Hogyan lehet megnézni a HotStar-t Indián kívül az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában és másokban

A (z) streaming szerelmese vagy és kíváncsi arra, hogy hol helyezheti el az összes új Bollywood és Hollywood filmet, az indiai TV-műsorokkal, a Netflix tartalommal és az élő sportokkal együtt? Mindezt egyetlen platformon, azaz a HotStar-on lehet. Kövesse ezt az útmutatót, hogy megnézze, hogyan nézheti meg a HotStar-ot, és hogyan élvezheti a legjobb streaming élményt. Ne felejtsd el elolvasni a legfontosabb kodi kiegészítőket és kodi vpn útmutatókat.


Mi a HotStar??

CTA

A HotStar a legnépszerűbb és legnagyobb indiai platform az online VOD streaminghez. Népszerű filmeket, TV-műsorokat és sportokat kínál a világ minden tájáról. Számos online streamer Indiában használja a HotStar-ot az IPL játékok közvetítéséhez, filmek nézéséhez és egyéb indiai TV-műsorok megtekintéséhez. Manapság nagyon kevés megbízható és magas színvonalú mobil szórakoztató platform érhető el. 3 év telt el a HotStar elindítása óta, és a mai napig sikeresen vonzott online streaming közönséget.

Bizonyos tartalmak letölthetők a HotStar webhelyről. Bizonyos tartalmak alatt azt a régi tartalmat értjük, amely már nem lehet a trendben. Még egy dolog, amit meg kell érteni, hogy a HotStar videóit csak mobil- és táblagépekre lehet letölteni, semmilyen laptopra vagy PC-re nem.

Igény szerint kedvenc filmeit nézheti meg a HotStar-on Indiában, az Egyesült Államokban és Kanadában. Nemrégiben minden régióban elérhető volt, de most már földrajzilag korlátozott.

Melyik országban érhető el a HotStar ?

Amint azt korábban kifejtettük, a HotStar elérhető Indiában, Kanadában és az Egyesült Államokban. Ha azonban VPN szolgáltatást használ, akkor bárhonnan a világon elérheti, de csak a fent említett országok szerveréhez történő csatlakozáskor.

hogyan lehet nézni a hotstar-ot

Hogyan lehet feloldani / megnézni a HotStar-ot Indián kívül a VPN segítségével

A HotStar földrajzilag korlátozott webhely, és a weboldalon elérhető tartalom csak Indiából, az Egyesült Államokból és Kanadából érhető el. Ezért, ha bármilyen más régióból megpróbál hozzáférni a Hotstar-hoz, VPN-szolgáltatásra lesz szükség a korlátozások megkerüléséhez.

A VPN szolgáltatás lehetővé teszi, hogy korlátlan régiókban csatlakozzon a kiszolgálókhoz, és ezáltal elrejti az Ön IP-jét, és a fent említett ország IP-címével készíti el. A VPN használata nagyon egyszerű, mivel csupán annyit kell tennie, hogy egyszerűen csatlakozik egy távoli szerverhez, majd szörfözhet az interneten, hogy bármihez hozzáférjen, amely korlátozott volt.

VPN-szolgáltatókPriceOfferWebsite
PureVPN 10,95 USD 2,91 USD havi

Különleges ajánlat: 73% kedvezmény

Látogasson el a webhelyre
Olvassa el az ismertetőt
Surfshark 11,91 USD 1,99 per hónap

Különleges ajánlat: 83% kedvezmény

Látogasson el a webhelyre
Olvassa el az ismertetőt
CyberGhost 12,99 USD 2,75 dollár havonta

83% kedvezmény

Látogasson el a webhelyre
Olvassa el az ismertetőt
ExpressVPN $ 12.95 $ 8.32Per hónap

35% kedvezmény

Látogasson el a webhelyre
Olvassa el az ismertetőt

Hogyan nézhetem meg a HotStar-t az USA-ban VPN nélkül

A HotStar korábban nem volt elérhető Indián kívül más régiókban, de a közelmúltban kibővítette régióit, például az Egyesült Államokat és Kanadát. Ezért az USA-ban a HotStar-hoz hozzáférni kívánó felhasználók ezt VPN nélkül is megtehetik. A HotStar könnyen elérhető az USA-ban VPN nélkül, egyszerűen meglátogatva a „us.HotStar.com”. Ez a hivatalos domain kiterjesztés, amelyet a HotStar biztosít az Egyesült Államok régiójára.

