Достъп до Netflix САЩ и гледайте телевизионни предавания, гледайте филми онлайн от Netflix US Library

Netflix е най-пристрастяващата развлекателна услуга в днешния свят. След като го преживеете, не можете да избягате от чара му и ще продължите да жадувате за още. Причината е, че има неустоимо съдържание, което потребителите не могат да спрат да стриймират.

Netflix има своята сервизна мрежа, разпространена в 190 графства и във всеки регион, Netflix има различна библиотека със съдържание. Въпреки това, най-атрактивната и завладяваща библиотека на Netflix е на САЩ, тъй като много високо популярни предавания и филми са достъпни само в библиотеката на Netflix USA.

В библиотеката на Netflix USA има определени заглавия на съдържание, които не могат да бъдат достъпни от никой друг регион, тъй като те са гео ограничени.

Расизъм или етническа дискриминация?

Не! Това няма нищо общо с подобни негативни неща, но действителните причини за тези ограничения са законовите обвързвания на разпространителите на съдържание и политиките за поверителност. Тези разпоредби ограничават Netflix да разпространява съдържанието си допълнително в други региони.

Какво е Netflix USA?

Netflix USA е най-невероятната Netflix библиотека сред всички други Netflix библиотеки, защото има много очарователни заглавия на съдържанието, които не са достъпни в други региони. Някои от предаванията, които се предлагат в библиотеката на Netflix US са:

 1. Пени Страшен
 2. Колекция от съдебномедицински досиета
 3. Ред и законност
 4. The Fosters
 5. Престъпни умове

Това са някои от най-популярните предавания в Netflix, ограничени само до САЩ, но стриймери по целия свят искат да ги гледат.

Netflix USA се счита за най-голямата библиотека със съдържание сред всички библиотеки на Netflix, но според фактите най-голямата библиотека е на Netflix Япония по отношение на броя на заглавието на съдържанието. Независимо от това не става въпрос само за заглавията на съдържанието, но и за качеството и популярността на съдържанието в световен мащаб.

Заглавията на съдържанието, присъстващи в библиотеката на Netflix в САЩ, са популярни по целия свят, въпреки че са гео ограничени. Потребителите са добре запознати с тези предавания и използват техники за обръщане за достъп до такова ограничено съдържание от извън САЩ.

В случай, че имате нужда от помощ с Netflix, можете да посетите страницата за помощ на Netflix или да се обадите на помощта на Netflix, т.е.. 800-585-8131.

Как да вземем американския Netflix от всяка точка на света?

Досега щяхте да вземете ясна представа за какво е Netflix USA и защо е толкова популярна по целия свят.

Но имате ли идея как да получите достъп до него от всеки друг регион?

Е, ако имате достъп до Netflix от друг регион, различен от САЩ, няма да можете да намерите съдържанието, налично в библиотеката на САЩ, поради гео ограниченията.

Първите идеи, които ще се появят в ума ви, са да изпробвате прокси услуга или безплатен VPN!

Но почакай! Това вече няма да работи, като дава грешка „Netflix VPN не работи“!

Тези дни отдавна отминаха, когато деблокирането на Netflix чрез прокси сървъри и безплатни VPN мрежи беше опция. Netflix забеляза това решение и излезе със силна блокираща VPN услуга, за да спре подобни шенагигани.

Означава ли това, че вече нямате достъп до библиотеката на Netflix US?

Не! Можете да заобиколите гео ограниченията много лесно, но само с помощта на висок клас VPN доставчик. Това е така, защото доставчикът на VPN от висок клас ще криптира добре вашия трафик и ще маскира вашият IP перфектно, без да има течове в DNS.

Добрият VPN е необходим, тъй като анонимността има голямо значение и това не може да се постигне чрез безплатни VPN услуги и прокси сайтове. Изберете надеждна VPN услуга и влезте в библиотеката на Netflix US без никакви излишни.

Ето няколко VPN доставчици, които можете да използвате за достъп до Netflix (изпробван и тестван):

 1. NordVPN Neflix
 2. PureVPN
 3. ExpressVPN за Netflix
 4. SurfShark
 5. CyberGhost

Аз лично се опитах да дойда до библиотеката на Netflix в САЩ с всички тези доставчици на VPN и мога да ви уверя, че всички те работят перфектно. За повече информация относно доставчиците на VPN можете да посетите най-добрия блог за VPN за Netflix и да се уверите сами. Предоставих всички подробности, заедно с резултатите от скоростта.

