Списък на най-добрите приложения за FireStick, налични в Amazon App Store за 2020 г.

Amazon FireStick се занимава с разрязване на кабели чрез голямо разнообразие от приложения. Устройства като FireStick са причината кабелната телевизия да е остаряла сега.

Приложенията на Amazon FireStick дават възможност на потребителя да гледа всеки и всичко, до което има достъп, на своите телевизори. Времената се променят и хората са склонни да изберат удобни решения. Приложенията FireStick осигуряват удобство от висок клас, което позволява на потребителите да персонализират библиотеката си според техните нужди.

Има стотици приложения FireStick за всеки тип съдържание, било то музика, филми, телевизионни предавания, радио, спорт, карикатури и много други.

Най-доброто нещо, което харесвам в FireStick е, че не е нужно да сте стрийминг или технологичен маниер, за да го използвате. Всеки може лесно да го използва поради удобните си приложения, които позволяват на потребителите да гледат любимото си съдържание, без да се нуждаят от ощипване или неудобни инсталационни процедури.

Изтеглете Топ 10 FireStick приложения за 2020 г.

 1. HBO сега
 2. Hulu
 3. Crunchyroll
 4. Sling TV
 5. NBC Sports
 6. PureVPN
 7. SkyNews
 8. издърпвам
 9. ES File Explorer
 10. BBC News

Защо ми трябват Firestick Apps

Приложенията FireStick са това, което прави поточното преживяване много по-добро. След като купите Amazon FireStick, определено ще трябва да проучите приложенията на FireStick.

Най-хубавото на тези приложения е, че много от тях са безплатни за изтегляне, което прави FireStick по-забавно за използване и персонализиране.

За всеки тип съдържание има различни приложения, достъпни в магазина на Amazon App.

10 най-добри приложения за FireStick за филми и телевизия

най-добрите приложения за firestick

# 1. Коди

Kodi е безплатно приложение, което може да бъде инсталирано на множество операционни системи, включително FireOS. Той е достъпен в магазина на Amazon App и за да го инсталирате във вашия FireStick, можете да го изтеглите от магазина за приложения. Не се изисква абонаментна такса за използване на Kodi в FireStick.kodi безплатно приложение за пожарна пръчка

Kodi има стотици добавки, които могат лесно да бъдат инсталирани за предаване на телевизионни предавания на живо, филми, карикатури и спортове и др..

Ако инсталирате Kodi на FireStick, вашата нужда от поточно разнообразие от съдържание ще бъде лесно удовлетворена и няма да намерите необходимостта от друго приложение. Той има много лесен за използване интерфейс и може да бъде разбран лесно при първата среща.

# 2. Нетфликс

Не сте ли чували термина; Netflix и Chill?

Да, можете да се насладите на Netflix на устройството си FireStick много лесно да изтегляте приложението Netflix на вашия FireStick през магазина за приложения на Amazon.netlix tv показва приложение за амазонка пожарна телевизия

След като изтеглите приложението Netflix, абонирайте се за желания от вас пакет пакет и започнете да предавате поточно най-доброто налично съдържание.

Най-хубавото на Netflix е разнообразието от телевизионни предавания и филми, които има. Можете да гледате предавания, свързани с различни жанрове, съобразени с вашето настроение и вкус.

Има много актуални Netflix шоута по целия свят като сериите Marvels на Daredevil, Defenders, Jessica jones, The Punisher и много други телевизионни предавания като Stranger Things, Black Mirror и House of Card и т.н..

Netflix наистина е едно от най-добрите приложения на FireStick за стрийминг, който е достъпен онлайн на много разумна цена и това също в HD качество. Никога няма да почувствате нужда да преминете към друга услуга, защото услугата е просто чудесна.

# 3. HBO сега

HBO без съмнение е един от най-добрите и най-стари играчи в холивудското забавление. Не мисля, че би имало развлекателен маниер, който да не е гледал HBO по кабелна телевизия в по-ранните дни.сега hbo пуска приложение за телевизионен стик

Спомням си, когато трябваше да гледам филм; най-доброто място за настройване беше HBO. Всички най-нови и легендарни филми бяха на HBO и това беше най-големият филмов канал.

