Magán Internet hozzáférés Netflix Hozzáférés az amerikai és japán Netflixhez a PIA VPN segítségével

Privát internet-hozzáférés A Netflix volt a Netflix szolgáltatás egyik legnépszerűbb VPN-je. A VPN-t világszerte számos streaming geek használták a korlátozott tartalom feloldásához és a földrajzi korlátozások megkerüléséhez. A privát internet-hozzáférést általában PIA-nak hívják, és 3226 szerverrel rendelkezik világszerte 33 országban.

A PIA felvonta a szemöldökét a streaming-iparban, miután a hír felbukkant, hogy a PIA Netflix már nem működik. Ez azt jelentette, hogy a PIA-felhasználók az Egyesült Államokon kívüli helyekről már nem férhetnek hozzá az USA Netflix könyvtárához.

Miért lenne szüksége VPN-re a Netflix számáraNetflix-könyvtárak-éjjel-világ

A Netflix valóban a világszerte elérhető legjobb streaming szolgáltatás, de sok ember nem ismeri azt, hogy nem nyújt hasonló tartalmat minden régióban. Különböző könyvtárak vannak nagyon régióban, és a tartalom nem minden könyvtárban hasonló. A Netflix URL-je minden régióban változatlan marad, mint a Netflix.com. De amikor bejelentkezik, a könyvtár minden régióban különbözik.

A Netflix könyvtárakban mutatkozó különbség oka a tartalomszolgáltatók által kiadott licencek és szabályozási korlátozások. Mint észrevettem, az Egyesült Államok Netflix könyvtárának a legtöbb és a legjobb kiállítása van, mint az összes többi regionális Netflix könyvtárhoz.

Tudj meg többet: Megjeleníti a Netflix-en

Vannak olyan népszerű műsorok, amelyeket a Netflix felhasználók szeretnének nézni. De mivel a könyvtárban nem állnak rendelkezésre, kiábrándító tényező számukra.

A túlzott figyelmeztetők nagyon különös figyelmet fordítanak tartalmi prioritásaikra, és e korlátozások miatt tehetetlenül érzik magukat. Meg kell még érteni azt is, hogy a felhasználók nem férhetnek hozzá az USA Netflix könyvtárához, mert nincs lehetőség a tartalomkönyvtárak közötti váltásra..

A tartalomnak ezt a más régiók Netflix felhasználói számára való elérhetetlenségét csak egy VPN segítségével lehet megkerülni..

A VPN-en keresztül csatlakozhat egy amerikai szerverhez, és bejelentkezhet Netflix-fiókjába. A Netflix rendszer felismeri az álarcos amerikai IP-t, és hozzáférést biztosít az USA Netflix könyvtárához.

Ez valóban a legjobb módja annak, hogy bármilyen gond nélkül nézzen meg műsorokat, amelyeket streamingre szeretne közvetíteni a Netflix-en. Minden VPN szolgáltatás számos szervert kínál szerte a világon, lehetővé téve a kívánt régió kiválasztását.

Nincs más út az USA Netflix könyvtár földrajzi korlátozásainak megkerülésére.

Hogyan blokkolja a Netflix a VPN-t??

A VPN szolgáltatásnak a Netflix-rel történő streaming-használatának gyakorlata fokozatosan növekedett, és a Netflix hamarosan észrevette. A licenctulajdonosok és a tartalomszolgáltatók e tartalom streamingjével keresnek. És ehhez a tartalomhoz a VPN-szolgáltatásokon keresztül való hozzáférés problémákat okozott.

A tartalomszolgáltatók / engedélyezõ felek nyomást gyakoroltak a Netflixre, hogy biztosítsák tartalmuk biztonságos terjesztését, és blokkolják az ilyen proxyk és VPN-ket. Ezért a Netflix frissítette a rendszerét, és megkezdte a proxyszerverek és a VPN-ek észlelését és blokkolását.

A Netflix szerverek észlelik, hogy a videó elérésére próbálkozó felhasználó VPN-t használ-e vagy sem, a DNS és az IP-cím helyének egyeztetésével. Ha megegyeznek, akkor a Netflix szerver nem fogja észlelni a VPN használatát. De ha különbség van az IP-cím és a DNS-hely között, akkor felismeri a VPN használatát, és egy hibát fog mutatni.

Nagy a esélye, hogy a Netflix szerverei észleljék ingyenes VPN-ket és online proxyszervereket. Mivel egyesek csak a különböző DNS-en keresztül irányítják a forgalmat, mások csak az IP-címet maszkolják. Mindkét protokollnak egyeznie kell, és ezt nem tudják biztosítani.

Ha megbízható VPN-szolgáltatást használ egy másik Netflix könyvtár eléréséhez, biztosítja az Ön személyes adatait és hozzáférését.

A privát internet-hozzáférés / PIA működik-e a Netflix-rel?

