Най-добрите филми за Kodi Добавки (актуализирана 2020 г.)

Kodi е един такъв вид онлайн стрийминг софтуер, който промени облика на онлайн стрийминга. Той е от доста време насам и си спечели много голяма репутация заради невероятните си характеристики. Kodi се подобрява с всяка актуализация на версията и всяка добавка.

Няма съмнение, че Kodi е една от най-добрите опции, достъпни за онлайн стрийминг, защото има какво да предложи. Можете да предавате почти всичко като филми, телевизионни предавания, PPV събития, музика, новини, документални филми и т.н. на Kodi. Той обаче е популярен главно заради филмовите си добавки, които са както премиум, така и безплатни.

Premium Kodi добавките са официалните, които се предлагат в официалното му хранилище. Докато добавящите добавки са предимно неофициални добавки на Kodi, разработени от разработчици на трети страни. В общността има стотици добавки за Kodi, но не можете да разчитате на никакви добавки на Kodi, без да знаете за това. Затова в това ръководство сме обсъдили някои най-добрите филмови добавки за Kodi.

Как да гледате филми на Kodi

 1. Отворете Kodi и кликнете върху иконата за настройки
 2. Отидете на File Manager и кликнете върху опцията Add Source > Въведете URL адреса и Името на хранилището, което искате да добавите към вашия Kodi, и щракнете върху OK.
 3. Върнете се към главното меню и отидете в менюто Добавки > Кликнете върху браузъра за добавки (икона на полето) и изберете опция Инсталиране от Zip файл > Изберете наскоро добавеното хранилище от списъка и отворете неговия Zip файл > Ще се появи известие, изчакайте това.
 4. Сега кликнете върху опцията Инсталиране от хранилище и отворете току-що съхраняваното от вас хранилище в предишната стъпка > Изберете добавката, която искате да инсталирате, от списъка и натиснете бутона Install. Ще бъдете уведомени, когато добавката е инсталирана.

След като се появи известието, можете да получите достъп до добавката от главното меню.

Топ 5 на най-добрите добавки от Kodi за филми

1. Изход (версия 8)

Exodus е една от най-старите и най-популярните добавки на Kodi, достъпни до момента. Exodus царува общността на Kodi от дълго време, защото предоставя висококласен сервиз на потребителите. Exodus беше оставен да виси от първоначалния си разработчик преди доста време и актуализациите му спряха да идват. След това започнаха да излизат много вилици на Exodus, които имат същия интерфейс, но не всички са еднакво надеждни.

Наскоро чухме страхотно ново, че добавката Exodus Kodi е поета от Kodi Bae, а също така е публикувана и последната й актуализация. Това означава, че една от най-добрите добавки на Kodi за най-добрите филмови добавки за Kodi криптон се завърна в играта. Можете да предавате поточно всички най-нови филми и телевизионни предавания в HD качество чрез добавка Exodus Kodi.

2. Магическият дракон

Вълшебният дракон е актуализирана версия на добавката Dogs Bollocks Kodi, която е известна с поточно предаване на филми на Kodi. Добавката Magic Dragon Kodi се сегментира в различни секции като 4K филми, гледане на хора, издания на нов филм и т.н. Поради това потребителите лесно могат да намерят заглавието на съдържанието, което искат.

Добавката Magic Dragon Kodi е налична в хранилището Supremacy Kodi, което е едно от най-популярните хранилища. Добавката е с малък размер и се инсталира лесно и бързо. Освен това добавката работи по-добре и по-бързо от повечето други добавки. Препоръчвам добавката The Magic Dragon Kodi за потребители, които желаят да стриймват филми на Kodi заради страхотната му производителност.

3. Йода

Думата Йода може да звъни на някои камбани за вас, ако сте запознати с героите от Междузвездни войни или ако сте фен на тази серия. Известно е, че добавката Yoda Kodi е една от най-добрите добавки Kodi за филми заради качеството на потоците, които предлага. Тази добавка на Kodi беше достъпна чрез хранилището Supremacy Kodi, но тъй като хранилището се е затворило, сега е достъпно чрез хранилище Kodil.

Добавката се инсталира под 2 минути и работи гладко, без да дава грешки или изоставане по време на поточно предаване. Въпреки това, едно нещо, което потребителите трябва да знаят, е, че много от потоците, налични в библиотеката му, са гео ограничени. За достъп до тези потоци, потребителите ще трябва да изберат един от най-добрите VPN за Kodi, който би могъл да заобиколи ограниченията и да защити тяхната поверителност.

4. Изход Редукс

Името определено ще ви накара да се чудите дали е същата добавка Exodus Kodi, но не е така. Добавката Exodus Redux Kodi има почти всяка функция, която имаше Exodus Kodi, но нейните разработчици също са добавили много нови неща. Той има повече категории и по-добри връзки за поточно предаване с най-новите скрапъри, поради което е една от най-добрите добавки на Kodi, които има в момента.

Както всяка друга добавка на Kodi за филми, и тази има много HD стрийминг връзки, но те са гео ограничени. Използването на Kodi VPN вече няма да бъде опция, а необходимост, ако искате да се наслаждавате на поточно предаване с Kodi.

5. Troma Films

Troma Films е нов участник в индустрията на Kodi, но ми харесва тази добавка поради факта, че има качествени потоци и актуална библиотека със съдържание. Много нови добавки на Kodi идват и си отиват, защото им липсва потенциал да предоставят качествено съдържание на потребителите.

Troma Films е обещаваща добавка на Kodi, тъй като разполага с най-новите скрепери, осигуряващи висококачествени HD поточни връзки с добра скорост. Тази добавка е достъпна в хранилището на Butter Fingers.

Най-новите филми на разположение на Kodi

Някои от най-новите и най-добрите филми, налични в момента чрез най-добрите добавки на Kodi, са:

 1. Aladdin
 2. Бърз & Яростни подаръци: Хобс & гъсталак
 3. Човекът паяк: Далеч от дома
 4. Имало едно време в Холивуд
 5. Цар Лъв
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this