Как да инсталирате NordVPN за FireStick?

NordVPN-FireStick
NordVPN е изпробван и тестван. Ето защо можем да го считаме за един от най-добрите VPN за FireStick.

Приложението NordVPN FireStick вече е достъпно в магазина за приложения на Amazon и може да бъде лесно инсталирано на устройства FireStick и FireTV с едно щракване. Наличието на специално VPN приложение винаги е чудесно, защото е лесно за използване и настройка и не изисква хакове.

Функции на NordVPN FireStick

 1. 24/7 Поддръжка за чат
 2. Криптиране на военен клас
 3. Строга политика без регистрация
 4. Функция CyberSec
 5. Функция Auto Killswitch
 6. 6 Разрешени са едновременни връзки

Как да настроите NordVPN на Amazon Fire Stick

След като знаете колко добър е NordVPN в FireStick, нека да започнете с инсталирането на VPN на приложението FireStick. Има два метода за инсталиране на NordVPN на FireStick; можете да изберете всеки, който ви се струва по-удобен.

Метод №1 за настройка на NordVPN на FireStick

 1. Активиране на неизвестни приложения,
 • Стартирайте устройството си FireStick, след като го включите в телевизора.
 • Отидете в Настройки.
 • Кликнете върху Устройство.
 • Сега щракнете върху Опции за програмист.
 • Включете приложения от неизвестни източници.
 1. Сега се върнете в главното меню и отворете магазина за приложения на Amazon.
 2. Влезте в акаунта си в Amazon.
 3. Щракнете върху лентата за търсене, въведете „NordVPN“ и щракнете върху Enter.
 4. От резултатите, които се появяват, кликнете върху NordVPN и след това щракнете върху Инсталиране.
 5. Искане за разрешение ще ви подкани, щракнете да за да продължите с инсталацията.
 6. Приложението ще бъде инсталирано; можете да получите достъп до него от секцията с приложения на вашия FireStick.
 7. Сега отворете приложението NordVPN от раздела с приложенията и влезте, като въведете идентификационните си данни за акаунта в NordVPN.
 8. След като влезете, ще видите всички функции и местоположения на страните, за да изберете форма. Свържете се с всяко място, което искате и се наслаждавайте на поточното предаване безопасно.

Метод №2 за настройка на NordVPN на Amazon FireStick

Тази процедура се използва, ако имате проблеми с инсталирането на приложението директно от магазина за приложения на Amazon. Ето стъпките:

 1. Отидете в Настройки > Кликнете върху приспособление > Изберете разработчиците опция > Активиране на приложения от неизвестни източници.
 2. Върнете се в главното меню и се насочете към Магазин за приложения на Amazon.
 3. Търся “Downloader“.
 4. Ще видите Downloader приложение (едно с оранжевото лого). Кликнете върху него и Изтегли
 5. Отворете приложението Downloader след като го инсталирате и го въведете URL в адресната лента: http://bit.ly/NordVPNAPK и щракнете Отивам. Той ще изтегли NordVPN apk за FireStick. Изтеглянето ще отнеме известно време, тъй като размерът на файла е около 35MB.
 6. Щом изтеглянето приключи, ще бъдете помолени за разрешение за инсталиране, щракнете Инсталирай.
 7. Сега включете мишката и отворете инсталираното приложение NordVPN, като отидете на Настройки > Кликнете върху Приложения > Изберете Управлявани инсталирани приложения > отворено NordVPN.
 8. Сега Впиши се Към твоя NordVPN сметка и започнете да използвате безопасно FireStick.

Amazon FireStick приложения, които работят най-добре с NordVPN

Най-хубавото на FireStick са не само неговите функции, но и разнообразието от приложенията му, които позволяват на потребителите да гледат любимото си съдържание. Някои най-добри приложения за firestick като Netflix, Vudu и Kodi са причината много потребители да предпочитат FireStick и Fire TV устройства. Като имаме предвид това, стриймингът на тези приложения с VPN прави преживяването по-прекрасно.

Netflix с NordVPNnetflix с nordvpn на firestick

Netflix има гео ограничени библиотеки, което означава, че всеки регион има различна библиотека с различни заглавия на съдържанието. Така че, ако не пребивавате в САЩ и използвате Netflix в FireStick, тогава ще имате достъп до регионалната си библиотека.

За достъп до библиотеката на Netflix в САЩ можете да използвате VPN и да се свържете със сървър в САЩ. Друга уловка в този въпрос е забраната на Netflix VPN, която блокира трафика, идващ през VPN. Достъпът до NordVPN Netflix обаче беше високо оценен от потребителите, тъй като заобикаля добре ограничението, без да бъде хващан..

NordVPN е сред малкото доставчици на VPN услуги, които могат да заобиколят ограниченията и все още осигуряват висококачествено стрийминг в Netflix.

Кодиkodi с nordvpn на amazon firestick

Kodi on firestick сам по себе си чудесен софтуер за стрийминг на медии, който при сътрудничество с FireStick удвоява забавлението. Той има собствен интерфейс и добавки, които позволяват на потребителите да имат достъп до голямо разнообразие от съдържание по целия свят.

