Как да инсталирате NordVPN на Kodi (2020)

как-да-се инсталира-nordvpn-он-Kodi

NordVPN изключително добре работи с Kodi, когато имате двойно VPN криптиране към него. Той поддържа вашите Kodi поточни лични и слънцезащитни добавки на телевизия на живо.

В това ръководство обсъдих стъпка по стъпка как да инсталирате NordVPN на Kodi. След като приключите с инсталирането, можете да проверите по-късно в ръководството дали NordVPN работи върху Kodi.

Приложението NordVPN Kodi има силно 256-битово криптиране и сред най-голямата сървърна мрежа с 5 500 сървъра. Тези сървъри ви помагат да назначите IP адрес, който ви прави анонимен.

Как да инсталирате и използвате NordVPN на Kodi

Етап 1: Регистрирайте се с NordVPN

Стъпка 2: Изтегли и Инсталирай Приложение NordVPN на предпочитаното от вас устройство

стъпка 2-как-да-се инсталира-nordvpn-он-Kodi

Стъпка 3: Въведете потребителското име / паролата и отворено Приложение NordVPN

стъпка 3-как-да-се инсталира-Nordvpn-он-Kodi

Стъпка 4: Свържете се с a САЩ сървър 

стъпка 4-как-да-се инсталира-Nordvpn-он-Kodi

Стъпка 5: Веднъж свързан, отворено Коди

Стъпка 5-как-да-се инсталира-nordvpn-он-Kodi

Стъпка 6: Отворете всяка добавка, напр. Магически дракон

Стъпка 6-как-да-се инсталира-nordvpn-он-Kodi

Стъпка 7: Изберете всяко филмово / телевизионно шоу и започнете да излъчвате анонимно!

Стъпка 7-как-да-се инсталира-nordvpn-он-Kodi

Посетете Site30-дневна гаранция за връщане на парите

Как да проверите дали NordVPN работи на Kodi

# 1 отворено Коди

Стъпка 1-как-да-проверка nordvpn-е-работа-в-Kodi

# 2 Отидете на Настройки опция

стъпка 2-как-да-проверка Nordvpn-е-работната

# 3 Кликнете върху Системна информация

стъпка 3-как-да-проверка Nordvpn-е-работната

# 4 Сега проверете дали вашата IP адрес е променен или не (преди и след свързване към VPN)

стъпка 4-как-да-проверка Nordvpn-е-работната

Посетете Site30-дневна гаранция за връщане на парите

Видео ръководство: Как да инсталирате NordVPN Kodi

Функции на NordVPN

NordVPN несъмнено е едно от най-големите имена в бранша заради предоставяната услуга и голямото разнообразие от сървъри по целия свят..

Ето някои от характеристиките на NordVPN:

  • Голяма сървърна мрежа: NordVPN има 5500 сървъри и присъствие в 60+ страни. Огромно количество сървър означава, че ще имате повече IP адреси за свързване и деблокиране на тонове съдържание.
  • Бърза скорост: Въпреки че NordVPN има двойно VPN криптиране, това не прави скоростта му бавна. Извърших тест за скорост по-късно в ръководството.
  • Сигурно шифроване: NordVPN използва 256-битово криптиране, което е най-силното, но още повече, че използва двойно VPN криптиране, което криптира интернет трафика не веднъж, а два пъти.
  • 6 множество връзки с устройства: Можете да използвате NordVPN с 6 различни устройства едновременно. Това означава, че можете да гледате поточно съдържание на Kodi на 6 устройства.
  • 30-дневна гаранция за връщане на парите: Използвайте NordVPN на Kodi за 30 дни без риск. Винаги можете да заявите парите си след 30 дни.
  • 7-дневна безплатна пробна версия: NordVPN предлага 7-дневна безплатна пробна версия на мобилни устройства. Необходимо е само да въведете данните на кредитната си карта, но няма да бъдат приспаднати никакви пари.

NordVPN тест за скорост

Направихме тест за скорост на NordVPN, докато стриймирахме с Kodi и резултатите са следните:

Интернет скоростта ми без VPN: 20 Mbps

Интернет скоростта ми с NordVPN (американски сървър): 16 Mbps

Единственият спад на скоростта от 20%, което е разумно.

