22 най-добри сгради на Kodi за април 2020 г. – [с инсталационна процедура]

BEST-Kodi-назидава


След като инсталирате Kodi, не можете да спрете да изследвате все повече и повече с него. Персонализирането му с една от най-добрите надстройки Kodi подобрява потребителското изживяване и го извежда на ново ниво.

Причината са добавките за Kodi, които се инсталират в рамките на компилацията. Създаването на Kodi не е официално и се прави от разработчици на трети страни.

Тя дава възможност на потребителите да се наслаждават на нов интерфейс и да имат достъп до любимите си добавки, без да ги инсталират една по една. Добро изграждане би имало и спортни добавки, които ще ви позволят да предавате много спортни действия.

Силно препоръчително е обаче да използвате VPN, поддържан от Kodi, за да поддържате поверителността си и да стоите далеч от шпионските очи.

Ексклузивни специални оферти за KodiVPN.co 2020
PureVPN

 US $ 10.95 US $ 2.91Per месец

Вземете тази сделка

surfshark

 US $ 11.95 US $ 1.99Per месец

Вземете тази сделка (3 месеца безплатно)

Ivacy

 US $ 9.95 US $ 2.75Per месец

Вземете тази сделка

Процедурата за инсталиране на компилация е почти подобна на инсталирането на добавка. Налични са многобройни компилации онлайн, от които можете да изберете най-добрите построения на Kodi според вашите нужди. Всеки потребител има собствено изискване и за това той може лесно да търси, изтегля и инсталира подходяща Kodi build.

Това каза, че най-голямото притеснение е големият размер на сборката и количеството памет, която тя улавя, когато е инсталирана. В крайна сметка издува темп файла / кеша и започва да създава изоставане в потоците и използването на системата.

Тези проблеми дразнят потребителите, но кой е виновен. Ето защо, за да ви помогнем, ето пълен наръчник за най-добрите изграждания на Kodi.

Contents

Без ограничения магията е най-добрата версия на Kodi за април 2020 г. Според резултатите от проучването KodiVPN

не срокове-магия-натрупване е най-най-добре Kodi-билд

No Limits Magic build е силно препоръчително изграждане в общността на Kodi заради атрактивния, но прост интерфейс. Всички добавки, които предоставя No Limits Magic build работят, функционират и това е, което поддържа тази надграждане пред останалите.

Друго страхотно нещо при No Limits Magic build е, че тази компилация не изисква никакви данни за вход като Pin или Потребителско име за инсталиране на сглобяването или достъп до добавките.

Няма ограничения за видео преглед

Без ограничения Magic Build ВИДЕО преглед

Най-добрите Kodi Builds за април 2020 г.

Всяка компилация е уникална по отношение на интерфейса, производителността и добавките, които има в библиотеката си. Конкуренцията беше силна сред компилациите, тъй като потребителите на Kodi се увеличават ежедневно. Така че от всички налични компилации, тук са най-добрите Kodi конструкции, които бихме препоръчали да използвате:

 1. BK Връзки изграждане
 2. Xanax Kodi Build
 3. Без ограничения Magic Build
 4. Blue Magic Kodi Build
 5. Диамантен прах
 6. Хаос Коди Билд
 7. Turbo Kodi Build
 8. Diggz XENON Build Fire Stick Edition
 9. Grind Kodi Build
 10. Fire TV Guru
 11. Nephilim Build
 12. Hard Nox Kodi Build
 13. Доминус Коди Билд
 14. Звярът
 15. Misfit Mods Lite Kodi Build
 16. Xbox Alpha

Най-добрите Kodi версии за Kodi Leia версия 18 или по-нова

1. BK Връзки изграждане

Тази Kodi Build идва с обрат. Той не само има предварително инсталирани добавки, но също така позволява да гледате филми, телевизионни предавания дори и без добавка.

Тази компилация ни донесе от разработчика Mason B е инсталиран от Stream Digital Wizard. Създаването на BK връзки идва с лесен за използване интерфейс с някои от най-популярните добавки като Нептун Rising, Maverick TV, Planet MMA и много други.

