Sports Matrix Kodi Addon: Lépésről lépésre telepítési útmutató Kodi Kryptonhoz 17.6

A Sports Matrix Kodi addon élő streaming tintákat biztosít az amerikai sport és a Fifa világkupája számára. Ez a kiegészítő valójában a népszerű Pure Sports Kodi kiegészítő improvizált formája, amely a Pure repo-n keresztül érhető el, és a Pure Repo-t a Blamo Repository üzemeltette..

A Blamo tároló azonban lement, és ezeket a kiegészítőket vitte magával. A Kodi sport-kiegészítők nagyon hátul vannak, ezért a Sports Matrix nagy jelentőséggel bír a felhasználók körében, ezt inkább a vpn.

Sports Matrix Kodi Addon tároló

A Sports Matrix Kodi Addon a MasterZd Repo-n keresztül érhető el, amely olyan nagyszerű Kodi kiegészítőkkel rendelkezik, mint a Neptune Rising, az Uránusz és a Planet MMA stb. Korábban a híres Blamo tárolón keresztül érhető el, de néhány héttel ezelőtt bezárták. és azóta a Kodi-felhasználók tehetetlenek maradtak.

Itt található a lerakat URL: http://kodimatija.eu/repo/

Hogyan telepítsük a Sports Matrix-ot a Kodi Krypton 17.6 vagy annál alacsonyabb verzióra

Kövesse az alább említett lépéseket a Sports Matrix Kodi kiegészítő telepítéséhez az eszközre:

 1. Nyisd ki Kodi > Kattintson a Beállítások ( ikon) > Egy új ablak nyílik meg, és látni fog néhány lehetőséget > Választ Fájl kezelő a rendelkezésre álló lehetőségek közül > Kattintson duplán a Forrás hozzáadása választási lehetőség.Hogyan telepítsük a Sports Matrix-ot a Kodi Krypton 17.6 vagy annál alacsonyabb verzióra
 2. Megnyílik egy párbeszédpanel, kattintson a kívánt helyre  > típus http://kodimatija.eu/repo/ > kettyenés rendben > Nevezze ezt URL mint „MasterZdÉs kattintson rendben > Még egyszer ellenőrizze a megadott URL-t és a nevet, majd kattintson újra az OK gombra a párbeszédpanel bezárásához.Töltse le a Sports Matrix Kodi kiegészítőt
 3. Visszatérés a Kodi főmenübe és kattintson a gombra Kiegészítői fül a bal oldali menüablakban > Kattintson a Doboz ikon.beállítási sport mátrix a kodi jarvison
 4. Most kattintson a Telepítés zip fájlból választási lehetőség > választ MasterZd > Kattintson repository.masterzd-1.1.5 > Várja meg az értesítést.sport mátrix zip fájl
 5. Amint az értesítés megjelenik, kattintson a gombra Telepítés a lerakatból > választ MasterZDRepo > Nyissa meg a Videó kiegészítők mappa > Görgessen a listán, és válassza a lehetőséget Sport mátrix > kettyenés Telepítés és várja meg az értesítést.

sport mátrix tároló

Kodi Sports Matrix letöltése

A közvetlen letöltés a kiegészítő legegyszerűbb módja az összes kiegészítő telepítésének, és ha ezt az eljárást választja, akkor kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Töltse le a MasterZd lerakat Zip fájlt. (Http://kodimatija.eu/repo/repository.masterzd-1.1.5.zip)
 2. Nyisd meg a Kodi-t.
 3. Kattintson Kiegészítői lap
 4. Kattintson a Doboz ikon.
 5. Most kattintson a Telepítés zip fájlból választási lehetőség.
 6. Keresse meg a rendszert, és töltse be a letöltött ZIP fájlt > Várja meg az értesítést.
 7. Kattintson Telepítés a lerakatból.
 8. választ MasterZd Repo.
 9. Nyissa meg a Videó kiegészítők mappa.
 10. választ Sport mátrix.
 11. kettyenés Telepítés > Várja meg az értesítést.

Sportmátrix le / nem működik / hibák / javítások

Nincs elérhető áram

A harmadik féltől származó video streaming-kiegészítők egyik leggyakoribb hibája a „Nincs adatfolyam elérhető” hiba. Akkor jelenik meg, amikor megpróbálja elérni a patakot a kiegészítőből.

A hiba oka a szolgáltatók vagy a streaming linkek elérhetetlensége. Egy másik ok az, hogy az eldugulott gyorsítótár miatt a selejtezők nem tudják lebontani a streaming linkeket.

fix

A hiba kijavításához ürítse ki a kiegészítő gyorsítótárat és a szolgáltatókat, és a kiegészítő képes lesz a streaming linkek megragadására. Egy másik dolog, ellenőrizni kell, hogy a kiegészítő naprakész-e vagy sem. Ha elérhető frissítés, akkor készítse el.

A függőség telepítése nem sikerült

Sok Sports Matrix Kodi-kiegészítő felhasználó jelentette ezt a hibát, mivel ez a kiegészítő korábban a Pure Repo-nál volt elérhető, amelyet a Blamo Repository üzemeltetett..

A Blamo tároló a közelmúltban bezárt, és az összes olyan Kodi-felhasználó, aki megpróbálja telepíteni ezt a kiegészítőt az előző forrásból, függőségi problémákkal néz szembe..

Ez a probléma akkor merül fel, amikor a lerakatból hiányzik néhány fájl, vagy ha a lerakat elavult.

fix

Telepítse a Sports Matrix Kodi kiegészítőt a MasterZd lerakatból (a fentiekben említettek szerint a telepítési eljárásban). Mivel ez a lerakaton kívül másutt nem érhető el, és a Sports Matrix frissített verziójával rendelkezik.

Következtetés

Az Ace Streams zökkenőmentes streaming élménye miatt a Kodi felhasználók nagyon kedvelik. Csak néhány olyan Kodi sport-kiegészítő, amelyek minőségi tapasztalatokat és Sport Matrix-ot nyújtanak a megfelelő időben.

A kiegészítő által biztosított streaming linkek tökéletesen működnek a hirdetésben, az számít. Nagyon érdekes látni, hogy ez a kiegészítő frissíti a tome-t, mert ez azt mutatja, hogy ez a kiegészítő itt marad.

A harmadik fél által gyártott Kodi kiegészítő használata streaminghez azonban az adatvédelmi problémák miatt egyáltalán nem biztonságos. Ezért használjon VPN-t az online szabadság védelmére és az adatfolyamra, bármilyen gond és félbeszakítás félelme nélkül.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this