Hogyan nézhetem Floyd Mayweather és Conor McGregor csatornáit a Kodi Free Live Online oldalon

Jegyzet: A Khabib és a Mcgregor UFC 229 ebben az évben nagyon magasra emelkedik. Nézheted élőben online Khabib Nurmagomedov és Conor Mcgregor mérkőzést.

Floyd „Money” Mayweather és Conor „Notorious” McGregor augusztus 26-án Las Vegasban véget vet egy régóta várt spekulációnak, ahol a világ két legjobban eladott harcosa fej-fej felé megy.

A harc nem csak pletykákkal kezdődött, de a végén mindannyian tudtuk, hogy túl sok pénz van ahhoz, hogy ezt a lehetőséget egyszerűen elengedjük. Mayweather erősen fogja ellenfeleit 40 éves korának ellenére, de a vegyes harcművészetek legnagyobb neve érdekesebbé teszi a dolgokat..

De csoda lehet hogyan nézhetem Floyd Mayweather vs Conor McGregor a kodi-n? Olvassa tovább, hogy megtudja, hogyan nézheti meg a mérkőzést az interneten.

Hogyan nézhetem Mayweather vs McGregor a Kodi V 17-en
Hogyan nézhetem Mayweather vs McGregor a Kodi V 16-on
Nézze meg legolcsóbb módon Floyd Mayweather és Conor McGregor Pay Per View nézetét
Floyd Mayweather és Conor McGregor küzdenek a pénzről
Floyd Mayweather és Conor McGregor jegyek

Hogyan nézhetem Floyd Mayweather és Conor McGregor csatát a Kodi Krypton 17 verzióján

 1. Indítsa el a Kodi-t > Menj Beállítások ikon, amely a tetején található > Kattintson Fájl kezelő > Most kattintson duplán Add Source, egy doboz jelenik meg.Hogyan nézhetem Floyd Mayweather és Conor McGregor mérkőzést a Kodi-en
 2. Kattintson ‘Egyik sem’ > Írja be a URL http://repo.cazwall.com/sc/ > kettyenés rendben > Írja be a Médiaforrás „SC” > kettyenés rendben.Hogyan nézhetem Floyd Mayweather és Conor McGregor csatát a Kodi Krypton 17 verzióján
 3. Most érintse meg a „Backspace” gombot többször, amíg visszatér a Kodi főmenü > Most kattintson a gombra Kiegészítői > Kattintson Csomagtelepítő ikon található a bal felső sarokban.Mayweather vs Conor McGregor kodi küzdelem addon
 4. választ Telepítse a ZIP-fájlból > Kattintson SC > Most kattintson a gombra raktár > Most repository.simplycaz-1.0.2.zip > A tároló telepítése időt vesz igénybe.mayweather vs conor mcgregor kodi zip fájl
 5. Most kattintson a gombra Telepítés a tárházból > Egyszerűen Caz Repo > Videó kiegészítők > MMA bolygó > kettyenés Telepítés.Mayweather vs Conor McGregor kodi küzdelembeállítás
 6. Néhány perc eltelése után a telepítés után megtekintheti a Floyd Mayweather és a Conor McGregor harc streamingjét a Kodi-on..

mayweather vs conor mcgregor kodi telepítés

Hogyan nézhetem Floyd Mayweather és Conor McGregor csatát a Kodi Jarvis 16. verzióján

 1. Indítsa el a Kodi-t > Ugrás a Rendszerek oldalra > Kattintson a File Manager elemre > Kattintson duplán a Forrás hozzáadása elemre.
 2. Kattintson a Nincs elemre > Gépelje be az URL kodivpn.co/repo/simplycaz.zip URL-t > Kattintson az OK gombra > Írja be a médiaforrás nevét: „SC” > Kattintson az OK / Kész gombra.
 3. Menjen vissza a Kodi Főmenübe a ‘Backspace’ gomb többszöri megnyomásával > Lépjen a Rendszerbe > Válassza a Kiegészítők lehetőséget > Kattintson a Telepítés ZIP-fájlból elemre > Keresse meg és kattintson az SC elemre > raktár > repository.simplycaz-1.0.2.zip.
 4. Várja meg, amíg a kiegészítő bekapcsol > Válassza a Telepítés a lerakatból lehetőséget > Egyszerűen Caz Repo > Videó kiegészítők > MMA bolygó > Kattintson a Telepítés elemre > Várja meg a jobb felső sarokban a kiegészítő engedélyezési értesítését.
 5. Élvezze a harcot!

Nézze meg legolcsóbb módon Floyd Mayweather és Conor McGregor Pay Per View nézetét

A meccset a Showtime PPV-n fogják sugározni, és nagyon sokféle módon megszerezheti a Showtime-t a készüléken. A Showtime felsorolta néhány olyan eszközt, ahonnan megnézheti a csatornát. Ezeket az alábbiakban mutatjuk be:

Floyd Mayweather és Conor Mcgregor Showtime Fizetés nézetenként

Az UFC a meccset augusztus 26-án is közvetíti, de előfizetési díjjal 56,96 USD 6 hónapra.

