7 λόγοι για τους οποίους χρειάζεστε ένα VPN με το Kodi

do-i-need-vpn-for-kodi

Πολλές φορές, μου έκαναν μια ερώτηση, «Χρειάζομαι VPN για Kodi»; Και η απάντησή μου είναι πάντα «Ναι», πρέπει να χρησιμοποιείτε ένα VPN κατά τη ροή στο Kodi.

Αυτό απλά δεν σημαίνει ότι το Kodi δεν θα εκτελείται χωρίς VPN. Αυτό σημαίνει απλώς ότι πολλά εξαρτώνται από το τι μεταδίδετε.

Για παράδειγμα, Το 70% των χρηστών του Kodi μεταδίδουν δωρεάν περιεχόμενο διαφορετικά είναι διαθέσιμα για πολλά χρήματα.

Επειδή όμως η παρακολούθηση δωρεάν περιεχομένου μπορεί να σας μπερδέψει, η χρήση του καλύτερου VPN για το Kodi είναι ένας αποδεδειγμένος τρόπος απόκρυψης της διαδικτυακής σας δραστηριότητας από ISP και κυβερνήσεις.

Για να το θυμάστε αυτό, έχω συζητήσει 7 καλούς λόγους για τους οποίους χρειάζεστε ένα VPN με τον Kodi.

Τι είναι το VPN?

Το VPN (Virtual Private Network) είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο απορρήτου ή λογισμικό που διατηρεί όλα τα δεδομένα σας κρυπτογραφημένα σε μια σήραγγα που ρέει μέσω του Διαδικτύου.

Μόλις συνδεθείτε σε ένα VPN, όλα τα δεδομένα σας παραμένουν ανώνυμα στους ISP, τους χάκερ, την κυβέρνηση και όλους τους εξωτερικούς.

Όλα ξεκινούν με τη διεύθυνση IP σας. Ένα VPN αποκρύπτει εντελώς τη διεύθυνση IP σας και σας εκχωρεί μια διεύθυνση IP από έναν από τους διακομιστές του.

Κάθε φορά, υπάρχουν χιλιάδες χρήστες που χρησιμοποιούν την ίδια IP. Επομένως, είναι αδύνατο να παρακολουθείτε τι κάνετε στο διαδίκτυο, κάτι που τεχνικά καθιστά αδύνατη την παραβίαση.

7 λόγοι για τους οποίους χρειάζεστε ένα VPN για το Kodi

Λόγος # 1 Κρατά τη ροή σας ιδιωτική

ανώνυμη ροήΌπως είπα νωρίτερα, το Kodi σάς βοηθά να μεταδώσετε δωρεάν ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ζωντανή τηλεόραση και ζωντανά αθλήματα με πρόσθετα τρίτων που δημιουργούνται από ανεξάρτητους προγραμματιστές.

Τώρα, εάν παρακολουθείτε οποιοδήποτε δωρεάν περιεχόμενο, τι πιστεύετε ότι θα κάνει ο Πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου; Φυσικά, θα σας στείλει προειδοποιητικές επιστολές.

Για να διατηρήσετε ιδιωτική τη ροή Kodi, θα χρειαστείτε ένα VPN. Μόλις εγκαταστήσετε ένα VPN και στη συνέχεια χρησιμοποιήσετε το Kodi, θα μεταδίδεται σε ροή ακριβώς όπως ρέει στο παρελθόν, αλλά μόνο ιδιωτικό αυτήν τη φορά.

Λόγος # 2 Να είστε ανώνυμοι σε ό, τι κάνετε στο Διαδίκτυο

ανώνυμος-διαδικτυακόςΕάν μεταδίδετε δωρεάν ροή στο Kodi, κάντε το με πλήρη ανωνυμία. Εάν περιηγείστε στο Διαδίκτυο, κάντε το με απόλυτο απόρρητο.

Με λίγα λόγια, γιατί κάποιος ξέρει τι κάνετε μέσω του Διαδικτύου; Σωστά! Πάρτε τον έλεγχο του διαδικτυακού σας απορρήτου και παραμείνετε εντελώς ανώνυμοι μέσω του Διαδικτύου.

