Hogyan telepíthetem a PureVPN fájlt a FireStick és FireTV készülékekre?

PureVPN-FIRESTICK

Töltse le a PureVPN for FireStick alkalmazást, és élvezze a zökkenőmentes és biztonságos streaming élményt a FireStick egyik legjobb VPN-jével.

Bármely tartalomcímet bármilyen platformon, bárhonnan meg lehet sugározni, megkerülve a földrajzi korlátozásokat. Ezenkívül nem kell aggódnia a magánéletért, mert nagyon megbízható szolgáltató, amely katonai titkosítást kínál.

PureVPN FireStick szolgáltatások

A PureVPN egy csodálatos szolgáltató, amely olyan csúcstechnológiát kínál, mint:

 1. Felhasználóbarát felület
 2. 5 egyidejű csatlakozás megengedett
 3. Feloldja az összes földrajzilag korlátozott weboldalt, például a Netflix, a Hulu, a Sling TV stb.
 4. Az osztott alagút funkciót tartalmazza
 5. Nagysebességű szerverek
 6. A gyilkos kapcsoló funkció elérhető
 7. 31 napos pénz-visszafizetési garancia
 8. 24 órás ügyfélszolgálat

Hogyan telepítsük a PureVPN-t az Amazon FireStick-re?

Kövesse ezeket a lépéseket a PureVPN letöltéséhez a FireStick-en:

 1. Lépjen a PureVPN webhelyre, és iratkozzon fel a legmegfelelőbb csomagtervére.
 2. Töltse le a PureVPN alkalmazást FireStick vagy Fire készülékére az Amazon App Store segítségével.
 3. Telepítés után nyissa meg az alkalmazást, és jelentkezzen be a PureVPN hitelesítő adataival.
 4. Most csatlakozzon a kívánt helyhez a rendelkezésre álló régiók listájából.
 5. Miután csatlakozik a hálózathoz, bármilyen adatfolyamot könnyen továbbíthat, és megkerülheti a földrajzilag korlátozott webhelyeket.

Az Amazon FireStick Apps, amely a PureVPN-vel legjobban működik

1. Netflix

Az első számú online streaming platform könnyen elérhető és elérhető az egész világon. A probléma azonban az, hogy minden régiónak külön könyvtára van, és számos híres tartalomcím földrajzilag korlátozott. Az amerikai Netflix könyvtár rendelkezik a legjobb tartalomcímmel a Netflixen, és csak az USA szerverén érhető el.

A PureVPN itt segíti a forgalom titkosításában és a földrajzi korlátozások megkerülésében. A Netflix híres a nagy sebességű streaming szolgáltatásról, így a PureVPN szerverek is elképzelhetik a csodálatos kombinációt.

2. Pluto TV

A Pluto TV egy csodálatos ingyenes, élő TV-streaming alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy sokféle csatornát ingyen nézhessenek a FireStick segítségével. Van azonban a Pluto TV prémium terve is, amely a felhasználók számára a világ minden tájáról nagyobb csatornákat kínál.

3. Tubi

A Tubi tekinthető Netflixnek a szabadkeresők számára, mivel a népszerű tartalomcímek széles skálája elérhető streaminghez, akárcsak a Netflix. A freeloaders kifejezést azonban azért használtam, mert teljesen ingyenes és nem igényel előfizetési díjat. Semmi jó azonban ingyenes, ezért lehet, hogy szembe kell néznie a hirdetések nehézségeivel.

4. Euronews

Ha Ön egy híreket tartalmazó drogos, aki szereti naprakészen tartani a legújabb frissítéseket és a legfrissebb híreket, akkor az Euronews az Ön számára. A legfrissebb híreket tartalmazza a világ minden tájáról, különféle nyelveken.

5. ESPN

Ki nem tud az ESPN-ről? Az IT valóban a világ egyik legnépszerűbb sport-közvetítő csatornája. A FireStick ESPN-jén ingyenes élő közvetítések vannak az élő játékok számára, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kedvenc játékaikat több eszközön is megnézhessék.

Az ingyenes szolgáltatás azonban nem érhető el minden játékban vagy eseményen, mivel néhány adatfolyam fizetős nézetben van, és kábelbejelentkezési hitelesítő adatokat igényelnek.

PureVPN az 1. generációs FireStickhez

A legjobb dolog a PureVPN-nél a FireSticknél, hogy ez az egyetlen VPN-szolgáltató, amely támogatja az első generációs FireStick-et. Más VPN szolgáltatók nem tölthetők le közvetlenül az 1. generációs FireStick vagy Fire TV eszközökre, de a PureVPN könnyen telepíthető és használható rajtuk..

Más VPN-szolgáltatók nem telepíthetők az első generációs FireStick és Fire TV eszközökre, és megkövetelik egy kerülő módszer használatát. A PureVPN azonban erre a kiskapura összpontosított és kiterjesztett támogatást nyújtott a FireStick eszköz első verziójának, amelyet még mindig sok ezer használ.

PureVPN a FireStick GYIK-on

Miért van szüksége VPN-re a FireStick-en?

A FireStick-et széles körben használják a binge-figyelők és az online streaming geek, akik szeretik a világ minden tájáról származó különféle tartalmakat közvetíteni. Az egyik probléma, amellyel a felhasználók szembesülnek, a tartalom földrajzi korlátozása, amelyet VPN nélkül nem lehet megkerülni.

A VPN nem csak a forgalmat titkosítja, és biztonságos hozzáférést biztosít a blokkolt vagy korlátozott webhelyekhez, de megakadályozza az ISP fojtását is.

A PureVPN megbízható?

Igen, a PureVPN megbízható VPN-szolgáltató, ezért tekintik a FireStick egyik legjobb VPN-nek. Nincs DNS- vagy IP-szivárgása, szigorúan nincs naplózás-politikája és katonai titkosítási protokollal rendelkezik.

IS PureVPN jobb, mint egy ingyenes VPN a FireStick számára?

Igen, a PureVPN biztonság szempontjából jobb, mint egy ingyenes VPN a FireStick számára. Az ingyenes VPN-szolgáltatóknak DNS-szivárgásuk van, és közülük sokan ellentmondásosak az adatnaplók vezetése során. A PureVPN azonban nem tart naplókat, és nagyon erős AES-256 titkosítási protokollal rendelkezik, ami rendkívül biztonságos.

Következtetés

Az Amazon FireStick és FireTV felhasználók mindig panaszkodtak a tartalom elérhetetlenségéért, és ennek oka a földrajzi korlátozások. Másodszor, sok felhasználó szembeszökő problémákkal szembesül, miközben az internetszolgáltatóknak köszönhetően streamingbe próbálkozik az Amazon FireStick segítségével.

A PureVPN for FireStick használatával a felhasználók képesek lesznek streamálni kedvenc tartalmukat a földrajzi korlátozás megkerülésével. Sőt, képesek lesznek élvezni a zökkenőmentes adatfolyamot a nagysebességű PureVPN szerverekön keresztül, és biztonságban maradhatnak az ISP fojtási problémáitól..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this