Как да инсталирате Pro Sport на Kodi за по-малко от 5 минути

Независимо дали е американски футбол, хокей или всеки друг спорт в света, Pro Sport разполага с всичко това. Това е добавка на Kodi от трета страна, където можете да гледате американски спортове толкова дълго, колкото искате. Pro Sport Kodi 2017 излъчва спортове на живо от всяка точка на света и го изпраща направо във вашата кутия Kodi или на вашия компютър.


В това ръководство обсъждаме как да инсталирате Pro Sport на Kodi, а също и на Fire Stick. Освен това той се занимава с всички въпроси, свързани с Pro Sport Kodi, така че прочетете нататък!

Как да инсталирате Pro Sport на Kodi Jarvis 16
Как да инсталирате Pro Sport на Kodi Fire Stick
Как да актуализирате Pro Sport на Kodi
Pro Sport Kodi Изтеглете Zip URL
Отзиви за Pro Sport Kodi Reddit
Pro Sport Kodi не работи / Грешки / Проблеми

Как да инсталирате Pro Sport на Kodi Krypton версия 17 или по-висока

 1. Стартирайте Kodi на вашата система > Отидете на Настройки (икона на зъбно колело, разположена в горното меню) > Сега кликнете върху Файлов мениджър > Тук ще трябва да кликнете два пъти върху Добавяне на източник.как да инсталирате pro sport на kodi
 2. След като полето се отвори, щракнете там, където пише ‘Нито един’ > След това въведете URL https://cazwall.com/repo/ и щракнете Добре > Име на хранилището “SC” и щракнете Добре > Кликнете Добре отново, така че кутията да се затвори.как да инсталирате pro sport на kodi kripton версия 17 или по-нова версия
 3. Отидете на Коди Начало > Кликнете върху Добавки раздел от менюто отляво > Сега кликнете върху Каре-икона разположен отгоре.как да добавите pro sport на kodi
 4. Тук трябва да кликнете върху Инсталиране от Zip File опция > След това изберете SC от дългия списък > След това кликнете върху хранилище > Сега най-накрая кликнете върху repository.simplycaz-1.0.2.zip > Изчакайте да се инсталира.pro sport kodi zip файл за изтегляне на URL адрес
 5. Кликнете върху Инсталиране от хранилище > Превъртете надолу и кликнете върху Просто Caz Repo > Тогава Видео добавки > Изберете Pro Sport > Инсталирай.настройка за спорт на коди
 6. За да видите добавката, отидете на Коди Начало > Добавки > Видео добавки > Pro Sport > Сега гледайте НХЛ, НФЛ НБА и други спортове на Pro Sport.

настройки за спорт спорт

Как да инсталирате Pro Sport на Kodi Jarvis версия 16 или по-долу

 1. Стартирайте Kodi Jarvis > Докоснете менюто на системата > Кликнете върху опцията File Manager > Кликнете два пъти върху Add Source > Кликнете върху „Няма“, когато се отвори диалогов прозорец.
 2. Тип URL https://cazwall.com/repo/ и щракнете Свършен > Име на типа “SC” и щракнете Свършен > Кликнете Добре за да затворите кутията.
 3. Сега се върнете на Главно меню на Kodi > Кликнете върху Система опция отново > След това кликнете върху Добавки > Инсталиране от Zip File > Изберете SC от списъка > Сега кликнете върху хранилище > repository.simplycaz-1.0.2.zip
 4. Сега изберете Инсталиране от хранилище > Просто Caz Repo > Видео добавки > Pro Sport > Инсталирай > Насладете се на спортове на живо!

Как да инсталирате Pro Sport на Kodi Fire Stick

 1. Отворете Fire Stick устройството на екран > Отидете в Настройки > Кликнете върху Устройство > След това опция за програмисти > Сега изберете Включете отстраняване на грешки в ADB и приложения от неизвестни източници.
 2. Сега отидете на Fire Stick Home > Отворете Kodi и следвайте стъпките, описани в горния раздел.

