Πώς να εγκαταστήσετε το Brettus Kodi σε Leia, Krypton, Jarvis και Firestick

Το Brettus Kodi είναι ένα από τα πιο δημοφιλή Kodi Build που έχει μερικά υπέροχα πρόσθετα kodi για συγκεκριμένο περιεχόμενο όπως, Brettus Anime για τους λάτρεις του Anime, Brettus Kids Tube για κινούμενα σχέδια, Ντοκιμαντέρ Brettus για τις καλύτερες ροές ντοκιμαντέρ και Brettus Retro για παλιές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές.

Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μια αξιόπιστη υπηρεσία Kodi VPN ενώ χρησιμοποιείτε το Brettus Addon για να προστατεύσετε το διαδικτυακό σας απόρρητο και να σερφάρετε με ασφάλεια.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας δείξουμε πώς να εγκαταστήσετε το Brettus στο Kodi, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο χωρίς εμπόδια.

Αποθήκη Brettus Kodi

Το Brettus Kodi Addon είναι διαθέσιμο μέσω του δικού του Brettus Repository.

Λήψη Brettus Kodi

 1. Κατεβάστε το Zip αρχείο στη συσκευή σας.
 2. Ανοίξτε το Kodi > Κάντε κλικ Πρόσθετα > Κάνε κλικ στο Εικονίδιο.
 3. Κάντε κλικ Εγκατάσταση από το αρχείο Zip > Ξεφυλλίζω όπου βρίσκεται το ληφθέν αρχείο zip > Περιμένετε την ειδοποίηση.
 4. Παω σε Εγκαθιστώ από Αποθήκη.
 5. Κάντε κλικ Αποθήκη Brettus > Ανοιξε Πρόσθετα προγράμματος > Επιλέγω Ο Brettus Builds Wizard > Κάντε κλικ Εγκαθιστώ.

Πώς να εγκαταστήσετε το Brettus σε Kodi Krypton Έκδοση 17.6 ή χαμηλότερη

 1. Εκτόξευση Κόδι στη συσκευή σας > Κάντε κλικ στο Μηχανισμός (Ρυθμίσεις) εικονίδιο για περιήγηση στις ρυθμίσεις.πώς να εγκαταστήσετε το brettus kodi
 2. Από το μενού, επιλέξτε Αρχείο διευθυντής > Θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο > Κάντε διπλό κλικ στο Προσθήκη Πηγή.πώς να εγκαταστήσετε το brettus kodi σε έκδοση krypton 17.6 ή νεότερη
 3. Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου, κάντε κλικ στη γραμμή διευθύνσεων που αναφέρει <Κανένας> και εισάγετε αυτό Διεύθυνση URL: https://www.midian.appboxes.co/repo2/ > Κάντε κλικ Εντάξει.πώς να προσθέσετε brettus kodi
 4. Ονομάστε αυτήν την πηγή πολυμέσων “Brettus Repo » > Κάντε κλικ Εντάξει > Ελέγξτε ξανά το Διεύθυνση URL και όνομα και κάντε κλικ Εντάξει και πάλι για να κλείσετε το πλαίσιο διαλόγου.brettus kodi addon
 5. Επιστροφή στην αρχική οθόνη, Άνοιγμα Προσθήκηons ενότητα από το αριστερό μενού > Κάντε κλικ στο Κουτί (πακέτο εγκαταστάτης) εικόνισμα από την επάνω αριστερή γωνία > Από αυτό το νέο παράθυρο, επιλέξτε Εγκατάσταση από Zip File.πώς να εγκαταστήσετε το brettus kodi σε jarvis έκδοση 16 ή νεότερη
 6. Κάντε κλικ στο Μπρέτος Ρεπό > Επιλέγω αποθετήριο.Brettusrepo-1.0.zip > Περιμένετε να εγκατασταθεί το αποθετήριο.αποθετήριο brettus kodi
 7. Μόλις εμφανιστεί η ειδοποίηση, κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από το αποθετήριο > Ανοιξε Μπρέτος Ρεπό > Ανοιξε Πρόσθετα προγράμματος ντοσιέ > Κάντε κλικ στο Μπρέτος Κατασκευάζει Μάγος > Κτύπημα Εγκαθιστώ > περιμένετε το Προσθήκηεπί ενεργοποιήθηκε Γνωστοποίηση.

πώς να εγκαταστήσετε το brettus kodi στο firestick

Ο οδηγός είναι πλέον εγκατεστημένος και έτοιμος για χρήση, απολαύστε όλα τα πρόσθετα του αποθετηρίου Brettus προεγκατεστημένα για εσάς!

