Коди законно ли е? Отговор на най-сложния въпрос тук

Kodi не е просто друг медиен плейър; по-скоро това е пълен развлекателен пакет. Потребителите могат да предават поточно каквото си пожелаят и където и да поискат. Представете си свободата, която потребителите имат с това приложение, но репутацията му беше много оцветена.

Поради появата на всички проблеми с пиратството и нарушаването на авторски права, Kodi / XBMC беше силно обсъждана тема онлайн. Тези дискусии и новини повдигнаха много вежди и хората започнаха да се чудят законно ли е Kodi или не? каква е законността на kodi addons и kodi vpn

Не се притеснявайте, ние знаем вашите притеснения и затова решихме да изчистим въздуха от заблудите веднъж завинаги.

Какво е Kodi XBMC?

Kodi е софтуер с медиен плейър с отворен код, известен като XBMC в предишните си дни. XBMC означава Xbox Media Center, който беше издаден през 2004 г., но промени името си на Kodi през 2014 г. Кодирането на източника на това приложение се основава на Python и C ++, които са много лесни за репликация, тъй като това е приложение с отворен код.

Kodi се използва за поточно предаване на филми, телевизионни предавания на живо, събития с плащане за гледане, Карикатури, Аниме, Спортни събития и акценти, Музикални предавания и др..

Коди законно ли е??

е законно или незаконно

Потокът ноуби и новите потребители повдигат този въпрос време след време. Отговорът на него е; Да, Kodi е напълно легален. Случаят за законност в случая на Kodi е субективен на добавките и източниците, които използвате за поточно съдържание. Медийното съдържание, предоставено от Kodi чрез официалното му хранилище за добавки, по никакъв начин не участва в нарушаване на авторски права или пиратство, като по този начин го прави законно да се използва.

Връзка на неофициални добавки с Kodi

Предаването, предоставено от Kodi, е безспорно прекрасно, но очевидно потребителите трябва да платят за съдържанието, което желаят да стриймират. Добавките, налични в Kodi по подразбиране, са всички платени добавки, което очевидно е нещо, което не се приветства от всеки фен на стрийминга.

Ето защо някои независими разработчици направиха неофициални добавки на Best Kodi на трети страни, които остъргват връзките за стрийминг и ги предоставят на потребителите безплатно. Тези неофициални добавки не се насърчават, не се поддържат или препоръчват от Kodi, тъй като са замесени в нарушаване на поверителността.

Съществуват стотици неофициални добавки онлайн, които се използват от милиони потребители само защото са безплатни. Много от добавките на трети страни се затварят ежедневно, но се появяват отново онлайн, хоствани чрез други хранилища.

Незаконен ли е Коди?

Не, самият Kodi не е незаконен! Използването на неофициални (трети страни) добавки за Kodi обаче е незаконно, тъй като съдържанието, предоставено от добавки на трети страни, е пиратско и тази практика е в противоречие с указанията на DMCA. Лекотата на настройка на множество платформи като kodi на android, iOS, Linux и много повече го прави дори популярен.

Kodi безопасен ли е? – Връзка на официалните добавки с Kodi

В официалното хранилище за добавки Kodi по подразбиране са налични редица добавки, категоризирани според типа съдържание, което те предават. Ако използвате предоставените официални добавки, то със сигурност е безопасно да се използва.

В допълнение, потребителите могат да изтеглят още добавки директно от официалния уебсайт на Kodi, според техните нужди и предпочитания. „Тези добавки са етапи като легални, защото са в пълно съответствие с указанията за авторско право и антипиратство, предоставени от DMCA.

Пример за официални добавки на Kodi

Следват някои официални добавки на Kodi, които са законни за използване:

 1. Plex
 2. Pluto.TV
 3. TubeCast
 4. NBC Sports Live Extra
 5. Livestream
 6. Fox Sports GO
 7. Семейство ABC
 8. Мързелива телевизия
 9. BBC iPlayer WWW
 10. TVDB

Неофициален пример за добавки на Kodi

Ето някои от неофициалните; Добавки на Kodi, които са незаконни за използване в Kodi:

 1. завет
 2. масово изселване
 3. некодирана
 4. Gurzil
 5. Издигане на Нептун
 6. Посейдон
 7. Крайна IPTV
 8. титан
 9. фантастичен
 10. Bennu

Коди е законно в САЩ?

Kodi е законно в САЩ, но добавките на трети страни не са законни за използване в страната. Всъщност на потребителите бяха издадени няколко известия заради използването на неофициални добавки на Kodi. В САЩ беше представен законопроект, а именно S. 978, който предполага нарушението на авторски права като сериозно нарушение. Въпреки това този законопроект беше прекратен по-късно, но САЩ са част от комитета за борба с пиратството, в който участват големи държави.