Как да актуализирате Pro Sport на Kodi

Kodi автоматично актуализира добавките на Kodi. Ако вашият Kodi не актуализира добавки, трябва да го направите ръчно.

 1. За да актуализирате Pro Sport ръчно, отворете Коди > След това кликнете върху Добавки > Видео добавки > Тогава Щракнете с десния бутон на мишката Pro Sport и кликнете върху Информация.
 2. В долната част на екрана ще намерите Актуализация опция, така че кликнете върху нея. Или можете да щракнете върху Авт.сверяване съществува опция до опцията за актуализиране и я обърнете НА.

Pro Sport Kodi Изтеглете Zip URL

Друг начин за изтегляне на Pro Sport Kodi 2017 е чрез Zip URL. Щракнете ТУК, за да изтеглите просто Caz Repo и следвайте стъпките, подчертани по-долу:

 1. Стартирайте Kodi > Отидете на Добавки > Каре-икона > Инсталиране от Zip File > Навигирайте изтегления Zip файл и го качете.
 2. Кликнете върху Инсталиране от хранилището > Просто Caz Repo > Видео добавки > Pro Sport > Инсталирай.

Отзиви за Pro Sport Kodi Reddit

Приложението @ESPNCleveland Pro sport в Kodi на Firestick, нямах проблеми с гледането на игра.

– Tully Mars (@ TullyMars6) 7 октомври 2017 г.

Приложението @ESPNCleveland Pro sport в Kodi на Firestick, нямах проблеми с гледането на игра.

– Tully Mars (@ TullyMars6) 7 октомври 2017 г.

Потребителите на Kodi са гледали американския футбол с Pro Sport App на Kodi Fire Stick. Хората нямат проблеми с гледането на играта заради качеството на потока, което предлага.

Kodi, Sports, Pro Sport, NFL, изберете игра и след това изберете поток. Може да трябва да разгледате няколко потока, за да намерите добър .. pic.twitter.com/XLu2oqtIrz

– sarah (@ sarahleigh27) 17 септември 2017 г.

Според някои потребители на Kodi може да се наложи да щракнете върху няколко потока в добавката Pro Sport, преди да получите правилния поток, за да работите върху Kodi. Това твърдение е вярно, тъй като поради претенции за авторски права някои от източниците на уебсайтове за стрийминг на живо могат да бъдат изключени по време на действието на живо.

Pro Sport Kodi не работи / проблеми с грешките

Проблемите на Pro Sport Kodi 2017, които не работят, може да останат с вас до края на живота ви, но ние имаме правилното решение за тази добавка. Някои от проблемите и техните решения са дадени по-долу:

Pro Sport Error Log Log

Тази грешка Kodi Pro Sport възниква, когато инсталирате неправилно хранилище или това, което е било изключено. Или грешката при проверка на регистрационния файл може да се появи и когато временно е изключена всяка добавка.

Решение

За да разрешите този проблем, трябва да помислите за инсталирането на Pro Sport с Просто Caz Repo. Инсталирането на тази добавка с други хранилища може да не помогне да работи правилно.

Бавно сърфиране или няма намерени източници

За някои потребители на Kodi бавното сърфиране или просто липсата на сърфиране може да бъде най-големият им проблем. Когато кликнете върху източника, за да гледате спортове на живо, ще останете разочаровани, когато разберете, че не тече.

Решение

За бавно сърфиране е необходимо да изчистите кеширането на Kodi, за да увеличите скоростта на сърфиране. Имайки предвид „Грешка без източник“, Pro Sport показва само мачове, които се играят на живо. Няма налични акценти за мачовете или какъвто и да е анализ на мачовете преди спорт. И така, източниците могат да бъдат намерени само в началото на действието на живо.

Опаковане

Pro Sport, добавка на Kodi, която разполага с американски спортове на живо, е много популярна добавка Kodi сред американските потребители на Kodi. Той излъчва екшън на живо за NFL, NHL и NBA мачове с HD стрийминг. Това ръководство ви помага да инсталирате Pro Sport на Kodi с Simply Caz Repo и да гледате спортове на живо.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map