Πώς να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα περιήγησης GitHub Kodi σε Krypton 17.6, Jarvis και Firestick

Πώς λειτουργεί το GitHub

Το πρόγραμμα περιήγησης GitHub είναι πράγματι μια πρωτοποριακή καινοτομία στον κόσμο του Kodi. Ένα μόνο πρόγραμμα περιήγησης επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν τα αγαπημένα τους πρόσθετα kodi και αποθετήρια kodi. Το πρόσθετο GitHub Browser απομακρύνει ολόκληρο τον διακομιστή φιλοξενίας GitHub σύμφωνα με το ερώτημα αναζήτησης των χρηστών και, στη συνέχεια, παρέχει σχετικά αποτελέσματα στον χρήστη.


Διευκολύνει ολόκληρη την εγκατάσταση για τον χρήστη και τους βοηθά εξοικονομώντας χρόνο και μνήμη συστήματος. Ακολουθήστε τον οδηγό μας για να δείτε πώς να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα περιήγησης GitHub Kodi και να ζήσετε μια εντελώς νέα βελτιωμένη εμπειρία Kodi.

Εισαγωγή προγράμματος περιήγησης GitHub

Το GitHub είναι μια στάση για τους geeks και τη λύση στα προβλήματά τους. Οι χρήστες προτιμούν το GitHub για τη λήψη οποιουδήποτε αρχείου Zip από τον ιστότοπο, επειδή διαθέτει αρχεία εγκατάστασης για σχεδόν όλο το λογισμικό και τις εφαρμογές. Ακόμη και οι χρήστες του Kodi προτιμούν να χρησιμοποιούν το GitHub για τη λήψη των αγαπημένων τους αποθετηρίων πρόσθετων.

Όλα τα τελευταία αποθετήρια πρόσθετων φορτώνονται στο GitHub από τους αντίστοιχους προγραμματιστές τους. Επομένως, ακόμα και αν οι σύνδεσμοι πηγής αποθετηρίου είναι απενεργοποιημένοι, οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν τα αποθετήρια μέσω του GitHub.

Χαρακτηριστικά του προγράμματος περιήγησης GitHub Kodi

ΠλεονεκτήματαΜειονεκτήματα
ΕύχρηστοςΑσταθής
Ένα πρόσθετο για όλα τα άλλα πρόσθεταΠαρέχονται αναξιόπιστα αρχεία zip
Ευκολία στην εύρεση μη δημοφιλών πρόσθετωνΥπό διαδικασία ανάπτυξης
Ενθάρρυνση νέων προγραμματιστών

Πώς να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα περιήγησης GitHub σε Kodi Krypton Έκδοση 17.6 ή χαμηλότερη

 1. Εκτόξευση Κόδι > Κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις.πώς να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα περιήγησης github kodi
 2. Ανοιξε Διαχείριση αρχείων > Κάντε διπλό κλικ στο Προσθήκη πηγήςπώς να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα περιήγησης github kodi στην έκδοση 17.6 του krypton ή νεότερη
 3. Θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο διαλόγου, κάντε κλικ στο σημείο που λέει ‘Κανένας’ > Πληκτρολογήστε το Διεύθυνση URL http://fusion.tvaddons.co/ > Κάντε κλικ Εντάξει.λήψη του προγράμματος περιήγησης github kodi
 4. Ονομάστε αυτό το όνομα πηγής μέσων ως “Repo TV Addons » > Κάντε κλικ Εντάξει > Ελέγξτε ξανά το Διεύθυνση URL και όνομα και Κάντε κλικ στο Ok πάλι.πώς να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα περιήγησης github kodi στο firestick
 5. Επιστρέψτε στο Αρχική οθόνη Kodi > Τώρα ανοιχτό Πρόσθετα μενού > Κάντε κλικ στο Κουτί-εικονίδιο > Επιλέγω Εγκατάσταση από Zip File.πώς να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα περιήγησης github kodi στο jarvis έκδοση 16
 6. Ανοιξε Repo TV Addons > Επιλέγω αρχίστε-εδώ > Ανοιξε plugin.program.indigo-4.0.0.zip.github browser kodi δεν λειτουργεί σφάλματα και ζητήματα
 7. Θα εμφανιστεί μια ειδοποίηση με την ένδειξη “Εγκατεστημένο πρόσθετο Indigo” > Μόλις εμφανιστεί η ειδοποίηση, επιστρέψτε στο Αρχική οθόνη Kodi > Ανοιξε Μενού πρόσθετων> Παω σε Πρόσθετα βίντεο > Κάντε κλικ στο Ινδικό.ρύθμιση kodi προγράμματος περιήγησης github
 8. Τώρα, κάντε κλικ Πρόγραμμα εγκατάστασης πρόσθετου > Κάντε κλικ στο Πρόγραμμα περιήγησης GitHub.Ρυθμίσεις kodi του προγράμματος περιήγησης Github
 9. Κλείστε το πλαίσιο διαλόγου των οδηγιών που θα εμφανιστεί.
 10. Θα δείτε τρεις επιλογές στη λίστα, δηλαδή. Όνομα χρήστη GitHubΌνομα αποθετηρίου και Όνομα πρόσθετου. Επιλέξτε τις επιθυμητές μετρήσεις αναζήτησης.

