Как да инсталирате Plexus на Kodi за по-малко от минута

Предаването на любимото ви съдържание директно вече е възможно чрез добавка Plexus за Kodi. Plexus е добавка за стрийминг за поточно предаване на трети страни, която е безплатна. Той дава възможност на потребителите да предават лесно любимото си съдържание лесно. Но инсталирането на добавки на Kodi от трети страни понякога се превръща в затруднение за новите потребители. В този блог ще се ръководите как да инсталирате плексус на Kodi стъпка по стъпка.


Това е подробно ръководство за инсталиране, за да ви обясни как да използвате plexus kodi addon в различни операционни системи. След като преминете през неговото ръководство, ще можете лесно да получите достъп до потоците Plexus.

Как да инсталирате Plexus на Kodi Krypton версия 17 или по-висока

 1. тичам Приложение Kodi. Кликнете върху настройки икона в лявата колона.как да инсталирате плексус на kodi
 2. Ще се покажат няколко опции, изберете „Файлов мениджър“.как да инсталирате плексус на kodi kripton версия 17 или по-нова
 3. Ще се появи нов прозорец, изберете „Добавяне на източник”От лявата колона.как да добавите плексус на kodi
 4. Когато прозорецът за добавяне на източник подкани, щракнете двукратно върху реда, показващ „“.настройка на плексус kodi
 5. Тук въведете връзката „http://areswizard.uk/“И кликнете върху”Добре“.настройки на плексус kodi
 6. Сега въведете името „Арес“, Кликнете върху”Добре“.конфигурация на plexus kodi
 7. След като връзката и името са въведени, щракнете отново OK и ще се върнете към File Manager.добавете източник на файл plexus kodi изтегляне на zip url
 8. Сега се върнете на началния екран на Kodi и кликнете върху Добавки.плексус коди не работи
 9. Сега погледнете в горната част на лявата колона, ще се появи икона на кутия. Кликнете върху иконата на това поле. Кликнете върху „Инсталиране от zip файл“И кликнете върху”Арес“.плексус ares
 10. Ще се покажат някои хранилища kodi, щракнете върху „repository.aresproject-0.1.0.zipплексус kodi addon
 11. Сега изчакайте, докато хранилището е инсталирано, след инсталирането ще се появи съобщение. След като известието се появи, кликнете върху „Инсталиране от хранилище“.плексус kodi надолу
 12. Сега изберете „Проект Арес“.плексус поточно
 13. Изчакайте съобщението с активирана добавка. Кликнете върху „Добавки за програми“.как да инсталирате плексус на kodi jarvis версия 16 или по-долу
 14. Изберете „Plexus“. Кликнете върху „Инсталиране“.инсталирайте плексус от tvaddons
 15. Изчакайте известието за „активирана добавка“. След като известието се появи, можете да получите достъп до потоци от плексус.плексус kodi jarvis 16

Как да инсталирате Plexus за Kodi Jarvis версия 16 или по-долу:

 1. тичам Коди приложение.
 2. Кликнете СИСТЕМА и отворете File Manager.
 3. Кликнете върху “Добавяне на източник“.
 4. Кликнете върху реда, посочвайки „“.
 5. Въведете връзката „http://ares-repo.eu“ и кликнете върху „Свършен“.
 6. Назовете тази връзка като „ares“ и кликнете върху „Добре“.
 7. Върнете се на началния екран на Kodi.
 8. Кликнете върху „Система“.
 9. Кликнете върху “Добавките,“.
 10. От тази вдовица щракнете върху „Инсталиране от zip файл“.
 11. Кликнете върху “Арес“.
 12. Избирам “repository.aresproject-x.x.x.zip“.
 13. Репозиторият ще бъде инсталиран, ще трябва да изчакате до „Добавката е активирана“Се появява известие.
 14. Кликнете върху “Инсталиране от хранилище“.
 15. Изберете „Ares Project“.
 16. Кликнете върху “Програмни добавки“.
 17. Кликнете върху “сплит“.
 18. Щракнете върху Инсталиране.
 19. Изчакайте известието “добавката е активирана” да се появи.
 20. Там го имате, сега е инсталиран Plexus.

