Sportsdevil Kodi – Как да инсталирате SportsDevil на Kodi [2020]

С добавката Sports Devil Kodi можете да предавате спортове от множество канали и HD качествени потоци за различни спортове.

Въпреки това, тенденцията на гео-ограничаващите потоци нараства и следователно е силно препоръчително да използвате наличния безплатен VPN за Kodi на Firestick.

В тази публикация ще ви предоставим указанията за как да инсталирате SportsDevil на Kodi. Вижте нашето изключително актуализирано ръководство за Kodi Addons.

Contents

Хранилище SportsDevil Kodi

SportsDevil е наличен в хранилището на Kodil и bookmark lite. И двата repos са класирани като едно от най-добрите хранилища kodi. Kodil е популярен източник за многобройни добавки на Kodi. В допълнение към SportsDevil, Kodil съдържа други добавки като Exodus и Covenant, показващи разнообразното съдържание, достъпно за зрителите.

Най-новата версия на SportsDevil

Засега има само една SportsDevil Update, която може да намерите в хранилището на Kodil. Освен това, няма друго хранилище за инсталиране на SportDevil. Тези от вас, които искат да изтеглят / инсталират последната версия на SportsDevil, Kodi Israel е най-добрата и единствена опция, която имате.

Как да инсталирате Sports Devil Addon на Kodi – Видео урок

Как да инсталирате SportsDevil Kodi добавка на Leia и Krypton с помощта на Kodil Repo

Следвайки описаните по-долу стъпки, можете да инсталирате SportsDevil на Kodi и да започнете да гледате любимия си спортен канал за по-малко от 5 минути:

 1. Стартиране „КодиКогато приключите с инсталирането му.как да инсталирате sportsdevil на kodi
 2. Трябва Настройки> кликнете върху Файлов мениджър>щракнете два пъти върху Добавяне на източник.Настройки за файлов мениджър на sportsdevil addon на kodi
 3. Въведете или копирайте тази връзка към http://kdil.co/repo/ до мястото, където се казва .стъпки за конфигуриране на sportdevil addon kodi
 4. Ти трябва да назовете медийния източник, така че напишете „Kodil RepoИ щракнете Свършен.хранилище sportsdevil kodi Addon
 5. Кликнете върху “Esc” бутон, за да се върнете към началния екран и щракнете върху “Добавки”>Моите добавки >Инсталиране от Zip File.Настройки за цип на sportsdevil kodi Addon
 6. Изберете Kodil Repo> Kodil.zip> Изчакайте няколко секунди.sportsdevil kodi addon
 7. Натискане „EscОтново, за да се върнете към предишното меню и щракнете Инсталиране от хранилище >Хранилище Kodil>Видео добавки>Спортен дявол >Инсталирай.финални стъпки
 8. Инсталирането на приставката може да отнеме известно време и когато приключи, а “Активиране”, знак ще се появи пред SportsDevil
 9. След като се активира знак, отидете на Началния екран > Видео > Видео добавки >SportsDevil
 10. Ще се появи списък с канали за поточно предаване. Наслади се!

списъци с най-добрите sportsdevil kodi канали

Как да инсталирате SportsDevil Kodi на Leia и Krypton с помощта на Bookmark Lite Repository

 1. отворено Коди > Кликнете върху зъбно колело икона > Кликнете върху Файлов мениджър > Кликнете два пъти Добавяне на източник.как да инсталирате sportsdevil kodi с помощта на отметка в отметките
 2. Въведете това URL: http://bliss-tv.com/lite/ > Кликнете Добре > Дайте име на изходния URL адрес като Bookmark Lite > Кликнете Добре.как да инсталирате sportsdevil kodi krypton версия 17.6 или по-нова версия, като използвате хранилище за отметки
 3. Връщане в Kodi Началния екран > Кликнете Добавките, > Щракнете върху Икона на кутията > Кликнете Инсталиране от zip файл > Изберете Bookmark Lite > отворено Bookmark Lite > Кликнете върху repository.bookmarklite-1.6.zip > Изчакайте Добавката е активирана уведомление.как да инсталирате sportsdevil на kodi jarvis версия 16 или по-нова, използвайки хранилището на отметките с отметки
 4. Сега щракнете Инсталиране от хранилище > отворено Bookmark Lite > отворено Видео добавки.sportsdevil отметка lite repo изтегляне
 5. Кликнете върху SportsDevil Kodi > Hit Инсталирай > Изчакайте да се появи известието.