Πώς να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα περιήγησης GitHub Kodi σε έκδοση Jarvis 16 ή μεταγενέστερη

 1. Ανοιξε Kodi Jarvis V16 > Κάντε κλικ Σύστημα.
 2. Ανοιξε Διαχείριση αρχείων > Διπλό κλικ Προσθήκη πηγής.
 3. Κάντε κλικ <Κανένας> και πληκτρολογήστε το Διεύθυνση URL http://fusion.tvaddons.co/ > Κάντε κλικ Ολοκληρώθηκε.
 4. Ονομάστε αυτήν την πηγή «Τηλεόραση Πρόσθετα > Κάντε κλικ Ολοκληρώθηκε > Κάντε κλικ Εντάξει.
 5. Επιστρέψετε στην Αρχική οθόνη Kodi > Κάντε κλικ Σύστημα.
 6. Κάντε κλικ Πρόσθετα > Επιλέγω Εγκατάσταση από Zip File > Επιλέγω Πρόσθετα τηλεόρασης > Επιλέγω αρχίστε-εδώ > Επιλέγω plugin.program.indigo-4.0.0.zip.
 7. Επιστρέψετε στην Αρχική οθόνη Kodi > Κάντε κλικ στο Ινδικό.
 8. Ανοιξε Πρόγραμμα εγκατάστασης πρόσθετου > Ανοιξε Πρόγραμμα περιήγησης GitHub > Κλείστε το πλαίσιο διαλόγου που θα εμφανιστεί.
 9. Τώρα αναζητήστε το πρόσθετο που θέλετε χρησιμοποιώντας είτε το όνομα του προγραμματιστή, το όνομα του πρόσθετου ή το όνομα του αποθετηρίου.

Πώς να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα περιήγησης GitHub στο Kodi Fire Stick

Εγκαταστήστε το Kodi στο Fire Stick πριν εγκαταστήσετε το πρόγραμμα περιήγησης GitHub. Μετά από αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 1. Ανοιξε Κόδι στο Fire Stick
 2. Παω σε Επιλογές ανάπτυξης > Ενεργοποίηση εντοπισμού σφαλμάτων ADB και εφαρμογών από άγνωστες πηγές.

Τώρα ανατρέξτε στη διαδικασία που αναφέρθηκε προηγουμένως για την εγκατάσταση του πρόσθετου προγράμματος περιήγησης GitHub για το Kodi Krypton V.17. Η υπόλοιπη διαδικασία θα είναι ίδια από εδώ και πέρα.

