Echo Wizard Kodi 17.6 – Как да инсталирате на Krypton, Jarvis, Firestick в 7 лесни стъпки

Update: Echo Wizard вече не е налице поради претенции за авторски права. Това доведе до падането на много най-добри магьосници по коди, популярни добавки за Kodi, най-добрите хранилища за коди, включително Echo Wizard. След пристигането на Световното първенство на FIFA 2018 се препоръчва да се инсталират спортни добавки, които да предават онлайн световната купа на FIFA.


Не сте ли се чудили всички да инсталирате отделни компилации и теми, които отнемат малко време и забързват едновременно? Какво става, ако можете да получите всички популярни надстройки и ехо добавки в рамките на един инсталационен процес? Тук, в това ръководство, ние предоставяме подробен процес стъпка по стъпка как да инсталирате Echo Wizard на Kodi. Затова четете нататък!

Какво е съветникът за ехо?

Echo Wizard представя колекция от надстройки, теми и ехо добавки, където можете да намерите най-добрите добавки на Kodi за гледане на филми, телевизионни предавания, спорт на живо и други канали за забавление. Освен това разполага с голямо разнообразие от инструмент за поддръжка, който поддържа вашия Kodi в най-добро състояние, предотвратявайки бавното поточно предаване на видеоклипове.

Ето ръководството за инсталиране на Echo Wizard:

Как да инсталирате Echo Wizard на Kodi Krypton Версия 17.6

 1. хвърлям Коди от вашата система > Кликнете върху Настройки икона (поставена в горната част на екрана) > Изберете Файлов мениджър.Как да инсталирате Echo Wizard на Kodi Krypton Версия 17
 2. Кликнете два пъти Добавяне на източник > Ще се появи поле, в което трябва да кликнете ‘Нито един’ > Въведете URL адреса http://echocoder.com/repo/ > Сега кликнете Добре > Въведете име за източник на медия „Помощник за ехо“ > Кликнете Добре.zip файл на съветника за ехо
 3. Сега трябва да се върнете към Начален екран на Kodi като се удари на Бутон за връщане назад клавиш на клавиатурата си няколко пъти > Кликнете върху Добавки > Сега кликнете върху Инсталатор на пакети икона в горния ляв ъгъл.ехо съветник аддон
 4. Кликнете върху Инсталиране от Zip File > Намерете и кликнете върху Съветник за ехото > repository.echo-1.0.4.zip > Изчакайте инсталирането на хранилището.настройка на съветника за ехо на kodi
 5. Сега кликнете върху Инсталиране от хранилище > Отидете на Ехо хранилище > Програмни добавки > Съветник за ехото > Кликнете Инсталирай.Настройки за еко съветник
 6. Сега изчакайте инсталирането на добавката Echo Wizard.
 7. от Главно меню на Kodi > Отидете на Добавки > Програмни добавки > Съветник за ехото > Насладете се на всички инструменти, включени в Echo Wizard.

ехо съветник на kodi

Как да инсталирате Echo Wizard на Kodi Jarvis версия 16 или по-ниска

 1. Стартирайте Kodi > Отидете в Система > Файлов мениджър > Кликнете два пъти върху Add Source.
 2. Ще се появи поле с щракване ‘Нито един’ > Въведете URL адрес http://echocoder.com/repo/ > Щракнете върху OK > Въведете име „Съветник за ехо“ > Щракнете върху OK.
 3. От началния екран на Kodi отидете на System > Добавки > Инсталиране от Zip File > Съветник за ехото > repository.echo-1.0.4.zip.
 4. Отидете на Инсталиране от хранилище > Ехо хранилище > Програмни добавки > Съветник за ехото > Инсталирай.
 5. Начален екран на Kodi > Добавки > Програмни добавки > Съветник за ехото > Наслади се!

Echo Wizard Download

За да изтеглите директно хранилището Echo Wizard на Kodi, трябва да щракнете тук и да следвате стъпките за това как да инсталирате съветника за ехо, подчертан по-долу:

 1. Изтеглете Echo Repository във вашата система.Echo Wizard Download
 2. Отворете Kodi > Кликнете върху Добавки > Икона за инсталиране на пакети > Инсталиране от Zip File > Навигирайте файла, който сте изтеглили във вашата система.
 3. Изберете Инсталиране от хранилището > Ехо хранилище > Програмни добавки > Съветник за ехото > Инсталирай > Наслади се!

Как да инсталирате Echo Wizard Kodi на Fire Stick

 1. Инсталирайте Kodi на Fire Stick.
 2. отворено Коди на Fire Stick
 3. Отидете на Опции за програмисти > Включете отстраняване на грешки в ADB и приложения от неизвестни източници.
 4. Останалата част от процедурата за инсталиране на рекламата е точно както е разработена по-рано за инсталирането на тази добавка в Kodi Krypton.

Echo Wizard / Echo Coder Repository не работи / грешки / проблеми

Няма наличен поток

Докато се опитвате да получите достъп до всяко съдържание след инсталирането, може да изскочи грешка, заявяваща „Няма налични потоци“. Потребителите на видео добавки обикновено срещат тази грешка. Или причината за тази грешка може да бъде кешът на добавката, която може да е пълна, или добавката трябва да бъде актуализирана, така че да може да вземе някои доставчици.

Fix

За да разрешите този проблем, първо актуализирайте своето хранилище за добавки или опитайте да инсталирате отново добавката от актуализирано хранилище. Можете също да опитате да изчистите кеша си; това може също да реши грешката.

Инсталирането на зависимостта не бе успешно

Това е много рядка грешка и се появява само ако в хранилището липсват някои файлове или ако хранилището е остаряло или е било изключено.

Fix

Преди да инсталирате добавка, първо проверете дали източникът на хранилище за добавки е активен. Второ, уверете се, че хранилището, което използвате, има актуализираната версия на добавката.

Echo Wizard Kodi не работи

Echo Wizard беше достъпен преди това в TDB Repo. Но тъй като е създал свой собствен хранилище, той се е преместил в хранилището на Echo Wizard. Echo Wizard ще продължи да работи, докато не бъде издадена нова актуализация от Echo Wizard. След като бъде пуснат, съветникът ще спре да работи върху предишното си хранилище. Затова много потребители на Kodi се оплакват от „Echo Wizard не работи“.

Fix

За да накарате Echo Wizard да работи безпроблемно, трябва да деинсталирате TDB Repository и Echo Wizard. След това трябва да инсталирате отново Echo Wizard от Echo Repository, точно както стъпките, които споменахме в това ръководство. Ще можете да разрешите проблема.

Алтернативи на ехо съветника

Поради изключването на популярни хранилища и магьосници поради нарушаване на авторски права, има вероятност Echo Wizard да попадне и под проверка на правоприлагането. Това може да попречи на Echo Wizard да работи правилно.

Затова изброихме 3 замествания на Echo Wizard, които имат потенциал да доведат до общността на Kodi след неговото отпадане:

 1. Помощник на Арес
 2. Върховен съветник за изграждане
 3. Wookie Wizard

Да опаковаш нещата

Echo Wizard ви осигурява всички най-нови компилации, теми и добавки за ехо с едно парче инсталация. След това можете да гледате филми, телевизионни предавания и спорт и всичко останало, безпроблемно. В това ръководство предоставяме подробности за това как да инсталирате Echo Wizard на Kodi. Ние също изброихме алтернативите за Echo Wizard, само в случай, че Echo Wizard попадне на органите на реда.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map