Πώς να εγκαταστήσετε το Brettus Kodi σε έκδοση Jarvis 16 ή νεότερη

 1. Ανοιξε Κόδι > Σύστημα > Αρχείο Διευθυντής > Διπλό κλικ Προσθήκη Πηγή > Επιλέγω Κανένας > Τύπος Διεύθυνση URL https://www.midian.appboxes.co/repo2/ > Κάντε κλικ Ολοκληρώθηκε > Όνομα τύπουΜπρέτος Repo » > Κάντε κλικ Ολοκληρώθηκε > Κάντε κλικ στο OK.
 2. Πηγαίνετε στο Kodi Σπίτι Οθόνη > Κάντε κλικ Σύστημα > Παω σε Προσθήκηons > Κάντε κλικ στο Εγκαθιστώ από Φερμουάρ Αρχείο.
 3. Πλοηγηθείτε και κάντε κλικ στο «Μπρέτος Repo » > Κάντε κλικ στο αποθετήριο.Brettusrepo-1.0.zip.
 4. Εγκαθιστώ από Αποθήκη > Αποθήκη Brettus > Πρόγραμμα Προσθήκηons > Ο Brettus Builds Wizard > Εγκαθιστώ > Περιμένετε να εγκατασταθεί το πρόσθετο.

Πώς να εγκαταστήσετε το Brettus στο Kodi Fire Stick

Θα πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε το Kodi στο Fire Stick και, στη συνέχεια, θα μπορείτε να εγκαταστήσετε το Brettus Kodi 17 και το Brettus στο Kodi 18. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε πώς να εγκαταστήσετε το Kodi στο Fire Stick.

Μόλις εγκαταστήσετε το Kodi, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να εγκαταστήσετε το Brettus στο Kodi Fire Stick.

 1. Ανοιξε Κόδι εφαρμογή στο Fire Stick
 2. Ανοιξε Επιλογές ανάπτυξης > Ενεργοποίηση εντοπισμού σφαλμάτων ADB και εφαρμογών από άγνωστες πηγές.

Τώρα ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα για την εγκατάσταση του Brettus στο Kodi krypton V17. Δεν θα υπάρξει διαφορά στη διαδικασία. Για να καταργήσετε τον αποκλεισμό ροών που έχουν αποκλειστεί γεωγραφικά, χρησιμοποιήστε δωρεάν VPN επί πληρωμή για το Firestick Kodi 2020.

Το Brettus Kodi δεν λειτουργεί / Σφάλματα / ζητήματα

Ο Brettus στο Kodi απέτυχε να εγκαταστήσει το αρχείο Zip

Κατά την εγκατάσταση του Brettus Kodi, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε αυτό το σφάλμα. Αυτό συμβαίνει εάν προσπαθήσετε να εγκαταστήσετε το αποθετήριο μέσω ενός ξεπερασμένου αρχείου Zip.

Διορθώσετε

Για να αποφύγετε αυτό το σφάλμα, κατεβάστε το αρχείο zip του αποθετηρίου από ένα αξιόπιστο αποθετήριο.

Ο Brettus στο Kodi απέτυχε να εγκαταστήσει την εξάρτηση

Όταν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε το πρόσθετο από το αποθετήριο, αυτό το σφάλμα ενδέχεται να εμφανιστεί. Λοιπόν, ο λόγος πίσω από αυτό το σφάλμα είναι ότι η πηγή αποθετηρίου που χρησιμοποιείτε ενδέχεται να τερματίστηκε ή να έχει μετακινηθεί σε μια νέα διεύθυνση URL.

Διορθώσετε

Κάθε φορά που προσθέτετε μια πηγή, ελέγξτε αν είναι αξιόπιστη και λειτουργεί. Δεύτερον, βεβαιωθείτε ότι έχετε πληκτρολογήσει σωστά τη διεύθυνση URL. Τρίτον, εάν αυτό το σφάλμα εξακολουθεί να εμφανίζεται, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα διαφορετικό αποθετήριο.

Κριτικές για Brettus Kodi

Ο Brettus Kodi έχει επαινηθεί ιδιαίτερα στην κοινότητα Kodi λόγω του πρόσθετου που έχει στη συσκευασία του. Η δημοτικότητά του μπορεί εύκολα να εκτιμηθεί με σύνδεση στο Twitter και αναζήτηση στο πρόσθετο Brettus. Το ίδιο ισχύει και αν ψάχνετε για Brettus Kodi δημιουργεί κριτικές στο Facebook, αλλά είναι κάπως παλαιότερες. Θα εκπλαγείτε να δείτε την κριτική του Brettus για την κατασκευή του Kodi, πόσοι άνθρωποι το προτείνουν πραγματικά. Εδώ, κοιτάξτε:

Brettus Kodi Pin

Κατά τη χρήση του Brettus Builds, απαιτείται κωδικός pin για πρόσβαση στο περιεχόμενο για ενήλικες και για πρόσθετα ενηλίκων. Μπορείτε να κοιτάξετε μέσω των καταλόγων διαδικτύου για αυτήν την καρφίτσα καθώς συνεχίζει να αλλάζει.

Τυλίγοντας το

Το Brettus V4 Kodi είναι ένα καταπληκτικό πράγμα που έχετε εάν θέλετε να διαφοροποιήσετε τη βιβλιοθήκη Kodi. Οι κριτικές του Brettus Builds Kodi είναι πολύ καλές από τώρα και οι χρήστες το επαινούν πολύ.

Το πρόσθετο Brettus Kodi παρέχει το πλεονέκτημα έναντι των άλλων λόγω του συγκεκριμένου περιεχομένου τους. Σε αυτόν τον οδηγό, παρέχουμε λεπτομερή βήματα σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του Brettus στο Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this