Nymeria Build Kodi 17.6 – Как да инсталирате на Leia, Krypton и Jarvis

Напоследък различни надстройки на Kodi спират да работят, което кара потребителите да трескаво да търсят други алтернативи. Ако търсите привличащи вниманието и без забавяне надстройки на Kodi, тогава изграждането на Nymeria е най-добрият избор за вас!


Това надграждане на Kodi е пълно с текущо видео съдържание и категории с изключителен интерфейс и добавки. За да се насладите на гладкото изживяване, винаги използвайте най-добрия VPN за Kodi. Освен това, тази компилация също предоставя възможност за инсталиране на най-добрите добавки и на Kodi!

Нормално е различните компилации и добавки да спрат да работят и да създават болезнена ситуация за потребителите. Няма решение за този проблем, тъй като повечето от сградите използват пиратско съдържание, което води до гибелта им в ръцете на органите за нарушаване на авторски права.

Въпреки това има добра новина за потребителите на Kodi, тъй като изграждането на Nymeria все още работи добре. За да предоставим най-добри насоки, функции, информация и решения, тествахме Nymeria надграждане на различни версии на Kodi.

Nymeria Build Kodi Repository

Ако сте голям почитател на компилациите на Kodi, тогава Nymeria build е перфектният избор за вас, тъй като се основава на файла 240mb. Nymeria build е лесен за използване и ще откриете, че също така е много лесно да намерите бързо видео съдържание бързо.

нимерия изграждане на коди хранилище

За мен не е изненадващо, ако стане една от любимите ви надстройки на Kodi. Поради леката си настройка, той работи перфектно с устройства от по-нисък клас, без да прави компромиси с висококачественото изживяване. Тази конструкция се отличава и с многобройни вълнуващи добавки. Можете да намерите тази постройка на http://miniaturelife67.co.uk/rep

Nymeria Build Kodi Addons List

Nymeria Build най-добрите филмови добавки

Ако сте голям почитател на комедии, ужаси, научнофантастични и екшън филми, следващите добавки в Nymeria build Kodi са идеални за вас!

 1. На Flix
 2. Железният човек
 3. Atriox
 4. Смърт поток

Nymeria Build Kodi Addons List

Nymeria Build Най-добрите телевизионни добавки

Тези, които търсят най-добрите добавки към телевизионни предавания в Nymeria Build Kodi, следващите добавки значително ще ви помогнат да задоволите желанието си за телевизионни предавания!

 1. Уран
 2. плацента
 3. E.T.V
 4. БУМ! GOLD

Nymeria Build Най-добрите телевизионни добавки

Nymeria Build най-добрите спортни добавки

Поддържайте актуализация, свързана с любимите ви спортове, като използвате следните добавки в Nymeria Build Kodi!

 1. Skynet
 2. ЧИСТИ СПОРТИ
 3. ATF Спорт
 4. Борба OD

Nymeria Build най-добрите спортни добавки

Nymeria Build Най-добрите добавки на канал на живо

Голям почитател на предаванията на телевизионни канали на живо? Не се притеснявайте сега, изграждането на Nymeria на Kodi предоставя невероятни добавки и IPTV добавки Kodi за вас!

 1. IPTV BONANZA
 2. ВЪЗДУШНА IPTV
 3. ATROIX LIVE
 4. Skynet

Nymeria Build Най-добрите добавки на канал на живо

Nymeria Build най-добрите детски добавки

Ако все още обичате да гледате любимите си анимационни и анимационни сериали, тогава Nymeria Build on Kodi ще ви забавлява по най-добрия начин. Следните добавки се препоръчват за децата.