Hogyan nézhetjük meg a HotStar-ot Indián kívül PC-n

Ha meg szeretné nézni a HotStar-ot Indián kívüli számítógépen, kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Nyissa meg a VPN alkalmazás > Belépés a VPN szolgáltatáshoz.
 2. Most connect egy indiai régió szerverére.
 3. Nyisd ki az Ön böngészője > Írja be ezt URL: https://www.HotStar.com/.
 4. Bejelentkezés a HotStar-fiókodra, és HD minőségben kezdheti el kedvenc filmeinek és TV-műsorainak megtekintését.

Hogyan továbbíthatjuk a HotStar-ot iPad és iPod készülékeken

A legjobb dolog a HotStarnál, hogy rendelkezik egy dedikált alkalmazással iOS-hoz. Ezért a felhasználók könnyen megnézhetik a HotStar-ot iPad és iPod készülékeken.

 1. Nyissa meg a iTunes alkalmazás bolt > Keresés a HotStar számára > Kattintson a HotStar app > Töltsd le.
 2. A telepítés befejezése után, nyisd ki az App.
 3. Belépés az alkalmazás a HotStar hitelesítő adataival > Most közvetítse bármit, amit meg szeretne nézni iPadjén és iPodján.

Nézze meg a HotStar-t Kanadában

A HotStar-t nemrégiben tették elérhetővé Kanadában, és elindítottak egy dedikált domaint a kanadai HotStar-felhasználók számára. A kanadai HotStar számára elindított domain „https://ca.HotStar.com/”. Nincs szükség VPN-re vagy proxykiszolgálóra a HotStar-hely és alkalmazás eléréséhez Kanadában. Csak nyissa meg a fenti weboldalt a böngészőjében, és iratkozzon fel a HotStar szolgáltatásaira.

Hogyan nézhetem meg a HotStar-t az Egyesült Királyságban

Noha a HotStar Indián kívül az Egyesült Államokban és Kanadában is elérhető, mégis hivatalosan nem érhető el az Egyesült Királyságban. Annak ellenére, hogy van egy nagyszerű online streaming szolgáltatás, amely összehasonlítható a HotStar-nal, mint például a Netflix és a Hulu, az Egyesült Királyságban korlátozottan elérhető. Az egyik leglenyűgözőbb tény, amelyet figyelnünk kell, hogy nagyszámú indiai lakóhellyel rendelkezik az Egyesült Királyságban. Tehát, e tény alapján ítélve, kíváncsi lehet, mennyire szívesen közvetítik natív tartalmukat, és nem csak az, hogy sok angol ember szeretné nézni a bollywoodi tartalmat, csakúgy, mint az indiánok, akik szeretik a Hollywoodot.

Csak hozzáférhet HotStar az Egyesült Királyságban, VPN használatával. A kedvenc tartalmak megtekintéséhez az Egyesült Királyságban a HotStar-on csak változtassa meg a jelenlegi IP-helyét Egyesült Királyságból Indiai régióra, és könnyen hozzáférhessen a HotStar-hoz.

cta 3

Ezért az Egyesült Királyságban a HotStar eléréséhez VPN-szolgáltatást kell használnia, mivel az a tartalom, amelyet az Egyesült Királyság IP-jéből megpróbálsz streamolni, nem fog lejátszani, hanem lejátszási hiba lép fel. Ennek ellenére, ha aktív VPN-szolgáltatása van, és csatlakozik egy indiai szerverhez, akkor megnézheti kedvenc tartalmát a HotStar-on. A választott VPN-szolgáltatásnak megbízhatónak és elég gyorsnak kell lennie, hogy elősegítse a tartalom zökkenőmentes továbbítását.

