Как да гледате Игра на тронове сезон 8 на Kodi Leia, Krypton и Jarvis безплатно

8-ми сезон на най-популярното телевизионно шоу в света; Играта на тронове е точно зад ъгъла и свръхмощта е по-висока от всякога. Феновете стават нетърпеливи, тъй като това е последният сезон на това невероятно телевизионно шоу и съдбата на Вестероса и седемте кралства ще се раздели в него.


Ако сте фен на Game of Thrones и се чудите как да гледате Game of Thrones на Kodi, значи сте пристигнали на правилното място. В това ръководство сме обхванали всичко, от което се нуждаете, за да не се сблъскате с никакви затруднения, докато се опитвате да предавате това невероятно шоу.

Последният сезон на Game of trones ще излъчи по HBO на 14 април, а този сезон ще има само шест епизода. Уверете се, че сте готови за стрийминг Game of Thrones Season 8 онлайн, защото не можете да си позволите да пропуснете действието и драмата на този сезон.

Game of Thrones Season 8 Официален трейлър на HBO

Източник: Game of Thrones Official

Как да гледате Игра на тронове сезон 8 на Kodi Leia 18

 1. отворено Коди > Кликнете върху Икона на зъбно колело да отидеш до Настройки > Кликнете върху Файлов мениджър.
 2. Кликнете два пъти върху Добавяне на източник > Ще се отвори диалогов прозорец > Кликнете и въведете това URL адрес: http://legionworldtv.com/zips/ > Кликнете Добре > Име на този източник като MrFreeworld > Кликнете Добре > Кликнете Добре за да затворите диалоговия прозорец.
 3. Върнете се на Главно меню > Кликнете върху Добавки от менюто вляво > Щракнете върху Икона на кутията от горния ляв ъгъл.
 4. Кликнете върху Инсталиране от Zip File > Превъртете надолу в списъка и изберете MrFreeworld > Изберете mrfreeworld.zip > Изчакайте уведомлението.
 5. Кликнете върху Инсталиране от хранилище > отворено MR FREEWORLD > Отидете на Видео добавки > Превъртете списъка надолу и кликнете върху плацента > Hit Инсталирай > Изчакайте уведомлението.

Когато се появи известието, можете да се върнете в главното меню и да получите достъп до тази добавка от секцията за видео добавки.

как да гледате игра на тронове на kodi безплатно

9 Игра на тронове къщи

Как да гледате GoT 8 на версия Kodi Krypton версия 17.6

 1. отворено Коди > Кликнете върху Настройки (Икона на зъбно колело) от лявата колона.
 2. отворено досие мениджър > Кликнете два пъти върху Добавяне на източник опция > Кликнете, където пише <Нито един> и въведете този URL адрес “Http://www.lvtvv.com/repo/” > Кликнете
 3. Назовете медийния източник като „Kodil Repo ‘ > Кликнете Добре > Кликнете Добре отново, за да затворите диалоговия прозорец.
 4. Върнете се в главното меню > Кликнете върху Добавидобавки раздел > Щракнете върху Кутия
 5. Кликнете върху Инсталиране от Zip File опция > Кликнете върху Kodil Repo от списъка > Изберете kodil-1.3.zip > Изчакайте уведомлението.
 6. Сега кликнете върху Инсталиране от хранилище > Кликнете върху Хранилище Kodil > Отидете на Видео добавки папка > Превъртете надолу в списъка и изберете нахлуване > Кликнете Инсталирай > Изчакайте уведомлението.

Как да гледате Игра на тронове на Kodi Jarvis Версия 16 или по-долу

 1. Отворете Kodi > Отидете в Системи > Кликнете върху File Manager > Кликнете два пъти върху Add Source.
 2. Въведете URL адреса http://jesusboxrepo.xyz/repo/ където пише „Няма“ > Сега напишете името на медийния източник „Jukebox“ > След това щракнете върху OK.
 3. Сега се върнете към главното меню на Kodi > Кликнете върху Системи > След това Настройки > Добавки > Инсталиране от zip файл.
 4. Кликнете върху Jesusbox >  Сега намерете и кликнете на repository.jesusboxtv.zip > Изчакайте инсталирането на хранилището.
 5. Инсталиране от хранилище > Кликнете върху хранилището на JesusBox > Видео добавки > Генезис Прероден > Инсталирайте добавката.
 6. Сега посетете основното меню на Kodi > Добавки > Genesis Reborn an Enjoy!

