Πώς να εγκαταστήσετε το Castaway σε Kodi Leia, Krypton και Amazon Fire TV Stick

Σε αυτόν τον οδηγό, παρέχουμε έναν λεπτομερή οδηγό για τον τρόπο εγκατάστασης του Castaway στο Kodi.


Το πρόσθετο Castaway Kodi προσφέρει ροές για ζωντανές αθλητικές εκδηλώσεις και βίντεο που σχετίζονται με τον αθλητισμό. Αναμφίβολα, είναι ένα από τα καλύτερα αθλητικά πρόσθετα στον κόσμο του Kodi που πρόκειται να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, ένα πράγμα που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι είναι ένα πρόσθετο ζωντανής ροής Kodi addon και οι ροές του δεν θα είναι προσβάσιμες από πολλές περιοχές λόγω των γεω-περιορισμών. Θα χρειαστείτε ένα VPN για την απεμπλοκή των ροών αυτού του πρόσθετου Kodi.

Πώς να εγκαταστήσετε το Castaway σε Kodi Leia και Krypton

1. Εκκινήστε το Kodi.

Πώς να εγκαταστήσετε το Castaway στο Kodi

2. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις.

Πώς να εγκαταστήσετε το Castaway σε Kodi krypton έκδοση 17.6 ή νεότερη

3. Κάντε κλικ στο Διαχείριση αρχείων.

addaway kodi addon

4. Κάντε διπλό κλικ στο Προσθήκη πηγής.

χονδροειδές

5. Πληκτρολογήστε URL http://kdil.co/repo/ που λέει «Κανένας’ και πληκτρολογήστε το όνομα της πηγής πολυμέσων “Κόντιλ Repo » > Κάντε κλικ Εντάξει.

πώς να προσθέσετε castaway σε kodi jarvis έκδοση 16 ή νεότερη

6. Τώρα μεταβείτε στο Κύριο μενού του Kodi πατώντας «Esc » πληκτρολόγιο κουμπιού > Προσθήκηons > Κάντε κλικ στο Πακέτο Πρόγραμμα εγκατάστασης.

Ρύθμιση του castaway kodi

7. Κάντε κλικ στοΕγκαθιστώ από αρχείο zip > Επιλέγω Κόντιλ Ρεπό > Κάντε κλικ στο Kodil.zip > Περιμένετε για το πρόσθετο για ενεργοποίηση.

ρεπόρτερ kodi

8. Τώρα επιλέξτε Εγκατάσταση από το αποθετήριο επιλογή > Αποθήκη Kodil > Πρόσθετα βίντεο > Ναυαγός > Εγκαθιστώ > Περιμένετε να εγκατασταθεί το πρόσθετο.

castaway-kodi-ρυθμίσεις

9. Πηγαίνετε στο Kodi Κυρίως μενού > Πρόσθετα > Πρόσθετα βίντεο > Ναυαγός > Επιλέξτε κανάλια και απολαύστε!

διαμόρφωση castaway kodi

Πώς να εγκαταστήσετε το Castaway στο Kodi Amazon Fire Stick

Υπάρχουν δύο βήματα εκτός από τον παραπάνω αναλυτικό οδηγό για τον τρόπο εγκατάστασης του Castaway στο Kodi Krypton. Ακολουθούν τα βήματα και εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα κατά την εγκατάσταση στο Firestick, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN επί πληρωμή ή δωρεάν για το FireStick Kodi.

 1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Συσκευή > Επιλογές ανάπτυξης > Ενεργοποιήστε το “ON” ADB Debugging και ενεργοποιήστε “ON” εφαρμογές από άγνωστες πηγές.Πώς να εγκαταστήσετε το Castaway στο Kodi Amazon Fire TV Stick
 2. Τώρα Ανοίξτε το Kodi και ακολουθήστε τα ίδια βήματα όπως περιγράφονται στον παραπάνω οδηγό βήμα προς βήμα.
 3. Διαβάστε αναλυτικό οδηγό για το πώς να εγκαταστήσετε το kodi amazon fire tv stick.

Γιατί το Castaway Kodi Addon δεν λειτουργεί

Σφάλμα 1: Το πρόσθετο Castaway εμφανίζει σφάλμα

Το πρόσθετο Castaway ενδέχεται να μην μεταδίδει ζωντανά αθλητικά για διάφορους πιθανούς λόγους. Είναι πιθανό να έχετε χάσει ένα ή δύο βήματα από τα παραπάνω 20 βήματα.

