Mozivaj Kodi Addon: Lépésről lépésre telepítési útmutató Kodi Leia és Krypton számára

Film-színház-vaj-kodi-addon

A Movie Theatre Butter Kodi addon egy másik villája a népszerű Exodus Kodi addonnak, és ugyanazzal az Exodus Kodi felülettel rendelkezik. Ennek a kiegészítőnek az elérhetősége azonban jobb, mint az Exodus Kodi kiegészítő, mivel lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy filmeket nézzenek hátra az automatikus lejátszási funkción keresztül.

Ez a szolgáltatás jobbá teszi, mint a többi, mert nem kell váltania a következő film nézésével, egyszerűen csak ülnie kell és élveznie kell a lejátszási listát anélkül, hogy minden egyes gondot meg kellene kattintania..

A Movie Theater Butter Kodi addon másik nagyszerű tulajdonsága, hogy Trakt és Real Debrid integrációt kínál. Sok Kodi-felhasználó inkább ezeket a szolgáltatásokat használja a streaminghez a legjobb VPN-vel.

Filmszínház vaj Kodi Addon tároló

A Mozi Kodi addon a Kodi diamond Repo-n keresztül érhető el, amely a Kodi legfontosabb kiegészítőivel rendelkezik, mint például a Cartoon Network, a legjobb brit komédia, az Vortex, a YouTube stb..

A mozivaj telepítése a Kodi Leia 18.2-es vagy annál alacsonyabb verziójára

 1. Nyisd ki Kodi > Kattintson a beállítások ikon (fogaskerék ikon).
 2. Menj Rendszerbeállítások szakasz és engedélyezze Ismeretlen források.
 3. Vissza a beállítások menübe, és nyissa meg Fájl kezelő.
 4. Kattintson duplán a Forrás hozzáadása a bal oldali oszlopból > Kattintson arra, ahol azt mondja <Egyik sem> és írja be ezt „Http://repo.rubyjewelwizard.com/” URL > kettyenés rendben > Nevezze ezt a médiaforrástGyémánt’ > kettyenés rendben > Kattintson duplán az URL-re és a névre, majd kattintson az OK gombra Rendben a párbeszédpanel bezárásához.
 5. Visszatérés a Kodi kezdőképernyőjére, majd a Go to hozzáadkiegészítők
 6. Kattintson a “doboz ikonra”A bal felső sarokban > kettyenés Telepítés zip fájlból > választ gyémánt > kettyenés INSTALL_DIAMOND_REPO > választ Diamond-Wizard-Repo.zip > Várja meg az értesítést.
 7. Most válassza ki Telepítés a lerakatból választási lehetőség > kettyenés Gyémánt varázsló Repo > Nyisd ki Videó kiegészítők mappa > választ Mozivaj – AutoPlay
 8. kettyenés Telepítés >Várja meg az értesítést

A mozivaj telepítése a Kodi Krypton 17.6 vagy annál alacsonyabb verziójára

 1. Nyisd ki Kodi > Menj Beállítások.
 2. Nyisd ki Fájl kezelő.
 3. Kattintson duplán a Forrás hozzáadása > kettyenés <Egyik sem> és írja be ezt „Http://repo.rubyjewelwizard.com/” URL > kettyenés rendben > Nevezze ezt a média URL-tGyémánt’ > kettyenés rendben > kettyenés rendben újra.
 4. Menj vissza a Kodi kezdőképernyőjére > Kattintson hozzáadkiegészítők
 5. Kattints a “Csomagtelepítő ikon”A bal felső sarokban > választ Telepítés zip fájlból választási lehetőség > választ gyémánt > kettyenés INSTALL_DIAMOND_REPO > Kattintson Diamond-Wizard-Repo.zip > Várja meg az értesítést.
 6. kettyenés Telepítés a lerakatból választási lehetőség > választ Gyémánt varázsló Repo > Menj Videó kiegészítők > Kattintson Mozivaj – AutoPlay
 7. Találat Telepítés >Várja meg az értesítést.

Filmszínház vaj Kodi letöltése

 1. Töltse le a Mozi-vaj Kodi Addon Zip fájlt az eszközére
 2. Nyisd meg a Kodi-t > Menj hozzáadkiegészítők
 3. Kattintson a “Csomagtelepítő ikon” > kettyenés Telepítés zip fájlból > Keresse meg és nyissa meg a letöltött ZIP-fájl > Várja meg az értesítést.
 4. Most válassza ki Telepítés a lerakatból választási lehetőség > kettyenés Gyémánt varázsló Repo > Nyisd ki Videó kiegészítők mappa > választ Filmszínház vaj automatikus lejátszása.
 5. kettyenés Telepítés >Várja meg az értesítést.

Filmszínház vaj le / nem működik / hibák / javítások

A függőség telepítése nem sikerült

Időnként egy harmadik féltől származó kiegészítő telepítésekor hibaüzenet jelenik meg, amely a “Nem sikerült telepíteni a függőséget” címet, és a telepítés ezzel véget ér. Nos, a hiba oka lehet elavult lerakat vagy hiányzó fájlok a lerakatban.

fix

A hiba kiküszöböléséhez ellenőrizze a lerakat forrás URL-jét, és ellenőrizze, hogy naprakész-e vagy sem. Ha a lerakat elérhető, akkor töltse le újra, és próbálja újra. Ha a hiba továbbra is fennáll, próbálja meg telepíteni a kiegészítőt egy alternatív lerakatból.

Ellenőrizze a napló hibát

A Check Log hibák jelentkezhetnek a kiegészítő elérésekor vagy patak megnyitásakor. Mindkét esetben a hibát okozó tényező lehet a Kodi-kiegészítő feltöltött gyorsítótár és háttéradatok..

fix

Ezt a hibát könnyen javíthatja, törölje a Kodi addon gyorsítótárát és az egyéb háttéradatokat úgy, hogy megnyitja a kiegészítő menüt, majd az eszköz részt. Ha a kiegészítő gyorsítótár törlése nem segít, próbálja meg frissíteni a kiegészítőt.

Következtetés

Nem sok villának van lehetősége magas színvonalú élményt nyújtani, mint az eredeti Kodi kiegészítők. A Kodi addiktív filmje azonban elképesztő funkciókkal rendelkezik, amelyek bizonyítják a potenciálját, és elmondhatjuk, hogy messze az Exodus kevés legjobb villája..

Töltse le és telepítse ezt a kiegészítőt, és élvezze kedvenc filmjeinek megtekintését HD minőségű automatikus lejátszás könnyedén. Győződjön meg arról, hogy megbízható VPN segítségével védi magánéletét!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this