Tubi TV Kodi: Как да инсталирате Tubi.TV на Kodi Leia, Krypton, Jarvis & FireStick

Tubi-тв-он-Kodi


Добавката Tubi TV Kodi е едно спиране за всички забавления, тъй като има всички най-нови и популярни филми и телевизионни предавания от цял ​​свят. Това допълнително предложение Филми и телевизионни предавания от всички жанрове като Екшън, Комедия, Ужас, Драма, Стенд-ап комедия и много други.

Използването на VPN на Kodi е силно препоръчително, за да гарантирате онлайн поверителността си и да осигурите достъп до гео-ограниченото съдържание.

Добавката Tubi TV Kodi се слави с това, че предоставя висококачествени потоци за всяко заглавие на съдържанието и не разочарова своите потребители, като се срива или показва грешки и следователно е сред най-добрите коди добавки.

Tubi Kodi Addon Repository

Добавката TubiTV Kodi е достъпна чрез хранилището на Diamond Wizard, което е домакин на няколко други популярни добавки Kodi като Cartoon Network, Vortex и новата вилица на Exodus; Добавка за филмово кино Butter Kodi. URL адресът на хранилището е: http://repo.rubyjewelwizard.com/INSTALL_DIAMOND_REPO/repository.Diamond-Wizard-Repo-3.3.9.zip

Как да инсталирате Tubi TV на Kodi Leia и Krypton

Tubi TV Kodi addon може лесно да се инсталира на Kodi Krypton версия 17.6 само за 2 минути, като следвате тези стъпки:

 1. отворено Коди на вашето устройство > Кликнете върху предавката икона (настройки) от горния ред на лявата колона.как да инсталирате tubi tv на kodi kripton 17.6
 2. Ще се появи нов прозорец, щракнете върху Файлов мениджър опция.как да добавите tubi tv kodi addon на kodi kripton 17.6
 3. Сега, кликнете два пъти върху Добавяне на източник > Ще се появи диалогов прозорец с адресната лента и полето за име. Щракнете <Нито един> и въведете това URL адрес „http://repo.rubyjewelwizard.com/“ и след това щракнете Добре > Дайте име на този URL адрес като „Diamond “ и Щракнете Добре > Сега кликнете Добре и диалоговият прозорец ще се затвори.изтегляне tubi tv kodi addon
 4. Върнете се към главното меню на Kodi > Кликнете върху Добавидобавки от лявата колона.инсталирайте хранилище на tubi kodi addon
 5. Кликнете върху „кутия икона”Присъства в горния ляв ъгъл > Ще се появи нов прозорец със списък от опции, Щракнете Инсталиране от zip файл > Изберете диамант > Кликнете INSTALL_DIAMOND_REPO / > След това кликнете върху repository.Diamond-Wizard-Repo.zip > Изчакайте да се появи известието.изтегляне на tubi tv zip file
 6. Кликнете върху Инсталиране от хранилището > Изберете Diamond Wizard Repo > Кликнете върху Видео добавки > Кликнете върху TUBITVинсталирайте tubi tv от диамантено хранилище
 7. Hit Инсталирай и изчакайте, докато добавката е активирана, ще видите известие, когато инсталацията приключи.

настройка туби на firestick kodi

Как да инсталирате Tubi TV Kodi на Jarvis версия 16 или по-висока

Ако използвате Jarvis verison на Kodi, изпълнете следните стъпки, за да инсталирате Tubi TV безплатни филми, които стриймират Kodi addon:

 1. отворено Коди.
 2. Кликнете върху Система.
 3. Кликнете върху досие мениджър.
 4. Кликнете два пъти Добави източник.
 5. Кликнете Нито един и Въведете това URL адрес http://repo.rubyjewelwizard.com/ > Кликнете Свършен > Въведете име „Diamond “ > Кликнете Свършен > Щракнете върху OK.
 6. Връщане в Kodi Главно меню.
 7. Кликнете Система отново > Кликнете върху Добавидобавки.
 8. Кликнете върху Инсталирай от цип досие.
 9. Превъртете надолу и изберете „Diamond “ > Кликнете върхуDiamond-Wizard-Repo.zip.
 10. Сега кликнете върху Инсталирай от хранилище.
 11. отворено Diamond Wizard Repo > Отидете на Видео Добавидобавки
 12. Кликнете върху TUBITV.
 13. Hit Инсталирай > Изчакайте уведомлението.

