Hogyan nézhetem meg a PSL 4 élő online ingyenes streaming 2019 kábelt a Kodi-n

A PSL a sarkon van és a hype a csúcspontja a levegőben. Az összes krikett rajongó elkezdte a kedvenc csapata iránti szeretetét és támogatását megjeleníteni a közösségi médiában, mivel a trend folyamatosan növekszik. Tudom, hogy izgalommal fogsz járni erre az eseményre is, és megpróbáljátok kitalálni, hogyan kell nézni a PSL-t.


A PSL a legnagyobb krikett esemény, amelyet minden évben Pakisztánban rendeznek a PCB felügyelete alatt. Ez nem csak egy újabb krikettverseny, hanem egy olyan esemény, ahol a világ minden részén megjelenő krikett nagy neve Pakisztánba érkezik, és ahol Pakisztán csillogás-iparát látják részt venni a szervező bizottságokban.

Tehát minden krikett-rajongó megvilágosítja Valentin napját, mivel a PSL 2019 2019. február 14-én indul Egyesült Arab Emírségekben egy elbűvölő megnyitó ünnepségen.

A PSL a legnagyobb krikett esemény, amelyet minden évben Pakisztánban rendeznek a PCB felügyelete alatt. Ez nem csak egy újabb krikettverseny, hanem egy olyan esemény, ahol a krikett nagy neve a világ minden tájáról Pakisztánba érkezik, és ahol az ország ragyogó iparát látják részt venni a szervező bizottságokban.

PSL 4 trófea és csapatok 2019

psl 4 2019 csapatok ütemezése

A következő hat csapat vesz részt az idei PSL-kiadásban:

 1. Islamabad United
 2. Karachi Kings
 3. Peshawar Zalmi
 4. Quetta gladiátorok
 5. Lahore Qalandars
 6. Multán szultánok

Az Islamabad United a PSL utolsó kiadásának (2018) győztesei voltak, de képesek lesznek megtartani a címet ebben az évben? Ez valami, amit mindenki nagyon vár!

PSL 4 élő csatornák / műsorszolgáltatók 2019

Ország

Csatornák

Földrajzi korlátozás? Próbáld ezt

Egyesült ÁllamokPTV Sport, Willow TV (földrajzi korlátozás)

PureVPN 

($ 2.88 / hó)

Látogasson el a webhelyre >>

Egyesült KirályságPrimeTV / HumTV
AusztráliaNincs hivatalos műsorszolgáltató (csak a foxsports.com.au kiemeli a weboldalon), használja a PTV Sports programot az élő közvetítéshez
BangladesGazi TV
U.A.EYupp TV
SrilankaDialog TV
Nyugat-IndiaFlow TV
Észak-AfrikaYuppTV
AfrikaSupersport
Pakisztán PTV Sport, Tíz Sport, Geo Super
 IndiaDSport

A fent említett csatornák közül a PSL Live Broadcast vagy Online nézhető, vegye fontolóra egy VPN szolgáltatás használatát a földrajzi korlátozások megkerüléséhez és a blokkok feloldásához:

VPN-szolgáltatókPriceOfferWebsite
PureVPN 10,95 USD 2,91 USD havi

Különleges ajánlat: 73% kedvezmény

Látogasson el a webhelyre
Olvassa el az ismertetőt
Surfshark 11,91 USD 1,99 per hónap

Különleges ajánlat: 83% kedvezmény

Látogasson el a webhelyre
Olvassa el az ismertetőt
CyberGhost 12,99 USD 2,75 dollár havonta

83% kedvezmény

Látogasson el a webhelyre
Olvassa el az ismertetőt
ExpressVPN $ 12.95 $ 8.32Per hónap

35% kedvezmény

Látogasson el a webhelyre
Olvassa el az ismertetőt

Hogyan lehet megtekinteni a PSL 4-et a Kodi Krypton 17.6 vagy ennél régebbi verzióján

 1. Nyisd ki Kodi > Kattintson a Beállítások ikon (fogaskerek ikon) > kettyenés Fájl kezelő > Dupla kattintás Forrás hozzáadása.
 2. Most kattintson arra, ahova mondja és pontosan adja hozzá ezt a forrást http://www.lvtvv.com/repo/ > Kattintson az OK gombra > Nevezze meg ezt a médiaforrást Kodil Repo > kettyenés rendben> kettyenés rendben ismét bezárja a párbeszédpanelt.
 3. Menj vissza a kezdőképernyő > Kattintson a Kiegészítői menü > Kattints a Doboz ikon (Csomagtelepítő).
 4. Most kattintson a gombra Telepítés zip fájlból > kettyenés Kodil Repo > Most kattintson a gombra kodil-1.3.zip > Várja meg, amíg az értesítés megjelenik.
 5. Most kattintson Telepítés a tárházból > Nyisd ki Kodil Repository > Menj Videó kiegészítők > Kattintson ZEM TV > Találat Telepítés > Várja meg az értesítést.
 6. A kiegészítőt a saját oldaláról érheti el Kezdőképernyő megy a Kiegészítői menü > Böngészés Videó kiegészítők > kettyenés ZEM TV.

