Изходът не работи – с актуализирани корекции (2020)

Exodus Kodi добавка беше една от най-популярните добавки на Kodi поради своите висококачествени връзки за високо качество и най-новото предоставяне на съдържание. Тази добавка управлява общността на Kodi дълго време, докато нейният разработчик обяви, че няма да бъде актуализиран повече.


Е, това беше преди повече от година и откакто спря да се актуализира, потребителите започнаха да полудяват по него.

Много вилици Exodus Kodi започнаха да изскачат, като имат подобен интерфейс и функционалности. Обаче нито един от тези репликирани добавки на Kodi не е бил в състояние да замести или да се конкурира с Exodus Kodi addon.

Exodus Kodi addon беше заменен от Covenant Kodi addon, за който се казваше, че е разработен от същия екип и има същите характеристики, тъй като беше и вилица. Независимо от това, този невероятен добавка на Kodi заедно със своя разработчик трябваше да ухапе праха поради правно уведомление от MPA.

Ексклузивни специални оферти за KodiVPN.co 2020
PureVPN

 US $ 10.95 US $ 2.91Per месец

Вземете тази сделка

surfshark

US $ 11.95 US $ 1.99Per месец

Вземете тази сделка (3 месеца безплатно)

Ivacy

 US $ 9.95 US $ 2.75Per месец

Вземете тази сделка

Прераждане на Изход Коди Адон

Алилуя! Exodus Kodi Addon започна да работи отново и това връщане изобщо не се очакваше. Kodi Exodus се появи с актуализирана библиотека и работи доста добре. Потоците са с високо качество и има потоци от 4k качество и за някои заглавия на съдържанието.

Това повторение на добавката Exodus Kodi е непредвидено, тъй като никой в ​​общността не го е предвидил. Вилиците за изход се появяват почти всяка седмица и се изключват със същото темпо.

Затова всички си мислеха, че добавката Exodus Kodi и нейния предшественик добавка за Covenant Kodi са изчезнали завинаги.

Вече не!

Сега, когато Exodus Kodi е отново в играта, можете да го изтеглите и инсталирате по същия метод, който използвате, за да го инсталирате по-рано. Вижте моето ръководство „Как да инсталирам Exodus Kodi“, което има множество обяснени опции за инсталиране на Exodus addon.

Грешки и поправки

Сега, когато добавката Exodus Kodi е актуализирана и работи перфектно, не бива да чувате за това коди добавката да не работи.

Въпреки това, тъй като това е добавка на Kodi от трета страна, може да се сблъскате с някои грешки и блокади, но ако следвате горепосоченото ръководство, има обсъдени грешки и корекции на Exodus Kodi..

Това трябва да ви помогне да поддържате Exodus Kodi да работи и да се отървете от всички онези изходи Kodi, които не излъчват поточни проблеми.

Въпреки това има няколко неща, които трябва да обмислите да направите, ако се сблъскате с някакви проблеми:

1. Актуализирайте вашата добавка

Ако се сблъскате с някакви проблеми с поточната добавка или не можете да намерите най-новите потоци, тогава просто актуализирайте вашата добавка, като изпълните следните стъпки:

 1. Заредете Kodi на вашето устройство
  Актуализирайте Exodus Kodi
 2. Отидете в менюто Добавки
  Изходът Kodi Addon не работи актуализация
 3. Кликнете върху раздела Видео добавки
  Актуализирайте Exodus Kodi
 4. Превъртете надолу в списъка и щракнете с десния бутон върху Exodus > Щракнете върху Информация > Ще се отвори нов прозорец
  Информация за Exodus Kodi
 5. Щракнете върху Актуализиране и изберете източника на хранилище > Изчакайте известието
  Изход при актуализация на Kodi

2. Използвайте VPN

Тъй като Exodus Kodi е добавка за стрийминг на филми и телевизионни предавания, цици скраппери донасят връзки чрез различни доставчици в мрежата. Много от доставчиците имат гео-ограничени потоци, до които може да се стигне само от определени региони.

Потребителите на Kodi не могат да използват тези потоци, ако не са в тези региони. Следователно, VPN е необходим, за да заобиколи гео ограниченията и да получи достъп до многобройни висококачествени потоци.

Можете да изберете най-добрия VPN за Kodi и да го инсталирате, за да подобрите вашето поточно преживяване, като запазите и вашата поверителност. Най-добрата част за Kodi е, че можете да имате VPN връзка, интегрирана чрез VPN добавки и VPN мениджър.

3. Изчистване на кеша на добавките

Ако добавката се забавя или не изпълнява потоци, въпреки че се показва в библиотеката, след това изпълнете следните стъпки:

 1. Отворете Kodi > Кликнете върху раздела Добавки
 2. Отидете на Добавки за видео > Изберете Изход > Кликнете върху Инструменти
 3. Сега кликнете върху опцията Изчисти доставчиците > Щракнете върху Да
 4. Сега кликнете върху опцията Изчистване на кеша > Щракнете върху Да

Там почиствате кеша си, рестартирайте Kodi и той трябва да работи гладко.

заключение

Вярвам, че това ръководство би било полезно за вас, тъй като много от потребителите на Kodi все още не знаят за връщането на добавката Exodus Kodi. Връзката към ръководството за инсталиране вече е предоставена по-горе, така че не е нужно да се притеснявате как да инсталирате Exodus на Kodi.

Ще намерите блогове онлайн, които ви предлагат да актуализирате вашата графична карта и други периферни устройства, но повярвайте ми, че не е полезно. Тези неща нямат нищо общо с добавката, така че не си падайте за тях.

Уверете се, че опитате тази добавка Kodi, ако не сте я използвали преди. Със сигурност ще харесате тази добавка, защото очевидно има причина тази добавка да е била уважавана и популярна.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map