Είτε πρόκειται για φορητές συσκευές, υπολογιστή ή κονσόλες παιχνιδιών, το VPN σας έχει καλύψει. Το Surfshark VPN διαθέτει εφαρμογές για όλες τις συσκευές και τις πλατφόρμες.

Λόγος # 3 Κατάργηση αποκλεισμού Live TV Kodi Addons

κατάργηση αποκλεισμού πρόσθετωνΥπάρχουν πρόσθετα Kodi που μεταδίδουν ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές και, στη συνέχεια, υπάρχουν πρόσθετα ζωντανής τηλεόρασης που μεταδίδουν ζωντανά κανάλια από όλο τον κόσμο.

Παρόλο που αυτά τα κανάλια είναι δωρεάν για προβολή, είναι γεω-περιορισμένα. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε κανάλια από την Ισπανία και βρίσκεστε στις ΗΠΑ, τότε δεν θα μπορείτε να κάνετε ροή.

Θα χρειαστείτε ένα VPN για αυτό. Με τη σύνδεση σε έναν διακομιστή της Ισπανίας, θα σας δοθεί πρόσβαση για να δείτε αυτό το κανάλι. Το ίδιο ισχύει για κάθε κανάλι χώρας που θέλετε να μεταδώσετε σε ροή.

Λόγος # 4 Απολαύστε καλύτερη ταχύτητα ροής

γρήγορη ταχύτηταΕίναι κοινή γνώση τώρα ότι τα VPN επιβραδύνουν την ταχύτητα του διαδικτύου σας. Αλλά γιατί λέω ότι βοηθά στη γρήγορη ροή?

Λοιπόν, το γεγονός είναι ότι, όταν κάνετε ροή δωρεάν περιεχομένου, ο ISP σας επιταχύνει την ταχύτητά σας, ώστε να αντιμετωπίσετε προβλήματα προσωρινής αποθήκευσης.

Αλλά εάν χρησιμοποιείτε ένα VPN, μπορείτε να αποκρύψετε τη δραστηριότητά σας στο Διαδίκτυο από τον ISP σας. Δεν θα ήξεραν αν παρακολουθείτε κάποιο περιεχόμενο, είτε είναι δωρεάν είτε όχι.

Εάν δεν ξέρουν τι παρακολουθείτε, δεν θα μπορούν να επιταχύνουν την ταχύτητά σας.

Λόγος # 5 Προστασία από κακόβουλο λογισμικό

προστασία από κακόβουλο λογισμικόΕφόσον είστε τόσο βαθιά στην εγκατάσταση του πρόσθετου τρίτου μέρους, σχεδόν ξεχνάτε ότι υπάρχει πιθανό κακόβουλο λογισμικό ή ιός που θα μπορούσατε να εγκαταστήσετε με αυτά τα πρόσθετα.

Μόλις εισέλθει αυτό το κακόβουλο λογισμικό στο σύστημά σας, όλες οι πληροφορίες σας θα παραβιαστούν.

Ο καλύτερος τρόπος προστασίας από κακόβουλο λογισμικό είναι να αποκτήσετε ένα VPN. Ένα VPN δεν επιτρέπει σε κάποιο κακόβουλο λογισμικό να εισέλθει στο σύστημά σας, είτε έχει τη μορφή πρόσθετου.

Λόγος # 6 Προστασία έναντι των χάκερ

προστασία-από-χάκερΚάθε φορά που εγκαθιστάτε μια εφαρμογή τρίτου μέρους, το σύστημά σας καθίσταται ευάλωτο σε εισβολή. Το πρώτο όπλο για κάθε χάκερ είναι να μπείτε μέσα στο σύστημα ή τη συσκευή σας εξαπατώντας σας να κάνετε κλικ ή να κατεβάσετε ύποπτα πράγματα.

Μόλις καταλάβει το σύστημά σας, τα δεδομένα σας διακυβεύονται, όπως και τα προσωπικά σας στοιχεία, τα τραπεζικά σας στοιχεία και άλλα.

Για να αποτρέψετε τους χάκερ, πάλι, θα χρειαστείτε ένα VPN. Ένα VPN θα δημιουργήσει ένα τείχος προστασίας που θα είναι αδύνατο να διεισδύσει ακόμη και για έναν εξειδικευμένο χάκερ.

