv εκτός από το Super Repo, οι χρήστες του Kodi λαμβάνουν συχνά ένα σφάλμα που ονομάζεται σφάλμα “Αποτυχία εγκατάστασης εξάρτησης”. Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται συνήθως όταν ένα αποθετήριο ή ένα πρόσθετο έχει σταματήσει να λειτουργεί ή υποβάλλεται σε ενημέρωση.

Λύση

Υπάρχει μια απλή λύση για την επίλυση αυτού του ζητήματος και περιλαμβάνει την εγκατάσταση του σωστού αποθετηρίου για το i4atv. Το Super Repo είναι το κατάλληλο αποθετήριο για την εγκατάσταση του i4atv. Επομένως, παρέχουμε τον οδηγό εγκατάστασης από το Super Repo, ο οποίος θα λύσει το πρόβλημα.

Για να ολοκληρώσετε τα πράγματα

Το πρόσθετο i4atv Kodi δίνει έντονη εντύπωση στους χρήστες του Kodi με μια εντυπωσιακή λίστα καναλιών IPTV διαθέσιμων για ροή. Αυτό το πρόσθετο μπορεί να βρεθεί στα Super Repo Repositories μεταξύ πολλών άλλων πρόσθετων. Αυτός ο οδηγός εγκατάστασης παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του i4atv στο Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this