Използването на VPN в Kodi обаче не се ограничава до защита от шпионски очи и злонамерени програми, но и от органите за борба с пиратството, тъй като потребителите предпочитат да използват добавки на Kodi от трети страни, които предоставят пиратско съдържание.

NordVPN на Kodi може да осигури криптиране от висок клас и да скрие IP адреса ви, за да ви предпази от улавяне, докато стриймвате безплатно съдържание.

Вуду

Vudu е услуга за разпространение на медийно съдържание, която разпространява съдържание по американски и канадски канали. Потребителите могат да гледат безплатни филми и да наемат най-новите филми онлайн чрез Vudu.приложение за vudu за амазонка firestick

Потребителите могат да се насладят на голямо разнообразие от съдържание в 4K качество. Можете да го направите лесно със съществуващото приложение Vudu, достъпно в магазина за приложения на Amazon.

Vudu работи чудесно с NordVPN, тъй като няма прекъсвания на честотната лента и трафикът се предава през високоскоростни сървъри.

NordVPN за 1st Gen FireStick – Преодоляване, Използвайте VPN на рутер

Устройствата от първия ген FireStick все още се използват от много потребители, въпреки че имат проблем със съвместимостта с много приложения. Устройствата от 1. Gen FireStick не поддържат VPN услуги, което означава, че може да инсталирате VPN приложението на устройството, но все пак то няма да работи във фонов режим.

Най-добрият вариант, който всички препоръчват на потребителите на FireStick, е да обновят своите устройства, но имам по-добър и по-евтин начин за справяне с този проблем.

Ако инсталирате VPN на вашия рутер, можете лесно да имате сигурна връзка, без да се налага да го инсталирате на устройството си. В този случай трябва да имате някой от тези рутери:

 1. Asus RT-N18U
 2. Asus RT-AC66U
 3. Asus RT-AC68U
 4. Asus RT-AC87U
 5. Asus RT-AC3200

Всички тези рутери са с инсталиран фърмуер на OpenVPN и конфигурирането на DD-WRT върху тях не е проблем. Инсталирайте клиента на NordVPN на рутера и осигурете вашия трафик.

NordVPN на Често задавани въпроси за FireStick

Какво е Cybersec NordVPN Feature ?

CyberSec е уникална функция на NordVPN, която блокира хакери, атаки на зловреден софтуер и досадни реклами.

CyberSec сканира уеб адреси и ги проверява в списъка с блокирани или спам съобщени сайтове, осигурявайки сигурност на потребителите от фишинг атаки. Той също така следи за блокирането на влизане на ботове във вашата система чрез уеб трафик. Ако във вашата система вече има бот, той ще блокира комуникацията си от съответния сървър, за да защити вашите данни.

CyberSec блокира всички изскачащи прозорци и пренасочващи връзки, поставени в различни сайтове, както и различни реклами, които продължават да изскачат.

Как мога да проверя, че NordVPN на FireStick работи?

Ако смятате, че NordVPN не работи с FireStick, има два начина да проверите това. Първо рестартирайте устройството си и се свържете към VPN сървър. След това опитайте да получите достъп до сайта, който е географски ограничен за вашия регион, но е достъпен в региона, към който сте се свързали. Ако сайтът е достъпен, това означава, че VPN работи добре.

Друг начин за проверка е като отворите браузъра си и отидете на Какво е моят IP сайт. След като сте на този сайт, той ще ви покаже текущия ви IP адрес, ако IP адресът е различен от вашия действителен IP адрес, тогава VPN работи. Ако той показва вашият действителен IP адрес, което означава, че VPN не работи на вашия FireStick.

Как да влезете със съществуващ акаунт в NordVPN, а не да създадете акаунт за NordVPN в FireStick?

Когато инсталирате приложението NordVPN на FireStick, отворете приложението и ще имате екрана за вход напред. NordVPN в FireStick не изисква специален или различен акаунт. Можете лесно да влезете, като въведете идентификационните данни на съществуващия си акаунт, който сте регистрирали онлайн или който използвате на различни устройства.

NordVPN FireStick не може да влезе

Много потребители се сблъскват с проблем, че не могат да влязат в приложението и причината е, че нямат инсталиран превключвател на мишката. За да влезете в приложението, трябва да щракнете в опцията за вход и това може да бъде само едно с помощта на курсор. За да активирате достъпността на курсора на мишката, изтеглете и инсталирайте приложението Mouse Toggle от магазина за приложения на Amazon.

заключение

NordVPN и FireStick е страхотна комбинация от една от най-добрите услуги за стрийминг с една от най-добрите VPN услуги. NordVPN FireStick позволява на потребителите да излъчват безпроблемно без да се страхуват от злонамерени, хакерски, шпиониращи или каквато и да е виртуална заплаха. Потребителите получават криптиране с военна оценка за техния уеб трафик и чувство за сигурност.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this