Netflix VPN не работи – най-доброто решение, което работи през 2019 г.

Netflix VPN не работи? Е, сигурно правиш нещо нередно, приятелю!


Този проблем възниква, когато се опитате да получите достъп до Netflix с VPN услуги, които дори не знаят истинското значение на поверителността, криптирането и сигурността.

Когато се доверите на непроницаемите, можете да ухапете праха!

Разгледайте това ръководство, за да научите повече за връзката на VPN за Netflix.

Защо ми трябва VPN с Netflix?

Netflix има политика за предлагане на различни библиотеки със съдържание във всеки регион поради проблемите с лицензите и регулаторното разпространение на съдържание. Потребителите обаче предпочитат да имат достъп до най-добрата библиотека със съдържание, т.е. библиотеката на Netflix в САЩ, както и до канадската и австралийската библиотека в САЩ, но те не са в състояние да направят това поради въведеното гео ограничение.

За да заобиколят тези ограничения, потребителите са принудени да използват VPN и да изпълняват нуждите си за гледане на binge чрез VPN услуга.

Netflix VPN не работи – но защо?

В началото достъпът до географски ограничени библиотеки на Netflix беше много лесен, тъй като всеки може да заобиколи ограниченията чрез онлайн прокси сайтове и VPN услуги. Това стана широко следвана тенденция и почти всички го правеха по целия свят. Тази практика на потребителите обаче нанесе големи щети на приходите на Netflix и дистрибуторите на съдържание и затова Netflix беше принуден да блокира използването на VPN услуги и прокси сайтове.

Netflix започна кръстосано съпоставяне на адреса на DNS сървъра с потребителския IP адрес и където открият противоречие между тях, Netflix счита, че е като VPN сървър и забранява достъпа му. Адресът на сървъра е черен и този сървър вече не може да бъде използван от никого за достъп до Netflix.

Много доставчици на VPN услуги твърдят, че предоставят достъп до Netflix библиотеки, но всички тези твърдения са положени за почивка, след като Netflix VPN блокерът ги постави в черни списъци. Ако смятате, че вашата VPN услуга не заобикаля ограничението на Netflix, това означава, че сървърът, който използвате, вече е открит от Netflix и е забранен.

Как да заобиколите Netflix VPN Ban и да поправите Netflix VPN не работи?

Искрено предложение в това отношение е да се използва надеждна VPN услуга, която предлага шифроване на линията и поверителност. След като каза това, уверете се, че избраният от вас доставчик има актуализирани сървъри; в противен случай шансовете за достъп до библиотеката на Netflix са 50/50.

Малко топ доставчици на VPN като ExpressVPN, PureVPN и NordVPN и т.н. предоставят висококачествено IP маскиране, като се уверите, че не сте хванати от никоя система. Тези доставчици на VPN имат голям брой високоскоростни сървъри за избор, а най-добрата част е, че тези доставчици продължават да добавят повече сървъри време.

За да заобиколите Netflix VPN, свържете се с VPN сървър, преди да получите достъп до уебсайта на Netflix и се уверете, че вашият IP адрес и вашият DNS сървър имат един и същ адрес. След като се уверите в това, отворете сайта на Netflix и влезте в акаунта си. Ще видите всички заглавия на съдържанието на конкретния регионален сървър, който използвате. Например ако сте се свързали с американски VPN сървър, ще имате достъп до библиотеката на Netflix в САЩ.

В случай, че сте тествали DNS адреса на VPN сървъра и новия си IP адрес и те съвпадат, но нямате достъп до регионалната библиотека, тогава трябва да нулирате връзката си. Уверете се, че вашият VPN няма изтичане на DNS, понякога това се оказва проблем.

Друго нещо, за да коригирате вашата VPN връзка за използване на Netflix, е да опитате да се свържете с друг сървър. Понякога сървърите остават без отговор, което създава проблеми на потребителите при заобикаляне на ограниченията на Netflix.

Express VPN не работи с Netflix

Потребителите силно се доверяват и предпочитат ExpressVPN за заобикаляне на библиотеката на Netflix, тъй като тя има широк набор от сървъри, които са били много ефективни при заобикаляне на ограниченията. Напоследък обаче потребителите съобщават за няколко проблема, свързани с това, че ExpressVPN не работи с Netflix.

Причините, причиняващи това, могат да бъдат една от следните:

 1. Конфликт на IP адреси
 2. Проблем с промиването на DNS сървъра
 3. Конфигурация на прокси сървър
 4. Закъсняващи / безотговорни сървъри

Това не е нещо обикновено с ExpressVPN, но тези грешки могат лесно да бъдат поправени. Научете повече, като разгледате нашето ръководство за ExpressVPN Netflix. Той има всички подробности за използването на Netflix с ExpressVPN, както и всички корекции на грешки.

Много потребители продължават да твърдят, че доставчиците на VPN таксуват твърде много, но начинът, по който виждам, поверителността и безопасността, които предоставят, си заслужава.

