Как да инсталирате iStream (Duckpool) на Kodi в 8 стъпки

Какво е iStream?

Duckpool е новото име за добавка iStream Kodi, която е известна със своите поточни филми и телевизионни предавания. Самото име разкрива, че добавката за патица принадлежи на семейството на Muck Duck. Той съдържа масивни връзки и източници за видеоклиповете, които предлага, което ви позволява да предавате поточно нещо.

Той е ребрандиран в Duckpool, откакто Mucky Duck пое добавката. Не бихте наивни да сравнявате Duckpool със Съвет или Genesis Reborn. Въпреки това, той предлага качествени видеоклипове, след като получите правилната връзка.

Предоставихме подробно ръководство за това как да инсталирате iStream (Duckpool) на Kodi. Затова прочетете нашето стъпка по стъпка ръководство по-долу:

Как да инсталирате iStream (Duckpool) на Kodi 17
Как да инсталирате iStream (Duckpool) на Kodi 16
iStream (Duckpool) Kodi Отзиви
iStream Kodi не работи / грешки / проблеми

Внимание! Трябва да използвате VPN, за да останете анонимни, докато използвате iStream (Duckpool), тъй като това ще защити вашата поверителност. Възползвайте се с 57% отстъпка от IPVanish и предавайте неограничено съдържание в iStream (Duckpool).

Как да инсталирате iStream (Duckpool) на Kodi Krypton версия 17 или по-висока

 1. Ако вече сте инсталирали Kodi Krypton Версия 17, тогава Отворете Kodi на вашата система > Кликнете върху Настройки икона на зъбно колело, която ще намерите в горната част > Сега изберете Файлов мениджър.как да инсталирате istream duckpool на kodi
 2. Тук ще видите Добавяне на източник опция от лявата страна на екрана, Кликнете два пъти върху него > Ще се появи кутия, където трябва да кликнете ‘Нито един’ > Сега напишете хранилището URL http://muckys.mediaportal4kodi.ml/ > Сега въведете името на източника на медия „Мъки патица“ при опция, предоставена в долната част > Сега кликнете Добре.как да инсталирате istream duckpool на kodi kryptn версия 17
 3. Върнете се на Начален екран на Kodi като се удари на “Esc” бутон > Кликнете върху Добавки > Изберете иконата на инсталатора на пакети, икона във формата на кутия, разположена в горния ляв ъгъл.istream duckpool on kodi
 4. Сега кликнете върху опцията Инсталиране от Zip File > Намерете и кликнете върху Мъки патица > Сега кликнете върху repository.mdrepo-1.0.2.zip и изчакайте хранилището да се инсталира.настройка на duckpool kodi
 5. След като инсталацията приключи, кликнете върху Инсталиране от хранилище опция > Изберете Mucky Duck Repo от списъка > Допълнително хранилище > Тогава Duckpool Repository > Инсталирай.настройки на duckpool kodi
 6. След като инсталацията на Duckpool repository приключи, върнете се към списъка с хранилища, като натиснете Бутон за връщане назад натиснете два пъти на клавиатурата си.конфигурация duckpool kodi конфигурация
 7. Сега намерете и кликнете върху Duckpool Repository > Видео добавки > Duckpool > Инсталирай > Ще са необходими няколко минути, за да инсталирате добавката.istream duckpool on kodi xbmc
 8. Сега се върнете на Начален екран на Kodi > Кликнете върху Добавки > Сега Видео добавки > Тогава Duckpool > Честито! Вече изтеглихте iStream (Duckpool) 2017.

istream duckpool kodi addon

Как да инсталирате iStream на Kodi Jarvis версия 16 или по-долу

 1. Отворете Kodi Jarvis > Изберете Система > Кликнете върху File Manager под System опция > Сега щракнете двукратно върху Add Source.
 2. Тук ще се появи поле, щракнете върху „Няма“ > Въведете URL адрес http://muckys.mediaportal4kodi.ml/ и щракнете върху Готово > Въведете име „Mucky Duck“ и щракнете Готово > Сега щракнете върху OK.
 3. Върнете се в главното меню на Kodi > Кликнете върху Система > Добавки > Инсталиране от Zip File > Мъки патица > repository.mdrepo-1.0.2.zip > Изчакайте да се инсталира.
 4. Сега кликнете върху Инсталиране от хранилището > Mucky Duck Repo > Допълнително хранилище > Duckpool Repository > Инсталирай.
 5. Върнете се към опцията Инсталиране от хранилище > Duckpool Repository > Видео добавки > Duckpool > Инсталирай > Наслади се!

iStream (Duckpool) Kodi Отзиви

iStream (Duckpool) се задържа в продължение на толкова много години. МНОГО потребители на Kodi, които преди са използвали Duckpool, не можеха да устоят на инсталирането на друга добавка освен Duckpool.

istream reddit

Въпреки факта, че предлага различни източници / връзки за гледане на видеосъдържанието, много потребители на Kodi не предпочитат качеството му на видео. Освен това опцията за менюто му ще забави по-голямата част от времето, което притеснява потребителите.

istream reddit преглед

iStream Kodi не работи

В много случаи iStream (Duckpool) може да спре да работи, което може да съсипе вашето изживяване Kodi. Някои от грешките по отношение на iStream Kodi не работят са предоставени по-долу:

iStream Kodi Няма връзки

Понякога медийното съдържание, което предавате, няма връзки и следователно iStream (Duckpool) връща грешката. Това може да създаде разочарование сред потребителите на Kodi, когато те не могат да намерят връзката на любимото си видео съдържание.

Решение

След като натиснете източник, който не е достъпен или просто показва „iStream няма източници“, тогава трябва да изчистите кеша си. Можете да направите това, като инсталирате Merlin Auto Cleaner.

The Wrap Up

iStream (Duckpool) не трябва да се сравнява с най-популярните добавки на Kodi, като Covenant, Exodus или Genesis. Тази добавка носи стойност на своите потребители с добро качество на видеото и удобен за потребителя интерфейс. Той успява да показва филми и телевизионни предавания от различни интернет връзки, които понякога потребителите на Kodi могат да намерят счупени.

Въпреки това, той все още предлага видео в HD качество и е предпочитан от многото ми потребители на Kodi. В ръководството по-горе предоставихме пълна насока как да инсталирате iStream на Kodi. Някои от потоците може да са геоблокирани и за да ги деблокирате, ще трябва да инсталирате IPVanish на Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this