Hogyan telepítsük a Quasar Kodi Addon kevesebb, mint 3 perc alatt

Frissítés: Ez a kiegészítő jól működött a 10 hónappal ezelőtti írás idején, de a közelmúltban elindította a belső szerver hibáját..


Úgy tűnik, hogy a kiegészítő már nem kap támogatást.  Kérjük, keresse meg a legjobb kodi kiegészítők útmutatónkat az alternatívákhoz. Olvassa el, hogy miért szükséges a kodi vpn minden felhasználó számára.

Mégis tovább közvetítheti kedvenc sportágait ezen alternatív Kodi kiegészítők révén:

 1. Kivonulás
 2. Szövetség
 3. Neptunusz emelkedik
 4. Gurzil
 5. Mozivaj

Kodi NewsA DMCA-bejelentések és a szerzői jogi kérdések száma napról napra növekszik. A Kodi VPN a legjobb megoldás védje magát a figyelmeztetésektől, Az ISP fojtása és a Kodi kiegészítések feloldása. A VPN megőrzi személyazonosságát és biztonságát az olyan nem hivatalos kiegészítők használatakor, mint a SportsDevil, az Exodus és mások..kodi cta

A Quasar lenyűgöző és népszerű izgalmas kiegészítő a Kodi felhasználók számára. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára a filmek streamingjét, a torrent letöltéshez hasonlóan. Keresési eredményeket nyújt a legnépszerűbb torrent keresőmotorokon keresztül. Kövesse az útmutatónkat, mivel részletes útmutatást nyújtunk a Quasar Kodi kiegészítő telepítéséről.

Quasar Kodi tároló

A Quasar Kodi repo telepíthető a Kodil Repository segítségével. Annak ellenére, hogy elérhető a Githubon, letöltésével kapcsolatban számos problémával szembesülhet. A Kodil a legfrissebb és a legjobb kodi-tárolók között.
kvazár kodi addon belső szerverhiba

A Quasar Kodi Addon telepítése a Krypton 17.6 vagy újabb verziójára

A Quasar Kodi 17 telepítéséhez kövesse ezeket a lépéseket.

 1. Nyisd ki Kodi > Kattints a Beállítások ikon > Nyisd ki fájl Menedzser.
 2. Dupla kattintás hozzáad Forrás > Kattintson ‘Egyik sem’ > Írja be ezt URL pontosan http://kdil.co/repo/ > kettyenés rendben > Nevezze meg ezt a forrást ”Kodil Repo” > kettyenés rendben.
 3. Menj vissza Kodi Menü > Nyisd ki hozzáadkiegészítők > Kattintson Doboz alakú ikon.
 4. kettyenés Telepítés tól től Postai irányítószám fájl > Nyisd ki Kodil Repo > Válassza ki a lehetőséget Kodil.zip > Most várjon a lerakatra telepített értesítésre.
 5. választ Telepítés tól től raktár > Nyisd ki Kodil raktár > Nyisd ki Videó hozzáadkiegészítők > választ kvazár > Kattintson Telepítés > Várja meg az értesítést.
 6. Nyissa meg a kiegészítőt, ugorjon Kodi főmenü > Kattintson hozzáadkiegészítők > Videó hozzáadkiegészítők > kvazár > Élvezd!

A Quasar Kodi Addon telepítése a 16-os vagy újabb Jarvis verzióra

Kövesse ezeket a lépéseket a Quasar Kodi 16.1 vagy újabb verziójának telepítéséhez.

 1. Dob Kodi > Nyisd ki Rendszer > kettyenés fájl Menedzser > Dupla kattintás hozzáad Forrás > Kattintson Egyik sem > Írja be ezt URL http://kdil.co/repo/ > Kattintson Kész > Adja meg ezt a forrásnevetKodil repo” > Kattintson Kész > kettyenés rendben.
 2. Menj Kodi-ba itthon Képernyő > Rendszer > hozzáadkiegészítők > Telepítés tól től Postai irányítószám fájl.
 3. Keresse meg és kattintson a „Kodil repo” > kettyenés Kodil.postai irányítószám
 4. Telepítés tól től raktár > Kodil raktár > Videó hozzáadkiegészítők > kvazár > Telepítés > Várja meg a kiegészítő telepítését.

A Quasar Kodi Addon telepítése a Fire Stick-re

 1. Telepítse a Kodi-t a Fire Stick-re az útmutatónk segítségével.
 2. Nyisd ki Fejlesztő Opciók > Kapcsolja be az ADB hibakeresést és Alkalmazások tól től Ismeretlen források.
 3. Most dob Kodi és kövesse a fent részletezett lépéseket a Quasar Kodi 2017 telepítéséhez.

