Hogyan telepítsük a 123Movies Addon a Kodi Leia / Krypton / Jarvis-ra 6 lépésben

A 123Movies Kodi kiegészítő a Kodi egyik legnagyobb filmforrása, mivel a legújabb hollywoodi filmekkel és TV-műsorokkal rendelkezik a világ minden tájáról.

123-Movies-Kodi

Ebben az útmutatóban megtalálhatja az utasításokat a 123Movies Kodi addon telepítésére hat egyszerű lépéssel. Ne felejtsd el ellenőrizni a legfontosabb kodi kiegészítők útmutatónkat. Szüksége lesz a legjobb Kodi VPN-re a biztonságos streaminghez és a földrajzilag korlátozott patakok feloldásához.

A 123movies Kodi kiegészítő telepítése a Leia 18-as és régebbi verzióin

 1. Nyisd meg a Kodi-t > Kattints a beállítások ikon > Kattintson a File Manager elemre.Hogyan telepítsük a 123movies kodi addon
 2. Kattintson duplán a Forrás hozzáadása elemre > kettyenés <Egyik sem>.123 film hozzáadása a kodi kriptonon 17.6
 3. Írja be ezt az URL-t: http://androidaba.com/addons/ > Kattintson az OK gombra > Nevezze ezt az URL-t „ANDABA” > Kattintson az OK gombra.hogyan lehet hozzáadni 123movies kodi adodn a kodi kriptonon 17.6
 4. Vissza a Kodi főmenübe > Kattintson a Kiegészítők fülre.nézhetsz filmeket a Kodi 123movies addon
 5. Kattints a Doboz ikon (Csomagtelepítő ikon) > kettyenés Telepítés zip fájlból123movies kodi addon a tűzhelyen
 6. kettyenés ANDABA > Nyisd ki raktár > választ kodil.zip > Várja meg az értesítést.letöltés 123movies kodi addon
 7. Most válassza ki Telepítés a tárházból > kettyenés Kodil Repository > Nyisd ki Videó kiegészítőktelepítsen 123filmet a kodil tárolóból
 8. választ 123 film > kettyenés Telepítés > Várja meg az értesítést.

123 film zip fájl

123Movies Új URL 2019

Mivel a 123Movies Kodi Leia, Krypton és Jarvis telepítésére vonatkozó fenti útmutatásokat kipróbálták és tesztelték, és mindenesetre a médiatartalom nem jelenik meg streamben, valószínű, hogy a 123Movies Kodi kiegészítőbe ágyazott URL helytelen.

Kövesse az alább említett lépéseket egy új URL beírásához:

 1. Dob Kodi > Kiegészítői > Videó kiegészítők > Kattintson a jobb gombbal 123Movies > Beállítások.123 film hozzáadása új url
 2. nyomja meg „Webhely URL” fül van jelen a bal oldalon > Változtassa meg az URL-t erre: http://kdil.co/repo/.123 film hozzáadása új URL-címhez
 3. Ez az URL ugyanolyan jól működik, tehát mindig élvezze a rendelkezésre álló legfrissebb médiatartalmakat.

A 123Movies telepítése a Kodi Krypton 17-es verziójára

 1. Nyisd ki Kodi > Továbbmenni Beállítások a főmenü tetején > Fájl kezelő > Dupla kattintás Add Source.Hogyan telepítsük a 123movies kiegészítőt
 2. Egy doboz jelenik meg a felbukkanó mezőben, írja be a következőt: http://kdil.co/repo/ arra a helyre, ahol mondja, írja be a médiaforrás nevét, pl. „Kodil Repo” > Kattintson az OK gombra > Ellenőrizze újra az URL-t és a forrás nevét, majd kattintson újra az OK gombra a párbeszédpanel bezárásához.a 123movies kodi telepítése a kripton 17.6 vagy annál alacsonyabb verziójára
 3. Menj vissza Kodi kezdőképernyő nyomással ‘Kilépés’ gomb > Kiegészítői > Kattintson Doboz ikonra (Csomagtelepítő ikon) a bal felső sarokban > Telepítés zip fájlból > Kodil Repo > Kattintson Kodil.zip.123movies kodi letöltés
 4. Telepítés a lerakatból > Kodi Izrael Repository > Videó kiegészítők > Most kattintson a gombra 123Movies.123movies video addon
 5. kettyenés Telepítés és várja meg, amíg a kiegészítő települ.hogyan lehet filmeket közvetíteni a 123filmes addon
 6. nyomja meg ‘Kilépés’ visszamenni Kodi kezdőképernyő > Kiegészítői > Videó kiegészítők > Kattintson 123Movies > és élvezd!

