Kodi az Nvidia Shield TV-n. Az Ultimate Streaming Player: Egyszerű 4 lépés útmutató

A Kodi a legjobb streaming video alkalmazás, az Nvidia pedig egy úttörő streaming és játék platform, amely kombinálható, hogy megtapasztaljon valamit, amit mások nem tudnak kínálni. A Kodi bármilyen platformon telepíthető, hogy meghaladja a kortárs streaming élményt, és ez az állítás gyakorlatilag látható, amikor a Kodi telepíti az Nvidia Shield-re.

Vessen egy áttekintést ezen az útmutatón keresztül, és nézze meg, hogyan telepítheti a Kodi-t, és élvezheti kedvenc tartalmának streamingét az Nvidia Shield-en a legjobb kodi kiegészítőkkel..

Mi az Nvidia Shield TV?

Az Nvidia Shield az egyik legnépszerűbb és legmegbízhatóbb android alapú médialejátszó, amely a polcon elérhető. Az Nvidia világszerte elismert GPU gyártó, és emiatt ismert. Az Nvidia Shield felbukkanása azonban nagyszerű cselekedet volt, mivel ez komoly versenyt váltott ki a médiakonzol-iparban. Az a tény, hogy az Nvidia a GPU legnagyobb gyártója, elősegítette, hogy vezetővé váljon a kiváló minőségű video streaming területén. felület. Az Nvidia Shield 4K minőségű streaming és Geforce játékélményt kínál.

A Kodi telepítése az Nvidia Shield TV-n?

Mivel az Nvidia Shield android platform, ezért a Google Play Áruház segítségével könnyen telepíthető a Kodi. Vannak olyan régiók, ahol a Google Play Áruház nem érhető el a földrajzi korlátozások miatt.

 1. Indítsa el az Nvidia pajzsot > Nyissa meg a Google Play Áruházot
 2. Kattintson a keresés elemre Kodi > A megjelenő eredmények közül kattintson az XBMC által kifejlesztett Kodi-ra.
 3. kettyenés Telepítés és a Kodi letölti és telepíti az Nvidia pajzsra.
 4. Nyissa meg a Kodi alkalmazást, miután telepítette.

Most telepítse a legjobb Kodi kiegészítőket, hogy élvezze a legjobb streaming élményt.

Az Nvidia Shield legjobb tulajdonságai a Kodi számára

Az Nvidia Shieldnek van néhány dolgát a Kodi-on történő streaminghez, például:

 1. Élvezze a HD és 4K minőségű video streaming-t.
 2. Könnyen kezelhető felület távirányítóval.
 3. Gyors sebességű streaming és fejlett hozzáférhetőség.

Hogyan frissítsük a Kodi-t Kodi Krypton v17.6-ra az Nvidia Shield TV-n?

A Kodi frissítésének egyetlen módja az újratelepítés, a Kodi frissített verziójának az Nvidia pajzson történő letöltésével. Mivel azonban a Kodi elérhető a Google Play Áruházban, az alábbi lépésekkel frissítheti:

 1. Nyissa meg a Play Áruházot az Nvidia pajzsánsetup kodi az nvidia pajzs tv-n
 2. Ugrás az alkalmazásokhozsetup kodi a Play Store segítségével az nvidia pajzson
 3. Kattintson a Kodi-raNvidia pajzs kodi számára
 4. Kattintson a Frissítés elemre (a frissítés opció csak akkor lesz elérhető, ha rendelkezésre áll frissítés.)

A Kodi Jarvis v16 telepítése az Nvidia Shield TV-re ?

Frissítse a Kodi Jarvis 16. verzióját az alábbi lépésekkel:

 1. Töltse le a APK fájl a Kodi Jarvis 16. verziójáról az Nvidia-on
 2. Nyissa meg a letöltött ZIP-fájl és telepítés Kattintson a gombra felülírja a létezőt app.

Hogyan telepítsük a Kodi kiegészítőket az Nvidia Shield TV-re ?

A Kodi kiegészítő telepítésének eljárása az Nvidia Shield-re ugyanaz, mint a PC-n és a FireStick-en. A Kodi attribútumok és interfész minden platformon változatlanok, így a telepítési módjuk is ugyanaz.

A legjobb Kodi kiegészítők az Nvidia Shield TV-hez

Az Ön számára ajánlott legjobb Kodi kiegészítők az Nvidia Shield számára:

 1. USTVNow
 2. BBC iPlayer
 3. Szövetség
 4. Placenta
 5. Uránusz
 6. Neptunusz emelkedik
 7. Végzet
 8. cCloud TV
 9. MMA bolygó
 10. Maverick TV

Nvidia Shield TV Alternatívák Kodi-hoz

 • Az Nvidia Shield for Kodi alternatív tűzoltója

Az Amazon által kifejlesztett Fire Stick egy csodálatos video streaming eszköz mindazoknak a streaming szerelmeseknek, akik szeretnék magukkal vinni streaming lejátszóikat. A Fire Stick nagyszerű választás a Kodi használatához, mivel HD minőségű streameket és nagyon felhasználóbarát felületet biztosít.

 • Az Nvidia Shield for Windows alternatívája a Kodi számára

Valójában a Windows a legfontosabb választás a felhasználók számára bármilyen szoftver kipróbálására, különös tekintettel az adatfolyamokra. Ennek oka a testreszabás és az akadálymentesség tere. A Windows szinte minden platformon alapvető platform, és Kodi esetében valóban nagyszerű választás.

 • Ubuntu operációs rendszer a Kodi számára

Az Ubuntu használható Kodi-hoz, és a Kodi jól működik rajta, de a Kodi telepítési eljárásai az Ubuntu számára kissé összetettek más platformokhoz képest..

 • Málna Pi alternatívája az Nvidia pajzsnak Kodi számára

A Raspberry Pi valójában egy kicsi számítógépes tábla, amelyet a játék- és gőzölési igényeknek megfelelően alakíthatunk át. Ez az, ami miatt nagyszerű a Kodi használata, mivel a Kodi telepíthető rá, és nagyszerű streaming élményt nyújt.

 • Az Apple TV az Nvidia Shield for Kodi alternatívája

Amikor meghallja az Apple TV szót, az első dolog, ami eszébe jut, csak az Apple által kifejlesztett intelligens TV. Az Apple TV egy digitális streaming eszköz, amelyet az Apple fejlesztett ki és fejlesztett ki. Az Nvidia Shield nagyszerű alternatívája a Kodi használatának választása, mivel az Apple TV által nyújtott streaming funkciók csodálatosak.

 •  iPad az Nvidia Shield alternatívájaként a Kodi-on

Ha táblagépen él, és potenciális alternatív streaming-platformot keres az Nvidia Shield-hez, akkor kipróbálnia kell az iPad készüléket. A Kodi telepítési eljárása az iPad készüléken összetett, összehasonlítva más platformokkal, mint például a Widows és az Android. Azonban a Kodi iPad-en valóban csodálatos dolog, mivel az iPad hozzáférhetősége nagyszerű.

Záró szavak

A Kodi csodák világa, és ha olyan látványos platformmal kombináljuk, mint az Nvidia Shield, akkor képzelje el a remekül járó élményt. Az NVIDIA Shield egy nagyszerű dolog, amelyet az Nvidia fejlesztett ki, és a világ minden tájáról nyeri a felhasználók szívét. Próbálja ki a Kodi-t az Nvidia Shield-en az Ön streaming- és játékigényeihez. Jelenleg nem érhető el sok olyan platform, amely képes 4K minőségű adatfolyamot biztosítani.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this