Találtam néhány blogot és útmutatót, amelyben kijelenti, hogy a PIA megkerüli a Netflix könyvtár földrajzi korlátozásait.

Hadd tegye le neked ezt a mítoszot!

Privát internethozzáférés A Netflix nem működik a Netflix feloldásával, mert a Szilícium-völgyről szervereket szolgáltatott a Netflix eléréséhez, és ezeket a kiszolgálókat most tiltják.

Alleluja!

A PIA a Netflix-szel dolgozott, de ez egy ideje volt! A PIA már nem biztosít hozzáférést a Netflixhez a könyvtár földrajzi korlátozásainak megkerülésére. A Netflix VPN fellépésének köszönhetően a PIA letiltotta a Netflix elérését.

PIA Netflix megoldás

A PIA nem működik a Netflix-rel; engedje be ezt a tényt, mert ez nem nagy probléma. Van egy PIA Netflix megoldási módszer, amely használható a Netflix-rel történő streaminghez, és ha ez sem működik, akkor számos más alternatív VPN is használható..feloldja a netflix blokkolását

Kövesse a PIA Netflix megoldásának alábbi lépéseit:

  1. Konfigurálja a használt útválasztót dd-WRT majd csatlakoztassa az Egyesült Államok bármelyik PIA szerveréhez.
  2. Most töltse le a PIA klienst a Windows rendszerhez, és csatlakozzon egy amerikai szerverhez PC-jén vagy laptopján.
  3. Miután mindkettő, a számítógép és az útválasztó csatlakozik egy VPN szerverhez, próbálja meg elérni a Netflixet. A földrajzi korlátozást megkerüljük, és hozzáférhetünk az USA Netflix könyvtárához.

Ha ez a megoldás bonyolultnak tűnik, akkor próbáljon meg alternatív VPN-szolgáltatást, például ExpressVPN, PureVPN vagy NordVPN, amelyek nem igényelnek megoldást. Az ExpressVPN Netflix és a NordVPN Netflix szerverek csodálatosak a korlátozás megkerülésének és sebességének szempontjából.

Privát Internet hozzáférés Japánban

Sok felhasználó úgy véli, hogy az USA Netflix Library a tartalomszám szempontjából a legnagyobb könyvtár. Nemrégiben rájöttem, hogy a japán Netflix könyvtár több tartalommal rendelkezik, mint az amerikai könyvtár, így a legnagyobb Netflix tartalom könyvtár a világon. Körülbelül 300 további tartalomcímmel rendelkezik, összehasonlítva az USA Netflix könyvtárával.privát internet-hozzáférés netflix japán

A japán Netflix könyvtárhoz könnyen hozzáférhet a Netflix privát internethozzáférés segítségével. Ehhez csak csatlakozzon a PIA által kínált japán szerverhez. Miután csatlakozik egy japán PIA szerverhez, lépjen a Netflixbe, és jelentkezzen be fiókjába. A bejelentkezés után megjelenik az egész Japán Netflix könyvtár.

Élvezze a legnagyobb Netflix könyvtár elérését, és büszkélkedjen barátai előtt!

Magán Internet hozzáférés Netflix Reddit Review

Privát internet-hozzáférés A Netflix sok kritikával szembesült, mert nem tudta hozzáférést biztosítani a felhasználók számára az USA Netflix könyvtárához. Íme, mit kellett mondania a magán-internet-hozzáférés ügyfél-tapasztalatának alelnökével a Reddit felhasználói problémáival kapcsolatban:

Megjegyzés a beszélgetésből Az IaisonQ kommentárja a beszélgetésből "Netflix a PIA-n".

Olyan emberekre botlik, akik nem tudnak arról, hogy mi történik az iparban, csakúgy, mint ez a személy, akinek fogalma sincs, hogy a PIA már nem működik együtt az USA Netflix-szel:

Megjegyzés a beszélgetésből Stymy kommentája a beszélgetésből "Senki sem említi itt a privát internet-hozzáférést, de állandóan figyeltem a Netflixet a VPN-en keresztül".

Következtetés

A PIA nem biztos, hogy tud hozzáférést biztosítani az Egyesült Államok Netflix könyvtárához, de más regionális Netflix könyvtárakkal együttműködik, mivel a PIA szerverek eddig csak az USA-ban vannak tiltva. A PIA a sávszélesség sebességének és a csatlakoztathatóságának köszönhetően a reflektorfénybe került, amelyet a binge-figyelők nagyon előnyben részesítenek.

A privát internet-hozzáférés jó VPN-szolgáltatás, de az a tény, hogy a PIA nem barátságos a Netflix-szel, sokat sértette a hírnevét. A pletykák szerint néhány új IP-t és szervert telepítenek az Egyesült Államokban annak érdekében, hogy a felhasználók hozzáférést biztosítsanak az USA Netflixhez, és csak arra várhatunk, hogy megtudjuk, hogy ez igaz-e..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Thanks! You've already liked this