Hogyan lehet megtekinteni a HotStar App alkalmazást az arab országokban

A HotStar egy nagyszerű média streaming platform, amely számos új és trend tartalommal rendelkezik. Sajnos az arab országokban nem érhető el. Az olyan országok, mint az Egyesült Arab Emírségek, Dubaj, Szaúd, Omán és Katar, sokkal inkább az indiai tartalmakat közvetítik, ám ennek a webhelynek a földrajzi korlátozása miatt nem képesek. Ezekben az országokban a HotStar rajongók a HotStar proxy vagy VPN szolgáltatás segítségével könnyen megnézhetik a HotStar TV-műsorokat.

Proxy vagy VPN használatával élvezhetik a HotStar élő közvetítést és a HotStar TV-műsorokat (amelyek világszerte annyira hihetetlenek).

Hogyan nézhetem meg a HotStar-t Pakisztánban

A HotStar TV-műsorok rajongói nagy számban vannak a szomszédos országban, Indiában, azaz Pakisztánban. Pakisztán lakói szeretik bollywoodi filmeket és indiai TV-műsorokat nézni. Sajnos a HotStar korlátozott Pakisztánban, és a HotStar élő közvetítésének, illetve a filmek és TV-műsoroknak a megfigyelésének egyetlen módja a földrajzi korlátozások megkerülése egy VPN vagy a HotStar Proxy segítségével..

HotStar letöltése

A HotStar alkalmazások több mobil platformon elérhetők, mint például az Android készülék és az iOS alapú eszközök, pl. iPhone. Az Android készülékek mobiltelefonjaihoz könnyen letöltheti a Google Play Áruházból, és letöltheti a HotStar apk fájljait is, amelyek elérhetőek az interneten. Míg olyan iOS alapú eszközök esetében, mint az iPhone és az iPad, letöltheti az iTubes App Store segítségével az eszközéről.

HotStar regisztráció

A HotStar-on elérhető tartalom kiváló minőségű, és puffermentesen folyik, lemaradás nélkül. Mindazonáltal minden nagyszerűnek van ára, ezért a felhasználóknak először előfizetniük kell fizetési terv kiválasztásával. A HotStar csak a Netflix és a Hulu versenytársa, ezért az általa sugárzott tartalom nem ingyenes.

Mely országokban érhető el a HotStar?

A HotStar három különféle fizetési tervet kínál, amelyek közül választhat, és a legjobb dolog ezekben a fizetési tervekben, hogy mindegyikük megfizethető áron rendelkezik. A HotStar szolgáltatáshoz történő regisztrációhoz kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Lépjen a „https://www.HotStar.com/subscribe/payment” oldalra.
 2. Válassza ki a kívánt fizetési tervet.
 3. Írja be adatait, neve: név, e-mail cím és jelszó.
 4. Adja meg a hitelkártya adatait.
 5. Erősítse meg a részleteket.
 6. Élvezze kedvenc műsorainak megtekintését a HotStar-on.

Patak forró csillag felirattal

A HotStar nem kínál feliratot minden, a platformon elérhető videóhoz, de néhány videóhoz már vannak feliratok. Mégis ellenőrizheti a feliratok elérését a videobeállítások között, és ellenőrizheti a CC lehetőséget, ha engedélyezni tudja a feliratokat.

Hogyan nézhetjük meg a HotStar-t a Jio TV Live App segítségével

A Jio sim és a Jio TV Live alkalmazás felhasználói könnyen használhatják a HotStar élő streaming és filmek szolgáltatásait, de ez csak az indiai tartalomra korlátozódik. Még egy dolog, a Jio-felhasználóknak továbbra is előfizetniük kell a HotStar India-ra, mielőtt a HotStar-on streamálni kezdenek.

Ingyenes VPN a HotStar számára

Számos ingyenes VPN és HotStar proxy szerver elérhető online, de általában nem javasoljuk a felhasználóknak, hogy kipróbálják ezeket az ingyenes VPN-ket sérülékenységük miatt. Egy ingyenes VPN hatással lesz az Ön streamingjére, mivel az ingyenes VPN szervereket világszerte több millió ember használja. Ezért alacsonyabb a streaming válaszideje, ami sok pufferelést eredményez. Itt van néhány javaslat az Ön számára:

 1. ZenMate
 2. Browsec
 3. Szia
 4. Hidemyass
 5. Spyoff
 6. Alagút medve
 7. Biztonsági csók
 8. ProtonVPN
 9. Speedify
 10. X-VPN

Filmek és TV-műsorok videóinak letöltése a HotStarról

A HotStar India nem engedélyezi a felhasználók számára a filmek és TV-műsorok letöltését a platformjáról. Bizonyos régi vagy már nem tendenciájú tartalom azonban letölthető a HotStar-ról. A videó megnyitásakor vagy keresésekor egy tengely ikon jelenik meg rajta. Kattintson rá, és előtted lesz a letöltési lehetőség.