Времената обаче се промениха и сега сме в дигиталната ера!

Сега потребителите могат да получат най-доброто от HBO на FireStick устройства за гледане на любимите си филми. Приложението HBO Now е достъпно в магазина за приложения на Amazon и можете да го изтеглите безплатно. Разполага с всички най-новите и блокбастър филми, готови за стрийминг.

# 4. Hulu

Hulu е друга страхотна стрийминг платформа, която работи удивително на устройствата FireStick и FireTV. Hulu е американска медийна услуга, разполагаща с множество канали за гледане на телевизионни предавания и филми.най-доброто приложение за филми и телевизионни предавания

Hulu има свои собствени оригинални телевизионни предавания също като Netflix. Някои от най-популярните телевизионни предавания в Хулу са Приказката на слугинята, Замъкът Рок, Трудните хора, Бъдещият човек, Шансът, The Mindy Project и The Looming Tower.

Освен тези, някои от популярните за всички времена филми са достъпни и на Hulu, като The Pianist, I Tonya, American Psycho, Jackie Brown и Shutter Island и т.н..

Можете също така да гледате любимите си спортове на живо в Hulu и в него има и раздел „Kids“, само в случай, че децата ви са любители на анимационни филми.

# 5. пукане

Crackle е приложение за стрийминг, направено от Sony и е безплатно в магазина за приложения на Amazon. Той има всички най-добрите филми и телевизионни предавания, които искате да гледате. Crackle разполага с огромна библиотека от филми от различни жанрове като Action, Horror и Sci-fi.амазонка ап проскърцване за firestick

Потребителите могат просто да създадат своя акаунт и да започнат достъп до цялото съдържание, достъпно в приложението Crackle. Библиотеката продължава да се актуализира редовно, като добавя най-новите филми, както и някои от най-добрите блокбастър филми, които са пуснати.

Пропукването на Sony предлага добро качество на поточно видео с безпроблемна скорост на поточно предаване. Просто инсталирайте това приложение FireStick и започнете вашата развлекателна обиколка.

# 6. Плутонов телевизор

Плутоновата телевизия е онлайн телевизионна услуга, която предлага повече от 100 глобални канала и хиляди филми и телевизионни предавания за поточно предаване онлайн.плутово телевизионно приложение за firestick

Разполага с разнообразни безплатни канали за стрийминг, забавление, лайфстайл, новини, спорт, игри, комедии и карикатури и др. Плутоновата телевизия също предлага съдържание по заявка, което ви позволява да гледате любимите си филми, когато искате.

Плутоновата телевизия работи с множество платформи и операционни системи. Тя може лесно да бъде инсталирана на FireStick, като изтеглите приложението от магазина за приложения на Amazon.

# 7. Crunchyroll

Фен ли си на аниме, карикатури или източноазиатско съдържание?

Ако да, Crunchyroll е най-добрата услуга за стрийминг за вас. Той предоставя потоци за най-доброто съдържание в Азия, включващо над 200 азиатски драматични представления, повече от 900 аниме и много други.най-доброто приложение за огнена пръчка

Това наистина е една от най-добрите и най-големите американски стрийминг услуги за гледане на азиатско съдържание. Можете да гледате всички популярни аниме като Dragon Ball Super, Attack on Titan, Naruto Shippuden, My Hero Academia, One Piece и т.н..

Crunchyroll също публикува всички най-нови новини от индустрията, за да ви информира. Както всички други приложения, Crunchyroll също е съвместим с различни платформи и операционни системи.

На рафта няма много приложения, които предоставят толкова разнообразно съдържание с отлично видео качество. Crunchyroll е задължителен опит!

# 8. Sling TV

Sling TV е една от най-популярните онлайн стрийминг услуги, която е високо оценена и предпочитана от потребителите по целия свят.sling tv top app for amazon firestick

Въпреки че е ограничен само за региона на САЩ, Sling TV има база от фенове от цял ​​свят. Голям брой хора използват Sling TV, за да гледат предавания на живо от извън американския регион, като използват Kodi VPN.