Kvázi Kodi letöltése

 1. Töltse le a Zip fájlt
 2. Menj Kodi Menü > Nyisd ki hozzáadkiegészítők > Kattintson Doboz alakú ikon.
 3. választ Telepítés tól től Postai irányítószám fájl > kettyenés Kodil Repo > Válassza ki a lehetőséget Kodil.zip > Most várja meg, amíg a tároló települ.
 4. kettyenés Telepítés tól től raktár > Kattintson Kodil raktár > Nyisd ki Videó hozzáadkiegészítők > kettyenés kvazár > Kattintson Telepítés > Várja meg a kiegészítő engedélyezett értesítését.

Kodi Quasar nem működik / hibák / problémák

Quasar Kodi belső szerverhiba

A Quasar Kodi ezt a hibát jeleníti meg, amikor megpróbálja elérni a kategóriákat és szakaszokat. A hiba oka ismeretlen, de úgy gondoljuk, hogy az az oka, hogy a kiegészítő frissítésre szorul.

fix

Ellenőrizze a Quasar addon frissítését a jobb egérgombbal kattintva a Quasar Kodi addonra > választ Információ > Alul kattintson a gombra frissítés.

Quasar Burst Kodi

A Quasar Burst lehetővé teszi a Quasar Kodi számára, hogy torrent keresést végezzen. Fontos dolog, és maga a Quasar letölti azt a kiegészítő telepítésekor.

fix

Ha hibát észlel a Quasar Burst kapcsán, telepítse újra a Quasar Kodi kiegészítőt, és a hiba nem jelenik meg.

Quasar Kodi – vélemények

Ennek a kiegészítőnek a felhasználói inkább a jogi kérdések, mint a teljesítményük miatt aggódnak, így tűnik ez a Reddit szál:
quasar kodi addon felülvizsgálat

Itt van egy felhasználói tweet, amely dicséri a Quasárt és azt állítja, hogy kockázatmentes:

A tweet spanyolul van, itt van a fordítása:

„A torrenteket letölti a számítógépére, és ha elég van, elkezdi a lejátszást, miközben folytatja a letöltést. Végtelen kiegészítők vannak a Kodi számára, Quasart használom, ismert torrensek forrásait használom, nem látom a kockázatot ”

A Los Torrents a bajnokságot összekapcsolja, és elegendő tapasztalatot nyújt a reproducir mientrek számára, akik Bajando-t mutatják. Széna infinitos kiegészítők a Kodi-hez, a Quasar-hoz, a Torrent-féle küzdelmekhez, no veo riesgo

– Sebastián (@batwke), 2017. december 4

Másrészt van olyan felhasználónk, aki egyáltalán nem elégedett a folyamokkal:

Yo usaba Kodi + Quasar, mindenképp jelentkezzen nekem, ha problémákat kell tenned. Los que tiran de patakok, nekem nekem Molan mucho

– Viejo Feto? (@FetoViejo) 2017. október 16

[Fordítás: “Kodi + Quasar-ot használtam, de az utóbbi időben ez némi bajt okozott. Azok, akik patakokat húznak, és nagyon nem kedvelnek engem ”

Kodi Quasar Szolgáltatók

Nem találunk aktuális szolgáltatót a Quasar Kodi lerakathoz. Úgy tűnik, hogy a szolgáltatók abbahagyták a támogatást.

A Quasar Kodi hivatalos oldala

A Quasar Kodi 17 hivatalos webhelyének megtekintéséhez kattintson ide.

Quasar Kodi VPN

A társak közötti megosztás mindaddig nem tekinthető illegálisnak, amíg az érintett hatóságok nem engedélyezik, vagy ha nem használják a tartalom kalózkodására..

Tartalom megosztása engedély nélkül, ha a tulajdonos illegálisnak tekinthető, és ezt teszik ezek a harmadik féltől származó P2P torrent kiegészítők..

Vannak bizonyos DMCA szerzői jogi irányelvek, amelyek megsértése esetén nagy veszélyt jelenthetnek a felhasználókra. Ezért mindig nagyobb a kockázata a fogásnak. Ezért azt javasoljuk, hogy a felhasználók használják a Quasar Kodi VPN-t, mielőtt bármilyen DMCA-értesítést megkapnának.

A csomagolás

A Quasar nagyszerű Kodi kiegészítő, de az utóbbi időben sok hibát mutatott ki. A Quasar Kodi addon rendelkezik a legjobb torrent kaparókkal, ezért világszerte nagyon népszerű. Részletes útmutatást nyújtunk azonban a Quasar Kodi kiegészítő telepítéséhez. A felhasználókat mindig veszélyezteti, ha ilyen harmadik féltől származó torrent-kiegészítőket használ.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map