Процедурата за получаване на американския Netflix от всяка точка на света, просто следвайте тези стъпки:

 1. Регистрирайте се / абонирайте се за всеки споменат по-горе VPN доставчик.
 2. Изтеглете и VPN клиента или разширението на браузъра на вашето устройство
 3. Отворете PVN клиента и влезте в акаунта си, като използвате идентификационните данни, които сте регистрирали.
 4. Свържете се с всяко местоположение на сървъра в САЩ.
 5. Отворете браузъра си и отворете Netflix.
 6. Търсете всяко заглавие на съдържанието, което не е налично във вашия регион, напр. Пени ужасно.

Там имате достъп до пълната библиотека на Netflix US, насладете се!

Netflix планове

Много хора критикуват факта, че имате абонаментна такса за използване на Netflix и някои от тях не разбират защо. Попаднах на теми, които твърдят, че торентите са по-добри от Netflix, но изглежда, че тези хора не знаят чара и качеството на съдържанието, присъстващо в Netflix.

Netflix таксува разумна цена, а качеството на съдържанието и скоростта на потока са невероятни. Освен това няма скрити такси или допълнителна такса за използване на функции. Пакетите са достатъчно ясни, за да разберат, тъй като всички пакети имат своите характеристики, изброени съответно.

Ето разбивка на плановете на Netflix на различни региони:

областОсновен пакетСтандартен пакетПремиум пакет
Съединени щатиСАЩ $ 7,99САЩ $ 10,99САЩ $ 13,99
Великобритания£ 5.99£ 7.99£ 9.99
КанадаCA $ 9.99CA $ 13.99CA $ 16.99

Колко струва Netflix в САЩ?

Цената на плановете на Netflix със съответните им характеристики е следната:

ОсобеностОсновенстандартPremium
Месечна ценаСАЩ $ 7,99САЩ $ 10,99САЩ $ 13,99
Предлага се HDНедада
Наличен е Ultra HDНеНеда
Екрани, които можете да гледате едновременно124
Гледайте на вашия лаптоп, телевизор, телефон и таблетдадада
Неограничен брой филми и телевизионни предаваниядадада
Отказ по всяко времедадада
Първи месец безплатнодадада

Netflix предлага разумна цена за всички потребители и това е причината много потребители да изберат тази услуга.

Как да получите Netflix US във Великобритания?

Самата библиотека на Netflix във Великобритания е много добра, но не е конкурентоспособна на библиотеката на Netflix в САЩ. Достъпът до САЩ Netflix от Обединеното кралство не е голяма мъка и може да се направи лесно чрез VPN.

Просто се абонирайте за доставчик на VPN, изтеглете клиентското му приложение и го инсталирайте на вашето устройство. Отворете приложението след инсталирането и влезте в акаунта си, като използвате идентификатора и паролата, предоставени ви от доставчика.

Свържете се със сървър в САЩ от списъка на предлаганите сървъри и отворете вашия уеб браузър. Отидете на Netflix.com и влезте в акаунта си. Ще видите всички американски заглавия за съдържание на Netflix там и ще можете да запарите някое от тях, ако използвате добра VPN услуга.

Най-новите филми и телевизионни предавания в Netflix САЩ

Ето някои от най-новите и актуални филми и телевизионни предавания, нови в Netflix USA, на които можете да се насладите в САЩ:

 1. Просто десерти на Zumbo
 2. Brotherhood of Blades II: Infernal Battlefield
 3. Сблъскащи се микрофони с Джеф Рос & Дейв Ател
 4. Операция Червено море
 5. Харолд и Лилиан: Холивудска любовна история

Топ 11 филма и предавания, които да гледате в Netflix в момента

Насладете се на гледане на филми и телевизионни предавания в Netflix САЩ и поддържайте силната си забавна игра:

 1. Minecraft: Story Mode
 2. Короната
 3. Ex Machina
 4. ненаситен
 5. бебе
 6. Превключвателят Princess
 7. My Little Pony Friendship Is Magic: Най-добрият подарък някога в Netflix USA
 8. iZombie
 9. Целувката
 10. Дива дива страна
 11. Забележка за смъртта

заключение

Манията за Netflix завладя света от бурята и защо не, тя има най-доброто съдържание за развлекателни ярости и висококачествено стрийминг услуги. Ще се натъкнете на хора, които искат методи за достъп до библиотеката на Netflix US, тъй като съдържанието винаги е ново в Netflix USA. Ето защо потребителите избират да използват Netflix USA VPN.

Netflix USA има филми, които са недостъпни извън региона и това е, което другите смятат за малко обезпокоителни, за да бъдат честни. Потребителите искат да гледат най-доброто налично съдържание онлайн и знаейки факта, че не могат да получат достъп до американската библиотека, затова много потребители избират VPN мрежи.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this