Just Sports Kodi 17.6 – Как да инсталирате Just Sports Addon на Krypton, Jarvis & Firestick

Добавката Just Sports Kodi е изцяло нова добавка на поточно спортно предаване на Kodi, налична в хранилището на UKodi1. Той има страхотен интерфейс и осигурява стрийминг в HD качество. В допълнение, той има списък на спортни канали, които са широко популярни, т.е. BT Sports, beIN Sports, Sky Sports и ESPN. Освен това, той предлага акценти за последните мачове, които сте пропуснали.


Следвайте това ръководство, за да видите как да инсталирате Just Sports addon на съответните си устройства и се наслаждавайте на поточно спортно действие на живо с едно щракване. Също така, не забравяйте да проверите нашето актуализирано ръководство за Kodi Addons.

Просто Спортно хранилище Kodi

Just Sports addon се предлага в хранилището на UKodi1. Репозиторият UKodi1 също получи висока оценка поради многобройните изграждания на Kodi, които има в своята библиотека.

Как да инсталирате Just Sports Kodi Addon на Krypton версия 17.6 и по-нова

Ако използвате Kodi Krypton версия 17.6 или друга версия на Krypton по-ниска от тази, следвайте тези стъпки, за да инсталирате Just sports addon:

 1. отворено Коди > Кликнете върху зъбно колело (Настройки) икона > От това меню щракнете върху досие мениджър > Ще се отвори нов прозорец, щракнете двукратно върху Добави източник опция от лявата колона.как да инсталирате само спортен аддон на kodi
 2. Ще се появи диалогов прозорец и щракнете където пише <Нито един> и въведете това URL http://ukodi1.com/Repo/ и след това щракнете Добре > Сега назовете този URL адрес като UKODI1 и щракнете Добре > Проверете двойно URL и име и след това щракнете Добре за да затворите диалоговия прозорец.как да инсталирате само спорт на kodi kripton версия 17.6 или по-нова
 3. Върнете се в Коди Началния екран > Кликнете върху Добавки от менюто на колоната отляво. как да инсталирате само спорт на kodi jarvis версия 16 или по-нова
 4. Кликнете върху Икона на кутията от горния ляв ъгъл > Кликнете върху Инсталиране от Zip File опция от списъка.как да инсталирате само спорт на kodi firestick
 5. Сега превъртете и изберете UKODI1 от наличните опции > Кликнете върху repository.ukodi1-0.0.5.zip > Изчакайте уведомлението.просто спортно хранилище
 6. След като се появи известието, изберете Инсталиране от хранилище опция > отворено UKodi1просто спорт не работи проблеми с грешки
 7. Отидете на Видео добавки папка > Изберете Просто спорт от списъка > Кликнете Инсталирай.просто световна купа за спортна фифа

Как да инсталирате просто спортни Kodi Addon на Jarvis версия 16 и по-горе

Следвайте тези стъпки, за да инсталирате Just Sports добавка на Kodi Jarvis версия 16:

 1. отворено Kodi Jarvis Версия 16.
 2. Кликнете върху Система > отворено Файлов мениджър.
 3. Кликнете два пъти върху Добавяне на източник > Сега кликнете върху „Нито един’ и въведете това URL, както е http://ukodi1.com/Repo/ > Кликнете Свършен.
 4. Именувайте този URL адрес като UKODI1 > Кликнете Свършен > Кликнете Добре за да затворите диалоговия прозорец.
 5. Върнете се на Коди Начало > Кликнете върху Система > Кликнете върху Добавки раздел.
 6. Кликнете Инсталиране от Zip File > Кликнете върху UKODI1 > Изберете repository.ukodi1-0.0.5.zip.
 7. Кликнете Инсталиране от хранилище > Отидете на UKodi1.
 8. отворено Видео добавки.
 9. Изберете Просто спорт > Кликнете Инсталирай > Изчакайте инсталирането на добавката, ще се появи известие.

Как да инсталирате Just Sports Kodi Addon на Fire Stick

 1. отворено Коди на Fire Stick. Ако не сте инсталирали Kodi на Fire Stick, първо го инсталирайте.
 2. Насочете се към Опции за програмисти > Включете отстраняване на грешки в ADB и приложения от неизвестни източници.

Сега следвайте точно описаната по-горе процедура за инсталиране на Kodi Krypton версия 17.6. Препоръчително е да използвате vpn за firestick с Just Sports Kodi addon. Тъй като този аддон доставя на живо безплатни потоци безплатно, което може да доведе до известия за авторски права.

Просто спортни Kodi Изтегляне

 1. Изтегли UKodi1 Zip файл на вашето устройство
 2. Кликнете върху Добавки > Кликнете върху Икона на кутията > Кликнете Инсталиране от Zip файл > Разгледайте системата и отворете изтегления zip файл, т.е.. repository.ukodi1-0.0.5.zip > Изчакайте уведомлението.
 3. Кликнете върху Инсталиране от хранилище > отворено UKodi1 > Отидете на Видео добавки > Изберете Просто спорт > Кликнете Инсталирай.

Просто Спортни отзиви Kodi Addon

Just Sports addon on kodi получи висока оценка от потребителите в различни социални медийни платформи. Не успяхме да намерим никакви отрицателни коментари, изпратени от никой потребител. Ето някои доказателства за споделяне на опита си от потребители:

просто спортни прегледи

Този човек не просто похвали добавката, но и я сравни и оцени над една от най-популярните спортни добавки Kodi; Спортен дявол.

просто спортни reddit отзиви

Този потребител обаче сподели опита си от използването на Just sports addon на Fire Stick и той изглежда е спорен с опита. Това е чудесно нещо, което трябва да знаете.

Просто спортни алтернативи Kodi

За Kodi има много спортни добавки и някои от тях могат да се състезават с Just Sports. Тези вълнуващи спортни добавки могат да предоставят мачове на живо, както и акценти от спортни събития.

 1. SportsDevil Sports Addon 
 2. Футбол Днес Спорт Адон
 3. Skynet Sports Addon
 4. cCloud Sports Addon

Просто спорт Kodi не работи / грешки / проблеми

Не можа да се свърже с хранилището

Това е много основна грешка, която няма нищо общо с хранилището. Това се случва, ако адресът на източника не е въведен правилно или има проблем с интернет.

Fix

Проверете отново URL адреса на източника и се уверете, че сте го въвели правилно. Второ, уверете се, че сте поставили преден наклон (“/”) в края, без място след това. Опитайте да направите това и грешката няма да се появи отново.

Заключителни думи

Just Sports addon е невероятно допълнение към общността на Kodi, тъй като има голям потенциал заради своята производителност и надеждност. Разрешаването на потребителите не само да предават игрите на живо, но и да наблюдават акцентите на играта е чудесно нещо. Такива неща, които осигуряват удобство на потребителите, са това, което те предпочитат да имат във всяка добавка.

Just Sports Kodi addon получава някои положителни отзиви от потребителите и няма да намерите някой, който да критикува тази добавка. Ето защо ви препоръчваме да изпробвате тази добавка Kodi за нуждите си от поточно предаване, но в същото време ви препоръчваме да използвате надеждна VPN услуга, за да можете да защитите вашата вградена свобода.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map