Как да инсталирате 123Movies Addon на Kodi Leia / Krypton / Jarvis в 6 стъпки

123Movies Kodi добавка е един от най-големите източници на филми на Kodi, тъй като има най-новите холивудски филми и телевизионни предавания от цял ​​свят.

123-Филми-Kodi

В това ръководство можете да намерите инструкции как да инсталирате 123Movies Kodi addon с шест прости стъпки. Не забравяйте да проверите нашето крайно ръководство за Kodi Addons. Ще ви е необходим най-добрият Kodi VPN за сигурно поточно предаване и за деблокиране на гео ограничени потоци.

Как да инсталирате 123movies добавка Kodi на Leia версия 18 и по-ниска

 1. Отворете Kodi > Щракнете върху настройки икона > Кликнете върху File Manager.как да инсталирате 123movies kodi addon
 2. Кликнете два пъти върху Add source > Кликнете <Нито един>.123movies addon on kodi kripton 17.6
 3. Въведете този URL адрес: http://androidaba.com/addons/ > Щракнете върху OK > Именувайте този URL адрес като „ANDABA” > Щракнете върху OK.как да добавите 123movies kodi adodn на kodi kripton 17.6
 4. Връщане към главното меню на Kodi > Кликнете върху раздела Добавки.гледайте филми на kodi 123movies addon
 5. Щракнете върху Кутия икона (Икона на инсталатора на пакет) > Кликнете Инсталиране от zip файл123movies kodi addon on firestick
 6. Кликнете ANDABA > отворено хранилище > Изберете kodil.zip > Изчакайте уведомлението.изтегляне 123movies kodi addon
 7. Сега изберете Инсталиране от хранилище > Кликнете Хранилище Kodil > отворено Видео добавкиинсталирайте 123movies от хранилище kodil
 8. Изберете 123 Филми > Кликнете Инсталирай > Изчакайте уведомлението.

123 филма zip файл

123Movies New URL 2019

Тъй като горните ръководства за това как да инсталирате 123Movies на Kodi Leia, Krypton и Jarvis са изпробвани и тествани, ако във всеки случай медийното съдържание не тече, има вероятност URL адресът ви, вграден в добавката 123Movies Kodi, да е неправилен.

Следвайте посочените по-долу стъпки, за да въведете нов URL адрес:

 1. хвърлям Коди > Добавки > Видео добавки > Щракнете с десния бутон върху 123Movies > Настройки.123movies addon new url
 2. Натиснете „URL адрес на сайта“ раздел от лявата страна > Променете URL адреса на http://kdil.co/repo/.123movies addon new base URL
 3. Този URL адрес ще работи също толкова добре, така че продължавайте да се наслаждавате на най-новото налично медийно съдържание.

Как да инсталирате 123Movies на Kodi Krypton Версия 17

 1. отворено Коди > Продължавайте Настройки отгоре на главното меню > Файлов мениджър > Кликнете два пъти Добавяне на източник.как да инсталирате 123movies addon
 2. Ще се появи прозорец, въведете http://kdil.co/repo/ на мястото, където пише, напишете името на източника на медия, напр. „Kodil Repo“ > Щракнете върху OK > Проверете два пъти URL адреса и името на източника и щракнете отново OK, за да затворите този диалогов прозорец.как да инсталирате 123movies kodi на krypton версия 17.6 или по-нова
 3. Върнете се на Начален екран на Kodi чрез натискане “Esc” бутон > Добавки > Кликнете върху Икона на кутията (Икона на инсталатора на пакети) горе вляво > Инсталиране от zip файл > Kodil Repo > Кликнете върху Kodil.zip.123movies kodi изтегляне
 4. Инсталиране от хранилище > Хранилище Kodi Israel > Видео добавки > Сега кликнете 123Movies.123movies video addon
 5. Кликнете Инсталирай и изчакайте добавката да се инсталира.как да предавате филми на 123movies addon
 6. Натиснете “Esc” да се върна към Начален екран на Kodi > Добавки > Видео добавки > Кликнете върху 123Movies > и се наслаждавай!

123movies addon за настройки на kodi kripton версия 17

Как да инсталирате 123Movies на Kodi Jarvis Версия 16

Процедурата за инсталиране на 123Movies във версията на Kodi Jarvis остава същата, както беше показана по-горе за Kodi Krypton Версия 17. Въпреки това, трябва да се помни, че в Kodi Krypton е използван клавиш „Настройки“ вместо ключ „System“.

123movies Kodi Изтегляне

 1. Изтеглете Zip файл на вашето устройство > отворено Коди > Отидете на Добавките, > Щракнете върху Икона на кутията > Кликнете върху Инсталиране от zip файл > Преглед Zip файл и го отворете > Изчакайте да се появи известието.
 2. Кликнете върху Инсталиране от хранилище > отворено Kodil Repo > отворено Видео добавки.
 3. Кликнете върху 321 Филми > Hit Инсталирай > Изчакайте уведомлението.

Как да инсталирате 123movies на Fire Stick

Можете лесно да инсталирате 123 филма на Fire Stick, ако имате инсталиран Kodi. Ако нямате Kodi на своя Fire Stick, следвайте нашето ръководство за Инсталирайте Kodi на Fire Stick.