Sling TV беше първата онлайн услуга за стрийминг на живо, която се появи онлайн и моментално разби всички бариери и спечели страхотна репутация. Все още се счита за най-евтината услуга за поточно предаване на най-доброто съдържание.

Можете да предавате канали на някои от най-популярните канали като ESPN, CNN, FOX, NBC Sports, Bravo, National Geographic, Cartoon Network, History Channel, Fuse, Bet Star, FX, BBC America, TNT и много други.

# 9. FreeFlix HQ

FreeFlix HQ е невероятна нова услуга за поточно предаване на филми, телевизионни предавания, аниме, борба и телевизия на живо на мобилни устройства.безплатно flix apk приложение за firestick

Той осигурява висококачествено поточно видео с режим на гледане офлайн. Можете просто да изтеглите филма, който искате да гледате, и да го предавате офлайн.

Той има много интерактивен потребителски интерфейс с много лесна навигация. Потребителите могат също така да запазят своята библиотека за гледане, като се свържат към своя Trakt акаунт, тъй като тя има интегрирана функция на Trakt account.

Потребителите, които предпочитат да гледат филми със субтитри, със сигурност ще харесат това приложение, тъй като вграденият му плейър предлага субтитри за всичко, което предавате.

FreeFlix HQ може да се използва на мобилни телефони и телевизия с Android, както и на FireStick и FireTV.

# 10. TBN

Ако сте онлайн стример, който търси да гледате някакво религиозно съдържание онлайн, тогава TBN е приложението, което трябва да имате на своя FireStick.TBN приложение за пожароизвестяване

TBN е най-голямата християнска насочена излъчваща мрежа в света, която има за цел да събере християнската общност от цял ​​свят и да разпространи посланието на Исус и мира чрез предавания на живо..

TBN е историческа канела, която съществува през последните 44 години и все още напредва добре. TBN притежава 35 големи телевизионни станции, както и 252 малки телевизионни станции, които излъчват съдържанието му. Освен това, той разполага със сателитна услуга за излъчване и през 70 спътника.

TBN излъчва съдържание като евангелски концерти, живи християнски събития, токшоу, фитнес и здравни програми, домакин на християнски лекари, детски телевизионни предавания, модерни християнски музикални видеоклипове, сериали за обогатяване на брака, специални празнични телевизионни предавания, християнски драми и пълнометражно семейство, ориентирани филми.

Най-добрите FireStick приложения за спорт

Най-добрите FireStick приложения за спорт

# 11. Гледайте ESPN

ESPN е несъмнено най-популярната мрежа за спортно излъчване, която съществува вече почти 40 години.Watchespn спортно приложение за firestick Печелейки голяма репутация сред любителите на спортната публика, ESPN винаги е бил много предпочитан от хора по целия свят.

Хората вече не са склонни да разчитат на кабелната си телевизия и са започнали да възприемат съвременната тенденция на онлайн стрийминг. Предаването на спортове онлайн е едно от най-добрите неща, които всеки любител на спорта обича да прави и има много малко най-горните приложения, от които потребителите могат да избират.

Гледайте ESPN е невероятен уебсайт и приложение за спортно излъчване. Потребителите, които желаят да гледат спортове на живо на своите FireStick устройства, могат да изтеглят и инсталират приложението Watch ESPN от магазина за приложения.

#12. NBC Sports

NBC е една от най-големите мрежи за спортно излъчване, която обхваща всички големи спортни събития като NFL, футбол, NHL, NBA, MMA, тенис, ръгби, бокс и т.н.. nbc спортове за амазонка firestickТака че, ако търсите приложение, което предоставя разнообразни спортни действия, които да стриймват на вашето устройство FireStick с високо качество, тогава опитайте приложението NBC Sports.

С приложението NBC Sports можете да се наслаждавате на потоци на живо, най-новите актуализации, графиците на мачовете и акцентите, всичко това на едно място.

Ето защо, ако сте фен на футбола и искате да гледате английската Висша лига на живо или ако се радвате да предавате на живо UFC заплащане на оглед, тогава приложението NBC Sports за FireStick трябва да бъде оптимален избор за вас.

