Как да инсталирате скоростта на Kodi – 7 стъпки Лесно ръководство

Когато става дума за гледане на филми и телевизионни предавания онлайн, никога не можете да подценявате добавка, наречена Velocity. Неговите невероятни функции ще ви позволят да търсите филми и телевизионни предавания от много коди добавки въз основа на жанрове, година на издаване и популярност. Актуализираното му съдържание ще ви остави с удивление. В това ръководство обсъждаме как да инсталирате Velocity с най-добрия VPN за Kodi.

Как да инсталирате скоростта на Kodi Krypton версия 17 или по-висока

 1. начало Коди на вас система > Отидете на Настройки икона който се намира в горната част > Изберете досие мениджър > Кликнете два пъти върху Добавиизточник.как да инсталирате скоростта на kodi
 2. Тук ще видите поле на екрана, така че кликнете върху ‘Нито един’ > Въведете URL адрес http://kdil.co/repo/ > Кликнете Добре > Въведете име на източника на медия „Kodil Repo“ > Кликнете Добре.как да инсталирате скорост на kodi kripton версия 17 или по-нова
 3. Удари Бутон за връщане назад клавиш (няколко пъти) на клавиатурата, докато не бъдете доведени до Главно меню на Kodi > Кликнете върху Добавки > Изберете Инсталатор на пакети икона.скорост при настройка на kodi
 4. Сега изберете Инсталирай от цип досие > Намерете и щракнете Kodil Repo > Kodil.цип > изчакайте инсталирането на хранилището.скорост изтегляне на ZIP файл
 5. Изберете Инсталирай от хранилище > Kodil хранилище > Видео добавки > Превъртете надолу и кликнете върху скорост > Сегаскорост на настройките на kodi
 6. Когато добавката е инсталирана, върнете се към Главно меню на Kodi > Кликнете върху Добавки > Видео добавки > скорост > Наслади се!

Как да инсталирате скорост на Kodi Jarvis версия 16 или по-долу

 1. хвърлям Коди > Кликнете върху Система > Тогава досие мениджър > Кликнете два пъти Добавяне на източник.
 2. Кликнете върху ‘Нито един’ > Въведете URL http://kdil.co/repo/ > Кликнете Свършен > Въведете името „Kodil Repo ‘ > Кликнете Свършен > Кликнете Добре.
 3. Отидете на Коди Началния екран > Система > Добавидобавки > Инсталирай от цип досие > Kodil Repo > цип
 4. Сега изберете Инсталиране от хранилище > Хранилище Kodil > Видео добавки > Сега търсете скорост > Кликнете върху Инсталирай > и се наслаждавай!

Топ 10 скоростни телевизионни предавания и филми на Kodi

Предимствата на инсталирането на добавка за скорост на Kodi ще ви позволяват да предавате най-новите филми и телевизионни предавания, сред които някои от тях са изброени по-долу:

 1. Игра на тронове
 2. Fargo
 3. Истински детектив
 4. Къща от карти
 5. Narcos
 6. Чудо жена
 7. Okja
 8. Призрак в черупката
 9. Кръгът
 10. Logan

Грешки в скоростта на Kodi

Инсталирането на скорост на Kodi не бе успешно

Актуализация: Инсталиране от подкана подкачване грешка „Инсталацията не е успешна“ сега.

Добавката за скорост на Kodi е въведена за първи път в хранилище Fusion TVAddons. Поради нарушаване на авторски права обаче, хранилището на Fusion трябваше да се затвори. В резултат на това скоростта е прехвърлена в BlazeTamer Repository. За съжаление, след няколко дни сериозен взрив доведе до изчезването на много добавки и коди хранилища, включително BlazeTamer. Следователно, инсталирането на скоростта от тези хранилища няма да работи.

Решение

Трябва да следвате ръководството за инсталиране, което беше представено по-горе за Kodi Krypton и Kodi Jarvis. Добавката за скорост е преместена в Kodil.

Отзиви за скорост на Kodi

Един потребител на Twitter обмисля да използва добавката Velocity Kodi като алтернатива на Exodus. Когато се актуализира, други добавки на Kodi може да не работят, което се счита за отрицателен аспект..

Ако някой има проблеми с изхвърлянето на коди заедно с може би соли и спекто … вилица, скоростта става силна. Изходът ще се актуализира. Опитайте ltr

– zac broderick (@ Zpb1985) 8 декември 2016 г.

Друг потребител на Twitter изглеждаше раздразнен от грешка в проверката на вход, с която се сблъскват много други потребители на Kodi, когато се опитват да инсталират Velocity на Kodi. Този потребител е инсталирал IPVanish Kodi на openelec, но се сблъсква с тази грешка. Този проблем продължава да продължава, но потребителите на Kodi изпробват много начини да го преодолеят. Те се опитват да инсталират Kodi VPN или други добавки, които може да не работят всеки път.

@TheBlazetamer някакви идеи защо получавам грешка в скоростта, просто не се зареждам, инсталирах ipvanish, че съм на openlec kodi 15.2 ��

– Сара Доногю (@ sarah_d73) 18 декември 2016 г.

Потребител на Reddit спомена, че добавката за скорост е една от премиерните добавки за телевизори и филми с много източници. До известна степен това твърдение може да е вярно, защото всъщност е много стара добавка. Определено обаче трябва да се съгласим, тъй като притежава най-популярните колекции.

Опаковане

Добавката Velocity Kodi ви позволява да предавате филми и телевизионни предавания при поискване, без да нарушавате потта. Инсталирането на добавката за скорост ще ви позволи да прекарате качествено време за забавление със семейството си. В това ръководство обсъдихме стъпка по стъпка подробности за това как да инсталирате Velocity на Kodi. Обсъждахме и грешките на Kodi, с които се сблъсквате, докато инсталирате Velocity, като същевременно ви предоставяме отзиви от случайни потребители.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this