Как да инсталирате Afdah в Kodi – Безплатни поточни филми на живо онлайн в Leia, Krypton, Jarvis, Firestick

Afdah-Kodi-добавка

Добавката Afdah Kodi позволява на потребителите да стриймират любимите си филми чрез прехвърляне на връзки през потока Afdah.TV на Kodi в HD качество. Най-хубавото е, че можете да разблокирате Afdah на Kodi, като използвате VPN на Kodi и да го използвате колкото искате.

Какво е Afdah.TV ?

Afdah.TV беше глобална онлайн стрийминг услуга, която беше много предпочитана от наблюдателите на binge, тъй като те бяха в състояние да гледат HD филми в Афдах.

Приложението за безплатни филми Afdah стартира преди няколко години, но поради проблемите с пиратството уебсайтът на филма Afdah; Приложението за безплатни филми Afdah.TV и Afdah бяха санкционирани и по този начин приложението Afdah TV и уебсайтът на Afdah Movie бяха блокирани.

Въпреки това Afdah.TV отскочи и промени домейна си на Afdah.to и отново потребителите получиха достъп до безплатното приложение за филми Afdah..

Защо и къде е блокирано приложението на Afdah TV?

Afdah.TV беше блокиран основно във Великобритания, тъй като много потребители получиха известия, когато се опитаха да влязат в уебсайта. Ето екранна снимка от официалния акаунт в социалните медии Afdah, на въпрос дали уебсайтът на Afdah Movies е блокиран във Великобритания или не:

Защо и къде е блокирано приложението на Afdah TV?

Как да отблокирате приложението Afdah ?

Ако искате да разблокирате Afdah, тогава ще ви е необходима добра VPN услуга, за да заобиколите географското ограничение, което се съдържа в нея. Интернет доставчиците на Великобритания са блокирали достъпа до Afdah и има много прокси сървъри, достъпни онлайн, които ще ви помогнат да получите достъп до приложението Afdah TV, но винаги съществува риск от използване на такива онлайн сървъри, тъй като едно изтичане на DNS може да ви създаде сериозни проблеми.

Afdah Kodi Repository

Afdah Kodi преди беше наличен в хранилището на Mucky Ducks, но хранилището на Mucky Duck вече не функционира. Въпреки това той вече е достъпен в хранилището на Kodi Israel. Предоставихме пълната процедура за инсталиране на добавката Afdah Kodi в това ръководство и можете да се обърнете към нея, за да се наслаждавате на HD филми на добавката Afdah Kodi и да имате същия страхотен опит на приложението Afdah TV на вашия Kodi.

Как да инсталирате Afdah на версии Kodi Leia и Krypton

 1. Стартирайте Kodi на вашето устройство > Кликнете върху Настройки икона.как да инсталирате afdah на kodi
 2. Кликнете върху Файлов мениджър > Кликнете два пъти Добавяне на източник.как да инсталирате afdah на kodi kripton версия 17.6 или по-нова
 3. Кликнете ‘Нито един’ и напишете http://lazykodi.com/ > Кликнете Добре.как да добавите afdah на kodi firestick
 4. Дайте име на този URL адрес: „Мързеливи коди“ и Щракнете Добре > Кликнете Добре отново и диалоговият прозорец ще се затвори.afdah.tv addon on kodi jarvis
 5. Върнете се на Главно меню на Kodi > Кликнете Добавки > Щракнете върху Каре-икона.настройка afdah на kodi
 6. Кликнете върху Инсталиране от Zip File опция.afdah Addon не работи
 7. Сега изберете Мързелив Коди наличните опции.изтегляне afdah kodi addon
 8. Кликнете върху хранилища > Кликнете върху ANDROIDABA > отворено хранилище > Изберете repository.kodil-104.zip.afdah хранилище
 9. Сега кликнете върху опцията Инсталиране от хранилище.afdah.to за безплатни филми онлайн
 10. Отворете хранилището на Kodil > Отидете на Добавки за видео > Изберете Афдах > Щракнете върху Инсталиране

инсталирайте afdah мързелив хранилище 2018

Как да инсталирате Afdah на Kodi Jarvis v16 и по-нови версии

 1. Изтеглете Zip файл в хранилище Kodil.
 2. отворено Kodi Jarvis V16.
 3. Кликнете върху Инсталиране от Zip File > Разгледайте система и отворете изтегления файл > Изчакайте уведомлението.
 4. Сега кликнете върху Инсталиране от хранилище > отворено Хранилище Kodil.
 5. отворено Видео добавки.
 6. Кликнете върху Afdah > Кликнете Инсталирай > Изчакайте уведомлението.

Как да настроите Afdah на Fire Stick ?

 1. отворено Коди На Огнена пръчка. Ако не сте инсталирали Kodi на Fire Stick, първо го инсталирайте.
 2. Отидете на Опции за програмисти > Включете отстраняване на грешки в ADB и приложения от неизвестни източници.

Сега следвайте метода на инсталиране, разработен по-рано за версиите Kodi Leia и Krypton, тъй като няма да има разлика.

За да деблокирате съдържанието му, можете да използвате платен безплатен VPN за Firestick Kodi 2020.

Грешки / проблеми / поправки на Афда

Afdah Addon не работи

Тази грешка може да изскочи на вашия Kodi, когато се опитате да получите достъп до добавката Afdah Kodi за гледане на филми. Причината за тази грешка може да е остарелият източник на добавката или добавката може да е остаряла.

Fix

Инсталирайте добавката Afdah Kodi от хранилището Kodil, както беше споменато по-горе в това ръководство. Преди това добавката беше налична в хранилището Mucky Ducks, но това хранилище вече не работи, което води до проблеми с достъпа до тази добавка.

Mucky Duck Repo не работи

Репозиторията Mucky Duck беше едно от най-популярните добавки за хранилища на Kodi и в него се помещаваха много популярни добавки Kodi. Въпреки това, тъй като беше хранилище за добавки на трети страни, следователно беше уязвимо да бъде закрито.

Fix

Хранилището на Mucky Duck бе закрито и всички добавки, които той хоства, вече са достъпни в други хранилища. Подобно на тази добавка Afdah беше налична в хранилище Mucky Duck, но сега е достъпна в хранилище Kodil.

Afdah Kodi Отзиви

Добавката Afdah Kodi и хранилището Mucky Ducks имаха голяма репутация в общността на Kodi, но тъй като тя се спря, много потребители повдигнаха вежди над нея:

Коментар от дискусия коментар на burnt_wick от дискусия "Дали всички Мъки патици добавят добавки? Имам проблеми с получаването на някакви Mucky Ducks добавки, които да работят върху свежа инсталация на Kodi 17. VPN без помощ, подробности в текста по-долу.".

Заключителни думи

Afdah.TV е невероятен уебсайт за стрийминг, който беше подобрен, когато е разработена неговата добавка за Kodi. Този сайт обаче сам по себе си е участвал в пиратството и така е било добавката му. Репозиторият, хостващ добавката, беше изключен, но добавката вече е налична в хранилището на Kodil. Опитайте тази добавка за филми, тъй като има много да предложи, но не забравяйте да използвате VPN, за да защитите поверителността си.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this