Как да инсталирате Showbox в Kodi – 8 стъпки Ръководство

Ние бихме ви предложили да проверите нашето обширно ръководство за добавки на коди и защо Kodi VPN е необходимо за всичките ви потоци.

Showbox Kodi Repository

Showbox е добавка на Kodi, която предлага безплатно предаване на Netflix и други телевизионни предавания на вашето устройство. Чудесно изживяване за гледане на телевизионни предавания с HD видеоклипове, които лесно могат да ви примами да удължите часовете си за забавление. Showbox може да бъде инсталиран от SuperRepo Repository, който съдържа почти всеки канал, съществувал някога в Kodi и е сред най-добрите хранилища на коди на 2018 г. Showbox е сред някои от добавките, който работи и на Xbox One Kodi.
В това ръководство предоставяме стъпка по стъпка процес за това как да инсталирате Showbox на Kodi. Така че останете на линия!

Как да инсталирате Showbox Kodi на Krypton версия 17 или по-висока

 1. отворено Коди от вашата система > Кликнете върху ‘Настройки’ икона, разположена в горната част > Отидете на Файлов мениджър > След това щракнете двукратно Add-Source.как да инсталирате showbox на kodi
 2. На екрана ви се появява поле, така че щракнете върху пространството, където пише ‘Нито един’ > Сега напишете URL http://srp.nu/ > Кликнете Добре > Въведете името на източника на медия „Супер Репо“ > Кликнете Добре така че да запазва източника на информация.как да инсталирате showbox на kodi kripton версия 17
 3. Сега се върнете на Главно меню на Kodi чрез удряне на Бутон за връщане назад клавиш на клавиатурата си няколко пъти > Изберете Добавката които можете да намерите в раздела отляво > Кликнете върху Инсталатор на пакети икона (горен ляв ъгъл).showbox при настройка на kodi
 4. Трябва да изберете Инсталиране от Zip File > Супер Репо > От там кликнете върху криптон > Хранилища > Superrepo > superrepo.kodi.krypton.repositories-0.7.04.zip > Сега изчакайте, докато хранилището е инсталирано. showbox zip file url
 5. Кликнете върху Инсталиране от хранилище > SuperRepo хранилища [Krypton] [v7] > Кликнете върху Допълнителни хранилища > Сега изберете SuperRepo Всички [Krypton] [v7] > Инсталирай > Изчакайте, докато добавката е инсталирана и активирана.showbox в настройките на kodi
 6. Сега се върнете на Инсталиране от хранилище опция > Ще видите друго хранилище, наречено SuperRepo Всички [Krypton] [v7] > Видео добавки > Намерете и щракнете Showbox > Кликнете Инсталирай.showbox stream на kodi
 7. Изчакайте добавката да се активира.showbox видео конфигурация на kodi
 8. Върнете се на Главно меню на Kodi > Кликнете върху Добавки > Видео добавки > Showbox > Гледайте телевизионни предавания на Netflix и други, така че Наслади се!

showbox на kodi

Как да инсталирате Showbox Kodi на Jarvis версия 16 или по-долу

 1. Отворете Kodi > Система > Файлов мениджър > Кликнете два пъти върху Add Source > Кликнете Няма > Въведете URL адрес http://srp.nu/ > Кликнете върху Готово > Въведете име „Super Repo“ > Кликнете върху Готово > Щракнете върху OK.
 2. Отидете на началния екран на Kodi > Система > Добавки > Инсталиране от Zip File > Супер Репо > Джарвис > Хранилища > Superrepo > superrepo.kodi.krypton.repositories-0.7.04.zip > Изчакайте инсталацията.
 3. Кликнете върху Инсталиране от хранилището > SuperRepo хранилища> SuperRepo Всички > Инсталирай > Изчакайте да се инсталира.
 4. Отидете отново на Инсталиране от хранилището > SuperRepo Всички > Видео добавки > Showbox > Инсталирай.
 5. Отидете на началния екран на Kodi > Видео > Добавки > Showbox > Наслади се!

Как да инсталирате ShowBox Kodi на кутии за Android

Инсталирайте Kodi на вашия Android Box, като следвате нашето ръководство.

След като инсталирате Kodi, процедурата за инсталиране на ShowBox на кутии за Android ще бъде същата като описаната по-горе за Krypton V17.

Как да инсталирате Showbox на Kodi Fire Stick

За да инсталирате Showbox на Fire Stick, първо трябва да имате инсталиран Kodi Krypton Version 17 на Fire Stick. След като инсталирате Kodi, трябва да следвате стъпките по-долу:

 1. Отворете Fire TV Stick > Отидете в Настройки > приспособление > Опции за програмисти > Включете отстраняване на грешки в ADB > Включете приложенията от неизвестни източници.
 2. Сега отидете на Fire Stick Home > Отворете Kodi > и следвайте стъпките, както са подчертани за Showbox на Kodi Krypton.

Showbox Kodi Изтегляне

За директно инсталиране на Showbox на Kodi можете да изтеглите zip файла от връзката тук.

showbox изтегляне kodi zip url

След като изтеглите файла във вашата система, можете да следвате стъпките, които са подчертани по-долу:

 1. Отворете Kodi > Добавки > Икона за инсталиране на пакети > Инсталиране от Zip File > Навигирайте файла, който сте изтеглили във вашата система > Щракнете върху OK > Изчакайте инсталирането на добавката.
 2. Сега продължете от стъпка 5, както е предвидено в ръководството за Showbox на Kodi Krypton.

Showbox Kodi не работи / грешки / проблеми

Потребителите се оплакват, че Showbox Kodi не работи във всеки форум, който могат. Други просто търсят работещо хранилище, за да инсталират Showbox Kodi.

Решение

Тази добавка вече не е достъпна за всяко хранилище, тъй като изглежда се е затворила. Въпреки това, там Showbox Arize в момента се предлага с Jesus Box TV repo. Можете да продължите напред и да го опитате.

Грешка при възпроизвеждането на Showbox Kodi Грешка (Проверете информацията в дневника) Грешка

Тази грешка продължава, когато има проблем с доставчиците.

Решение

За решаването на този проблем е необходима нова инсталация. Друг метод за решаване на този проблем е чрез изчистване на базата данни на Kodi.

Showbox Kodi Отзиви

Потребителите вече критикуват Showbox и смятат, че има по-добри добавки, които ShowBox:

showbox reddit преглед

От друга страна, ще намерите потребители като тези, които се подиграват на съдържанието му и правните проблеми:

showbox twitter преглед

След всичко това, ето няколко комплимента:

twitter showbox

Showbox Kodi срещу Showbox Arize Kodi

Showbox всъщност е приложение, което излъчва и изтегля филми от торенти. Това е добавка на Kodi от трета страна, което означава, че потоците, които предоставя, са незаконни. Подобно на своето естество, Showbox Arize също е добавка на Kodi на трета страна, която осигурява най-качествените онлайн потоци. Той има разнообразно съдържание, достъпно за потребителите.

Друга забележима разлика е, че ShowBox вече не е достъпен през нито едно хранилище. Като има предвид, че ShowBox Arize е достъпен чрез репо за Jesus Box TV.

Заключителни думи

Showbox е най-добрият избор за потребителите на Kodi да гледат популярни предавания на Netflix и други телевизионни предавания на вашата система с лекота. Това е любима добавка, за да прекарате времето си и да бъдете актуализирани за всички най-нови телевизионни предавания, които излъчват по целия свят. В това ръководство предоставихме урок за инсталиране на Showbox на Kodi. Така че, Насладете се, докато трае!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this