Πώς να εγκαταστήσετε το Elektra Vault στο Kodi σε λιγότερο από 5 λεπτά

Το Elektra Vault, ένα ολόπλευρο πρόσθετο που περιλαμβάνει ζωντανά σπορ, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και ντοκιμαντέρ σε ένα μέρος. Ακόμα κι αν βρείτε τα καλύτερα πρόσθετα Kodi όπως το Covenant ή το Exodus, δεν θα βλέπετε την κατηγορία Sports στη λίστα τους. Ένα πρόσθετο που περιέχει όλες αυτές τις κατηγορίες είναι σπάνια στον κόσμο του Kodi. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλοι οι χρήστες του Kodi πρέπει να έχουν πρόσθετο Elektra.
Σε αυτόν τον οδηγό, σας παρουσιάζουμε πώς να εγκαταστήσετε το Elektra Vault στο Kodi. Ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα για τα Kodi Krypton και Jarvis, εγκαταστήστε αυτό το πρόσθετο εντός 5 λεπτών.

 1. Πώς να εγκαταστήσετε το Elektra Vault στο Kodi 17
 2. Πώς να εγκαταστήσετε το Elektra Vault στο Kodi 16
 3. Λήψη Elektra Vault Kodi Zip
 4. Σφάλματα / προβλήματα Elektra Vault / Δεν λειτουργεί

Προειδοποίηση! Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να παραμείνετε ανώνυμοι ενώ χρησιμοποιείτε το Elektra Vault, καθώς θα προστατεύει το απόρρητό σας. Κερδίστε 85% έκπτωση στο PureVPN και ροή απεριόριστου περιεχομένου στο Elektra Vault.

Πώς να εγκαταστήσετε το Elektra Vault σε έκδοση Kodi Krypton 17 ή νεότερη

 1. Για να εγκαταστήσετε το Elektra Vault στο Kodi, πρέπει να το κάνετε Ανοίξτε το Kodi Krypton > Παω σε Εικονίδιο ρυθμίσεων που βλέπετε στην κορυφή > Τώρα ορίστε μια επιλογή που ονομάζεται Διαχείριση αρχείων > Διπλό κλικ Προσθήκη πηγής παρατίθενται στην αριστερή πλευρά.Πώς να εγκαταστήσετε το Elektra Vault στο Kodi
 2. Θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο όπου πρέπει να κάνετε κλικ ‘Κανένας’ και πληκτρολογήστε το Διεύθυνση URL: http://supremacy.org.uk/zip/repo/ > Κάντε κλικ Εντάξει > Πληκτρολογήστε το όνομα ‘Υπεροχή’ > και κάντε κλικ στο Εντάξει έως ότου το πλαίσιο αποθηκεύσει τις πληροφορίες και εξαφανιστεί.Πώς να εγκαταστήσετε το Elektra Vault σε Kodi krypton έκδοση 17 ή νεότερη
 3. Τώρα πηγαίνετε στο Αρχική οθόνη Kodi πατώντας «Esc» κουμπί στο πληκτρολόγιό σας πολλές φορές > Κάντε κλικ στο Πρόσθετα καρτέλα που βρίσκεται κάθετα στην αριστερή πλευρά > Τώρα πατήστε Εικονίδιο προγράμματος εγκατάστασης πακέτου τοποθετείται στην πάνω αριστερή πλευρά.Πώς να προσθέσετε το Elektra Vault στο Kodi
 4. Εδώ θα δείτε μια μικρή λίστα επιλογών, κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από Zip File > Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να εντοπίσετε και κάντε κλικ στο Υπεροχή > Τώρα κάντε κλικ στο repository.supremacy-1.2 > Στη συνέχεια κάντε κλικ στο repository.supremacy-1.2.zip > Τώρα περιμένετε να εγκαταστήσει το πρόσθετο.Το Elektra Vault στη ρύθμιση του Kodi
 5.  Θα βρείτε την ίδια μικρή λίστα επιλογών, αλλά τώρα κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από το αποθετήριο > Αποθήκη υπεροχής > Πρόσθετα βίντεο > Elektra Vault > Εγκαθιστώ.Elektra Vault στη διαμόρφωση Kodi
 6. Μόλις εγκαταστήσετε το πρόσθετο, επιστρέψτε ξανά στο Αρχική οθόνη Kodi > Κάντε κλικ στο Πρόσθετα > Πρόσθετα βίντεο > Κοιτάξτε προς τα δεξιά σας και μετακινηθείτε προς τα κάτω για να βρείτε το Elektra Vault > Απολαμβάνω!