Λύση

Ωστόσο, υπάρχει ένας συντομότερος δυνατός τρόπος για να εγκαταστήσετε το Castaway στο Kodi. Ακολούθησε τα βήματα:

 1. Ξεκινήστε το Kodi > Μεταβείτε στα Πρόσθετα > Κάντε κλικ στο εικονίδιο Package Installer > Εγκατάσταση από το αρχείο Zip.Το πρόσθετο Castaway δεν λειτουργεί
 2. Επιλέξτε Fusion > Ξεκινήστε εδώ > Plugin.program.indigo-2.0.1.zip.Σφάλμα εμφανίσεων πρόσθετου Castaway
 3. Θα χρειαστούν λίγα λεπτά για να εγκατασταθεί > Τώρα μεταβείτε στην Αρχική οθόνη του Kodi > Πρόσθετα > Πρόσθετα βίντεο > Ινδικό.αρχείο indigo castaway
 4. Κάντε κλικ στο Πρόγραμμα εγκατάστασης πρόσθετου > Αθλητικό πρόσθετο > Κάστγουεϊ > Εγκαθιστώ.
 5. Τώρα μεταβείτε στην Αρχική οθόνη του Kodi > Πρόσθετο > Πρόσθετα βίντεο > Ναυαγός > Απολαύστε ζωντανά σπορ!

Castaway Addon Σφάλμα 2: Παλαιότερη έκδοση Kodi

Το πρόσθετο Castaway Kodi ενδέχεται επίσης να σταματήσει να λειτουργεί όταν έχετε εγκατεστημένη μια παλαιότερη έκδοση του Kodi.

Μερικά πρόσθετα ενημερώνουν τακτικά για να παρέχουν ενημερωμένα μέσα και αθλητικό περιεχόμενο και να αφαιρούν κακούς συνδέσμους.

Σε αυτήν τη διαδικασία, αποτυγχάνει να προσφέρει υποστήριξη στην παλαιότερη έκδοση Kodi που μπορεί να αποτελεί πρόβλημα.

Λύση

Εάν πραγματοποιήσετε λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης Kodi, δηλαδή της έκδοσης Kodi Krypton 17.3, θα είναι καλό να πάτε και όλες οι ανησυχίες σας θα επιλυθούν.

Αρχείο καταγραφής σφαλμάτων Castaway

Θα μπορούσε να είναι πολύ ενοχλητικό όταν έχετε επενδύσει πολύ χρόνο για να κατανοήσετε και να εγκαταστήσετε το πρόσθετο Castaway Kodi και όταν ήρθε η ώρα για να παρακολουθήσετε σπορ, λέει “Ελέγξτε το αρχείο καταγραφής για περισσότερες πληροφορίες”.

Αφού ακούσετε από εμάς, δεν θα δείτε ξανά αυτές τις πληροφορίες. Ακολουθήστε τη λύση που έχουμε περιγράψει παρακάτω:

Λύση 1: Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης με το εργαλείο συντήρησης Xunity

Για την εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης, πρέπει να εγκαταστήσετε το πρόσθετο Xunity Maintenance Tool ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Ανοίξτε το Kodi > Ρυθμίσεις > Διαχείριση αρχείων > Κάντε διπλό κλικ στο Προσθήκη πηγής.

Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL http://xunitytalk.me/xfinity > Πληκτρολογήστε το όνομα προέλευσης πολυμέσων “Xunitytalk” και κάντε κλικ στο OK.

Αρχική οθόνη Kodi > Πρόσθετα > Εικονίδιο προγράμματος εγκατάστασης πακέτου > Εγκατάσταση από αρχείο zip > Xunitytalk > XunityTalk_Αποθήκη.

Εγκατάσταση από αποθετήριο > .Αποθήκη Xunitytalk > Πρόσθετα προγράμματος > .Συντήρηση Xunity > Εγκαθιστώ.

Κύριο μενού Kodi > Πρόσθετα > Πρόσθετα προγράμματος > Συντήρηση Xunity > και εκκαθάριση προσωρινής μνήμης από τις επιλογές.

Λύση 2: Χρειάζεστε ένα Kodi VPN

Εάν η παραπάνω λύση δεν λειτουργεί, τότε μπορούμε να υποθέσουμε ότι προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα περιεχόμενο πολυμέσων, το οποίο είναι γεω-περιορισμένο. Αυτό σημαίνει ότι το περιεχόμενο δεν είναι προσβάσιμο στη χώρα σας.

Υπάρχει ένας πιθανός τρόπος για να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα και αυτός είναι μέσω του καλύτερου VPN για το Kodi. Παίρνετε ένα Kodi VPN για να ξεμπλοκάρετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς και να αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο πολυμέσων χωρίς εμπόδια, ενώ μπορείτε να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας, ώστε κανείς να μην εντοπίζει τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο.

Για να προσθέσετε πράγματα

Το πρόσθετο Castaway Kodi ανοίγει το δρόμο στον κόσμο του Kodi και εκπλήσσει τους λάτρεις των σπορ από όλο τον κόσμο με τη ροή ζωντανών αθλητικών εκδηλώσεων. Με τον αναλυτικό οδηγό μας, μπορείτε να εγκαταστήσετε το Castaway στο Kodi και να παρακολουθήσετε ζωντανά αθλήματα χωρίς καμία ταλαιπωρία. Λοιπόν, ξεκινήστε σήμερα! Εάν κατά πάσα πιθανότητα το πρόσθετο Castaway δεν λειτουργεί, δείτε τα βήματα σε αυτόν τον οδηγό σχετικά με τον τρόπο επίλυσης αυτών των ζητημάτων. Μέχρι τότε, απολαύστε!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map