Nézze meg legolcsóbb módon Floyd Mayweather és Conor McGregor Pay Per View nézetét

Nem feltételezzük azonban, hogy az egyéni meccseket nézni vágyó személyek ilyen hatalmas összeget fizetnének egy 6 hónapos előfizetésért. Tehát alaposabban átmélysítettünk és kiderült, hogy az UFC változó árakat kínál a különféle országokban élő rajongók számára. Nézze meg az alábbi táblázatot:

OrszágUFC árak
USAUS $ 56.99
KanadaUS $ 43.75
Fülöp-szigetekUS $ 18.45
MalaysiaUS $ 59.99
OroszországUS $ 27.20
 • Az árak dollárban vannak megadva

Nos, hogyan kapsz előnyt ebből az ajánlatból? Feliratkozhat egy VPN-szolgáltatásra és megváltoztathatja tartózkodási helyét Fülöp-szigetekre. A VPN lehetetlenné teszi a kormánynak és az internetszolgáltatónak az Ön tartózkodási helyének nyomon követését, így megmutatja az Ön tartózkodási helyét Fülöp-szigeteken.

Floyd Mayweather és Conor McGregor küzdenek a pénzről

A Mayweather és a McGregor elleni küzdelem becsült pénztárcája megdöbbentő. Keith Idec, a Boxing Scene szerint, becslések szerint önmagában Mayweather legalább 100 millió dollárt kereshet. Ez az érték azonban négyszer magasabbra fordulhat, ha elérik az esemény monetáris mutatóit.

Conor McGregor viszont legalább 75 millió USD-t kereshet, ami ötször magasabb, mint bármelyik harca, amelyet valaha az UFC-n végzett. A harc hivatalos pénztárcáját augusztus 25-én teszik elérhetővé, egy nappal a súlyemelésen való küzdelem előtt.

Az Aussie Media jelentéstételi pénztárcáját a Floyd vs Connor ügyében

Floyd 400 millió USD
McGregor 127 millió USD

Feltételezve, hogy a PPV-célok elérik a # MayweatherMcGregor

RT

– Boxing Kingdom (@ BoxingKingdom14), 2017. június 15

Floyd Mayweather és Conor McGregor jegyek

A Mayweather és a McGregor harcjegyeket a vezetés még nem fogja eladni. Feltételezzük azonban, hogy a VIP jegyek jegyenként 19 000 USD-t is elérhetnek. Eközben sok hamis webhely megragadta ezt a lehetőséget, hogy megtévesztse rajongóit hamis jegyek eladásával.

Dana White, az UFC vezérigazgatója eljuttatta ezt az ügyet a Twitterbe, ahol megerősítette, hogy még nem döntenek a jegy áráról, és a rajongóknak tisztában kell lenniük ezekkel a hamis társaságokkal..

A jegyeket még nem kapjuk meg. Kérjük, ne szakadjon le. Ez a cég NEM téríti vissza a rajongóknak pénzt. Bejelentjük, amikor a tix goonsale pic.twitter.com/Z7KAAhkcVI

– Dana White (@danawhite), 2017. június 23

Floyd Mayweather és Conor McGregor statisztika

Annak ellenére, hogy Conor McGregor heves ellenfél volt a harcban, UFC karrierje során összesen 3 mérkőzést veszített, miközben 21 mérkőzést nyert. Eddie Alvarez elleni novemberi küzdelme egyszerre két UFC divízió címet kapott.

Floyd Mayweather és Conor McGregor statisztika

Mayweather megdöbbentő statisztikákat mutatott 49-0-ról hivatásos boksz karrierje során. Minden esély ellenére legyőzte Manny Pacquiaot, és sokan meghitette, hogy korának legnagyobb bokszává váljon. A statisztikák alapján egyértelműen felsőbbrendű ebben a meccsben, mivel a tények nem hazudnak.

floyd mayweather harci statisztikák

Floyd Mayweather és Conor McGregor Jóslás

Mivel a harcot a boksz szabályai szerint fogják tartani, ezért Mayweather erős kedvenc szerepet játszik a verseny megnyerésében. Conor McGregor szokatlan játékstílusa azonban problémákat okoz a legyőzhetetlen bajnok számára, de ez még mindig nem bizonyítja, hogy McGregor legyőzné Mayweather.

Nagyon várható, hogy McGregor karjainak elérése kulcsfontosságú lesz esélyeiben. Nem kétséges, hogy McGregor hosszú karokkal rendelkezik, de érdekes lenne látni, hogy furcsa szögből képes-e dobni ütéseket. Nemrégiben McGregor egy fényképet tett közzé, amely valószínűleg leállítja az elemzők bármilyen kritikáját.

Teljes 74 hüvelyk elérhetőség. És ortodoxban vagyok.

Conor McGregor Hivatalos (@thenotoriousmma) által megosztott bejegyzés 2017. július 2-án, 12:20 órakor, PDT

A McGregorral szembeni esélyek ellenére határozottan a Conor „Notorious” McGregorra fordítottuk pénzt, mert ő az egyetlen harcos, aki képes mindenkit megrázni a világon. Útmutató McGregorhoz!

Kérjük, ossza meg, hogyan nézheti meg a mayweather vs mcgregor a kodi ingyenes útmutatóját a közösségi csatornákon, és kérdezze meg véleményét.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this