Ρυθμίσεις Elektra Vault kodi

Πώς να εγκαταστήσετε το Elektra Vault στην έκδοση 16 ή νεότερη έκδοση του Kodi Jarvis

 1. Ανοίξτε τον Kodi Jarvis > Επιλέξτε το μενού συστήματος που υπάρχει οριζόντια στην οθόνη σας > Τώρα κάντε κλικ στο Διαχείριση αρχείων > Στη συνέχεια, κάντε διπλό κλικ στην Προσθήκη πηγής.
 2. Κάντε κλικ στο “Κανένα” και θα ζητήσει μια διεύθυνση URL αποθετηρίου http://supremacy.org.uk/zip/repo/ αντιγράψτε επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο και κάντε κλικ στην επιλογή Τέλος > Τώρα πληκτρολογήστε το όνομα του αποθετηρίου, δηλαδή “Υπεροχή” και κάντε κλικ στο Τέλος > Κάντε κλικ στο OK.
 3. Κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από αποθετήριο > Τώρα μετακινηθείτε προς τα κάτω για να βρείτε το Supremacy Repository > Μεταβείτε στα Πρόσθετα βίντεο > Elektra Vault > Εγκαθιστώ > Απολαμβάνω!

Λήψη Elektra Vault Kodi Zip

Μπορείτε να κατεβάσετε το Elektra Vault με ένα αρχείο Zip το οποίο μπορείτε να το κατεβάσετε ΕΔΩ. Μετά τη λήψη του αρχείου μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

 1. Μόλις ανοίξετε το Kodi, μεταβείτε στα Πρόσθετα > Κάντε κλικ στο εικονίδιο σε σχήμα κουτιού στην επάνω αριστερή γωνία > και κάντε κλικ στο Install from Zip File
 2. Θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο όπου πρέπει να πλοηγηθείτε στο αρχείο που κατεβάσατε το αρχείο Zip Supremacy Repository > Περιμένετε να εγκατασταθεί
 3. Μόλις εγκατασταθεί, κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από αποθετήριο > Κάντε κλικ στο Supremacy Repository > Πρόσθετα βίντεο > Elektra Vault > Εγκαθιστώ > Απολαύστε τους λαούς!

Σφάλματα / προβλήματα Elektra Vault / Δεν λειτουργεί

Το Elektra Vault απέτυχε να εγκαταστήσει μια εξάρτηση

Όποτε το αποθετήριο είναι ακατάλληλο να εγκαταστήσει ένα πρόσθετο, θα δώσει το μήνυμα “Αποτυχία εγκατάστασης ενός σφάλματος εξάρτησης”. Αυτό το σφάλμα συνήθως δεν αναφέρεται σε πρόβλημα με το πρόσθετο, αλλά κυρίως με το αποθετήριο.

Λύση

Η αλλαγή στο αποθετήριο μπορεί να κάνει το τέχνασμα. Προς το παρόν, το Elektra Vault βρίσκεται σε διάφορα αποθετήρια, αλλά το Supremacy Repository είναι το προτιμώμενο αποθετήριο. Συζητήσαμε τη διαδικασία εγκατάστασης του Elektra Vault με το Supremacy Repository, το οποίο δουλεύω τέλεια.

Θέματα Buffering Elektra Vault

Μερικές φορές οι σύνδεσμοι που παρέχονται από το Elektra Vault χρειάζονται πολύ χρόνο για την αποθήκευση των βίντεο. Το buffering είναι ένα κοινό πρόβλημα που μπορεί να βρεθεί με πολλά πρόσθετα Kodi.

Λύση

Για να διορθώσετε το πρόβλημα της προσωρινής αποθήκευσης, πρέπει να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη στο Kodi. Μερικές φορές η προσωρινή μνήμη θα μπορούσε να υπερφορτώσει το Kodi και αυτό μπορεί να εμποδίσει την αποθήκευση βίντεο. Για να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη, δοκιμάστε να εγκαταστήσετε το Merlin Auto Cleaner.

Η αναδίπλωση

Το Elektra Vault έχει τη δυνατότητα να φτάσει στα ύψη της δημοτικότητας εάν είναι σε θέση να πείσει τους χρήστες του Kodi ως ένα ολόπλευρο πρόσθετο. Με ζωντανά σπορ, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και ντοκιμαντέρ στο απόθεμά του, σίγουρα θα γίνει ένα δημοφιλές πρόσθετο. Αυτός ο οδηγός έδειξε πώς να εγκαταστήσετε το Elektra Vault στο Kodi, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε περιεχόμενο πολυμέσων.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this