Λήψη Kit Browser GitHub

 1. Κατεβάστε το αρχείο Zip > Παω σε Αρχική οθόνη Kodi > Ανοιξε Πρόσθετα > Κάντε κλικ στο Κουτί-εικονίδιο > Επιλέγω Εγκατάσταση από Zip File.
 2. Περιηγηθείτε στο σύστημά σας και ανοίξτε το αρχείο Zip που έχετε λάβει από το αποθετήριο.
 3. Θα εμφανιστεί η ειδοποίηση «Εγκατεστημένο πρόσθετο Indigo» > Επιστρέψετε στην Αρχική οθόνη Kodi > Ανοιξε Μενού πρόσθετων> Ανοιξε Πρόσθετα βίντεο > Κάντε κλικ στο Ινδικό.
 4. Κάντε κλικ Πρόγραμμα εγκατάστασης πρόσθετου > Κάντε κλικ στο Πρόγραμμα περιήγησης GitHub.
 5. Κλείστε το πλαίσιο διαλόγου των οδηγιών.
 6. Τώρα αναζητήστε το πρόσθετο με το όνομα του προγραμματιστή, του αποθετηρίου ή του ίδιου του πρόσθετου.

Σφάλματα προγράμματος περιήγησης GitHub / Δεν λειτουργεί / Θέματα

Δεν είναι δυνατή η εύρεση του επιθυμητού πρόσθετου / αποθετηρίου

Κατά την αναζήτηση πρόσθετων ή αποθετηρίων ενδέχεται να μην έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα ή το πρόγραμμα περιήγησης να παρέχει κάποια άσχετα ή ακατάλληλα αποθετήρια. Υπάρχουν πολλά πρόσθετα που υπάρχουν στους διακομιστές GitHub και επομένως η αναζήτηση τους δεν είναι τόσο εύκολη όσο φαίνεται. Το πρόγραμμα περιήγησης θα παρέχει τα αποτελέσματα των ερωτημάτων από όσα βρίσκει αντίστοιχα ή σχετικά με το ερώτημά σας αναζήτησης.

Διορθώσετε

Βεβαιωθείτε ότι το ερώτημα αναζήτησης είναι σωστό και χρησιμοποιείτε σωστά το όνομα προγραμματιστή ή το όνομα χώρου αποθήκευσης. Η βέλτιστη πρακτική είναι η αναζήτηση με το όνομα του προγραμματιστή. Δείχνει κάπως ακριβή αποτελέσματα σε σύγκριση με άλλες μετρήσεις ερωτημάτων.

Η εγκατάσταση του πρόσθετου απέτυχε

Καθώς το ίδιο το πρόσθετο βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης, επομένως η εγκατάσταση του πρόσθετου ενδέχεται να αποτύχει. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το ίδιο το πρόσθετο εγκατέστησε τέλεια, αλλά τα άλλα πρόσθετα που προσπάθησαν να εγκαταστήσουν μέσω του προγράμματος περιήγησης GitHub απέτυχαν να εγκατασταθούν.

Διορθώσετε

Όσον αφορά τα προβλήματα αποτυχίας εγκατάστασης του πρόσθετου προγράμματος περιήγησης GitHub, θα επιλυθεί σύντομα μόλις διορθωθούν όλα τα σφάλματα. Ενώ, για τα άλλα πρόσθετα που απέτυχαν να εγκαταστήσουν μέσω του προγράμματος περιήγησης GitHub ενδέχεται να έχουν αποτύχει λόγω λανθασμένης επιλογής αρχείου Zip. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τα σωστά αρχεία zip που εμφανίζει αυτό το πρόγραμμα περιήγησης.

Τελικές λέξεις

Το πρόγραμμα περιήγησης GitHub είναι ένα καταπληκτικό πράγμα που αναπτύχθηκε από το TV Addons καθώς επέτρεψε στους χρήστες του Kodi να απολαύσουν την εμπειρία τους στο Kodi χωρίς να ψάξουν εδώ και εκεί για τα αποθετήρια πρόσθετων. Οι χρήστες δυσκολεύονται να βρουν συνδέσμους πηγής εργασίας των αποθετηρίων, ενώ είναι όλοι διαθέσιμοι στο GitHub. Αυτό είναι σίγουρα μια καταπληκτική εξέλιξη και σας προτείνουμε να το δοκιμάσετε. Ακολουθήστε τον οδηγό μας για να δείτε πώς να εγκαταστήσετε το GitHub Browser Kodi και βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το καλύτερο VPN για την υπηρεσία Kodi για να παραμείνετε προστατευμένοι.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map