Hogyan nézhetem Conor McGregor és Khabib Nurmagomedov UFC 229 Fight Pay Per View nézetét

McGregor vs Khabib; Az UFC 229-re, amelyre 2018. október 6-án kerül sor, az „a legnagyobb harc az UFC történetében” szól. Ebben az útmutatóban felfedezzük, hogyan nézheti meg az UFC 229-et a Pay Per View nézeten, különféle szolgáltatásokkal, amelyek már a tulajdonosa lehet.

Khabib, az könnyűsúlyú bajnok eltökélt szándéka, hogy leveszi Conor McGregort, a korábbi két divíziós bajnokot. A rivalizálás sok hihetetlenül megvilágított az MMA és az UFC rajongók körében. Dana White állítása szerint az UFC 229 esetében a Pay Per View (PPV) várhatóan meg fogja haladni a 3 millió megrendelést.

Az UFC 229 rajongói szerte a világon őrülten nézik a hétvégén a Mcgregor és Khabib mérkőzést. A két legjobb UFC harcos közötti rossz vér sok pletykát váltott ki. Ennek ellenére megnézheti az UFC 229-et a Pay Per View szolgáltatással, különféle szolgáltatásokkal, amelyek már rendelkezésre állnak.

Hogyan nézhetem UFC 229 Khabib Nurmagomedov vs Conor McGregor az Amazon Prime oldalon

Sok felhasználó már használja az Amazon Prime Video szolgáltatást streaming igényeinek kielégítésére. De ne aggódjon, ha nem iratkozz fel az Amazon Primera, továbbra is nézheti a McGregor és Khabib oldalát az Amazon Prime oldalán a Pay Per View nézettel. ufc 229 az amazon prime-en

Az Amazon Prime nézetének fizetési költsége az USA-ban van$ 64.99.

Az Amazon Prime-nal folytatott küzdelem megtekintéséhez kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Jelentkezzen be Amazon-fiókjába, vagy regisztráljon ingyenesen, ha még nem rendelkezik ilyennel.
 2. Az UFC 229 megrendelése az Amazonon keresztül (Rendelés itt)

Miután megvásárolta a PPV-t az UFC 229-hez, a következő eszközök bármelyikén megnézheti a harcot.

 1. Telefonon, táblagépen, számítógépen az Amazon webhelyére kattintva
 2. A streaming eszközön (Apple TV, Roku, Xbox) az Amazon Video alkalmazáson keresztül (ingyenesen letölthető)
 3. Egyenesen az Amazon FireStick vagy az Amazon Fire TV-n, anélkül, hogy le kellene töltenie a videó alkalmazást.

Hogyan nézhetem az UFC 229-et a Sling TV-n

Az UFC 229 Sling TV-jében a Pay Per View nézegetés ára megegyezik az Egyesült Államok Amazon Prime-jával$ 64.99. Az UFC 229 műsorának a Sling TV-n való megtekintéséhez azonban rendelkeznie kell Sling TV fiókkal. De a legjobb az egészben, ha feliratkozhat egy 7 napos ingyenes próbaverzióra a Sling TV-hez. nézd mcgregor vs khabib a hevederes tv-n

Kövesse az alábbi lépéseket a McGregor vs Khabib nézéséhez a Sling TV-n PPV-vel:

 1. Jelentkezzen be a Sling TV-fiókjába
 2. Vezesse be számláját az UFC PPV megvásárlásához
 3. Most nyissa meg a számítógépen a Sling TV webhelyet, és kezdje el nézni. Vagy a Sling TV alkalmazást, ha várja, hogy megnézze a McGregor vs Khabib-ot mobiltelefonon.

A Sling TV csak az Egyesült Államokban érhető el, ahhoz, hogy az Sling TV-t az USA-n kívül is eljuthassa, VPN-t kell beszereznie és csatlakoznia kell egy amerikai szerverhez..

kap vpn cta

Hogyan nézhetem meg az UFC 229-et a PS4 Live-en ingyen és fizetésenként

Minden rajongó álma, hogy a legjobban vádolja a szabad küzdelmet. A Khabib vs McGregor ingyenes megtekintéséhez a PS4-en kövesse az alábbi lépéseket:

Ingyenesen nézheti meg az UFC 229-et a Matchtv.ru oldalon, amely egy orosz webhely, ennélfogva csatlakoznia kell egy VPN-hez, és ki kell választania egy orosz szervert..kap vpn cta

 1. Csatlakozzon a VPN-szolgáltatóhoz.
 2. Nyissa meg a PlayStation böngészőt.
 3. típus http://matchtv.ru/on-air a böngészőben (ellenőrizze, hogy csatlakoztatta-e a VPN-t az orosz szerverrel).matchtv néz ufc 229 ingyen

A Ps4-en ingyenesen hozzáférhet a patakhoz. Ha azonban várja, hogy a Ps4-en nézzen fizetést az UFC 229-hez, akkor az alábbi lépéseket kell követnie:

 1. Csatlakozás a VPN-hez.
 2. Ezután indítsa el a PS4 Internet Browser alkalmazást.
 3. Menjen át az UFC hivatalos webhelyére.
 4. Jelentkezzen be az UFC Fight Pass-szal.
 5. Ott megnézheted Khabib Nurmagomedovot és Conor McGregort a PlayStation 4-en.

Hogyan nézhetem az UFC 229-t ingyen online élőben

Nemrég találkoztam egy hírrel, amely szerint egy embert letartóztattak a harc előtti lefedettség ingyenes megtekintéséért. Ez arra késztetett, hogy mélyebben bemutassam a híreket. Mivel a közelharc közeledik, ingyenes élő közvetítések lesznek a McGregor és Khabib számára a Facebookon és a Twitterön. nézd mcgregor vs khabib ingyen

Azonban valami, ami felhívta a figyelmet, hogy ezt az embert pénzbírsággal büntették meg, hogy ingyenes PPV-patakokat nézzen a Periszkópon. Ezért tartsa be szorosan a harc napjáig, és iratkozzon fel a Periscope-ra, amely egy ingyenes élő stream alkalmazás Android és iOS számára. Miután elkészültél, nyomja meg a „Go Live” elemet. A Periscope segítségével megnézheti a McGregor vs Khabib mobiltelefonon, amely akár Android készülék, akár iOS.

De az UFC 229 előharcát figyelő embert óriási bírságban büntették, mivel az internetszolgáltatók felfedezték a helyét. Ezért a biztonság érdekében tanácsos VPN-t használni személyazonosságának védelme és az ingyenes streaming nézése érdekében.

kap vpn cta

A McGregor vs Khabib Fight hivatalos promóciója – a várakozásnak vége

Következtetés

Az UFC 229 az év legjobban várt küzdelme, biztosan nem akarja elmulasztani egy percet a hipnotizáló küzdelemről. Ellenőrizze, hogy készen áll-e a streaming-készülékeire, hogy megnézhesse a világ legjobb harcosai közötti végső csatát.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this