 1. хвърлям Коди приложение на Огнена пръчка.
 2. Отидете на Опции за програмисти > Включете отстраняване на грешки в ADB и приложения от неизвестни източници.
 3. Сега следвайте стъпките за инсталиране на 123 Movies на Kodi Krypton, които са посочени по-горе.

За да деблокирате съдържанието му, можете да използвате платен безплатен VPN за Firestick Kodi 2020.

123movies Kodi Грешки / Неработещи / Поправки

123Movies може да спре да работи неочаквано и може да не реагира за определен период от време, докато не рестартирате Kodi и се сблъскате със същия проблем. За да избегнете този проблем, трябва да видите дали добавката 123Movies Kodi е актуализирана до текущата си версия.

За да разберете как да инсталирате актуализации за 123Movies, изпълнете стъпките по-долу:

 1. хвърлям Коди > Добавки > Добавки към видеоклипове > Щракнете с десния бутон върху 123Movies > Информация.123movies addon не работи
 2. Кликнете върху Актуализация и включете Авт.сверяване.

как да актуализирате 123movies addon

Няма налични потоци

Докато се опитвате да предавате поточно всеки филм, можете да срещнете тази грешка, като посочвате „Няма налични потоци“. Това не е за какво да се притеснявате, това е обичайна грешка.

Fix

Той се появява, ако кешът на системата е попълнен или ако рекламата се актуализира. Поправете тази грешка, като първо изчистите кеша и след това отново инсталирате добавката.

Инсталирането на зависимостта не бе успешно

Докато се опитвате да инсталирате добавката, може да се появи известие с надпис „Неуспешно инсталиране на зависимост“. Тази грешка означава, че или някои файлове липсват в хранилищата или хранилището, което използвате o инсталирате добавката, е изключено.

Fix

Първо, уверете се, че хранилището и добавката, която се опитвате да инсталирате, са актуализирани. Второ, винаги използвайте надеждни източници за инсталиране на всяка добавка, тъй като някои хранилища съдържат зловредни файлове.

123 Филми не се играят

Докато стартирате добавката 123Movies Kodi, можете да станете свидетел, че добавката може да виси без конкретна причина или медийното съдържание, което гледате, вероятно се забива по-често.

Тези проблеми могат да показват в една посока, т.е. надграждане на софтуера Kodi. Версия 17 на Kodi Krypton е най-новата версия на Kodi. Така че, ако по някакъв случай имате инсталирано Kodi Jarvis Версия 16 на устройството си, тогава трябва да надстроите до най-новата версия.

123Movies Error Check Log

123movies error log

Грешка при проверка на регистрацията може да бъде много смущаваща за потребителите на Kodi, когато влагат време и усилия за инсталирането на добавката 123movies Kodi. Веднага след като сте готови да предавате филми, ще ви се покаже „грешка при проверка на журнала“. Въпреки това няма нужда да се притеснявате, защото няма нищо, което не можем да поправим. Следвайте очертаните стъпки по-долу, за да отстраните проблема:

 1. Изтрий кеш-памет.
 2. За изчистване на кеша трябва да изтеглите „Инсталатор на добавка “ и инсталирайте „Добавка за инструмент за поддръжка“.
 3. ясно скривалище> Прочистване на пакети > Натиснете “Да” когато се появи кутия с молба за разрешение за изтриване на файловете.
 4. Рестартирам Коди.

Друго решение за коригиране на грешката при проверка на регистрацията е чрез Kodi VPN. Ако все пак получите грешка, докато възпроизвеждате медийните файлове от добавката 123Movies Kodi, това означава, че по всяка вероятност може да получите достъп до геоблокирано съдържание.

Проблемите ви може наистина да бъдат разрешени след получаване на VPN, тъй като ще ви позволи достъп до геоблокирано съдържание. VPN е най-добрият вариант, тъй като поддържа IP адреса ви анонимен на правителството, вашите интернет доставчици или хакери.

123movies Kodi Отзиви

123 Филми отдавна са много популярни сред аудиторията на Kodi. Потребителите високо оцениха тази добавка; ето няколко туитове от потребителите:

123 Филми и Дъки беше най-добрият адон в Kodi. Благодаря за всичко, което сте направили.

– Бруклин Бой ?? (@ImaMuthafknBkBy) 18 ноември 2017 г.

Вашето посрещане. И аз обичах коди и 123movies

– Аманда Портър (@Sky_Vicious_) 30 декември 2017 г.

Заключителни мисли

Добавката 123Movies Kodi е опция на едно гише, за да предавате поточни тонове медийно съдържание при настройка на Kodi. Следвайте ръководството, което предоставихме за това как да инсталирате добавка 123Movies Kodi. Инсталирането на 123Movies добавка Kodi на Kodi Krypton и Kodi Jarvis остава същото. Уверете се, че инсталирате VPN на Kodi, за да отблокирате гео рестицираните потоци.

Ако все още имате проблеми, не се колебайте да опитате други най-добри коди добавки.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this