123 film hozzáadása a kodi kripton 17-es verziójának beállításaihoz

A 123Movies telepítése a Kodi Jarvis 16. verziójára

A 123Movies Kodi Jarvis verzióra történő telepítésének folyamata megegyezik a fentiekkel, amit a Kodi Krypton 17. verzió esetében már bemutattak. Ne feledje azonban, hogy a Kodi Kryptonban a „Rendszer” gomb helyett a „Beállítások” billentyűt használták..

123movies Kodi Letöltés

 1. Töltse le a ZIP fájl a készüléken > Nyisd ki Kodi > Menj AddOnok > Kattints a Doboz ikonra > Kattintson Telepítés zip fájlból > Böngészés Zip fájl, és nyissa meg > Várja meg, amíg az értesítés megjelenik.
 2. Kattintson Telepítés a lerakatból > Nyisd ki Kodil Repo > Nyisd ki Videó kiegészítők.
 3. Kattintson 321 film > Találat Telepítés > Várja meg az értesítést.

Hogyan telepíthetünk 123filmet a Fire Stick-re

Könnyen telepíthet 123 filmet a Fire Stick-re, ha telepítette a Kodi-t. Ha még nincs Kodi a Fire Stick-en, akkor kövesse útmutatónkat Telepítse a Kodi-t a Fire Stick-re.

 1. Dob Kodi app on Fire Stick.
 2. Menj Fejlesztői beállítások > Kapcsolja be az ADB hibakeresést és az alkalmazásokat ismeretlen forrásokból.
 3. Most kövesse a fenti filmekben a 123 filmek Kodi Kryptonra történő telepítésének lépéseit.

A tartalom feloldásához használhat fizetett ingyenes VPN-t a Firestick Kodi 2020-hoz.

123movies Kodi hibák / nem működik / javítások

A 123 filmek váratlanul leállhatnak, és egy bizonyos ideig nem válaszolhatnak, amíg nem indítja újra a Kodi programot, és ugyanazzal a problémával szembesül. A probléma elkerülése érdekében ellenőriznie kell, hogy a 123Movies Kodi kiegészítő frissült-e a jelenlegi verzióra.

Az alábbi lépésekkel megismerheti a 123Movies frissítéseinek telepítését:

 1. Dob Kodi > Kiegészítői > Videók kiegészítő > Kattintson a jobb gombbal 123Movies > Információ.A 123filmek addon nem működnek
 2. Kattintson frissítés és kapcsolja be Automatikus frissítés.

hogyan frissíthetem a 123movies kiegészítőt

Nincs elérhető áram

Bármely film sugárzásának megkísérlésekor a következő hibaüzenet jelenhet meg: „Nincs adatfolyam elérhető”. Nem kell aggódnia, ez egy szokásos hiba.

fix

Ez akkor fordul elő, ha a rendszer-gyorsítótár meg van töltve, vagy ha a hirdetés frissül. Javítsa ki ezt a hibát: először ürítse ki a gyorsítótárat, majd telepítse újra a kiegészítőt.