Противодействието е САЩ срещу трети потребители на добавки и хора, които продават напълно заредени Кутии с инсталирани добавки на трети страни, сега е в своя пик и придоби известна интензивност през последните няколко месеца.

Незаконен ли е Kodi във Великобритания??

Милиони жители на Обединеното кралство използват Kodi в домовете си и този брой постепенно се увеличава. Kodi обаче не е незаконно да се използва, но основната грижа е използването на неофициални добавки на трети страни. Властите активно вземат мерки срещу трети потребители на добавки.

Тъй като в Обединеното кралство има много футболни фенове, потребителите на поточни добавки на трети страни започнаха значително да се увеличават. В този случай УЕФА и Висшата лига взеха съдебна заповед във Великобритания за спиране на неофициалните добавки и незаконни потоци. Извършени са редица арести срещу хората, продаващи заредени андроид кутии.

Коди законно ли е в Канада?

Kodi е законно в Канада, но използването на добавки на трети страни не е позволено в никакъв случай. Канадските власти приемат пиратството онлайн като сериозно притеснение и имат строги закони относно гледането на материали за авторски права безплатно.

Безопасно ли е Kodi за използване в Австралия?

Австралия също е сред страните, създали алианса срещу пиратството. Подобно на всички членове на този съюз, Kodi е законно в Австралия, но използването на полета kodi, оборудвани с добавки на трети страни, е строго забранено.

Защо Kodi е законно?

Kodi е легален, тъй като е просто приложение с медиен плейър с отворен код, което се използва за поточно съдържание чрез добавки. Добавките, които Kodi има в своето хранилище, не участват в нарушаване на поверителността и по този начин те са легални за използване. Въпросът за незаконността се съсредоточава върху добавките на трети страни само защото те са замесени в нарушаване на авторски права.

Самата Kodi е против тези добавки на трети страни, защото те нанесоха сериозна вреда на репутацията на Kodi в световен мащаб. Kodi подкрепи властите при затварянето на някои големи хранилища на трети страни като Colossus, Ares Wizard и Super repo и т.н..

Легално ли е онлайн безплатното поточно предаване?

Това е субективен случай; отговорът на този въпрос зависи от естеството на потоците.

Множество сайтове за онлайн стрийминг предоставят легални безплатни потоци от събития. Като Reel Good; който извлича потоци от други правни източници като MTV, Crackle и т.н., такъв онлайн стрийминг е легален.

Ако обаче се опитвате да стриймвате от източник, който предоставя пиратски потоци от всеки канал или източник без права за стрийминг, то за съжаление това е незаконно.

Легално ли е полето на Kodi?

Да, кутия Kodi е законно да се използва точно като самия Kodi, но загрижеността и границите на законността, които се отнасят до Kodi, също се отнасят до кутии Kodi. В кутиите на Kodi има официални добавки на Kodi в неговото хранилище, които са законни за използване.

Въпреки това, на пазара има и някои кутии Kodi, заредени с добавки на трети страни, които очевидно са незаконни за използване. Друга измама беше наскоро отчетена, че има търговци, които таксуват допълнително за добавките, инсталирани по подразбиране, което прави глупак от обществото.

Правен ли е Kodi Exodus

Не, Kodi Exodus не е легален, защото е добавка на трети страни, която осигурява потоци за филми и телевизионни предавания. Тя е една от най-популярните добавки на Kodi онлайн и предпочитана в световен мащаб чрез стрийминг отрепки.

Има много вилици Exodus, които също присъстват онлайн, които бяха пуснати след спирането му. Една от най-известните вилици на Kodi Exodus е Заветът.

Легално ли е Kodi Genesis

Най-големият конкурент на Exodus беше Genesis; една от най-реномираните добавки на Kodi на трети страни за стрийминг на филми, телевизионни предавания и телевизия на живо. Когато генезис Коди беше изключен преди година.

Правни често задавани въпроси за Kodi

Можете ли да вземете вирус от Kodi?

Да, уязвими сте да получите вирус само ако използвате подозрително хранилище. Освен това, няма от какво да се притеснявате.

Коди е незаконен на пожарната пръчка?

Не, Kodi е легален за всички устройства с ограничен достъп, освен ако не използвате неофициални добавки от трета част.

Незаконно ли е да гледате филм онлайн безплатно?

Незаконно е да гледате филми онлайн, ако потоците са пиратски от източник без придобиване на права. Съществуват легални онлайн сайтове за поточно предаване на филми, добре като Reel good, които потребителите могат да използват.

Заключителни думи

Kodi е невероятно развитие в дигиталния свят, но негативността, която получи поради добавките на трети страни, е нещо, което не заслужаваше. Те наистина доведоха до компенсиране на репутацията на Kodi по целия свят.

Накратко, бяха направени много строги закони и властите срещу предприемачите предприемат ефективни стъпки. Нека само да изчакаме и да гледаме какво има бъдещето за Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this