NordVPN-Kodi-Speed-Test

NordVPN тест за утечка на IP

Най-важното нещо, което трябва да проверите в VPN, е да проверите дали тече DNS или IP. Ако тече вашия IP или DNS, няма смисъл да го използвате.

Тествахме NordVPN за Kodi по време на стрийминг и не бяха открити IP или DNS течове.

NordVPN IP теч за kodi

NordVPN тест за теч на IP за kodi

Това доказва, че NordVPN за Kodi е перфектен избор и можем да разчитаме на него.

NordVPN отблокира гео-ограничените добавки Kodi

Както споменах преди, че VPN е необходим за деблокиране на гео-ограничени добавки на Kodi. Затова се опитах да деблокирам cCloud TV с NordVPN на Kodi и постигнах успех без никакъв проблем.

деблокирайте kodi addons с nordvpn

Скоростта на потока беше добра, въпреки че имам интернет с ниска скорост. Не срещнах никакви проблеми с буферирането или изоставането и тогава имах достъп до пълната библиотека за добавки.

Можете също да опитате да използвате нашите най-добри VPN за Kodi, които са идеални за частен стрийминг и деблокирате добавки на живо на телевизия.

NordVPN работи ли с Kodi?

Да! NordVPN е съвместим с Kodi, но няма специална добавка за Kodi.

Може да се натъкнете на някои блогове и ръководства за настройка, споменавайки специално посветен NordVPN Kodi addon, но всички те ви подвеждат.

Няма такава специална добавка за Kodi, тъй като те заявяват, NordVPN се инсталира на устройството и работи във фонов режим, когато използвате Kodi.

Той изобщо не прекъсва потока и осигурява незабавен достъп до гео-ограничените добавки Kodi без никакъв проблем.

Едно от най-хубавите неща за NordVPN е, че той работи чудесно с всички популярни устройства и операционни системи като Windows, Android, iOS, macOS, Linux, FireStick и FireTV, Roku, RaspberryPi.

NordVPN за Kodi Отзиви

Прегледите на потребителите дават ясен поглед върху основните реалности в бранша. Погледнете тези отзиви и преценете дали искате да използвате NordVPN или не.

Kodi е просто операционната система, през която се предоставя услугата, тя наистина е една и съща, просто различни мрежи, които осигуряват потоците … VPN .. има толкова много дезинформация по отношение на IPTV, че ще повярвате, че не може да бъдат заглушени и т.н., което е абсолютен боклук

– Snags (@ Snagsy1980) 4 март 2019 г.

Този потребител изглежда доста разочарован; може би потоците му са ограничени, тъй като той спомена IPTV услугите. Това е причината да препоръчам да използвате VPN, за да стоите далеч от проблеми с дросела и ограниченията.

Kodi (чрез VPN… предпочитам Nord VPN) ви позволява да предавате пиратско съдържание безплатно, анонимно. Сериозно … можете да гледате каквото и да било. Хората качват неща веднага. Изумена съм, че медийните компании не са направили ddos ​​атаки, за да деактивират услугата.

– ZeroHedge (@govttrader) 26 март 2019 г.

Ето доволен потребител, похвалил NordVPN, че той деблокира всички потоци, но в същото време той разпита властите за действията срещу пиратски потоци.

Ключови заведения

Изборът на VPN за стрийминг е малко сложен, защото всеки друг доставчик там твърди, че е най-добрият, но след като ги използвате, ще видите в колко дълбоки води са те.

Не на всеки доставчик на VPN може да се вярва, тъй като са регистрирани много случаи на регистриране на данни срещу няколко доставчици. Това ръководство обяснява подробно как да инсталирате и настроите NordVPN на Kodi.

NordVPN е надеждно име в бранша, тъй като е обслужвало милиони потребители и няма подобни оплаквания да се появят срещу него.

Второ, NordVPN осигурява мощно криптиране и голям брой сървъри в целия свят. Той има най-горните характеристики на линията, които отговарят на нуждите на стрийминг отрепки.

Препоръчвам на моите читатели да изпробват NordVPN Kodi за по-добро поточно изживяване. Когато кажа по-добре, имам предвид частен поток без буфериране.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Thanks! You've already liked this