Как да инсталирате ExpressVPN на FireStick в рамките на 3 минути

Ако имате проблеми с инсталирането и използването на ExpressVPN на Firestick, това е идеалното място да изчистите всичките си обърквания. Но преди да проучим стъпките за настройка на VPN, нека първо да поговорим за някои от функциите, които правят ExpressVPN една от най-добрите VPN за FireStick през 2020 г..

Изразете VPN за FireStick

ExpressVPN несъмнено е една от най-популярните поточни VPN услуги, на които можете да разчитате. VPN е световно известен със своята отлична функционалност и невероятни функции, които позволяват на потребителите да предават всякакъв вид съдържание в HD, без да имат нужда от буфериране.

За Amazon Firestick, ExpressVPN има специално направено приложение, което се използва от резачки за кабели по целия свят. Той е най-довереният VPN, що се отнася до целите на сигурността, поверителността и поточното предаване. Като каза това, ето списък с най-добрите функции, които отделят тази VPN от другите, налични в Amazon Appstore.

Пламна бърза скорост

Този VPN е един от най-бързите VPN, които някога можете да срещнете, точно както подсказва и името. ExpressVPN има мрежа, оптимизирана за скоростта, която се състои от повече от 3000 сървъра, които са разпространени в 160 плюс места в 94 държави.

С средните VPN не можете да предавате поточно в HD и 4K плавно; този VPN ви позволява и двете, което го прави идеалният избор за вашия дом и офис.

 

Солидна сигурност и поверителност

Внушителната политика за нулеви дневници, предлагана от ExpressVPn, предлага 256-битово криптиране на AES, което гарантира, че всичките ви интернет дейности са защитени, частни и анонимни. Това става важно, ако използвате трета страна или Kodi, Android стрийминг приложение като Cinema HD, CatMouse и Titanium.

Добавките на Kodi на трети страни и други подобни приложения предлагат съдържание, което може да бъде пиратско и по всякакъв случай, ако се случи да предавате това съдържание, можете да стигнете до правни проблеми. ExpressVPN обаче не само защитава вашия идентификационен номер, но също така ви позволява да преглеждате съдържанието възможно най-безпроблемно.

 

Разблокирани поточни услуги

Друга причина да се нуждаете от VPN е, когато трябва да деблокирате цялото ограничено съдържание. Най-популярната и известна от тези услуги е Netflix, която предоставя различно съдържание за различни страни по целия свят.

ExpressVPN е един от много малкото VPN, които могат постоянно да предоставят достъп до Netflix. Всичко, което трябва да направите, е да получите акаунт и да инсталирате тази VPN, за да деблокирате Netflix Канада, САЩ, Холандия, Япония, Индия и други библиотеки.

Ако искате да получите достъп до други географски ограничени услуги като iPlayer BBC, Hulu и HBO, това е опцията за вас.

Лесно използване

Важна характеристика на тази VPN, която не може да бъде игнорирана, е превключване на мрежово заключване и убиване на тунели на VPN, което прави интерфейса лесен за използване.

Той предлага неограничена честотна лента и е безопасен за торент и P2P. Можете също така да получите пет едновременни връзки с 24/7 поддръжка на клиенти в чат на живо за ваше улеснение.

Най-хубавото е, че идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите, в случай че промените решението си, което съм сигурен, че никога няма да се случи.

Как да инсталирате ExpressVPN на Firestick

Този VPN има специално приложение, което е съвместимо с Amazon Firestick, Fire TC Cube и Fire TV. Той е лесно достъпен в магазина на Amazon и едва ли отнема няколко секунди, за да се инсталира.

Преди да влезем в процеса на инсталиране, не забравяйте да закупите абонамента за ExpressVPN. Най-добре е да получите годишния абонамент, тъй като можете да се възползвате от отстъпка от 49% върху него. Независимо дали имате нужда от помощ за странично зареждане или искате приложението да бъде инсталирано, може да ви помогнем и с двете.

 

1.      Инсталиране на приложението

 1. Отворете началния екран на Firestick и напишете ExpressVPN в опцията за търсене. Ако видите ExpressVPN, кликнете върху него, за да продължите
 2. ExpressVPN ще се появи като първото предложение, щракнете върху него и след това натиснете опцията “get”
 3. Изтеглете ExpressVPN, след като сте готови, отидете на опцията „отворен“ и започнете да я използвате

2.      Странично зареждане ExpressVPN APK на FireStick

Ако не можете да получите ExpressVPN в магазина на Amazon по някаква причина,

винаги имате възможност да изтеглите APK файла му и да го инсталирате. За целта обаче първо трябва да се уверите, че Firestick може да инсталира приложения от неизвестен източник.

За ваше улеснение ето как да активирате тази опция:

 1. Отидете на началния екран и кликнете върху „Настройки“. Ще видите опцията „My Fire TV / Device“, натиснете я
 2. След това кликнете върху „Опции за разработване“ от списъка веднага след това относно
 3. Сега трябва да включите „Приложения от неизвестни източници“ и сте готови

Следващото нещо, което трябва да направите, е да изтеглите APK файла за инсталиране на ExpressVPN.

 1. Въведете https://www.firesticktricks.com/expresson URL полето на изтеглящия
 2. Сега го изтеглете, за да продължите
 3. Когато изтеглянето приключи, кликнете върху „инсталиране“
 4. Щракнете върху „готово“ и изберете „изтриване“, за да спестите малко място

И с това приложението трябваше да бъде добавено към вашия списък с приложения.

След като успешно сте инсталирали ExpressVPN APK на устройството си Fire TV, можете да получите достъп до това ново изтеглено VPN, като отидете в списъка си с приложения.

 1. За първоначалната настройка щракнете върху опцията „отвори“ и изберете опцията „вход“
 2. Сега въведете пълномощията си. Ако все още нямате акаунт, вземете идентификационните данни за вход от официалния уебсайт на ExpressVPN
 3. Ако сте готови да влезете, щракнете върху „OK“, за да настроите конфигурацията
 4. ExpressVPN вече трябва да се появи в дома на приложението
 5. Кликнете върху червения бутон за кръг за свързване на ExpressVPN на вашия Fire TV
 6. Честито! Сега сте добре да отидете

заключение

ExpressVPN е всеобхватен продукт, който ще подреди цялата ви поверителност и деблокиране, ограничаващи проблемите със съдържанието, за разлика от другите VPN. Това ръководство ще ви помогне да го инсталирате, но ако имате някакви въпроси или предложения, оставете коментар в секциите за коментари по-долу.t

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this