Hogyan nézhetem meg a PSL 4-et a Kodi Jarvis 16. vagy újabb verzióján

 1. Nyissa meg a Kodi Jarvis v16-at.
 2. kettyenés Rendszer.
 3. Nyisd ki Fájl kezelő.
 4. kettyenés Forrás hozzáadása.
 5. Kattintson arra, ahol azt mondja és írja be ezt URL http://www.lvtvv.com/repo/ > kettyenés
 6. Nevezze meg ezt a forrást Kodil Repo> kettyenés Kész > kettyenés rendben.
 7. Vissza és kattintson Kezdőképernyő tovább Rendszer.
 8. Nyisd ki Kiegészítői
 9. kettyenés Telepítés zip fájlból.
 10. választ Cerebro Repo > kettyenés kodil-1.3.zip > Várja meg az értesítést.
 11. Kattintson Telepítés a tárházból > Nyisd ki ZEM TV > Menj Videó kiegészítők > Nyisd ki ZEM TV > kettyenés Telepítés > Várja meg az értesítést.

Hogyan lehet megtekinteni a PSL 4-et az 2019-es Egyesült Királyságban

hogyan lehet megtekinteni a psl élő közvetítést

A Prime TV és a Hum TV hivatalosan közvetíti a PSL-t az Egyesült Királyságban. Ha azonban a felhasználók a Kodi-on szeretnék megnézni, akkor egyszerűen telepíthetik a fent említett kiegészítőt, és követhetik a telepítési útmutatónkat.

Abban az esetben, ha az Egyesült Királyság felhasználóinak nehézségei vannak az adatfolyam-átvitel során, jó Kodi VPN szolgáltatást használhatnak a földrajzi korlátozás megkerülésére..

CTA

Hogyan lehet megtekinteni a 2019-es Indiai PSL 4-et

Ez lesz az első alkalom, hogy a PSL, azaz a Pakisztán Super League közvetítése Indiában zajlik. A szomszédos országnak már van saját krikett extravagáns eseménye, IPL néven ismert, amely a PSL közvetlen versenytársa, vagy fordítva hívhatjuk be. Annak ellenére, hogy a PSL versenytársa, a pakisztáni csatornák az elmúlt években IPL-t sugároztak Pakisztánban, Indiával ellentétben.

Ezúttal azonban az indiai DSport csatorna közvetíti az eseményt Indiában. Ez minden bizonnyal remek hír az összes krikett rajongó számára Indiában.

Hogyan nézhetem meg a PSL 4-et a YouTube 2019-en

A legjobb dolog a PSL-ben az, hogy a felhasználók könnyen megtekinthetik élőben a YouTube-on, mert a PTV Sports élőben közvetíti a YouTube-on. A YouTube sugárzásával kapcsolatban azonban két fő aggodalom van:

 1. Lehet, hogy a streaming földrajzilag korlátozott; ezért a Kodi VPN szolgáltatásra lesz szükség a földrajzi korlátozások megkerüléséhez.
 2. Másodszor, előfordulhat, hogy az esemény záró mérkőzését nem sugározzák a YouTube-on. Ennek ellenére ezt még nem erősítették meg.

A PSL adatfolyam feloldása

Hogyan nézhetem meg a PSL 4 élő online ingyenes mérkőzéseit 2019

Azok a felhasználók, akik az események mérkőzéseit közvetlenül a böngészőikről közvetítik, ezt megkönnyítik, mivel a PSL élő közvetítésként jelenik meg a hivatalos PSL T-20 webhelyen. Ez a patak azonban csak a pakisztáni nézők számára lesz elérhető.

Ami a nemzetközi nézőket illeti, az eseményt élőben közvetíthetik a Cricketgateway útján.

A PSL 2019-ben keresendő csapatok

Ebben az évben a Lahore Qalandars néhány nagyszerű nevet becsomagolt a csapatába, mint például a nagy AB de Villiers, Corey Anderson, Fakhar Zaman és Mohammad Hafeez. Ezek a játékosok a világ minden tájáról rendkívül jó hírűek, és a csapatban való részvételük biztosan Lahore Qalandars-t erős válogatottvá teszi..

Sarfaraz Ahmed pakisztáni kapitány ismét vezetni fogja a Quetta Gladiatorokat, és mindannyian láthattuk kapitányként való képességét. Tudja, hogyan hozza ki a legjobban csapatát. Nagyszerű neve is van a csapatában, például Sunil Narine, Dwayne Bravo és Rilee Rossouw, amelyek nagyon megbízható játékosok.

A Multan Sultan azonban felbukkant a csapat leghíresebb és legizgalmasabb nevére, például Andre Russel, James Vince, Shoaib Malik és Shahid Afridi. Tehát mondhatjuk, hogy a Multan Sultan egy olyan csapat is, amelyre figyelni kell.

Ki nyeri ezt a versenyt??

Tavaly szavaztam a Quetta Gladiators-ra, de ebben az évben személyesen a Karachi Kings-nek gyökerezem. Ez elsősorban azért van, mert vannak olyan kedvenc játékosaim, mint Colin Ingram, Colin Munro Ravi Bopara és még sokan mások, akik ki tudják lépni és felülmúlhatják a terepen lévő csapatokat..

Ennek ellenére a sportok közül az a legjobb, ha az a csapat nyer, aki jól játszik a pályán. Tehát csak reméljük, hogy a gyökeresedésem jól megy, és reméljük, hogy ez az esemény édességet fog adni a szemnek, ugyanúgy, mint tavaly.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map