Πώς να παρακολουθήσετε το Disney Plus στο Kodi

Disney + -on-Kodi


Αναρωτιέστε πώς να παρακολουθήσετε το Disney Plus στο Kodi; Μην ανησυχείτε, καθώς αυτός ο οδηγός θα καλύψει όλες τις σημαντικές πτυχές της παρακολούθησης του Disney Plus στο Kodi χωρίς να πληρώσετε ούτε μια δεκάρα.

Η Disney + είναι αυτή τη στιγμή η πιο δημοφιλής διαδικτυακή πλατφόρμα ροής παγκοσμίως. Πριν από την κυκλοφορία του, οι γκουρού ροής ανέμεναν ότι θα ήταν είτε σκληρός ανταγωνιστής του Netflix. Παρ ‘όλα αυτά, το Disney Plus έχει πραγματικά αναδειχθεί ως ένας μεγάλος ανταγωνιστής του Netflix, προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα περιεχομένου και κορυφαίες δυνατότητες.

Το Disney Plus μπόρεσε να συλλάβει έναν κολοσσιαίο αριθμό περισσότερων από 20 εκατομμυρίων χρηστών παγκοσμίως, τον πρώτο μήνα από την κυκλοφορία του. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα τη δημοτικότητα της Disney + σε όλο τον κόσμο.

Ακριβώς όπως το Netflix, το Disney Plus έχει τη δική του παραγωγή περιεχομένου καθώς και περιεχόμενο από τα Marvel, Pixar, Star Wars και National Geographic. Προς το παρόν, ένα από τα πρωτότυπα σόου της Disney. Το The Mandalorian, είναι δημοφιλές σε όλο τον κόσμο.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Disney Plus στο Kodi χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά ένα πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου είναι ότι είναι μια γεω-περιορισμένη υπηρεσία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα χρειαστείτε ένα VPN για το Kodi που θα μπορεί να παρακάμψει τους γεωγραφικούς περιορισμούς, επιτρέποντάς σας να κάνετε ροή χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Πώς να παρακολουθήσετε το Disney Plus σε Kodi Leia Έκδοση 18 ή νεότερη

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Disney Plus σε Kodi Leia έκδοση 18 ή νεότερη μέσω του Tempest Kodi Addon που διαθέτει όλες τις πιο πρόσφατες και δημοφιλείς ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να εγκαταστήσετε το πρόσθετο Tempest Kodi για ροή Disney + εντός 5 λεπτών:

 1. Κατεβάστε Tempest Kodi Addon Zip αρχείο στη συσκευή σας.
 2. Ανοιξε Κόδι > Κάντε κλικ στο Πρόσθετα αυτί
 3. Τώρα κάντε κλικ στο Πακέτο εγκαταστάτης (Κουτί εικόνισμα)
 4. Επιλέξτε Εγκατάσταση από Φερμουάρ αρχείο επιλογή > Περιηγηθείτε στη συσκευή σας, ανοίξτε το κατεβάστηκε φερμουάρ αρχείο, και περιμένετε την ειδοποίηση
 5. Τώρα κάντε κλικ στο Εγκαθιστώ από Αποθήκη > Μετακινηθείτε προς τα κάτω στη λίστα και επιλέξτε Θύελλα Ρεπό > Παω σε βίντεο Πρόσθετα ντοσιέ
 6. Επιλέγω Θύελλα από τη λίστα > Κάντε κλικ Εγκαθιστώ > Περιμένετε την ειδοποίηση
 7. Μόλις εγκαταστήσετε το πρόσθετο, θα βρείτε Disney τηλεόραση δείχνει πηγαίνοντας στο πλέον δημοφιλής κατηγορία στην τηλεόραση παραστάσεις

Πώς να παρακολουθήσετε το Disney Plus στο Kodi Krypton Έκδοση 17.6 ή παρακάτω

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο πρόσθετο όπως περιγράφεται παραπάνω για την έκδοση Kodi Leia ή μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε αυτά τα πρόσθετα Kodi:

