Как да гледате NHL 2018-2019 на живо онлайн без кабел

Сезон 2018-2019 на НХЛ започна на 3 октомври 2018 г. Лигата започна с 31 отбора, които играят мачовете си на 31 различни арени. Шампионатът ще приключи на 6 април 2019 г. Веднага след като събитието стартира феновете на НХЛ започнаха да търсят множество опции за гледане на НХЛ игри онлайн. Това ръководство обхваща как да гледате NHL на живо онлайн.


В това ръководство предоставяме и урок за това как да гледате NHL на Kodi. Изброихме официално ръководство за добавки, заедно с урок за добавки на трети страни.

Как да гледате NHL.TV на Kodi Krypton Версия 17.6 или Kodi Leia

Ако не искате да бъдете подведени от ниско качество или каквито и да било други прекъсвания, тогава по-добре инсталирайте официална добавка NHL Kodi, която включва NHL мачове на живо. Има два подобни официални добавки на Kodi, т.е. NHL.TV и NHL Game Center. Таксата за абонамент за NHL.TV е 19,99 щ.д. месечно или 119,99 щ.д. / годишно.

Тук сме обсъдили как да инсталирате NHL.TV на Kodi:

 1. Отворете Kodi на устройството си.
 2. Кликнете върху раздела Добавки от главното меню.
 3. Кликнете върху иконата на полето от горния ляв ъгъл.
 4. Сега кликнете върху опцията Инсталиране от хранилище.
 5. Отворете хранилището за добавки на Kodi.
 6. Превъртете списъка надолу и кликнете върху NHL TV
 7. Щракнете върху Инсталиране и изчакайте известието с активирана добавка.
 8. След като известието се появи, можете да получите достъп до добавката от менюто Добавки.

Как да гледате NHL на Kodi Jarvis версия 16 или по-долу (неофициална добавка)

 1. отворено Коди Джарвис > Кликнете върху Система > След това отидете на Файлов мениджър > Ето, виждате Добавяне на източник опция, щракнете два пъти върху нея.
 2. Кликнете ‘Нито един’ когато се появи диалоговият прозорец > Тип URL адрес на хранилището http://mullafabz.net.rw/Repository/ > Кликнете Свършен > Въведете име на хранилището “Mullafabz” > Кликнете Свършен > Кликнете Добре.
 3. Сега се връщам към Главно меню на Kodi > Изберете Системно меню отново > След това кликнете върху Добавки > Инсталиране от Zip File > Mullafabz > Repository.Rising.Tides.zip > Инсталиране от хранилище > Rising Tide Repository > Видео добавки > Изгряващ прилив > Кликнете Инсталирай.
 4. отворено Изгряващ прилив Коди добавка > Отидете на Спортни канали > намирам NHL Network HD или NBCSN за да видите мачовете на живо.

ICANUCK Kodi (ICANUCK NHL Streams)

ICANUCK беше старо хранилище на NHL, което беше намерено във Fusion Repository. Тъй като имаше репресия срещу TVAddons, много други хранилища паднаха с него, а ICANUCK NHL Streams също беше този.

NHL.TV вече се превърна в официална добавка, която може да се намери в хранилището на добавки Kodi. Не е необходимо да инсталирате хранилище ICANUCK, което вече не съществува. Има прост процес на инсталиране на споменатия по-горе NHL.TV.

Как да гледате NHL без кабел

Гледането на спортни събития на живо онлайн вече не е проблем поради невероятните онлайн стрийминг услуги, предлагани в днешно време. Има няколко от най-добрите услуги за стрийминг, които можете да избирате за гледане на NHL на живо:

 1. Sling TV
 2. Fubo TV
 3. ESPN+

Как да гледате NHL по Sling TV

как-да-стражевите НХЛ-игри-за-прашка телевизия

Sling TV е една от най-добрите онлайн услуги за стрийминг, присъстващи в САЩ в момента. Разделен в различни пакети, всеки пакет, който предлага, има различно разнообразие от канали. Най-добрата част за стрийминг на NHL онлайн с Sling TV е, че имате достъп до двамата излъчващи; NBC и Fox Sports.

