Kodi iPad-en – Hogyan telepítsünk számítógép nélkül / a börtönből 4 lépésben

A legelterjedtebb és leginkább ajánlott streaming szoftver a Kodi. A legjobb az, ha a Kodi iPad csak néhány lépésre található. Vannak olyan Kodi kiegészítők, amelyek korlátlan streaming élményt nyújtanak a legújabb médiatartalomhoz. Tudjon meg többet a Kodi-ról a weboldalunkon, mivel bemutatja mindazt, amit tudnia kell a Kodi-ról.

A dominanciáról és az ajánlásokról beszélve, az Apple az utóbbi néhány évben domináns név volt a mobil eszközöket gyártó iparban. Az Apple Inc. kibővítette különféle termékcsaládját, például a mobiltelefonokat, a táblagépeket és a számítógépeket, amelyek erősen ajánlottak. Ha azonban az Apple iPad használatára gondolunk, amely egyesíti a legjobb eszközt a legjobb streaming szoftverrel, az eredmények fantasztikusak lesznek.

Kétségtelen, hogy az Apple által nyújtott minőség, funkcionalitás és felhasználói élmény páratlan. Kövesse alaposan ezt az útmutatót, hogy megtudja, hogyan kell használni a Kodi készüléket az iPad készüléken.

Mi az iPad??

Az IPad egy táblaszámítógép-sorozat, amelyet az Apple Inc. fejlesztett ki, csakúgy, mint a többi mobil eszköz gyártója. A legfontosabb különbség az operációs rendszer, mert mivel az iPad iOS rendszeren fut, míg más eszközök Windows és Android rendszeren futnak. Csakúgy, mint bármely más tábla PC, az iPad e-mailek küldésére, filmek és videók megtekintésére, videojátékok lejátszására és az internetes böngészésre is használható..

Az Apple Inc. pontosan 8 évvel ezelőtt, 2010 áprilisában indította el az első iPad készüléket, és azóta évről évre 8 iPad nemzedéket vezettek be. Minden új generáció változásokkal rendelkezik a felhasználói felületen, szoftverhiba-javításokat vezettek be, új funkciókat vezettek be, és néhány változtatást is végeztek a kialakításukban. Az összes rendszer- és funkcionalitási fejlesztés olyan frissítés volt, amely új processzorokat és olyan szolgáltatásokat tartalmazott, mint például a bio-metrikus szkennerek, a kamera frissítései és az érintési azonosítók.

Eddig több mint 250 millió iPad készüléket értékesítettek világszerte. Ezen generációk során az iPad két sorozatra oszlott: iPad Pro és iPad Mini. Megjelent egy iPad Air elnevezésű iPad sorozat is, amely stílusosabb volt, és néhány fejlesztéssel rendelkezik a rendszerében és a funkcionalitásokban. A bevezetése óta az iPad Pro két generációja és az iPad mini négy generációja került piacra.

Telepíthetem a Kodi-t iPad-re ?

Igen! Telepítheti a Kodi-t iPadre, de nem harmadik fél által készített alkalmazás nélkül, mert a Kodi nem érhető el az App Store-ban. Ezért a Kodi iPad telepítésekor vagy a TweakBox alkalmazást, vagy a Cydia alkalmazást kell használnia. A Kodi 16-os verziója nem működik nagyon jól az iPad-szel, de a Kodi Krypton 17-ös verziója szinte minden iPadre kiválóan működik.

Az Apple iPad a Kodi számára nagyszerű választás, mert ha összekapcsolja a világ legjobb táblagépét és a legjobb streaming szoftvert, akkor az eredmények óriási lehetnek. Korábban adtunk útmutatót a kodi beállításához az Apple TV-n, amely messze a legjobb módszer a Kodi oldalra töltésére az Apple TV-n..

Beállíthatom a Kodi fájlt a Jail Broken iPad készüléken ?

Igen, a Kodi telepíthető a börtönben törött iPadre, mert a Kodi hivatalosan nem érhető el az App Store-ban, és ezért harmadik féltől származó alkalmazást kell telepítenünk.

Mire van szüksége a Kodi telepítéséhez az iPadre

1) Xcode

xcode a kodi számára az ipadon

Az Xcode egy IDE-csomag, amelyet az Apple Inc. fejlesztett ki alkalmazások fejlesztésére Mac és iOS rendszerekre. Segít a felhasználóknak telepíteni vagy fejleszteni a kívánt platformokat az iOS és a Mac futtatásához.