Как да инсталирате Plexus на Kodi MAC:

 1. Преди да ви кажа как да използвате плексус на Kodi, първо трябва да знаете как да инсталирате Kodi на Mac. Следват стъпките за инсталиране на Kodi на Mac:
 2. Изтеглете Kodi for Mac от https://kodi.tv/download “.
 3. Отворете изображението на диска Kodi.
 4. Инсталирайте софтуера на вашия Mac, като плъзнете и пуснете иконата Kodi в папката Applications.
 5. Стартирайте приложението Kodi.
 6. Може да се появи съобщение, че това приложение не може да се стартира, тъй като е от „неидентифициран разработчик“.
 7. Отворена сигурност & Настройки за поверителност и „Разрешаване на приложения, изтеглени от:
 8. Това е! Kodi ще работи и може да се използва съответно.
 9. Сега процедурата за инсталиране на Plexus на Kodi е подобна на тази, разгледана по-горе. Можете да се обърнете към тях за достъп до потоци от плексус.

Plexus Kodi поправя / не работи / грешки / проблеми:

Plexus kodi addon обикновено има много проблеми при инсталирането или използването им. Някои от проблемите могат да бъдат:

Инсталирането на Plexus Kodi не бе успешно

Има някои проблеми, които се появяват при инсталирането на Plexus на Kodi поради грешки в изходния файл. Тъй като това е добавка на трета страна, връзките към източника продължават да се блокират или сървърите им обикновено намаляват. Повечето от потребителите, които се опитват да инсталират Plexus, използват източника „http://fusion.tvaddons.co“. Този източник беше спрян преди няколко месеца и по-късно беше преиздаден. Потребителите са изправени пред проблеми с инсталацията поради остарелите връзки към източника.

Решение

За да се справите с такива проблеми с инсталацията, трябва да знаете първо да проверите тока; актуализирани връзки, които са на живо. В момента http://areswizard.uk/ и http://areswizard.co.uk/ са източници на живо и могат да се използват за инсталиране на Plexus на Kodi, без да се сблъскват с проблем.

Задържането на потока от плексус Kodi

Бавното сърфиране и забавянето на потоци са основен проблем при онлайн стрийминг платформите. Те могат да продължат да съществуват от време на време, създавайки дразнеща ситуация за потребителя.

Решение

Този проблем може лесно да бъде разрешен чрез инсталиране на Ares съветник. Отидете на програмните добавки и инсталирайте Ares Wizard. След като инсталирате Ares Wizard, можете да изчистите кеша и миниатюрите си. Това ще разреши проблема и вашето сърфиране и поточно предаване ще работи перфектно Или ще получите най-добрите коди съветници.

Plexus Kodi – неактуални хранилища

През повечето време ще се сблъскате с проблеми при инсталирането на добавки след инсталиране на zip файла. Предлагат се за инсталиране на няколко хранилища, но може да се объркате в избора си от тях.

Решение

Най-добрият начин да изберете правилното хранилище е да видите кой от тях е актуализираният. Изберете най-новата версия от списъка, за да инсталирате добавката. Ares Project 0.1.7 е най-новото хранилище за инсталиране на добавка Plexus от. Вижте нашето ръководство за това как да деблокирате хранилища с помощта на kodi vpn.

Опаковане всичко

Обобщавайки всичко това, инсталирането на Plexus на Kodi не е много трудно. Въпреки че това е продължителен процес, но все пак опитът, който Kodi предоставя, си заслужава, особено що се отнася до Plexus. Процедурата за инсталиране на Kodi на Plexus е почти сходна на всяка платформа. Проблемите, които възникват при инсталирането, се случват, защото това са добавки на трети страни и не са официални, така че тяхната поддръжка не винаги е налична или не достига до знака. По същия начин хранилищата продължават да се изключват, което създава проблеми по време на инсталирането. Въпреки това завърших всички аспекти подробно, за да ви помогна да се насладите на Plexus опит. В крайна сметка бих ви препоръчал винаги да използвате Kodi VPN услуга, за да си осигурите поверителност и да се защитите.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map