как да инсталирате sportsdevil на kodi firestick с помощта на отметка в отметките

Как да инсталирате SportsDevil Kodi AddOn на версия 16 Jarvis, използвайки Kodil Repo

Докато инсталирате SportsDevil на Kodi версия 16 Jarvis, целият процес остава същият, с изключение на факта, че иконата на „Настройки“ е заменена с икона „Система“.

Тъй като това е предишната версия на Kodi, различни добавки и хостове на файлове актуализират зависимостите си до последната версия v17. За да работи безпроблемно SportsDevil kodi addon към вашата система, препоръчително е да инсталирате най-новата версия на Kodi 18.2 Leia или Krypton версия 17.6.

Как да инсталирате Sports Devil Kodi на Jarvis версия 16 или по-висока, използвайки хранилището на Bookmark Lite

  1. отворено Kodi Jarvis V16.
  2. Кликнете върху Система > отворено Файлов мениджър.
  3. Кликнете два пъти върху Добавяне на източник.
  4. Кликнете <Нито един> и въведете това URL http://bliss-tv.com/lite/ > Кликнете Свършен > Назовете това
  5. източник като Bookmark Lite > Кликнете Свършен > Кликнете Добре.
  6. Върнете се в Коди Начало > Кликнете Система > Кликнете Добавки.
  7. Кликнете върху Инсталиране от Zip File опция > отворено Bookmark Lite > Кликнете repository.bookmarklite-1.6.zip > Изчакайте да се появи известието.
  8. Сега кликнете върху Инсталиране от хранилище > Отидете на Bookmark Lite.
  9. Отидете на Видео добавки.
  10. Кликнете върху SportsDevil Kodi > Hit Инсталирай > Изчакайте да се появи известието.

Спортни Devil Kodi Изтегляне

SportsDevil е най-предпочитаната добавка Kodi за стрийминг на спортни събития по целия свят. Но наскоро платформите, предоставящи добавката, се понижиха. Причината за това все още не е известна, но лекарството за този проблем е налице.

В момента методът за директно изтегляне е най-добрият вариант за използване на добавката SportsDevil. Следвайте тези стъпки, за да изтеглите и инсталирате добавката SportsDevil Kodi:

 1. Изтегли на Kodil Zip във вашето устройство.
 2. Отидете на Добавки> Кликнете върху Икона на кутията присъства в горния ляв раздел.
 3. Изберете Инсталиране от Zip файл от менюто> Навигация системата до местоположението на изтеглени Zip файл> Изберете Kodil.zip > Изчакайте инсталирането на zip файла.
 4. Отидете на Инсталиране от хранилище.
 5. Изберете www.KodiIsrael.co.il или Хранилище Kodil > Отидете на Видео добавки> Изберете SportsDevil> (Ще се появи прозорец, който ще показва различни версии) Изберете Хранилище Kodil> Кликнете Инсталирай> Изчакайте инсталирането на хранилището.

Там го имате, безпроблемно и просто!

SportsDevil Bookmark Lite Изтегляне

  1. Изтеглете Zip файл на вашето устройство > Отидете на Коди Началния екран > Отидете на Добавките, > Кликнете върху Икона на кутията > Кликнете Инсталиране от zip файл > Разгледайте изтеглени Zip файл> Изчакайте Добавката е активирана уведомление
  2. Сега щракнете Инсталиране от хранилище > отворено Bookmark Lite > отворено Видео добавки.
  3. Кликнете върху SportsDevil Kodi > Hit Инсталирай > Изчакайте уведомлението.

