Как да инсталирате GAIA Kodi Addon

GAIA Kodi Addon е вилица на известния аддон Bubbles Kodi, притежаващ почти същите характеристики, но качеството е подобрено, очевидно. GAIA Kodi е чудесна добавка за стрийминг на филми и телевизионни предавания с висока разделителна способност.


Интерфейсът на добавката е доста приличен и удобен за използване и има високоскоростни поточни връзки, които работят перфектно за разлика от много други добавки.

Въпреки това, имайте предвид, че защитата на вашето присъствие онлайн трябва да бъде вашият първи приоритет, докато предавате онлайн. Ето защо винаги препоръчвам на Kodi потребителите да използват VPN с Kodi, който предлага шифроване от висок клас. Друго предимство, което ще имате с VPN е, че ще можете да предавате поточно съдържание с географско ограничение и да заобикаляте превключването на ISP.

Следват препоръчителните VPN доставчици за потребители на Kodi:

Ексклузивни специални оферти за KodiVPN.co 2019
PureVPN

 US $ 10.95 US $ 1.32Per месец

Вземете тази сделка

surfshark

 US $ 11.95 US $ 1.99Per месец

Вземете тази сделка (3 месеца безплатно)

Ivacy

 US $ 9.95 US $ 2.75Per месец

Вземете тази сделка

GAIA Kodi Addon Repository

GAIA Kodi addon се предлага чрез собствен „GAIA Repository“.

Друго голямо нещо за GAIA Kodi addon е, че той има собствен официален уебсайт: https://gaiakodi.com/. Можете да намерите важна информация и подробности за тази добавка, както и връзки към нейното хранилище.

Как да инсталирате GAIA Kodi Addon на Kodi Leia и Krypton

 1. отворено Коди
 2. Кликнете върху Настройки икона > отворено Файлов мениджър > Кликнете два пъти върху Добавяне на източник > Кликнете, където пише Нито един и ще се отвори диалогов прозорец.
 3. Въведете това URL в областта http://repo.gaiakodi.com > Кликнете Добре
 4. Сега посочете този източник като “GAIA” > Кликнете Добре
 5. Върнете се в главното меню и кликнете върху Добавки раздел > Сега кликнете върху Пакет Installer икона (Кутия икона в горния ляв ъгъл)
 6. Кликнете върху Инсталиране от Zip File опция > Превъртете надолу в списъка и изберете GAIA > Кликнете върху repository.gaia.zip > Изчакайте уведомлението
 7. Сега кликнете върху Инсталиране от хранилище опция > отворено Gaia хранилище 1 > Отидете на Видео добавки папка > Кликнете върху Gaia > Кликнете Инсталирай > Изчакайте уведомлението

Как да инсталирате GAIA Kodi Addon на FireStick

 1. Инсталирай Kodi на вашия FireStick.
 2. Отидете на Опции за програмисти > Включете отстраняване на грешки в ADB и приложения от неизвестни източници.
 3. Сега вижте процедурата за инсталиране, обсъдена по-горе, тъй като ще бъде същата за инсталирането на този добавка на FireStick.

GAIA Kodi Addon Изтегляне

 1. Изтеглете GAIA Kodi Zip файл
 2. Отворете Kodi > Кликнете върху Добавки
 3. Кликнете върху Кутия икона (браузър за добавки)
 4. Изберете Инсталиране от Zip File опция > Прегледайте системата и отворете изтеглен zip файл > Изчакайте уведомлението
 5. Изберете Инсталиране от хранилище опция
 6. Отидете на Gaia хранилище 1 > отворено Видео добавки папка
 7. Изберете Gaia > Кликнете Инсталирай > Изчакайте уведомлението

GAIA Kodi не работи грешки и поправки

Следват някои често срещани грешки на Kodi, които може да срещнете, докато използвате добавката на GAIA Kodi:

Проверете грешка в лога

Грешка в регистрационния регистър обикновено се появява, когато има нещо нередно с добавката. Проблемът може да е с кеша на добавката или може да липсват необходимите файлове, необходими за стартиране на добавката.

Fix

Можете да поправите тази грешка, като изчистите вашите Kodi кеш и резервни данни. Ако нямате представа за това, можете да се обърнете към нашето ръководство „Как да изчистите / премахнете видео кеш в Kodi“..

Няма налични потоци

Понякога, когато се опитвате да предавате определено заглавие на съдържанието, тази грешка може да се появи. Причината за наличната грешка на No Streams е, че допълнителните скрапъри не са в състояние да изтеглят връзки за стрийминг от доставчиците. Това се случва, когато имате претоварен кеш или добавката ви е остаряла.

Fix

Изчистете кеширането на Kodi и след това опитайте поточно отново, тъй като това обикновено решава проблема.

Ако проблемът продължава, опитайте да актуализирате добавката. Можете да се запознаете повече с решенията на тази грешка, като се обърнете към нашето „Как да поправим Kodi No Stream Guide“.

Заключителни думи

GAIA Kodi е прекрасна добавка на Kodi за всички наблюдатели, тъй като им позволява да предават любимите си филми и телевизионни предавания в HD. Много малко добавки на Kodi предлагат висококачествено стрийминг с едно щракване.

Аз лично съм пробвал този аддон и ми се стори доста интересен, тъй като не срещнах никакви изоставащи потоци. Добавката работи гладко без грешки или сривове и не забавя системата ви.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map