Алтернативно на VPN: Netflix Proxy няма да работи

Много потребители смятат, че VPN са твърде скъпи и затова избират прокси сайтове Netflix, мислейки, че тези прокси сървъри ще бъдат добра алтернатива за VPN, но в действителност те далеч не са алтернативни.

Потребителите, които се опитват да получат достъп до Netflix чрез прокси, получават това съобщение:

Netflix vpn не работи

Тази грешка не се появява, когато посещавате сайта с прокси, но се показва, когато се опитате да отворите заглавие на съдържанието.

Ето защо винаги съм скатирал потребителите да не използват никакъв прокси сайт, тъй като те изобщо не са надеждни.

Някои потребители също спорят за използването на безплатни VPN мрежи и смятат, че те могат да работят по-добре от прокси сайтовете, но истината е, че те са подобно уязвими от това да бъдат открити от Netflix VPN блокера.

Безплатните VPN услуги изобщо не са надеждни поради неефективното им маскиране и криптиране на IP, както и поради ниското си качество на сървърите. Това е основната причина да не препоръчвам безплатни VPN-и нито на потребители, които се опитват да имат достъп до Netflix, нито до друг географски ограничен сайт.

Частен достъп до Интернет Netflix не работи

Частният достъп до Интернет може да е популярен VPN доставчик, но уви, той вече не заобикаля гео ограниченията на Netflix за предоставяне на достъп до библиотеките на Netflix. PIA използваше за заобикаляне на гео ограниченията на Netflix в по-ранните дни, но откакто Netflix осъзна сървърните адреси на PIA, целият свят се срива върху тях.

PIA предостави достъп до Netflix чрез сървърите на Silicon Valley, но всички тези северни файлове вече са в черен списък и вече не могат да се използват. Това нанесе големи щети на репутацията на частния достъп до Интернет.

Ако все пак откриете някой сайт, който да ви казва, че можете да използвате PIA за Netflix, не забравяйте да го затворите веднага. Независимо от това, можете да изберете NordVPN за използване на Netflix.

PureVPN разширение за заобикаляне на Netflix VPN Ban

PureVPN е друг популярен и надежден доставчик на VPN, който получи висока оценка за своята услуга по целия свят. PureVPN има невероятни функции и множество високоскоростни сървъри по целия свят.

netflix vpn забрана

PureVPN е най-добрият избор за деблокиране на Netflix, тъй като има собствено разширение за браузър Chrome, което дава възможност на потребителите да заобиколят гео ограниченията и да имат достъп до библиотеките на Netflix. Това е уникална функция на PureVPN, която не може да се види в никоя друга VPN услуга.

Преминаването на забрана за Netflix VPN с PureVPN е много лесно и може да бъде направено за нула време. Изтеглете PureVPN клиента и влезте във вашия PureVPN акаунт. Инсталирайте хромираното му разширение и достъп до Netflix. Уверявам ви, че няма да се сблъскате с никакъв проблем, докато осъществявате достъп до Netflix с PureVPN.

В този сценарий обаче има уловка, че без PureVPN хромно разширение не можете да заобиколите забраната за VPN на Netflix.

Netflix VPN Безплатно

Едно нещо, което всеки разумен нетизен знае, е, че всяко добро нещо има цена, която трябва да бъде платена, а най-добрите неща в интернет никога не са безплатни. Същият е случаят с VPN услугите, най-добрите изискват абонаментна такса, докато безплатните не са надеждни.

Когато говорим за използване на Netflix с безплатен VPN, първото притеснение, което възниква, е дали безплатен VPN би могъл да заобиколи гео ограничението или не. Въпреки това успях да намеря три безплатни VPN услуги, които могат да се използват с Netflix:

 1. Интелигентен DNS прокси
 2. HomebrewVPN
 3. UltraSurf

Тези VPN са изпробвани и тествани с Netflix и е установено, че работят добре. Надеждността на тези безплатни VPN услуги обаче не е гарантирана. Сигурността и поверителността на безплатни VPN доставчици винаги са под въпрос, тъй като много от тези услуги участват в регистрирането на данни и изтичането на информация. Безплатните VPN услуги винаги са риск за използване и никога не препоръчвам тези услуги на никого, но ако не сте склонни да плащате за поверителността си и искате да използвате безплатен VPN и рискувате, тогава бъдете мой гост.

заключение

Забраната на Netflix VPN беше истинска болка за наблюдателите на binge, защото достъпът до гео ограничените библиотеки на Netflix стана труден за всички. Лишаването от най-доброто съдържание е последното нещо, с което всеки гледач на netflix kodi binge би искал да се сблъска и затова е необходим избор на надежден VPN доставчик.

Много начинаещи не разбират този факт и стават плячка за безплатните VPN услуги, които твърдят, че заобикалят ограниченията на Netflix, но щом връзката им спадне, те започват да се оплакват, че Netflix не работи с VPN на много социални платформи.

По-сигурно от съжаление е това, което казват, така че използвайте надеждна и надеждна VPN услуга с Netflix, за да се спасите от кариерата при заобикаляне на ограниченията на Netflix.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map