Πώς να εγκαταστήσετε τον Bob (χωρίς περιορισμούς) Unleashed στο Kodi σε 3-5 λεπτά

Τι είναι ο Μπομπ (Απεριόριστος) Απελευθερωμένος?

Το Bob Unleashed είναι ένα από τα κορυφαία πρόσθετα kodi που διαθέτει νέες και παλιές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές σε ποιότητα HD. Το Bob Unleashed, προηγουμένως γνωστό ως Bob Unrestricted έχει αναβαθμιστεί σε πρόσθετο επόμενου επιπέδου με εξαιρετικά συνηθισμένα χαρακτηριστικά.


Το Bob Unleashed προσφέρει μια νέα εμφάνιση στο πρόσθετο, με μια νέα διεπαφή και έχει διορθώσει όλα αυτά τα σφάλματα που υπήρχαν στο Bob Unrestricted. Για να μάθετε πώς να εγκαταστήσετε το Bob (Unrestricted) Unleashed στο Kodi, παρέχουμε αναλυτικές οδηγίες.

Σημείωση: Ο Bob Unleashed ενδέχεται να μην λειτουργεί στην περιοχή σας λόγω γεωγραφικών περιορισμών. Θα χρειαστεί να αλλάξετε την IP για να εγκαταστήσετε αυτό το πρόσθετο. Μπορείτε να το κάνετε με ένα VPN για να καταργήσετε τον αποκλεισμό του Bob Unleashed Kodi Add-on.

CTA

Τρόπος εγκατάστασης του Bob (χωρίς περιορισμούς) Unleashed στο Kodi Krypton Έκδοση 17 ή νεότερη

 1. Ανοιξε το δικό σου Κόδι λογισμικό > Κάντε κλικ στο Εικονίδιο ρυθμίσεων, αναφέρεται επίσης ως «εικονίδιο γραναζιού» > Επιλέγω Διαχείριση αρχείων επιλογή που βρίσκεται στο τέλος > Τώρα κάντε διπλό κλικ στο Προσθήκη πηγής για να προσθέσετε έναν σύνδεσμο αποθετηρίου.πώς να εγκαταστήσετε τον Bob απεριόριστο απελευθερωμένο στο Kodi
 2. Εμφανίζεται ένα πλαίσιο μπροστά από την οθόνη σας, κάντε κλικ στο ‘Κανένας’ επιλογή > Τώρα πληκτρολογήστε το Noobs και Nerds Repository URL http://noobsandnerds.com/portal/ και κάντε κλικ στο OK > Τώρα πληκτρολογήστε το όνομα αποθετηρίου «Noobs and Nerds» και κάντε κλικ Εντάξει έτσι το κουτί εξαφανίζεται.Πώς να εγκαταστήσετε το bob απεριόριστο απελευθερωμένο σε Kodi krypton έκδοση 17 ή νεότερη
 3. Τώρα πηγαίνετε στο Κύριο μενού Kodi πατώντας «Esc» κουμπί στο πληκτρολόγιό σας πολλές φορές > Στη συνέχεια κάντε κλικ στο Πρόσθετα αυτί > Εδώ βλέπετε στην επάνω αριστερή γωνία a Εικονίδιο προγράμματος εγκατάστασης πακέτου, ένα εικονίδιο σε σχήμα κουτιού, κάντε κλικ πάνω του.bob απεριόριστη απελευθερώθηκε στο kodi
 4. Τώρα κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από Zip File επιλογή > Εντοπίστε και κάντε κλικ στο Noobs και Nerds > Τώρα κάντε κλικ στο Noobs και Nerds Repo (2.2) .zip και περιμένετε την εγκατάσταση.bobunrestricted απελευθερώθηκε στις ρυθμίσεις kodi
 5. Μόλις εγκατασταθεί το αποθετήριο, κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από το αποθετήριο επιλογή > Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο Noobs και Nerds Repository > Πρόσθετα βίντεο > Εύρημα Ο Μπομπ απελευθέρωσε από διάφορα πρόσθετα kodi που αναφέρονται και κάντε κλικ σε αυτό > Κάντε κλικ Εγκαθιστώ.bob απεριόριστη απελευθερώθηκε στην εγκατάσταση του kodi
 6. Για να δείτε το πρόσθετο Bob Unleashed Kodi, μεταβείτε στο Κύριο μενού Kodi > Κάντε κλικ στο Πρόσθετα > Πρόσθετα βίντεο > Κοιτάξτε προς τα δεξιά σας και μετακινηθείτε προς τα κάτω όπου θα βρείτε Ο Μπομπ απελευθέρωσε > Απολαμβάνω!

bob απεριόριστο αδιάλυτο αρχείο zip kodi

Προειδοποίηση! Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να παραμείνετε ανώνυμοι κατά τη χρήση του Bob (Unrestricted) Unleashed, καθώς θα προστατεύσει το απόρρητό σας. Κερδίστε 85% έκπτωση στο PureVPN και ροή απεριόριστου περιεχομένου στο Bob (Χωρίς περιορισμούς) Unleashed.