 1. Бум! KIDS
 2. ПОКЕМОН
 3. ANIMANIA
 4. M-E-T-V Kids

Nymeria Build най-добрите детски добавки

Как да инсталирате Nymeria Build на Kodi Leia версия 18 или по-висока

Тъй като Kodi Leia версия 18 бе пусната официално и оттогава се представя доста добре, сега повечето потребители преминават към тази актуализирана версия от Kodi Krypton версия 17.6 или по-нова. Следват стъпките за инсталиране на изграждането на Nymeria на Kodi Leia:

 1. Първо, отворете приложението Kodi и Изберете „Икона за настройка на системата“.как да инсталирате nymeria build kodi
 2. Сега Изберете „Настройка на системата“ опция.как да инсталирате nymeria build kodi на krypton версия 17.6 или по-нова
 3. Отидете на Добавки опция и Активирайте Неизвестните източници (имайте предвид, че ще се появи предупреждение, щракнете върху Да)как да инсталирате nymeria build kodi на jarvis версия 16 или по-нова
 4. Сега се върнете към главното меню и Изберете „Настройка“ опция, Отидете на “Файлов мениджър” опция.как да инсталирате nymeria build kodi на firestick
 5. Изберете „Добавяне на източник“ опция и тип http://miniaturelife67.co.uk/repo и Изберете „Добре“nymeria build kodi изтегляне
 6. Сега въведете името на източника “Ezzerman”.как да добавите nymeria build kodi
 7. Върнете се в главното меню и Изберете „Добавки“ опция.nymeria изграждане на kodi грешки / не работи / поправки / надолу
 8. Изберете на Кутия във форма (браузър за добавки) икона.настройка на nymeria изграждане на kodi
 9. Отидете на „Инсталиране от Zip File“ опция и Кликнете върху Ezzerman.nymeria изграждане на конфигурация kodi
 10. Отидете в главното меню, Изберете Добавки опция и след това Щракнете върху иконата във формата на кутия > Изберете „Инсталиране от хранилище“ > Изберете „M.E.T.V Repository“ > Кликнете върху „Добавка към програмата“ > Кликнете върху „Помощник на Ezzerman“.nymeria изграждане на kodi настройки
 11. Сега изчакайте известието „Добавка е инсталирана“.как да инсталирате nymeria build kodi на leia версия 18
 12. Отидете в главното меню > Изберете „Добавка“ опция > Изберете „Програмни добавки“ > Изберете Ezzerman Wizard > Изберете „(Ez Wizard) Builds“ > Търсене „Nymeria Build (v.15)“ > Изберете „(Ez Wizard) Fresh Install“ (ще се появи прозорец, за да инсталирате Nymeria, натиснете бутона Продължи).nymeria build kodi отзиви
 13. Сега затворете и отворете отново приложението Kodi, за да се насладите на изграждането на Nymeria.

Как да инсталирате Nymeria Build на Kodi Krypton версия 17.6 или по-нова

Няма голяма разлика между версията Krypton и Leia. Интерфейсът на Leia версия е много подобен на Krypton версията. Следователно стъпките са почти еднакви:

 1. Отворете приложението Kodi Leia във вашата система.
 2. Кликнете “Система” опция.
 3. Сега щракнете “Добавка” и включете „Активиране на неизвестни източници“ бутон.
 4. Сега се върнете към главното меню и Кликнете върху „Настройка“ и Изберете „Файлов мениджър“.
 5. Сега добавете източник и тип http://miniaturelife67.co.uk/repo> име на източника “Ezzermans”.
 6. Сега от главното меню Кликнете върху „Addon“>Изберете „Кутия във форма (Браузър за добавки)“>Изберете „Инсталиране от Zip“.
 7. Отидете в главното меню>Изберете символ във формата на кутия>Щракнете върху Инсталиране от хранилището> Кликнете върху „M.E.T.V Repository“>Кликнете върху „Добавка към програмата“>Кликнете върху „Помощник на Ezzerman“ и сега изчакайте известието.
 8. Отидете в главното меню>Изберете Опция „Добавка“> Изберете „Програмни добавки“>Изберете Ezzerman Wizard>Изберете „(Ez Wizard) Builds“>Търсене „Nymeria Build (v.15)“>Изберете „(Ez Wizard) Fresh Install“.
 9. Сега затворете Kodi и го отворете отново, за да се насладите на изграждането на Nymeria.