Egy dolog, amit itt meg kell értenünk, az, hogy nem tölthet le videókat a HotStar-ról a számítógépére; csak mobilkészülékén vagy táblagépén teheti meg.

Nézze meg a legújabb HotStar TV-műsorokat / sorozatokat és filmeket

nézni a Hotstarot Indián kívül

A HotStar India a legújabb TV-műsorokat, filmeket és sporteseményeket egy platformon, nagyon kedvező áron és kiváló minőségben kínálja. Feliratkozás egyszerűen a HotStar-ra, és bármikor megnézheti, amire vágyakozik, és bármit is új és felkapott. Mind az indiai, mind a nyugati tartalommal rendelkezik, valamint a filmekkel együtt bollywoodi és hollywoodi.

Hogyan nézhetem meg a HotStar-ot a tévében

A HotStar-ot a tévében nézheti úgy, hogy az úgynevezett oldalsó betöltése, de csak az Android TV-n működik. Az induláshoz kövesse ezeket a lépéseket:

 1. Nyissa meg az ES File Explorer programot (Először telepítse az ES fájlkezelőt, ha még nem telepítette).
 2. Nyisd ki A Play Áruház a tévében > Keresse meg az „Sideload Launcher for Android TV” elemet, és telepítse.
 3. Nyissa meg a Kezdőképernyőt > Nyissa meg az alkalmazásokat > Nyissa meg a Sideload Launcher alkalmazást.
 4. Kattintson az ES File Explorer elemre.
 5. Ugrás a Hálózatra > Kattintson a Remote Manager elemre > Kapcsolja be az FTP címet.
 6. Most a számítógépről vagy laptopjáról írja be az FTP címet egy böngészőben > A tévékészülék és a számítógép összekapcsolódnak.
 7. Most vigye át az APK-fájlt a számítógépről a TV-jére.
 8. Utána, Kapcsolja ki a hálózati megosztást > Nyissa meg a Letöltéseket.
 9. Kattintson HotStar a listából > kettyenés Telepítés > Élvezi a HotStar használatát.

Nézze meg a HotStar Vijay TV-t

A Vijay TV sorozatok megtekintéséhez a HotStaron csak lépjen a csatornák szakaszba, és válassza a Vijay TV lehetőséget. Odakint látni fogja a Vijay TV-ben sugárzott műsorokat, és könnyedén választhat belőlük, és közvetíthet. A HotStar használata ilyen egyszerű!

HotStar a Roku-on

A Roku egy korszerű streaming eszköz, amelyet a Roku Inc. fejlesztett ki és gyártott. Valójában az egyik legelőnyösebb streaming eszköz a Netflix és a Hulu szolgáltatások használatához, mivel az általa kínált streaming élmény páratlan. Az összes HotStar rajongó számára, aki azon kíváncsi, hogy elérhető-e a HotStar n Roku-ban, örüljön, hogy elérhető a Roku csatorna áruházában. Egyszerűen lépjen be a Roku csatorna áruházba, telepítse a HotStar csatornát Roku készülékére és élvezze a streaming-t.

Záró megjegyzések

A streaming szolgáltatások, mint például a Netflix, a Hulu, az Amazon és a HotStar, minden szórakoztató és streaming geek szeretnek. A HotStar egy csodálatos streaming szolgáltatás, amely biztosan nemcsak versenyt adott a Netflix és a Hulu számára, de egy lépéssel tovább haladt az indiai tartalom népszerűsítésével is. Az általa nyújtott változatosság minden bizonnyal meghaladja a többi streaming szolgáltatást. Még élő sport közvetítést is kínál, ami nagyszerű dolog.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map