Πώς να εγκαταστήσετε τον Bob (χωρίς περιορισμούς) Unleashed στο Kodi Jarvis Έκδοση 16 ή παρακάτω

 1. Ανοιξε Κόδι > Κάντε κλικ στο Σύστημα καρτέλα που βρίσκεται στο κύριο μενού > Τώρα κάντε κλικ στο Διαχείριση αρχείων > Διπλό κλικ Προσθήκη πηγής > Τύπος Διεύθυνση URL http://noobsandnerds.com/portal/ και κάντε κλικ στο Ολοκληρώθηκε > Πληκτρολογήστε Όνομα «Noobs and Nerds» και κάντε κλικ Ολοκληρώθηκε > Τώρα κάντε κλικ Εντάξει.
 2. Επιστρέψτε στο Αρχική οθόνη Kodi > Σύστημα > Πρόσθετα > Εγκατάσταση από Zip File > Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να κάνετε κλικ στο Noobs και Nerds > Τότε Noobs και Nerds Repo (2.2) .zip > και περιμένετε να εγκαταστήσει το αποθετήριο.
 3. Τώρα πρέπει να κάνετε κλικ Εγκατάσταση από το αποθετήριο επιλογή > Noobs και Nerds Repository > Πρόσθετα βίντεο > Ο Μπομπ απελευθέρωσε > Εγκαθιστώ > Απολαμβάνω!

Ο Bob απελευθέρωσε τη λήψη

Το πρόσθετο Bob Unleashed Kodi μπορεί επίσης να ληφθεί απευθείας στο Kodi κατά την εγκατάσταση μέσω υπολογιστή ή φορητού υπολογιστή. Κάντε κλικ ΕΔΩ για να κατεβάσετε το αρχείο zip του Noobs και του αποθετηρίου Nerds στον υπολογιστή σας και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Μόλις κατεβάσετε το αρχείο Noobs και Nerds Zip, Ανοίξτε το Kodi > Παω σε Πρόσθετα > Πρόγραμμα εγκατάστασης πακέτων «Εικονίδιο κουτιού» > Στη συνέχεια κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από Zip File > Θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο στο οποίο πρέπει να το κάνετε βρείτε και κάντε κλικ στο αρχείο zip που κατεβάσατε στον υπολογιστή / φορητό υπολογιστή σας > Στη συνέχεια θα εγκατασταθεί το αρχείο αποθετηρίου.

Βήμα 2: Τώρα κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από το αποθετήριο > Εδώ θα βρείτε Noobs και Nerds Repository, κάντε κλικ σε αυτό > Τώρα πηγαίνετε στο Πρόσθετα βίντεο > Ο Μπομπ απελευθέρωσε > Στη συνέχεια κάντε κλικ Εγκαθιστώ > Απολαμβάνω!

Bob Unleashed Σφάλματα

Πριν γίνει ο Bob Unleashed ο Bob Un απεριόριστος, ήταν γεμάτος με πολλά διάφορα σφάλματα που έκανε τους χρήστες του Kodi να τρελαθούν. Ωστόσο, αυτά τα σφάλματα και ζητήματα έχουν επιλυθεί. Τα πιο συνηθισμένα ζητήματα με τον Bob Unrestricted περιελάμβαναν «Χωρίς ροή μη διαθέσιμη», «Αποτυχία εγκατάστασης εξάρτησης» και «Χωρίς συνδέσμους». Αυτά τα ζητήματα έχουν πλέον επιλυθεί, χάρη στον προγραμματιστή του “Dev”.

Ο Bob Unleashed Not Working on Kodi

Ο Bob Unleashed έχει πρόσφατα ενημερωθεί σε μια νέα έκδοση, δηλ. V1.0.1. Επομένως, απαιτεί από τους χρήστες του Kodi να εγκαταστήσουν την έκδοση 17.3 του Kodi Krypton για να λειτουργούν τέλεια. Εάν δεν έχετε εγκαταστήσει ακόμα το νέο Kodi, προχωρήστε τώρα.

Bob Unplayable Stream

Με την προηγούμενη έκδοση του Bob Unrestricted, το νέο πρόσθετο Bob Unleased Kodi έχει διορθώσει όλα τα πρόσφατα σφάλματα. Οι χρήστες του Kodi θα βρουν πολλές αμετάβλητες ροές στο Bob Unrestricted που τους έκαναν απογοητευμένους.

Η απόφαση για την επαν-επωνυμία του πρόσθετου Bob προήλθε από τον προγραμματιστή του «Dev» που ανανέωσε πλήρως τη μάρκα. Τώρα οι χρήστες του Kodi ενδέχεται να βρουν πολύ περιορισμένους σπασμένους συνδέσμους σε αυτό το νέο πρόσθετο.

Αξιολογήσεις Bob Unleashed Kodi

Πολλοί χρήστες του Kodi πιστεύουν ότι ο Bob Unleashed είναι το πρόσθετο τους καθώς το προτιμούν ευρέως από το Elysium ή το Genesis Reborn. Αυτό το πρόσθετο προσέλαβε νέους χρήστες για το πρόσθετό τους, αφού ο Bob Unleashed έκανε μια αναβάθμιση.

Χρησιμοποιώ μόνο BOB Unleashed. Μόνο το πρόσθετο βρίσκω αξιόπιστο ATM

– Decanus Rex (@DecanusRex) 16 Αυγούστου 2017

Ο Bob Unleashed διαθέτει όλους τους πόρους για ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Δεν χρειάζεται να πας πουθενά όταν έχεις τον Bob Unleashed. Είναι γεμάτο με ώρες ψυχαγωγικού πακέτου για την οικογένεια και τους φίλους σας.

bob unleashed reddit κριτική

Η αναδίπλωση

Το πρόσθετο Bob Unleashed έχει γίνει ένα νέο και καλύτερο πρόσωπο του Bob Unrestricted add-on από τους Noobs και Nerds. Με τον παραπάνω οδηγό εγκατάστασης, μπορείτε τώρα να εγκαταστήσετε το Bob Unleashed στο Kodi. Τώρα απολαύστε απεριόριστες ώρες ψυχαγωγίας χωρίς διακοπή με το πρόσθετο Bob Unleashed Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map