Как да инсталирате Nymeria Build на Jarvis версия 16 или по-висока

 1. Първо отворете Kodi Jarvis във вашата система.
 2. Директно и Кликнете върху „Файлов мениджър“ опция.
 3. Сега Кликнете върху „Добавяне на източник“.
 4. Кликнете на “Нито един” за да влезете в източника.
 5. Въведете или поставете „http://miniaturelife67.co.uk/repo “.
 6. Сега посочете източника “Ezzerman” в секцията с имената.
 7. Отидете в главното меню>Изберете Система> Кликнете върху Добавки> Изберете „Инсталиране от Zip File“ опция>Изберете Ezzerman Wizard.
 8. Отидете в главното меню, Изберете Система опция >Кликнете върху „Добавки“> Изберете „Инсталиране от хранилище“ >Изберете „M.E.T.V Repository“>Кликнете върху „Добавка към програмата“>Кликнете върху „Помощник на Ezzerman“.
 9. Отидете в главното меню>Изберете „Система“ опция> Изберете „Програмни добавки“>Изберете Ezzerman Wizard>Изберете „(Ez Wizard) Builds“>Търсене „Nymeria Build (v.15)“>Изберете „(Ez Wizard) Fresh Install“.
 10. Сега се насладете на изграждането на Nymeria на Kodi.

Отзиви за Nymeria Build

Преминахме през различни платформи, за да намерим отзивите на потребителите, свързани с Nymeria build Kodi. Един от потребителите имаше проблеми с буферирането при поточно предаване, което може да е основен проблем за всяка надстройка на Kodi:

@nymeriabuild Имам лоши проблеми с буферирането с тази компилация. Имате ли поправка за това? Благодаря.

– Pit Lane (@PitLaneRadio) 7 март 2018 г.

Въпреки че много любители на стрийминга намират изграждането на Nymeria като една от най-добрите надстройки на Kodi заради неговите функции и остър цветен интерфейс.

Благодаря ти! обичайте изграждането, така че продължете страхотната работа. Оценявам работата, която сте свършили!

– Dr. Venture (@DrVentureYTube) 9 март 2018 г.

Nymeria Build Kodi не работи / грешки / проблеми

Грешка при инсталиране на зависимостта

Тази грешка възниква, когато се опитате да добавите или инсталирате хранилището на добавки, докато използвате Nymeria Build Kodi. Повечето потребители смятат, че това се дължи на Kodi VPN или компилацията спира да работи, но това не е така.

Как да поправим тази грешка?

Както знаете, изграждането на Kodi се актуализира след време, което е и причината, че не успя да инсталира хранилището и показва грешка в зависимост. Най-добрият начин да поправите тази грешка е да изчакате. Ако тази грешка се появи, докато се опитвате да добавите хранилище в Nymeria Build Kodi, опитайте да я инсталирате след известно време, когато актуализациите са направени.

Грешка при свързване в хранилището

„Неуспешно свързване на хранилището“ е най-основната грешка при опит за инсталиране на различни компилации. Това се случва, когато се опитвате да добавите URL адреса и името на източника, за да инсталирате изграждането на Nymeria на Kodi.

Как да поправим тази грешка?

За да коригирате тази грешка, първо проверете интернет връзката си. Тази грешка обикновено се появява, когато вашата интернет връзка е прекъсната. Ако интернет връзката работи добре и все още грешката не е решена, проверете URL адреса на източника и името на източника, което добавяте. Ако URL и името на източника не са правилни, тогава грешката във връзката на хранилището ще се появява отново и отново.

Обобщавайки

Открихме, че Nymeria изгражда една от най-вълнуващите разработки заради своите добавки и привличащ вниманието интерфейс. Най-удивителната характеристика на тази надстройка на Kodi е, че предоставя различни категории за добавки, което улеснява намирането на добавките за гледане на любимите ви филми, телевизионни предавания, спортни предавания, анимационни сериали и канали на живо на живо..

Надяваме се тази статия да ви помогне да намерите правилно ръководство и информация, свързани с изграждането на Nymeria на Kodi. Но ако все още имате проблеми, свързани с инсталацията, можете да ни зададете, като споменете вашите заявки по-долу.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map