Как да инсталирате BK връзки Kodi Build

 1. отворено Коди.
 2. Кликнете върхуНастройки икона > Сега от това меню щракнете Файлов мениджър.
 3. Сега кликнете два пъти върху Добавяне на източник.
 4. Ще се отвори нов диалогов прозорец, щракнете където пише и въведете този URL адрес http://streamdigital.org/wiz/ > Кликнете Добре
 5. Назовете този източник на медия като Streamdigi и щракнете Добре > Кликнете Добре отново, за да затворите диалоговия прозорец.
 6. Сега се върнете към Начален екран на Kodi и кликнете върху Добавки раздел от менюто отляво.
 7. Кликнете върху Икона на кутията от горния ляв ъгъл > Изберете Инсталиране от zip файл опция.
 8. ИзберетеStreamdigi > Кликнете върху program.sdwiz.zip > Изчакайте уведомлението.
 9. Можете да получите достъп до тази компилация сега от Програмни добавки раздел в Меню за добавки > Кликнете върхуПомощник за цифрово предаване.
 10. От наличните опции намерете и отворете Връзки към BK
 11. Кликнете Инсталирай.
 12. След като е инсталиран, рестартирайте Коди и компилацията ще се зарежда автоматично.

2. Ксанакс

ксанакс-Kodi-изграждане на

Xanax Kodi Build е еволюираща форма на популярната Durex Kodi build, която беше закрита наскоро. Той има добавки, добре категоризирани в различни секции като филми, телевизионни предавания, спортове на живо и т.н..

Едно нещо, което можете да извлечете от името му е, че тази компилация наистина ви харесва с актуализирани добавки. Той има голямо разнообразие от актуализирани добавки на Kodi в библиотеката си, точно както Durex Kodi Build ;. Той има вграден водач за кабелна телевизия, както и страхотни спортни добавки.

Как да инсталирате Xanax Kodi Build

 1. отворено Коди > Отидете на Настройки меню >отворено досие мениджър > Кликнете два пъти Добави източник.
 2. Кликнете, където пише <Нито един> и въведете това URL: http://xanaxrepo.com/repo/ .
 3. Назовете този източник на медия като „Xanax “ > Върнете се в главното меню и отворете Добавидобавки раздел.
 4. Кликнете върху Кутия икона от горния ляв ъгъл > Кликнете върху Инсталиране от Zip файл опция.
 5. Кликнете върху Xanax > Изберете Xanax-repo.zip > Изчакайте уведомлението.
 6. Сега изберете Инсталиране от хранилище опция > Xanax хранилище > отворено Програмни добавки > Изберете Xanax > Изберете Xanax  > Кликнете Инсталирай.

Изтеглете Xanax

3. Без ограничения Magic Build

няма ограничения kodi build

Изживейте Kodi както никога досега. Изтеглете без ограничения изграждане сега!

No Limits е несъмнено една от най-атрактивните конструкции за Kodi. От разкошния интерфейс до неговите добавки, всичко е просто уау. Предлага IPTV поточно предаване на живо и до 100 популярни добавки. Това изграждане със сигурност е болно като в добро!

Изтегляне Без ограничения

4. Blue Magic Kodi Build

Blue Magic Kodi Build не е много голямо изграждане на Kodi, но все още е голямо, което трябва да има, тъй като има някои много популярни добавки на Kodi. Въпреки това той продължава да актуализира периодично да премахва грешките си и продължава да добавя всички най-нови добавки към библиотеката си.

Blue Magic Kodi има много добре организиран интерфейс, който не създава проблеми за потребителите. В допълнение, тази сглобка се събужда доста добре, без никакви грешки при инсталиране или поточно предаване.
Разделите, които има в менюто си, включват филми, спорт, телевизионни предавания, деца, телевизия на живо, система, музика и т.н. Blue Magic със сигурност е чудесно изграждане на вашия Kodi.