2) Cydia Impactor

Hogyan telepítsük a Kodi-t ipadra cydia ütközővel

A Cydia Impactor iPad készüléken egy telepítő eszköz, amely IPA fájlok telepítésére szolgál az iPhone készülékeken és az iPad készülékeken. Segít a felhasználóknak a külső alkalmazások és szoftverek telepítésében az iOS platformon. A Cydia Impactor Mac integrációt igényel a Kodi telepítése közben, mivel ez a Jailbreak módszer.

Töltse le a Cydia Impactor fájlt.

3) Kodi deb fájl

Telepíthetem a Kodi-t az ipadra

A deb fájl egy szoftvercsomag, amelyet UNIX platformon vagy iOS platformon fejlesztettek ki. A Kodi deb fájl egy debian fájl, amely telepíthető a börtön törött iPad készülékére.

Töltse le a Kodi Deb fájlt.

4) iOS App Signer

Beállíthatom a Kodi börtönben törött iPad készüléket?

Az iOS App Signer segítségével a felhasználók módosíthatják fájljaikat az iPad által támogatott IPA formátumú fájlokká a telepítés előkészítése érdekében.

5) Tweakbox App

Mire van szüksége a Kodi telepítéséhez az iPadre

Ez egy harmadik féltől származó alkalmazástelepítő eszköz, amelyet széles körben használnak nem hivatalos alkalmazások telepítésére iOS-eszközökön. A könyvtárban több mint 2000 alkalmazás található, sokféle kategóriára felosztott alkalmazások széles választékával. A Tweak Box alkalmazást a Kodi telepítéséhez használják iPadre, Jailbreak módszer nélkül, mivel nem igényel semmilyen Mac integrációt, és közvetlenül az eszközön is elvégezhető.

Töltse le a Tweakbox App fájlt.

4 A Kodi telepítésének manuális módjai az iPad készüléken

Az alábbiakban bemutatjuk a Kodi telepítésének módját iPadre a Jailbreak módszerekkel:

 1. Cydia Impactor
 2. iOS App Signer

Azonban a következő módon telepítheti Jailbreaking vagy számítógép használata nélkül:

 1. Tweak box App
 2. Xcode

A Kodi beállítása az iPad készüléken a Jailbreak módszer használatával

A Kodi beállítása az iPad készüléken a Jailbreak módszer használatával

Mint fentebb említettük, kétféle módon telepíthetjük a Kodi-t iPadre. Kövesse az alábbi lépéseket a Kodi telepítéséhez a Jailbreak módszerekkel:

1) Cydia Impactor

A Kodi telepítése előtt töltse le a Kodi.IPA fájlt és a Cydia Impactor fájlt.

 1. Csatlakoztassa a iPad neked Mac. (Ügyeljen arra, hogy kilép a iTunes).
 2. Dob Cydia impactor.
 3. Nyissa meg a IPA be Cydia Impactor húzással és ejtéssel.
 4. Választ iPad a listából.
 5. Kattintson Rajt.
 6. Adja meg Apple azonosító amikor a kérés felszólítja.
 7. Most nyitva Beállítások > Menj profilok & Eszköz kezelés.
 8. Folytassa a megadott érték kiválasztásával Apple azonosító > Kattintson Bizalom és Folytassa.

Ez az, most már könnyen használhatja a Kodi-t.

2) X kód

 1. Csatlakoztassa Mac és iPad
 2. Indítsa el a Xcode
 3. Indítson el egy új Xcode program > választ Egyetlen nézet alkalmazás > kettyenés Következő.
 4. Írja be a termék nevét Kodi.
 5. Írja be a többi részletet > választ Egyetemes > kettyenés Következő. (Ha hiba történt, írja be a Apple azonosító megjavítani.)
 6. Nyisd ki iOS App Signer
 7. Nyissa meg a letöltött Kodi fájlt.
 8. Válassza ki a korábban használt profilt > kettyenés Rajt.
 9. Menj oda Xcode itthon > Válassza az Eszközök elemet a felső menüből.
 10. Válassza ki iPad > Kattints a +
 11. Keresse meg és nyissa meg a .ipa korábban létrehozott fájl.
 12. Most húzza ki a hálózati csatlakozót iPad > Lépjen a főmenübe, és nyissa meg Kodi.
 13. Nyisd ki Beállítások > Eszköz vezetés > Developer App > kettyenés Bizalom.