Най-добрите FireStick приложения за сигурност

Най-добрите FireStick приложения за сигурност

# 13. PureVPN

Когато говорим за стрийминг, първата ни грижа трябва да бъде за нашата сигурност, защото в днешно време виртуалните заплахи са на свобода. приложение за сигурност purevpn за firestickСледователно, да имате задължително приложение за защита, което осигурява защита на шпионска форма, е задължително нещо, за да можете да се наслаждавате на поточно безпроблемно предаване.

Инсталирайте приложението PureVPN на вашето устройство FireStick и поток без проблеми с пропускането на лентата или атаките на зловреден софтуер. С VPN на Firestick ще имате достъп до потоците, каналите и програмите, които не са достъпни във вашия регион.

Поверителността винаги е била голяма грижа за много сървъри и PureVPN осигурява шифроване от висок клас, за да се гарантира това. Ето защо, когато стриймирате, използвайте приложението PureVPN и предавайте любимото си съдържание, без да хващате окото на вашия интернет доставчик или власти.

В допълнение, ако използвате Kodi на FireStick, тогава можете да деблокирате всички добавки, ограничени за Geo, чрез VPN на Kodi. PureVPN е един от най-добрите доставчици на VPN и разполага със специален аддиен Kodi за Kodi.

PureVPN има повече от 2000 високоскоростни сървъри в повече от 140 страни. Можете също да получите специализирани поточни сървъри, ако имате нужда. Изборът на първокласна VPN услуга като PureVPN е по-добър от използването на безплатен VPN за Kodi на Firestick.

# 14. NordVPN

NordVPN е един от най-популярните и надеждни VPN за firestick сред всички. NordVPN има повече от 5000 сървъра по целия свят в 62 държави. Тя осигурява военно криптиране за сигурно използване на интернет.приложение за сигурност nordvpn за пожарна пръчка на Amazon

Пазете данните си защитени и осигурете вашата киберсигурност чрез поточно предаване по интернет анонимно. Просто инсталирайте приложението NordVPN FireStick от магазина на приложенията на Amazon и се насладете на преживяването си FireStick.

NordVPN се фокусира върху осигуряване на качествена сигурност, така че потребителите да могат да сърфират в интернет, без да се притесняват да шпионират. Ножиците за шнурове и стрийминг-хайвер предпочитат NordVPN поради своите невероятни функции за сигурност, които им позволяват да стоят далеч от радарите на хакери и зловредни устройства.

Тя позволява на потребителите да свързват своите устройства към обществени мрежи, без да се притесняват от нарушения на сигурността. Можете също така да намерите безплатен VPN за Kodi през магазина за приложения, но той няма да ви предложи услуга или функции като NordVPN.

Приложения за Amazon Firestick за новини

Приложения за Amazon Firestick за новини

#15. Sky News

Sky News е международен информационен канал, базиран във Великобритания, който предоставя всички най-нови новини от цял ​​свят.приложение skynews за пожарна пръчка на Amazon Sky News е отличен с награди канал за новини, който е изключително опитен в отразяването на различни новини от цял ​​свят с показване на отговорна журналистика.

Sky News е един от малкото новинарски канали, които са много известни и много хора разчитат на неговите новини. Хората се доверяват на новините, предадени от Sky News заради автентичните му източници.

Изтеглете и инсталирайте приложението Sky News от магазина за приложения на Amazon и бъдете в течение с всички най-нови актуализации на новини от цял ​​свят.

# 16. BBC News

BBC News е друг британски новинарски канал, който обхваща основни новини от цял ​​свят и работи 24 часа. bbc новини приложение за амазонка пожарна телевизияТова е най-старата национална мрежа за излъчване в света, която съществува вече повече от 90 години.

Централата на BBC е базирана в Лондон и в него работят повече от 35000 служители. Той е известен като най-популярния в Европа уебсайт, базиран на съдържание. Не съществува мрежа за излъчване, която да се конкурира с BBC онлайн, поради голямата си инфраструктура и финансовата си сила.

Можете да намерите всички последни актуализации на приложението BBC News, свързани със спорта, развлеченията, политиката, социалните проблеми, здравето, времето и много други категории.