Изтеглете Blue Magic Kodi Build

5. Диамантен прах

Диамантен прах

За тези, които искат да имат всичко и всичко в рамките на своя обсег, Diamond Dust Kodi build е топ вариант. Това е оптимално изграждане на Kodi, тъй като предлага голямо разнообразие от популярни и нови добавки на Kodi като TubiTV, Death Star, Cloud TV и т.н..
Можете да се насладите на поточно предаване на любимите си филми, телевизионни предавания и спорт с висококачествени връзки за стрийминг, предлагащи качество от 720p до 1080p. Тази компилация има и много добавки за IPTV Kodi, но за да използвате това, ще трябва да имате Kodi VPN, който може да деблокира гео ограничените потоци.

Изтеглете Diamond Dust

Най-добрите Kodi компилации за Kodi Krypton версия 17.6 или по-нова

6. KHAOS Build

Khaos Kodi build е нов играч в играта, но това е наистина невероятно изграждане в библиотеката ви. Можете да прецените това по факта, че той направи голям белег в общността, за кратък период от време.

Khaos Build има многобройни най-нови и популярни добавки на Kodi за филми, телевизионни предавания, спорт, телевизия на живо, карикатури и др. Това е много лека Kodu конструкция, тъй като тежи само 140mb и е оптимална опция за потребителите на Android Kodi.

Изтеглете KHAOS Kodi Build 

 7. Turbo Kodi Build

турбо Kodi-изграждане на

Turbo Kodi Build е новак в общността на Kodi, привличайки вниманието на всички заради своите невероятни функции. Размерът на тази Kodi конструкция е само 260 mbs и въпреки, че е толкова лек, че Kodi build има тона страхотни актуални Kodi addons.

Можете да гледате любимите си филми, спортове, телевизионни предавания и дори телевизия на живо чрез добавките, които има в библиотеката си.

Изтеглете Turbo Kodi Build

Най-добрите Kodi сгради за FireStick и Fire TV

8. Diggz XENON Build

Тази компилация е направена специално за Kodi на потребителите на FireStick, които обичат да имат атрактивен интерфейс, заедно с невероятни и надеждни Kodi добавки.

Diggz XENON Build е бързо изграждане по отношение на производителността и разполага с всички най-новите добавки, които се актуализират от време на време. Тя позволява на потребителите да гледат любимото си съдържание като телевизионни предавания, телевизия на живо, спорт и филми в HD качество.

Той също има IPTV добавки Kodi, които работят много добре, ако имате VPN за Kodi, тъй като съдържанието над тях е ограничено географско

Изтеглете Diggz XENON Build

9. Шлайфайте Коди Билд

грайнд-Kodi-изграждане на

Grind build има много удобен за потребителя интерфейс, който може да бъде персонализиран от потребителя според собствените му нужди. Grind Kodi Build ще изисква vpn за пожарогасител, тъй като това е компилация, пълна с неофициални добавки.

В допълнение, той има всички популярни и най-новите добавки, които го поставят сред най-добрите изграждания на Kodi FireStick. Можете да гледате филми, спортове, телевизионни предавания и много повече чрез Grind.

Друго страхотно нещо при тази конструкция е, че е леко и лесно да се инсталира..

Изтеглете Grind Kodi Build

10. Гуру на TV TV

Fire tv guru kodi build

Щракнете тук, за да изтеглите една от най-добрите разработки на Kodi Krypton за FireStick. Като неофициална версия на Kodi препоръчваме да настроите PureVPN на Firestick или друга VPN услуга, която сте харесали.

Fire TV гуру е без съмнение най-добрата версия на Kodi за FireStick Krypton 17.6. Тази конструкция получи висока оценка по целия свят поради чистото си оформление, използването и скоростта. Но едно нещо, което потребителите не намират добре е размерът на файла му, т.е. около 600MB. Но с броя и качеството на добавките, които предлага, струват този размер.

Търсете най-добрите разработки на Kodi FireStick и ще намерите тази версия сред топ 10 със сигурност. Ако дори търсите най-добрата версия на Kodi за firestick krypton 17.6, ще я забележите като най-добра опция. Тази компилация не е твърде стара, но все пак е създала репутация на една от най-добрите версии на Kodi за FireStick Krypton версия.

Изтеглете Fire TV Guru

11. Nephilim Build

Nephilim kodi build

Щракнете тук, за да изтеглите една от най-добрите разработки на Kodi FireStick.