A Kodi telepítésének iPad 2 legjobb módja börtön törés / számítógép nélkül

1) Tweakbox App

 1. Nyisd ki iPad > Nyisd ki Szafari böngésző > Írja be ezt az URL-thttps://www.tweakboxapp.com/És nyisd ki.
 2. Töltse le a App > kettyenés Lehetővé teszi.
 3. kettyenés Telepítés.
 4. Nyissa meg az alkalmazást.
 5. Kattintson Alkalmazások.
 6. Kattintson Tweakbox alkalmazások.
 7. Tekercs keresni Kodi és kattintson rá.
 8. A telepítés befejezése után induljon a Beállítások.
 9. Nyisd ki profilok & Eszköz kezelés.
 10. Kattintson az alábbi opcióra Vállalati alkalmazások szakasz
 11. kettyenés Bizalom > kettyenés Bizalom

Kodi iPad letöltése

A Kodi nem tölthető le közvetlenül az iPad készüléken, mivel azt az Apple nem hivatalosan támogatja, és hivatalos alkalmazása nem érhető el az App Store-ban. Ennek ellenére egy Debian fájl letölthető a Kodi hivatalos weboldaláról, amelyet a felhasználók letölthetnek. Az iPad készülékre azonban csak harmadik féltől származó alkalmazástelepítő kliensen keresztül telepíthető.

Az Exodus és a Covenant Addon telepítése az Apple iPad-en

Az Exodus és a Covenant telepíthető a Kodi iPad-re ugyanúgy, mint a Kodi Windows rendszerre. Az Exodus Kodi és a Covenant telepítésének eljárása hasonló, ha a Kodi telepítve van.

A Kodi legjobb távirányítói az Apple iPad készüléken

A Kodi legjobb távirányítói az Apple iPad készüléken

Az alábbiakban bemutatunk néhány, az App Store-ban elérhető Kodi távirányítót, amelyeket a felhasználók letölthetnek a Kodi iPad használatához:

 1. A JoetheFox hivatalos Kodi távirányítója
 2. XBMC csillagkép
 3. XBMC Commander Free
 4. Az XBMC Saját WebUI

Hogyan kell lejátszani az iTunes könyvtárat a Kodi-ban

Először össze kell kapcsolnia a meghajtót az iTunes-szal a Kodi-val, mert hozzá kell térképezni. Ha nincs leképezve, akkor kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Menj Beállítások a Kodi főmenüből > Nyisd ki fájl Menedzser > Kattintson duplán a Add Source > Böngészés > választ iTunes meghajtó.
 2. Konfigurálja az eszköz iTunes mappáját.
 3. kettyenés rendben > kettyenés Kész > Adj nevet neki.

Itt konfigurálta az iTunes könyvtárát a Kodi-on, és készen áll a lejátszásra.

iPad alternatív eszközök a Kodi számára

 1. Kodi a Windows rendszeren
 2. Kodi a Raspberry Pi-n 
 3. Kodi a Firestick-en
 4. Kodi a Roku-n
 5. Kodi tovább Apple TV
 6. Kodi az Xbox One-on
 7. Kodi az Nvidia pajzson

Záró szavak

A Kodi annak ellenére, hogy világszerte kiváló hírnevet szerzett, sok ember nagyon kritizálta. A teljes kritika annak köszönhető, hogy a kalózkodás megsértésével kapcsolatos kérdései összekapcsolódtak a kiegészítőkkel. A harmadik féltől származó Kodi kiegészítőket illegálisnak tekintik, mivel megragadják a kalóz adatfolyamokat, és ingyenes szerzői jogi anyagokat jelenítenek meg..

Hasonlóképpen úgy tűnik, hogy az Apple Inc. nagyon ellentétes a Kodi-val, mivel hivatalos Kodi-alkalmazás nem érhető el az App Store-ban. Ezért azoknak a felhasználóknak, akik Kodi-t akarnak használni, be kell tartaniuk a börtön törési eljárásait és a Kodi iPad-re történő telepítésének eljárását. Az egészet elmagyaráztuk, hogyan kell alaposan telepíteni és hogyan kell használni a Kodi iPad készüléken. A Kodi telepítése előtt feltétlenül nézzen meg mindent.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this