Най-добрите приложения за пожароизвестителни стикове за музика

Най-добрите приложения за пожароизвестителни стикове за музика

# 17. YouTube

Кой не е чувал за YouTube?

Винаги, когато трябва да търсите най-новото музикално видео, първата опция, която се появява в ума ви, е YouTube. YouTube огън-тв приложениеТова наистина е най-разчитаната платформа на милиони любители на музиката по целия свят.

Най-хубавото на YouTube е, че можете да намерите почти всеки музикален видеоклип нов или стар и да създадете свой собствен плейлист, който да го слушате, когато искате, а не да търсите песни всеки път. Освен това, препоръчителната му функция ви показва всички най-нови и актуални видеоклипове, които могат да отговарят на вашия вкус.

Използването на YouTube в FireStick е много лесно, просто изтеглете и инсталирайте приложението YouTube на устройството си FireStick от магазина на приложенията Amazon и започнете да разглеждате любимите си музикални видеоклипове в HD качество. Създайте свой собствен плейлист и проучете повече музика, колкото искате, защото е безплатна.

# 18. Spotify

Spotify е невероятно приложение за стрийминг на музика, което беше лансирано преди 9 години от шведска компания. приложение за Spotify firestick музикаSpotify е домът за милиони песни от голямо разнообразие от изпълнители от цял ​​свят.

Приложението Spotify може да бъде инсталирано на FireStick устройство, за да се насладите на музикалната канала. Просто създайте акаунт в Spotify и започнете да правите плейлиста си с всичките си любими песни.

Spotify е безплатно приложение за всички, които не прекъсват вашата музикална горичка с реклами. Можете също така да изтеглите любимите си песни от приложението много лесно.

# 19. издърпвам

Самият Twitch е филиал на Amazon, който позволява на потребителите да стриймират любимата си музика, както и да дават свои собствени неща.приложение за музика на потрепване за пожарна пръчка на Amazon

През последните 7 години Twitch спечели много обществено внимание и много потребители се обърнаха към Twitch, за да печелят пари, като предаваха на живо собственото си съдържание. Много потребители предават на живо своите кавъри, игри и някои други неща на Twitch и печелят, получавайки изгледи.

Наистина това е водещата социална видео платформа в света, която има средно 9,7 потребители дневно. От които около 2 милиона потребители предават съдържанието си на живо на Twitch.

Изтеглете приложението Twitch на устройството си FireStick и се потопете право в света на Twitch, за да предавате любимото си съдържание сега!

Най-добра IPTV за Amazon Fire Stick

Най-добрите приложения за IPTV Amazon Firestick

# 20. MrMC

MrMC е приложение за IPTV, достъпно за FireStick в магазина за приложения на Amazon, което може да се използва за 2,99 щ.д.. mrmc най-доброто приложение за амазонки firestick за iptvС MrMC можете да се насладите на много забавни неща като музика и телевизионни предавания в 4K видео качество.

MrMC може да бъде свързан към Plex, Emby, TV headend и много други сървъри на услуги, за да се хваща жива емисия от. Той има много интелигентен и атрактивен интерфейс, който е много лесен за използване.

Изтеглете и инсталирайте MrMC сега и започнете да гледате телевизия на живо на FireStick устройство, като използвате вашия интернет протокол.

# 21. TVMosaic Live

IPTV е необходимо нещо, което трябва да имате на FireStick, така че да можете да гледате предавания и програми на живо по интернет през интернет. tvmosaic на живо най-доброто приложение за firestickИзтеглете го безплатно от магазина за приложения на Amazon, за да се насладите на IPTV изживяването.

TVMosaic Live има много интерактивен потребителски интерфейс, който е много удобен за потребителя, дори човек, използващ IPTV услуга за първи път, няма да има проблем при работата с нея. Той е съвместим с мобилни устройства, както и FireStick и FireTV. Потребителите могат лесно да гледат телевизия на живо в стандартна или Ultra HD дефиниция, по свой избор.

Той поддържа всички IPTV протоколи за сигнали като http, https, hls, udp, rtp, rtsp streaming ad Друга отлична характеристика на това приложение е, че потребителят може да включи субтитри и да промени и аудиозаписите..