Най-добрата добавка на Kodi Game of Thrones

За да гледате Game of Thrones сезон 8 на Kodi, има различни добавки за коди, различни от Genesis Reborn. Ето списъка с най-добрите Game of Thrones Kodi добавя добавки и излъчвайте епизоди от сезон 8, включително епизоди от предишни сезони:

Най-добрата игра на Kodi на престоли Addons

 1. масово изселване
 2. Gurzil
 3. завет
 4. 123Movies
 5. СОЛИ
 6. Феникс
 7. Specto
 8. Видеоклуб HEVC
 9. Посейдон
 10. светулка

Kodi Game of Thrones субтитри

Може да е много потискащо, когато следвате цялото стъпка по стъпка ръководство за инсталиране на Kodi Game of Thrones 8 addon. Но в крайна сметка, когато епизодът започне да тече, няма субтитри за езика на Дотраки.

Намерихме начин, по който субтитрите на Kodi Game of Thrones могат да бъдат добавени по доста лесен метод. Има два метода, описани, т.е. ръчно и автоматично.

Kodi Game of Thrones субтитри

Метод 1: Инсталирайте ръчно субтитрите Kodi Game of Thrones

 1. Стартирайте Kodi > Кликнете върху Добавки > Сега кликнете върху иконата „Package Installer“ горе вляво> Инсталиране от хранилище > Хранилище за добавки Kodi > Субтитри > Намерете и кликнете върху Subscene.com.как да гледате игра на тронове на kodi със субтитри
 2. Кликнете върху Инсталиране > Изчакайте добавката да се активира > Сега отидете на главното меню на Kodi > Отидете в Настройки > Кликнете върху Настройки на плейъра.игра на трон заместители на kodi
 3. Кликнете върху раздела Езици, посочен вертикално в лявата част на екрана > Можете да промените езика за субтитри, като кликнете върху опцията „Езици за изтегляне на субтитри за“.как да добавите субтитри, за да гледате игра на тронове на kodi
 4. Следващия път, когато гледате епизода „Игра на тронове“ на Kodi, ще можете да видите субтитрите.

Метод 2: Автоматично инсталиране на Kodi Game of Thrones субтитри

 1. Стартирайте Kodi > Отидете на Добавки > Кликнете върху иконата на инсталатора на пакети > Инсталиране от хранилище > Превъртете надолу и кликнете върху Услуги > AutoSubs > Инсталирай.игра на тронове авто субтитри на kodi
 2. Видеоклипът ще осигури абонатите за епизода на Kodi Game of Thrones, когато гледате видеоклипа следващия път.

Как да гледате Игра на тронове на Kodi HD

как да гледате игра на тронове в HD на Kodi

Ако не желаете да правите компромиси с качеството, все още можете да гледате Kodi Game of Thrones на HD, като инсталирате HEVC VideoClub. Той излъчва видеоклипове в HD и както и в 3D качество, които могат да се предлагат в компресиран формат.

Очаквания от Game of Thrones Сезон 8

Трейлърът на Game of Thrones Season 8 наистина предизвика много въпроси и конспирации. Трейлърът показва Джон Сноу и Даенерис, които маршируват заедно с армията си през Уинтерфел, а Аря Старк и Санса Старк изумени, когато видяха драконите да летят над крепостта. Драконите, които летят над Winterfell, е важно нещо, което трябва да забележите, защото нито един дракон не е летял там повече от последните 100 години.

Сам и Бран научиха за истината на Джон Сноу, че той всъщност не е Копеле, а истинският наследник на железния трон. От друга страна, в трейлъра се появи и Тирион Ланистър, който беше много загрижен за връзката на Джон Сноу и Даенерис, който има тревожно изражение. Не можем да преценим от какво се тревожи, тъй като той се появи в трейлъра само веднъж.

Джон Сноу и Daenerys могат да бъдат видени на посещение на забележителни значими места, а ремаркето завършва с коня от Бели Уокърс, пристигащ в крепостта. Едно чувство, което дава този трейлър е, че всички се подготвят за битка и явно е, че е срещу „Белите проходилки“.

Можете да гледате Game of Thrones безплатно на Kodi с горепосочените указания. Но ако трябва да избягвате юридическите проблеми, може да искате да получите Kodi VPN, за да играете на сигурно място.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map