Jailbreak Firestick: 100% работно решение за FireStick устройство през 2020 г.

FireStick е най-предпочитаното поточно устройство в целия свят и е толкова очевидно, заради качеството на поточното предоставяне. Въпреки това, цената, която потребителите трябва да платят, е доста тежка и затова много потребители избират опцията да Jailbreak FireStick или просто да получат безплатен VPN за firestick Kodi. Не пропускайте нашето крайно ръководство за Kodi Addons.


Какво означава за Jailbreak FireStick?

Amazon FireStick е новаторско развлекателно устройство, което направи революция в онлайн поточната индустрия за миг. Откакто FireStick излезе, голям брой хора, които са гледали телевизия, са преминали към него и защо не биха го направили? Да можеш да предаваш всички любими предавания и филми през едно устройство и с едно кликване е нещо, което всеки иска.

Амазонка-firestick-банер

Едно обезкуражаващо нещо за FireStick обаче е, че потребителите трябва да плащат абонаментни такси за услугите, които FireStick предлага. Тези абонаменти струват много високо, когато се натрупат и това е нещо, което обезценява FireStick.

Ето защо потребителите са склонни да Jailbreak своите FireStick устройства. Затвора, счупващ FireStick, означава да инсталирате безплатен софтуер за стрийминг на медии. Разбиването на затвора не е незаконно и може да стане много лесно в рамките на няколко минути. Обикновено потребителите на FireStick джейлбрейк своите FireStick устройства, за да инсталират Kodi, който е върха на линията софтуер за стрийминг с отворен код.

Kodi не е предварително инсталиран и не може да бъде инсталиран директно на FireStick, следователно е необходимо трето приложение, за да инсталирате Kodi на FireStick. Пълната процедура за инсталиране на Kodi на FireStick ще бъде разгледана по-късно в ръководството.

Как да Jailbreak Firestick 2020?

Има два начина за разбиване на затвора FireStick:

1. Чрез ES File Explorer

 1. Стартирайте своя FireStick > Отидете в Amazon App Store >Щракнете върху търсене и напишете „ES File Explorer“ > щракнете върху ES File Explorer от резултатите от търсенето.
 2. Кликнете за изтегляне > Приложението ще бъде изтеглено и инсталирано на вашето устройство.
 3. След инсталирането щракнете върху „Отвори“ и приложението ES File Explorer ще бъде готово за използване.

2. Чрез приложението Downloader

 1. Пусни си FireStick приспособление > Отидете на Настройки
 2. Кликнете върху Устройство > Кликнете върху Опции за програмисти.
 3. Кликнете върху АктивиранеПриложения от неизвестни източници” > Кликнете върху „Включи“.
 4. Кликнете и “Обърнете На ADB Отстраняване на грешки “ > Сега „Активиране на неизвестни източници“.
 5. Сега се върнете към главното Настройки
 6. Кликнете върху Предпочитания > Сега деактивирайте Рекламен идентификационен номер.
 7. Върнете се в FireStick Началния екран.
 8. Кликнете върху лентата за търсене и потърсете Downloader .
 9. Кликнете върху “Downloader”От резултатите от търсенето.
 10. Сега кликнете върху Изтегли икона и изтеглянето ще започне.
 11. Приложението ще се инсталира автоматично след приключване на изтеглянето.
 12. Отворете приложението след инсталирането.

Jailbreak FireStick с компютър

FireStick и PC имат женски HDMI портове, което означава, че потребителите не могат да изпълняват джейлбрейк в FireStick през компютър или лаптоп.

Джайлбрейк канали на Firestick и приложения за джейлбрейк Firestick

Джайлбрейк канали на Firestick

Най-хубавото на FireStick е, че той ви предлага разнообразието от всички най-добри канали и приложения от цял ​​свят и всичко е на едно кликване. Ето списък на някои от най-добрите приложения и канали за firestick по отношение на техните жанрове и региони:

Кабелни канали на разположение на FireStick

ABC NewsHuluПопулярна наука
НетфликсДисни Джуниървърба
Sling TVCBSБиблейски видеоклипове
пуканеФилми навсякъдеЕжедневно движение
Хрупкава ролкаWSJ LiveQFQ.Tv
HBO СЕГАAT&T U-стихYahoo
Гледайте ESPNCBS NewsТелевизионно шоу
Гледайте HGTVДискавъри ЧанълYouTube
CBS пълен достъпWWE мрежаОтбранителна телевизия
Гледайте хранителната мрежаBETOm Nom Toons
BBC NewsCBS Sports

Най-доброто приложение за времето на FireStick

 1. Прогноза, Радар & Приложение за предупреждения

Спортни канали и приложения на FireStick

 1. SET TV IPTV
 2. Mobdro
 3. Гледайте ESPN

Музикални приложения на FireStick

 1. издърпвам
 2. Spotify

Можете да използвате всички тези приложения според вашите нужди; някои от тях са платени приложения, докато други са безплатни приложения и канали.

Незаконен или легален Jailbreak FireStick?

Jailbreak е просто име, дадено на процедурата за промяна на устройството FireStick, което е законно. Няма правни последици за потребителите, които да следват при счупване на FireStick устройство, тъй като естеството на персонализиране, което може да се извърши, не противоречи на указанията за поверителност.

