Hogyan nézhetem meg a Disney Plus-ot a Kodi-n

Disney + -on-Kodi


Kíváncsi hogy nézheted a Disney Plus-ot a Kodi-n? Ne aggódjon, mivel ez az útmutató a Disney Plus Kodi-on történő nézésének minden fontos aspektusára kiterjed, egyetlen centes fizetése nélkül.

A Disney + jelenleg a világ legszélesebb körű online streaming platformja. A megjelenés előtt az streaming guruk azt várták, hogy vagy a Netflix kemény versenytársa lesz. Ennek ellenére a Disney Plus valóban nagy versenyzővé vált a Netflix számára, kiváló tartalomminőséget és csúcstechnológiát kínálva.

A Disney Plus a piacra dobásának első hónapjában világszerte több mint 20 millió felhasználót tudott kimutatni. Ez egyértelműen megmutatja a Disney + népszerűségét az egész világon.

Csakúgy, mint a Netflix, a Disney Plus saját tartalommal rendelkezik, valamint a Marvel, a Pixar, a Star Wars és a National Geographic tartalmait. Jelenleg a Disney egyik saját kiállítása; A Mandalorian, a világ minden tájáról trend.

Bármilyen kérdés nélkül megnézheti a Disney Plus-ot a Kodi-en, de egy dolog, amit figyelembe kell vennie, az, hogy ez egy földrajzilag korlátozott szolgáltatás. Ezért lesz szüksége a Kodi számára olyan VPN-re, amely képes lesz megkerülni a földrajzi korlátozásokat, lehetővé téve ezáltal probléma nélkül az adatfolyam továbbítását..

Hogyan nézhetem meg a Disney Plus-ot a Kodi Leia 18-os vagy újabb verzióján

Nézheti a Disney Plus-ot a Kodi Leia 18-as vagy újabb verzióján a Tempest Kodi Addonon keresztül, amely a legújabb és népszerű filmeket és TV-műsorokat tartalmazza. Kövesse ezeket a lépéseket a Tempest Kodi kiegészítő telepítéséhez a Disney + 5 percen belül történő streamingéhez:

 1. Letöltés Tempest Kodi Addon Zip fájl a készüléken.
 2. Nyisd ki Kodi > Kattintson a Kiegészítői lap
 3. Most kattintson a Csomag telepítő (Doboz ikon)
 4. Válassza a Telepítés lehetőséget tól től Postai irányítószám fájl választási lehetőség > Keresse meg a készüléket, nyissa meg a letöltött postai irányítószám fájl, és várja meg az értesítést
 5. Most kattintson a gombra Telepítés tól től raktár > Görgessen le a listán, és válassza a lehetőséget Vihar repo > Menj Videó kiegészítések mappa
 6. választ Vihar a listából > kettyenés Telepítés > Várja meg az értesítést
 7. Miután telepítette a kiegészítőt, meg fogja találni Disney tévé műsorok a a legtöbb népszerű kategória a tévé műsorok

Hogyan nézhetem meg a Disney Plus-ot a Kodi Krypton 17.6 vagy újabb verzióján

Használhatja ugyanazt a kiegészítőt, mint amelyet a Kodi Leia verzióra fentebb leírtak, vagy kipróbálhatja ezeket a Kodi kiegészítőket:

 1. Kivonulás: Exodus Kodi Addon Telepítési útmutató
 2. Watch5s: Watch5s Kodi Addon Telepítési útmutató
 3. cCloud : cCloud Kodi Addon Telepítési útmutató

Hogyan nézhetem meg a Disney Plus-ot a Kodi FireStick-en

 1. Telepítse a Kodi-t a FireStick-re
 2. A Tempest Kodi kiegészítő telepítéséhez kövesse a fent bemutatott eljárást, és ingyen élvezze a Disney show HD streamingjét.

Disney Plus a Kodi hibákkal / javításokkal

A Kodi-on történő streamálás közben a felhasználók sok hibával találkoznak, de ez nem lehet ugyanaz a helyzet, amikor a Disney + -et a Kodi-on streamálják. Az egyetlen hiba, amellyel szembesülhet, a „Nincs adatfolyam érhető el” hiba.

Hogyan nézhetem meg a Disney + -ot a Kodi-on – Video bemutató

Disney Plus Nincs elérhető áram

A rendelkezésre álló adatfolyam-hiba általános hiba, amelyet sok felhasználó használ harmadik féltől származó Kodi-kiegészítőkkel. A hiba okait és megoldásait részletesen tárgyaljuk a „Hogyan javítsuk a Kodi No Streams elérhető útmutatót” című részben. Ugyanakkor egy dolgot szem előtt kell tartania, a Disney Plus egy földrajzilag korlátozott streaming szolgáltatás, amely globálisan nem érhető el.

fix

A tartalom eléréséhez olyan VPN-re van szüksége, amely jól működik a Kodi-en. Sőt, nem minden VPN-szolgáltató fér hozzá a Disney Plushoz, mivel rendelkezik intelligens DNS-sel és VPN-blokkolóval, ezért sok VPN meghiúsítja a korlátozását.

Néhány tesztelés és kutatás után megtudtuk, hogy a következő VPN szolgáltatók működnek a Disney Plus-szal:

 1. PureVPN (Szerverek: USA, Kanada és Új-Zéland)
 2. SurfShark (Szerverek: Keleti szerverek)
 3. NordVPN (Szerverek: Chicago és Atlanta)
 4. CyberGhost (Szerverek: USA)
 5. ExpressVPN (szerverek: Az Egyesült Államok északi és keleti része, valamint Ausztrália)

Összecsomagolva

A Disney Plus egy csodálatos online streaming platform, sokféle tartalomcímmel. A platformon elérhető tartalom elképesztő, ám semmi sem jön ingyen. A Disney Plus szolgáltatásaiért 7 dollár per előfizetési díjat számít fel.

Nem hihetetlen, hogy számos tartalomcíméhez hozzáférhet az ingyenes Kodi Addons-on keresztül, és bármilyen kiadás nélkül élvezheti az összes tartalom streamingjét.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map