Λόγος # 7 Αποφύγετε τις νομικές ειδοποιήσεις

αποφυγή-νομικές-ειδοποιήσειςΕάν χρησιμοποιείτε το Kodi με τα επίσημα πρόσθετα του Kodi, τότε δεν πρέπει να ανησυχείτε για τα νομικά ζητήματα. Ωστόσο, οι χρήστες Kodi που χρησιμοποιούν πρόσθετα Kodi τρίτων ενδέχεται να αντιμετωπίσουν νομικά προβλήματα.

Τα περισσότερα από τα πρόσθετα Kodi τρίτου μέρους παρέχουν δωρεάν περιεχόμενο το οποίο διαφορετικά διατίθεται με κόστος, γι ‘αυτό και η χρήση τους αποτελεί σημαντικό κίνδυνο.

Πολλοί χρήστες Kodi στις Ηνωμένες Πολιτείες συνελήφθησαν, ενώ ορισμένοι έλαβαν νομικές ειδοποιήσεις. Για να αποφύγετε κάτι τέτοιο, απλώς αποκτήστε ένα VPN και ολοκληρώστε το.

Είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν VPN με το Kodi?

Δωρεάν VPN είναι παντού. Όλοι ισχυρίζονται ότι έχουν την καλύτερη ασφάλεια και ισχυρίζονται ότι ξεμπλοκάρετε κάθε πρόσθετο, αλλά αυτό δεν ισχύει.

Το πρόβλημα με το δωρεάν VPN είναι ότι διατηρούν αρχεία καταγραφής και πωλούν τα δεδομένα σας σε τρίτους για ανταλλαγή χρημάτων.

Ενώ χρησιμοποιείτε το Kodi και προσπαθείτε να ξεμπλοκάρετε το περιορισμένο περιεχόμενο, θα χρειαστείτε ένα δωρεάν VPN για το Kodi που διαθέτει λειτουργίες ασφαλείας υψηλού επιπέδου και δεν αποθηκεύει τα αρχεία καταγραφής σας.

Συνιστάται να χρησιμοποιείτε ένα VPN που καλύπτει όλες τις ανάγκες ασφάλειας και ροής. Ακόμα και ορισμένοι από τους δωρεάν διαθέσιμους παρόχους VPN είναι στην πραγματικότητα πληρωμένοι πάροχοι VPN, που διαθέτουν δωρεάν πρόγραμμα με περιορισμένες δυνατότητες.

Άλλοι δωρεάν πάροχοι VPN δεν είναι αξιόπιστοι με κανένα κόστος. Διατηρούν αρχεία καταγραφής, έχουν διεύθυνση IP και ζητήματα διαρροής DNS και δεν έχουν πρόσβαση στο περιορισμένο περιεχόμενο.

Μπορεί επίσης να επιβραδύνουν το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων ή το τηλεοπτικό σας πλαίσιο, αφήνοντας σας απογοητευμένους. Επίσης, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Kodi με ένα δωρεάν πρόσθετο VPN εγκατεστημένο σε αυτό και θα πρέπει πάντα να το εκτελείτε στο παρασκήνιο.

Ενδέχεται επίσης να αντιμετωπίσετε ορισμένα προβλήματα με το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων, καθώς ενδέχεται να αρχίσει να καθυστερεί ή να συντρίβει.

Βασικές επιλογές

Υπάρχει μια αυξανόμενη ανάγκη για ένα VPN όπως δεν ήταν ποτέ πριν. Τα εγκλήματα στον τομέα της κυβερνοασφάλειας έχουν αυξηθεί σε εξαιρετικό βαθμό, γι ‘αυτό η διατήρηση της διαδικτυακής σας ταυτότητας έχει καταστεί απαραίτητη.

Η χρήση του Kodi ή η ροή του περιεχομένου του συνήθως δεν απαιτεί VPN, αλλά εάν θέλετε να παραμείνετε προστατευμένοι στο διαδίκτυο και να διατηρήσετε κρυφή τη διεύθυνση IP σας, θα χρειαστείτε ένα VPN.

Ένα VPN διατηρεί την κίνηση του Διαδικτύου σας κρυμμένη σε μια κρυπτογραφημένη σήραγγα και παραμένει προστατευμένη από τα μάτια των ISP, των χάκερ και της κυβέρνησης.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Thanks! You've already liked this