Софтуерът или приложенията, които инсталирате и използвате за стрийминг след изпълнение на джейлбрейк, може да попаднат в закони за нарушаване на поверителността. Jailbreak е процедура, която обикновено се осъществява от любителите на поточно предаване и потребителите на FireStick, защото те искат достъп и безплатно предаване на съдържание, което не може да бъде направено с фабрично конфигуриран FireStick.

Ако софтуерът, който използвате след като разбиете устройството си FireStick, грабне безплатни потоци и участва в пиратство, тогава използването на такива приложения е незаконно. Най-разпространеният софтуер, за който потребителите извършват джейлбрейк, е Kodi и неговия легален, който е софтуер с отворен код и след това потребителите инсталират безплатни добавки на Kodi (добавки на Kodi на трети страни), които участват в пиратството. По този начин използването на такъв софтуер се счита за незаконно, но наличието на джейлбрейк FireStick не е незаконно.

Jailbreak FireStick Kodi

Както споменахме по-рано, най-често използваният софтуер на джейлбрейк FireStick е Kodi, защото осигурява достъп до най-доброто и висококачествено съдържание чрез своите добавки и е безплатен. Kodi не може да бъде инсталиран директно на FireStick, поради което потребителите изпълняват метода Jailbreak. След като инсталирате Kodi на Firestick, можете да деблокирате потоците му с безплатния VPN за стик Kodi Fire.

Има повече от 20 милиона потребители на Kodi по целия свят и можете да си представите, че от тези 20 милиона ще има и значителен брой потребители на FireStick. Хората избират да използват Kodi на FireStick поради удобството и забавлението в паренето, което осигурява FireStick устройство. Кой не би искал да има безплатно висококачествен филм на Kodi на неговия HD смарт телевизор, като просто включи устройство към него.

За да инсталирате Kodi на устройството си FireStick или да потърсите помощ във всеки случай, свързан с Kodi на FireStick, просто вижте ръководството „Как да инсталирате Kodi на FireStick“. Тя има всеобхватни познания за всички грешки и поправки.

Jailbreak FireStick Terrarium

jailbreak firestick Terrarium tv

Terrarium TV беше революционното приложение, което промени лицето на безплатни потоци по целия свят на Android устройства. Това беше копие на Popcorn Time по начин, но работи много по-добре от това, докато изчезна преди време без причина..

Terrarium TV направи по-добра възвръщаемост и Terrarium TV все още присъства онлайн и може да се инсталира лесно на различни устройства като Android, iOS, FireStick, Windows PC и др. Terrarium TV предлага на потребителите всичко, което биха могли да пожелаят, и то е безплатно.

Телевизорът Terrarium обаче е под законния радар, тъй като се смята, че участва в пиратство и нарушаване на авторски права. Следователно използването на Terrarium TV може да застраши правните ви ситуации и да ви изпадне в дълбоки проблеми.

Следвайте тези стъпки, за да инсталирате Terrarium TV на FireStick

 1. Отвори си FireStick > Кликнете върху Настройки > Кликнете Система > Отидете на Опции за програмисти > Активирайте приложенията от неизвестни източници.
 2. Върнете се в дома си на FireStick > Щракнете върху търсене и напишете „ES File Explorer” > Кликнете върху ES File Explorer оформете резултата от търсенето и го изтеглете.
 3. След като инсталирате приложението, отворете го > Кликнете Инструменти > Кликнете върху Мениджър на изтеглянията > Кликнете върху „+ нов“.

Въведете следните подробности в диалоговия прозорец

Път: http://bit.ly/TTV1910

Име: ttv198

 1. Кликнете Свали сега.
 2. След като го изтеглите, щракнете Отворете файла.
 3. Кликнете върху „Инсталирай.

Там на вашия FireStick е инсталиран Terrarium TV, сега можете да се наслаждавате на безпроблемно стрийминг и то е безплатно.

Често задавани въпроси за Jailbreaking Firestick

 Какво можете да направите с Jailbroken Amazon FireStick?

Jailbroken FireStick може да се използва за безплатно предаване на висококачествено съдържание, без да плащате нищо чрез различни канали и приложения, достъпни онлайн.

 Какви канали можете да получите безплатно с FireStick?

Можете да получите следните безплатни канали на своя FireStick, за да се насладите на забавлението, което желаете:

 1. Терариум телевизор
 2. Плутонов телевизор
 3. FreeFlix HQ
 4. Mobdro
 5. YouTube
 6. Spotify

 Има ли месечна такса за FireStick?

Не, няма такава месечна такса за самия FireStick, но има абонаментна такса за каналите и приложенията, които са на разположение FireStick.

 Какво прави FireStick?

FireStick е устройство за свързване и възпроизвеждане на стрийминг, което може да се включи във вашия смарт телевизор, което ви позволява да предавате филми и друг развлекателен носител през неговите приложения и канали, като плащате определена абонаментна такса.

Заключителни думи

FireStick несъмнено е невероятно нещо, което сте, ако сте изрод с развлечение и стрийм маниер. Тя ви позволява да имате целия свят на забавления на дланта. Приложенията, налични на FireStick, предоставят HD качество на съдържанието и безпроблемно поточно изживяване.

Друго страхотно нещо за FireStick е, че за разлика от други стрийминг устройства, то не изисква никакви ощипвания от време на време. Фактът обаче, че потребителите трябва да плащат за всеки и всичко, което е на разположение с него, е нещо, което кара любителите на стрийминга да не искат да го купуват.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map