Въпреки това, едно нещо, което трябва да се има предвид, е, че Sling TV заедно с споменатите по-рано телевизионни оператори са регионални мрежи и те няма да бъдат достъпни извън САЩ. Услугата Sling TV е ограничена географски и можете да получите достъп до нея само от където и да е другаде, освен в САЩ, с помощта на VPN услуга.

получите vpn cta

Гледайте НХЛ игри на Fubo TV

как-да-Wach-NHL-онлайн-он-Fubo-тв

Ако сте европейски жител и искате да предавате NHL на живо онлайн, тогава най-добрият вариант за вас е да го предавате с телевизия Fubo. Всъщност това е американска онлайн услуга за стрийминг, но нейните потоци не са ограничени само до САЩ и могат да бъдат достъпни в Европа.

Fubo TV има пакети с много разумни цени и голям брой канали за предаване на пряко действие на живо. Можете да гледате действие на NHL на живо по спортния канал BeIN, който е домакин на предавания от официалния оператор на NHL; NBC Sports.

Предавайте NHL онлайн на ESPN

часовник-NHL-он-ESPN

ESPN наистина е един от най-добрите избори за предаване на спортни събития на живо поради качествената си услуга за излъчване, както и HD стрийминг. Феновете на NHL могат да се абонират за онлайн стрийминг услуга ESPN и да гледат всяка игра на живо, а също така могат да бъдат в крак с най-новите актуализации и резултати от новини чрез уебсайта на ESPN.

ESPN обаче предоставя потоци за NHL чрез ESPN +, който е достъпен само в САЩ. За да получите достъп до ESPN + извън САЩ в Канада, Великобритания, Австралия, за да предавате NHL; ще ви трябва VPN. Вземете VPN и се свържете с американски сървър и се наслаждавайте на непрекъснат NHL стрийминг на ESPN.

получите vpn cta

Поток в регионални и извън пазара НХЛ игри?

Извън пазарните игри е термин, често използван в индустрията за излъчване на медии, който означава да осигурява пара на национални лиги или национални лиги с регионални участници в други региони по целия свят, където официалните радио- и телевизионни оператори не излъчват своето съдържание или които не са техните фокусирани пазарни сегменти..

Такива пазарни игри наскоро бяха забранени от NHL и MLB, защото това навреди на доверието и пазарния дял на регионалните / местните радио- и телевизионни оператори. Предаванията на тези събития са ограничени географски и дори на онлайн стрийминг услугите се препоръчва да ограничат достъпа до своите потоци от неоторизирани региони.

Едно нещо, което можете да направите, за да предавате тези събития на живо от ограничени региони, е, че можете да използвате различни онлайн стрийминг платформи като

 1. ДИРЕКТВ Сега
 2. Hulu телевизия на живо
 3. PlayStation Vue
 4. YouTube TV

Тези услуги предлагат на потребителите редица спортни поточни канали и техните потоци могат да бъдат лесно достъпни с помощта на VPN услуга. Можете да се свържете с американски сървър с помощта на VPN и ще имате достъп до излъчванията на събитията на живо.получите vpn cta

Как да заобиколите NHL.tv Blackout

Можете да получите достъп до затъмнението на NHL чрез заобикаляне на гео ограниченията с помощта на VPN. A пита вашия IP и променя вашия действителен IP адрес на IP адреса на VPN сървъра, към който сте свързани.

Ето защо, ако искате да заобиколите затъмняването на NHL.Tv и да го гледате на живо, след това вземете VPN, свържете се с американски сървър и започнете достъп до потоци на живо от всеки регион на света, без да сте изправени пред никаква блокада.

Опаковане всичко

Само с един останал ден в началото на Националната хокейна лига ние предоставихме различни методи за гледане на мачове от НХЛ онлайн. Има един официален метод с официални добавки и има един неофициален метод с добавки на трети страни. Абонаментна такса в размер на 19,99 щ.д. на месец се прилага за официална добавка на Kodi, докато за абонати на трети страни не се прилага абонаментна такса.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map