Nephilim е гладко работеща конструкция, специално за устройства като FireStick. Както всяка друга конструкция, и тя има популярни добавки. Тази конструкция е направена от Man Cave и със сигурност ще задоволи всичките ви желания за богато забавление.

Изтеглете Nephilim

Най-добрите Kodi Builds за устройства с Android

12. Трудно Nox

Най-добрите изграждания на Kodi Krypton

Щракнете тук, за да изтеглите Hard Nox Build за Kodi.

Hard Nox е много добре организирана версия с подменюта и популярни добавки, които се актуализират редовно. Тази компилация не е за устройства с ограничено или малко пространство в паметта.

Това е причината да го наречем най-добрата версия на Kodi Krypton за компютър. Устройства като FireStick или Android устройства няма да могат да задържат обема на паметта, която покрива, така че е по-добре да стартирате изграждането на платформи, където имате излишна памет.

Изтеглете Hard Nox

13. Доминус

доминус коди изграждане

Тази компилация може да бъде изтеглена чрез Ares Wizard. Това е изграждане на CCDTV и има любими на потребителите плъгини и добавки. Най-хубавото в тази конструкция е нейната скорост – това е просто невероятно. Работи гладко на всяко устройство, без прекъсвания или забавяния.

Изтеглете Dominus

14. Звярът

Строят The Beast kodi

Както самото име казва, Звярът е яростен и здрав, както при великите. Това без съмнение е най-доброто изграждане на Kodi Krypton за спорт. Най-хубавото е скоростта на това изграждане, която е несъизмерима. По метафоричен начин, няма спиране на Звяра.

Изтеглете Звяра

15. Misfit Mods Lite Kodi Build

Несретник-модове-Lite-Kodi-изграждане на

Тази компилация е много популярна сред потребителите на FireStick и Android. Тази лека конструкция на Kodi също предлага множество добавки и създава много вълнения сред потребителите на Kodi. За да назовем няколко от най-добрите добавки, които има, са Завет, Карикатури8, Произведени в Канада IPTV и други.

16. Xbox Alpha

xbox alpha build за leia 18 kodi версия

Друга предстояща надстройка за Kodi е Xbox Alpha, която все още е във фазата на разработка на Alpha. Въпреки това, той все още може да бъде инсталиран на Kodi 18 Leia. Тази компилация присъства в хранилището Lockdown. Някои от популярните добавки, които има тази надстройка, са Neptune Rising, Pure Sports, Maverick TV и др. Потребителите могат да инсталират тази надстройка на Kodi Leia 18, за да гледат филми, телевизия на живо и т.н..

Най-добрите Kodi надстройки за Mac и таблет

Способността да се използва Kodi на различни устройства е това, което го прави „отгоре на рафта“ избор за всички стрийминг-отрепки. По-голямата част от любителите на стрийминга използват Kodi на своите компютри и мобилни телефони. Някои потребители обаче предпочитат да използват Kodi на своите Mac и таблети. Ако сте почитател на стрийминга на Mac и таблети, изпробвайте тези конструи на Kodi:

 1. Коди сговор
 2. Космически светии 4К
 3. Emby

Това са всички нови Kodi версии и те са съвместими с Mac устройства и таблети.

Най-добрите Kodi изгражда за Jarvis v16

Въпреки, че Jarvis е стара версия на Kodi, тя все още се използва широко в целия свят чрез стрийминг отрепки. Редица невероятни надстройки на Kodi са достъпни онлайн за всяка версия на Kodi, от които изброихме няколко, които ще ви осигурят най-доброто потребителско изживяване на Kodi. Погледнете и тези и не забравяйте да ги опитате:

 1. Duff-X Kodi 18
 2. лабиринт
 3. Небето

Без ограничения Magic Build Video Review и настройка за прохождане

Без ограничения Ръководство за настройка на Magic Build

За да приключите

Това довежда ръководството ни до край. Надяваме се, че ще намерите най-добрата версия на Kodi чрез нашето ръководство за предпочитаното от вас устройство. Ако се сблъскате с проблеми при настройката на тези Kodi надстройки или не можете да намерите връзките за изтегляне да работят, пуснете ни коментар по-долу.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map