Инсталиране на FireDevil Kodi Fire Stick

Тези, които искат да предават спортни действия на живо на своя Fire Stick, трябва да имат инсталиран Kodi. Ето нашето ръководство за настройка за инсталиране на Kodi на Fire Stick. След като приключите с инсталирането на Kodi, изпълнете следните стъпки, за да инсталирате добавката Sports Devil Kodi Fire Stick:

   1. тичам Коди пожарната пръчка > Щракнете върху Настройки икона > отворено Система > отворено Опции за програмисти > Тук, Разрешаване Приложения от неизвестни източници и Отстраняване на грешки в ADB.
   2. отворено Файлов мениджър> Кликнете два пъти Добавяне на източник> Кликнете Нито един> Въведете URL адреса http://kdil.co/repo/ > Кликнете Добре > Назовете този източник Kodil Repo> Кликнете Добре.
   3. Сега се насочете към Добавки меню> Щракнете върху Икона на кутията.
   4. Отидете на Инсталиране от Zip файл > Изберете Kodil Repo > Кликнете Kodil.zip > Изчакайте, докато се появи известието.
   5. Сега кликнете Инсталиране от хранилище.
   6. Изберете www.KodiIsrael.co.il или Kodil Repository> отворено Видео добавки> Избирам SportsDevil от списъка> Избирам Хранилище Kodil от наличните опции> Кликнете Инсталирай> Изчакайте инсталирането на хранилището.

Сега можете лесно да стриймвате с помощта на добавката Kodi Fire Stick и да се наслаждавате на всички спортни събития на живо. Бъдете интелигентни, използвайте най-добрия vpn за firestick, докато стриймирате през Kodi.

Инсталиране на SportsDevil Kodi Fire Stick с помощта на отметка Bookmark Lite

тичам Коди пожарната пръчка > Щракнете върху Настройки икона > отворено Система > отворено Опции за програмисти > Тук, Разрешаване Приложения от неизвестни източници и Отстраняване на грешки в ADB.

Сега вижте посочените по-рано стъпки за инсталиране на SportsDevil на версии Kodi Leia и Krypton.

Проблеми / грешки / поправки на SportsDevil Kodi

Как да актуализирате SportsDevil на Kodi

За да проверите за актуализации, свързани с инсталирани добавки, отидете на Началния екран > Addons> Видео добавки > Налични актуализации.

Ако има налични актуализации за SportsDevil, Kodi автоматично ще актуализира добавката или ще посочи името на добавката. Инсталирането на актуализации може да отнеме няколко минути.

Инсталирането на SportsDevil Kodi не бе успешно

Потребителите са изправени пред много проблеми с изтеглянето и инсталирането на SportsDevil на Kodi. Много, ако потребителите са го обсъждали в онлайн форуми, че получават грешка „Инсталация не е успешна“.

Причината е, че хранилищата, които потребителите използват, са или разбити или повредени за поддръжка. Това не е нещо ново, подобни проблеми продължават да възникват, когато използвате добавка на трети страни.

Решение

Най-лесното решение на този проблем е да изпробвате по-добро хранилище, което е работещо и надеждно. Потребителите трябва да опитат Хранилище Kodi Израел (Kodil) за да изтеглите SportsDevil. Това хранилище работи и работи доста добре.

Заявката за уеб на SportsDevil Kodi не бе успешна

Грешка при заявка в мрежата не се появява обикновено, когато имате достъп до потоци на живо. Понякога Kodi не успява да прочете формата на скрипта или видео съдържанието на потока и настоява за тази грешка.

Решение

Решението на тази грешка е много просто. Просто трябва да активирате RTMP в Коди. Следвайте тези три стъпки, за да коригирате тази грешка:

Отидете на Меню за добавки.