 1. Εξοδος πλήθους: Οδηγός εγκατάστασης Exodus Kodi Addon
 2. Ρολόγια5: Οδηγός εγκατάστασης Watch5s Kodi Addon
 3. cCloud : cCloud Kodi Addon Οδηγός εγκατάστασης

Πώς να παρακολουθήσετε το Disney Plus στο Kodi FireStick

 1. Εγκαταστήστε το Kodi στο FireStick
 2. Ακολουθήστε τη διαδικασία που απεικονίζεται παραπάνω για την εγκατάσταση του πρόσθετου Tempest Kodi και απολαύστε δωρεάν ροή HD των εκθέσεων της Disney.

Σφάλματα / επιδιορθώσεις του Disney Plus στο Kodi

Κατά τη ροή στο Kodi, οι χρήστες συναντούν πολλά σφάλματα, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να συμβαίνει κατά τη ροή του Disney + στο Kodi. Το μόνο σφάλμα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε είναι το σφάλμα “Δεν υπάρχουν διαθέσιμες ροές”.

Πώς να παρακολουθήσετε το Disney + στο Kodi – Video Tutorial

Disney Plus Δεν υπάρχουν διαθέσιμες ροές

Δεν υπάρχει διαθέσιμο σφάλμα για ροές είναι ένα κοινό πρόσωπο σφάλματος από πολλούς χρήστες που χρησιμοποιούν πρόσθετα Kodi τρίτων. Οι λόγοι και οι λύσεις αυτού του σφάλματος αναλύονται λεπτομερώς στον “Οδηγό για την επίλυση του Kodi χωρίς διαθέσιμες ροές”. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε κατά νου ένα πράγμα, το Disney Plus είναι μια υπηρεσία ροής περιορισμένης γεωγραφικής θέσης στην οποία δεν είναι δυνατή η πρόσβαση παγκοσμίως.

Διορθώσετε

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενό του, θα χρειαστείτε ένα VPN που λειτουργεί καλά στο Kodi. Επιπλέον, δεν μπορούν όλοι οι πάροχοι VPN να έχουν πρόσβαση στο Disney Plus καθώς διαθέτει έξυπνο DNS και VPN blocker, γι ‘αυτό πολλά VPN αποτυγχάνουν παρακάμπτοντας τον περιορισμό του.

Μετά από ορισμένες δοκιμές και έρευνες, γνωρίζουμε ότι οι ακόλουθοι πάροχοι VPN συνεργάζονται με το Disney Plus:

 1. PureVPN (Διακομιστές: ΗΠΑ, Καναδάς και Νέα Ζηλανδία)
 2. SurfShark (Διακομιστές: Ανατολικοί διακομιστές)
 3. NordVPN (διακομιστές: Σικάγο και Ατλάντα)
 4. CyberGhost (Διακομιστές: ΗΠΑ)
 5. ExpressVPN (Διακομιστές: Βόρειες και ανατολικές ΗΠΑ καθώς και Αυστραλία)

Τυλίγοντας όλα επάνω

Το Disney Plus είναι μια καταπληκτική διαδικτυακή πλατφόρμα ροής με μεγάλη ποικιλία τίτλων περιεχομένου. Το περιεχόμενο που διατίθεται σε αυτήν την πλατφόρμα είναι εκπληκτικό, αλλά για άλλη μια φορά, τίποτα δεν έρχεται δωρεάν. Το Disney Plus χρεώνει 7 $ ανά σκώρο συνδρομής για τις υπηρεσίες του.

Δεν είναι εκπληκτικό το ότι μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πολλούς από τους τίτλους περιεχομένου του μέσω δωρεάν Kodi Addons και να απολαύσετε τη ροή όλου του περιεχομένου του χωρίς να ξοδέψετε τίποτα.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map