# 22. Сияйна IPTV

Ако сте от Бангладеш, пребивавате в чужбина или сте почитател на съдържанието на Bangla, тогава приложението Radiant IPTV е оптималният избор за вас в FireStick.лъчезарно iptv приложение за пожарна пръчка на Amazon

Просто изтеглете и инсталирайте приложението RadiantIPTV на вашия FireStick и започнете да гледате телевизионни канали и филми на живо без никакви излишни.

Приложението RadiantIPTV е много малко и е достъпно за безплатно изтегляне в магазина за приложения на Amazon.

Помощни приложения за FireStick

приложения Firestick

Има много приложения за полезни програми в списъка с приложения на FireStick, за да изберете форма, но тук са най-добрите три приложения за FireStick.

# 23. File Manager Fire TV допълнение

Едно от най-важните неща за всяко устройство е софтуерът за управление на файлове, който позволява на потребителите да управляват изтегления елемент и други файлове. най-доброто приложение за FirestickFile Manager е приложение за FireStick, което позволява на потребителите да управляват своя FireStick при преместване на данни от едно място на друго.

Той има много лесен за използване интерфейс, който позволява на потребителите да управляват своите файлове FireStick много лесно. Това е специализирано приложение за FireTV и FireStick и има всички основни функции като копиране, поставяне, преименуване и изтриване.

Можете лесно да получите достъп до всички файлове на вашето устройство FireStick, а друга чудесна функция на това приложение е, че има вграден преглед на снимки.

# 24. ES File Explorer

ES File explorer е една от най-често използваните програми на FireStick, предимно предпочитана от Streamers. най-доброто приложение за приложение за пожарна пръчка на AmazonЕдна от причините да се използва е инсталирането на Kodi на FireStick. Kodi не може да бъде инсталиран директно на FireStick, поради което потребителите използват метода Jailbreak, за който е необходим ES Explorer.

ES File Explorer се счита за най-доброто приложение за управление на файлове за Android устройства. Тя позволява на потребителите да управляват своите файлове, Разархивирайте прехвърлените или изтеглените файлове и инсталирайте приложения. ES File Explorer може да се използва за прехвърляне на файлове през FTP и за изчистване на системния кеш и процесите на приложение.

Той има повече от 16 интегрирани езика като английски, руски, японски, немски и много други. Можете лесно да следите капацитета си за съхранение и да управлявате музиката и снимките си с него.

# 25. Firefox за Fire TV

Mozilla Firefox е един от най-добрите и популярни уеб браузъри в целия свят. приложение за mozilla firefox за пожарна телевизияFirefox е широко използван от хора по целия свят за лично сърфиране в интернет, както и от уеб дизайнери и програмисти поради своите интелигентни функции и отличния си дизайн.

За разлика от други уеб браузъри, Firefox ограничава зареждането на страницата за изпълнение до конкретния раздел и не я натрупва до цялостния браузър. Това означава, че другите браузъри стават бавни, ако отворите за много раздели, но Firefox не се забавя и дори да го прави, можете лесно да затворите раздела, за да прекъснете изоставането на браузъра.

Изтеглете Mozilla Firefox от магазина за приложения на Amazon, започнете да разглеждате безпроблемно и се наслаждавайте на множество полезни плъгини за браузър, за да подобрите опита си за сърфиране в интернет.

заключение

Amazon FireStick е популярен заради потенциала си за персонализиране според нуждите и предпочитанията на потребителя. В магазина за приложения има стотици приложения, които могат да бъдат инсталирани в FireStick за персонализиране на устройството.

Накратко ви представих някои от най-популярните приложения, които можете да инсталирате на устройството си FireStick, за да подобрите опита си и да имате всичко в дланта на ръцете си. След като изпробвате тези приложения, няма да почувствате желание за преминаване към друго устройство. Всички разгледани в това ръководство приложения са най-добрите приложения за Fire TV и FireStick.

Всички приложения, които обсъдих в това ръководство, са лесно достъпни в магазина за приложения на Amazon и се надяваме, че няма да имате проблем с намирането и инсталирането им. Уверете се, че сте ги изпробвали всички.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this