Как да инсталирате Tubi TV Kodi на Fire Stick

Можете също да използвате невероятната добавка Tubi TV Kodi на устройството си FireStick, но ще трябва да инсталирате Kodi на FireStick.

След като инсталирате Kodi на FireStick, преминете през тези стъпки и инсталирайте добавката Tubi.TV Kodi за стрийминг на най-доброто съдържание с най-доброто устройство за стрийминг с най-доброто vpn за firestick.

 1. отворено Коди приложение на Fire Stick
 2. отворено Опции за програмисти > Включете отстраняване на грешки в ADB и приложения от неизвестни източници.

След това следвайте процедурата за инсталиране на TubiTV на Kodi Krypton версия 17.6, спомената по-рано в това ръководство. Процедурата от този момент на отделенията е подобна.

Изтегляне на Tubi TV Kodi

 1. Изтеглете Zip файла на Tubi TV Kodi на вашето устройство
 2. тичам Коди > отворено Добавидобавки
 3. Кликнете върху „Икона на кутията” > Изберете Инсталиране от zip файл опция > отвори изтеглен zip файл като прегледате системата си > Изчакайте уведомлението.
 4. Изберете Инсталиране от хранилището > отворено Diamond Wizard Repo > Отидете на Видео добавки папка > Изберете
 5. Кликнете Инсталирай >Изчакайте уведомлението.

Това е процедурата за директно изтегляне на Tubi TV за версия на Kodi Leia, криптон версия 17.6 и Kodi Leia версия 18. Това наистина е най-простата процедура за инсталиране на всяка добавка на трети страни.

Tubi TV Down / не работи / грешки / поправки

Tubi TV е отлична добавка по отношение на производителността и потребителите не са повдигнали много опасения по отношение на грешки и проблеми. Въпреки това може да срещнете две грешки, докато използвате тези добавки и трябва да знаете как да се справите с тях.

Проверете грешка в лога

Грешка в регистрационния регистър обикновено се появява, когато системният кеш и резервните данни са натрупани високо. Не е грешка, от която да се страхувате и може да се поправи доста лесно.

Fix

Ако се сблъскате с тази грешка, изчистете системния кеш и други резервни данни от менюто с настройки и рестартирайте своя Kodi. Ако това не реши проблема ви, опитайте да инсталирате отново добавката.

Няма налични потоци

Това е често срещана грешка, която се забелязва в почти всеки видео стрийминг на Kodi addon. Тази грешка се появява, докато се опитвате да получите достъп до заглавието на съдържанието от всяка категория съдържание. Тази грешка се появява, тъй като или заглавието на съдържанието, до което се опитвате да получите достъп, е ново издание, затова неговите потоци не са достъпни онлайн или добавката не успява да премахне линкове от доставчиците.

Fix

Поправете тази грешка чрез актуализиране на добавката Kodi, защото когато актуализирате добавка, нейната библиотека също се актуализира заедно с нейните доставчици. След актуализиране на добавката изчистете кеша на добавките, така че добавката да може да бракува по-добре връзките. Това трябва да поправи грешката без потоци.

заключение

Tubi TV е чудесна добавка Kodi за наблюдатели на гуляй заради разнообразието от съдържание, което предлага. Само няколко добавки на Kodi осигуряват непрекъснато забавление с толкова страхотни функции. Опитах добавката сам и стигнах до извода, че тази добавка е невероятна по отношение на бързината и достъпността.

Добавката се инсталира безпроблемно и работи добре, нямаше проблеми и изоставане. Като цяло е чудесна добавка в библиотеката ви с добавки Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map