отворено Моите добавки> отворено VideoPlayer InputStream.

=Кликнете върху RTMP вход> кликнете върху Активиране.

Проблема решен!

Журнал за проверка на грешки в Sportsdevil Kodi

Грешката в Check Log е една от най-дразнещите грешки, с които потребителят трябва да се сблъска. Ако тази грешка се появи само в Kodi; когато не използвате добавка, това може да се дължи на натрупването на кеш. Но тази грешка, която се появява при използване на добавка, означава, че или хранилището е изтекло или се актуализира.

Решение

Поправяте тази грешка, като първо проверявате дали хранилището се актуализира или не. Ако не се актуализира, това означава, че хранилището, което сте използвали за инсталиране, е остаряло. Потърсете актуализирано хранилище и инсталирайте добавката отново от обновеното хранилище.

Как да поправим SportsDevil Kodi

SportsDevil може да причини някои проблеми, които могат да попречат на добавката да работи правилно. Ние изброихме някои от често срещаните проблеми, заедно с техните решения.

Sportsdevil Kodi Stream не е наличен

Всеки път, когато се сблъскате с такъв проблем, това показва, че SportsDevil няма наличен поток на живо в конкретния момент. Най-хубавото е да го изчакате и то ще започне автоматично, след като дадено спортно събитие е достъпно.

Скриптът на Sportsdevil Kodi не бе успешен

Можете да се сблъскате с тази грешка, когато добавката, която сте инсталирали, не успя да изпълни правилно функцията си. Грешката възниква поради наличието на по-стара версия на Kodi или addon. Надстройте вашата версия на Kodi или добавка, ако проблемът продължава.

Изтеглянето на SportsDevil Kodi е Stuck

Когато инсталирате SportsDevil addon Kodi, може да възникне проблем, при който изтеглянето ви не успее да напредне допълнително и надхвърли 0%. Това отново може да възникне поради изтегляне на по-стара версия на addon. Инсталирайте SportsDevil на Kodi отново, вероятно проблемът ще бъде решен.

Алтернативи на SportsDevil Kodi

Има нов свят отвъд SportsDevil в добавките за стрийминг на живо, на които можете да се насладите. Ако SportsDevil не запълни апетита ви в по-голямата си част, все още можете да се насладите на много други добавки на Kodi за предаване на живо на спорт. Ето списък от няколко алтернативи, които пряко се конкурират с SportsDevil:

   1. Просто спорт
   2. USTVNow
   3. DexterTV
   4. Канал Круша
   5. cCloud
   6. Плейлист товарач
   7. Клубът на играчите

Най-добрите списъци с канали на SportsDevil Kodi

След като инсталирате SportsDevil addon, вие сте изправени пред огромен избор от спортни телевизии на живо, където можете да гледате любимите си спортове, включително Тенис, Футбол, Хокей, NFL, UFC, Голф, Крикет и много други спортове само с едно кликване.

Популярният списък с канали включва:

   1. Sky Sports
   2. BT Sports
   3. NFL мрежа
   4. Кутия нация
   5. BeIN Sports

За да добавите нещата

Инсталирането на добавката SportsDevil в Kodi ще ви позволи да се наслаждавате на гледането на спортни потоци на живо, гледане на акценти и отзиви за последния доклад за мачовете. Можете или да се насладите на гледане на последно съвпадение през вашето мобилно устройство или на вашия компютър. Както бе обсъдено по-рано, някои от потоците в тази добавка са ограничени по географски начин и ще трябва да инсталирате VPN на Kodi, за да заобиколите това ограничение. Можете да опитате безплатна Kodi VPN услуга и да се насладите на безпроблемно стрийминг.

Ако някой проблем е достатъчен, уведомете ни в секцията за коментари по-долу и разгледайте нашия списък с най-добрите добавки на Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this