A függőség telepítése nem sikerült

A kiegészítő telepítése közben egy értesítés jelenhet meg, amely a következőt mondja: „Nem sikerült telepíteni a függőséget”. Ez a hiba azt jelenti, hogy vagy vannak fájlok hiányoznak a tárolókban, vagy a lerakat, amelyet használ, o a kiegészítő telepítése leállt.

fix

Először ellenőrizze, hogy a lerakat és a telepíteni kívánt kiegészítő frissül-e. Másodszor, mindig használjon megbízható forrásokat az összes kiegészítő telepítéséhez, mivel egyes adattárak rosszindulatú programokat tartalmaznak.

123Movies nem játszik

A 123Movies Kodi kiegészítő indításakor szemtanúja lehet annak, hogy a kiegészítő konkrét ok nélkül lefagyhat, vagy hogy a megtekintett médiatartalom valószínűleg gyakrabban elakad..

Ezek a problémák egy irányba mutathatnak, azaz a Kodi szoftver frissítésére. A Kodi Krypton 17. verziója a legújabb Kodi verzió. Tehát, ha véletlenszerűen telepítette a Kodi Jarvis 16. verzióját az eszközére, akkor frissítenie kell a legújabb verzióra.

123Movies hibaellenőrző napló

A 123 movies napló hiba

A naplóellenőrzési hiba nagyon bosszantó lehet a Kodi felhasználók számára, amikor időt és energiát fordítanak a 123movies Kodi kiegészítő telepítésére. Amint készen áll a filmek közvetítésére, megjelenik egy „naplózási hiba” üzenet. Ugyanakkor nem kell aggódnia, mert nincs semmi, amit nem tudunk megjavítani. A probléma megoldásához kövesse az alábbi vázolt lépéseket:

 1. Törölje a gyorsítótárat.
 2. A gyorsítótár ürítéséhez töltse le a „Kiegészítő telepítő ” és telepítse „Karbantartó eszköz kiegészítő”.
 3. Egyértelmű gyorsítótár> Tisztító csomagok > nyomja meg ‘Igen’ amikor megjelenik egy doboz, amely engedélyt kér a fájlok törléséhez.
 4. Újrakezd Kodi.

A naplóellenőrzési hiba kijavításának másik megoldása a Kodi VPN. Ha továbbra is hibát észlel a 123Movies Kodi kiegészítő médiafájljainak lejátszása közben, ez azt jelenti, hogy valószínűleg hozzáférést kap a földrajzilag blokkolt tartalomhoz..

Problémái valóban megoldódhatnak a VPN megszerzése után, mivel ez lehetővé teszi a földrajzilag blokkolt tartalmak elérését. A VPN a legjobb megoldás, mivel az IP-jét anonimként tartja fenn a kormány, az internetszolgáltatók vagy a hackerek számára.

123filmek Kodi – vélemények

123 A filmek sokáig nagyon népszerűek voltak a Kodi közönség körében. A felhasználók nagyra értékelték ezt a kiegészítőt; Íme néhány tweet a felhasználóktól:

123 Filmek és Ducky volt a legjobb kiegészítő Kodi-ban. Köszönöm mindazt, amit tettél.

– Brooklyn fiú? (@ImaMuthafknBkBy) 2017. november 18

Szívesen. És imádtam a kodi és a 123 film filmeket

– Amanda Porter (@Sky_Vicious_), 2017. december 30

Végső gondolatok

A 123Movies Kodi kiegészítő egy egyablakos lehetőség, amellyel rengeteg médiatartalmat közvetíthet a Kodi telepítőjén. Kövesse az általunk adott útmutatót a 123Movies Kodi kiegészítő telepítéséhez. A 123Movies Kodi kiegészítő telepítése a Kodi Kryptonra és a Kodi Jarvisre változatlan marad. Győződjön meg arról, hogy telepítette a VPN-t a Kodi-ra, hogy feloldja a geo-resztisztens streamek blokkolását.

Ha továbbra is problémái vannak, próbálkozzon más legjobb kodi kiegészítőkkel.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this